Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlük ben geldim geneallahım ne msudum bilemezsin havalarda uçuyorum inanbugün küçük adamımla epey seviştik babasının kucagına ilk defa gitti allahım eşimin bri tutması sevmesi konuşması vardı görmeye degerdi inan ay nasıl anlatıyım şimdi sana anlatamamki o gözlerindeki işiltı sevinç tutmuş oglana tsunum diyor allahım deidm canım ismine hürmetin olsun ne neymiş tosun sonra başladı şekerim demeye senle baş edemiyorum ben dedimsonra aranmaya başladı emzirmeye verdiler eşim çıktı 2 defa geri giridginde eşim elelrini tutmak istedi eşimin parmagını bri kavraması var sormaeşim pcye kapagına koydu allahım bu mutlulugum hiç bozulmasın ne olur hevesim kursagımıda kalmasınallah nasip ederse gene düşücem yollara sabahneyse süt sagmam lazım sonra bri lre gene gelirim bende zaman bol zaten bu saate uyanmışım be benden iyisi gzüeli varmı acebekendine iyi bak günlükcan

Sevgili Günlük;
Benimde bebeğim olsun istiyorum herkese daha düşünmüyoruz derken içimden dua edıyorum Allahım dua yerine geçmesin diye
Annesine bile tam anlamıyla söyleyemezmi insan bebek istediğini halbuki o dusunmedıgmz zamanlarda bıle dua edıyordu bır evladın olsunda gurbete alısmakta zorlanma diye.Her ay adet oldunmu kızım dıye sormaktanda alamıyor kendını gecıkse bıle daha var gunume anne dıyorum onuda umutlandırmamak adına.Eşimde sayı ve hareket sorunu oldugunu ogrendgmzden bu yana ıcımızde olmayacakmı korkusu Diğer taraftan olmazları olduran Rabbime sıgınıyoruz duanın ferahlatıcı etkisi olmasa nasıl geçerki bu bekleyiş.Cennet kokulu müjdem en hayırlı zamanda gel bize...gelki bitsin heray sunumu yesem bunumu ıcsem dusunceleri, egosu tavan yapmıs dr ların ters tavırları, muayne sırası beklerken her gordugum anne adayına ımrenerek bakma halleri....Rabbim bekleyişlerimizi kolaylastır dileyen isteyen bu yolda caba sarfeden tüm arkadaslarımla beraber benimde kucagımı bos bırakma Ya Rabbi....

Sevgili arkadaşlarım sizlerden dua istiyorum benim jelibon bugün kalten muayene olucak işşallah brişey çıkmaz saglıklı çıkar kalbi allah raızsaı için duanızı eksik etmeyin oglumdan göz muayenesi oldu 3 hafta sonra gene olucak tek istedigim dua çok korkuyorum bri sorun çıkıcak diye

sevgili günlük sana yazmıştım çok oldu biliyomusun ben hamileyim 22 haftalık 5.ayımız bitti 6.ayı yakalamaya calışıyoz cok güzel bi duyguymuş onun tekmeleri hareketleri çok güzel .........göemeden sevmek böle bişi galiba biliyomusum günlük beni duyabiliiyo ve tepkiler veriyo artık babsıda dısardan tekmelrini görüyo oda o kadar heycanlı ki anlatamam allahım isteyen herkese versin en kısa zamanda insallah sana yine yazıcam merak etme olurmu çok öpüyorummmmmmmm oğluşumda cok öpüyo :))))))))))

Yarın tam 15+0 oluyoruz yani 16 haftadan gün alıcaz artık,çok şükür bugünlerimizi gösteren Rabbime...
Haftaya cuma kritik bir doktor görüşmem var,rahim ağzım tekrar kısaldıysa dikiş atılıcak
İnan hiç korkmuyorum,aksine bebeğim için yapılabilecek hertürlü önlem alınsın istiyorum
Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış
İnşallah hedefim 34 hafta hayal gibi olsada...

sevgili günlük
yorgunum çok ...
biraz uyusam geçecek gibi geliyor ama bedenselden ziyade ruhi bir şey galiba :44:
uzun zaman sonra çok konuştuk
Allah nasip derse yarın da var ama bu kararsızlık hali insanın ne yapacağını bilememesi kötü :26:

ne diyeyim bilemedim ...

ben güçlüyüm, nelerin üstesinden geldim bunun da gelirim ama onlar benim yıkıldığımı sanar bense sadece zamanını beklerim

sen benle dans edemezsin, bu harp bitmez ki!

zamanı gelince kendi elinle yenileceksin, yazık kazandığını san şimdilik....

biraz daha sevin, tadını çıkar

düşmen sert olacak

kızlar çok şükür bebegimin kalpi saglıklı çıktı az açıklık varmış damarda oda ya burda yada evde kapanır ilaç içirmemize gerek yok dedi kulak duyu testindede iyi sonuç çıktı okmeydanı sskya yönlendirdi test için kadının yaptıgı testin diger bir testi varmış üstü yaptırın dedi 6 aylık için gün veriyorlar dedi zor yer bulursunuz dedi artık kadın dogumcum erdogan bey var onu devreye sokucam göz muayeneside iyi geçti allah şükür gözden yeniden muayene istemiş doktor ya hastanede yada şişli memoriale gidicem kalp içinde 3 ay sonraya gün verdi oglum 1 kilo 475 gram olmuş alıp veriyor bir 1500 gramı göremedik bebekleri saat 5 yıkıyorlarmış gece gündüzler torbaya girdi sanki kiloları tartılıyorumuş dün gittim emzirmeye uyuyordu emmedi hemşire ayaklarına birşey yaptı yavrum çok agladı kıyamadım biberonu verdiler elime beceremedim çok gider diye hemşireden rica ettim o doyurdu bugün hasyaneye 12 çıkıcam gidicem emzirmeye süt istemediler var dediler akşama götürücem allahtan birşey olmazsa benden haberler bu kadar sizlerde neler var

bu arada günlükçüm kusura bakma seni unutmusum yazmayı 4 kaltım süt sagmaya tüh yeni aklım ageldi yazıcektimde uykum çoktu bir yatmışım 8 .30 kalktım ggene süt sagmayaartık idare et alışmıştım ne gzüel sana geceleri yazmaya bu akşam işşallah gene yazarım işim çok evi toplucam süt sagıcam küçük adamımın yanına gidicem sonra görüşrüz olarmı

Akşam kırk yılda bir dışarı çıkalım dedik,annemin doğum günüydü
Kaç gündür yatmaktan saflaştım galibaaa
Çat diye arabasının kapısını baş parmağımın üstüne kapadım Allahtan kemiğe gelmedi zaten hamileyim röntgen çektiremem
Bi de bulantı bulantı lokantada 100 kere wc gittim burnumdn geldi daha da çıkmam dışarı

Sevgili Günnükcan,
Herkes kendi keyfine düşmüş seni unutmuşlar. Olsun bak hatırladım seni de geldim. Bu aralar maşallah herşey yolunda.
Bugünün duası yazımı okuyan herkese:
'Allah, hepimize kalbimizin ekmeğini yedirmeyi nasip etsin!'
Ben kaçar.

cennet kokulu oglum sana sesleniyor annecin senin için nelere katlandı ah bir bilsen ey ogul her 2 haftada bir seni görmek için can attım ben her gittigimde panik ataklarım arttı stresin beni yedi bitirdi sana birşey söylülümmü sen karnımdaydınya oglum diye sevdim karnımı senin ismin rüyamda müjdelendi dediler paşam senin ogluN olucam adını muhammet emin koyucaksın sabret dediler ey ogul senle son yatmamızı hatırlıyorumda ne agladım şuan agladıgım için ogul
7 kasımda iyilik melegin arda dediki sabret paşam az kaldı dedi korkma ben yanındayım seni kavuşturucam yavruna dedi 1 hafta dayandın be ogul 13 kasımda öylen 11de sancılarım başladı ne kasıyordun rahmimi ey ogul ne acılar çekti ne çileler annecin ne eziyetler sana kavuşmak için gece 3 DE geldi iyilik melegin haydi paşam yolun sonuna geldin dedi ne agladım senle ayrılacaktım artık ne seni hissedicektim nede tekmelerini duyucaktım çok çabaladım inan senden ayrılmamak için ama ayrıldık be ogul ameliyathaneye giderken babanın yüzü gözümün önünden gitmiyor alnımı öpmesi az kaldı paşam kavuşucaz yavrumuza dedi dedim baban ben ondan ayrılmak istemiyorum karnımda iyiydi o şimdi benden ayrılıcak ya yaşamazsa gene kaybedersem diye içim yandı ameliyathaneye girdigimde bebegim küvezin öyle bekliyordu seni yogun bakım ayarlanmıştı kedinin cigere baktıgı gibi baktım o küveze sen artık orda yaşıcaktın benden ayrı ah bebegin annen ne agladı senden ayrılırken narkozu vericeklerdi dedim az bekleyin ne olur dedim bana birşey olursa beni bırakın yavrumu kurtarın dedim babasına ne derim dedim öyle kapıda beklemiştiki bizi heyecandan cinsiyetini bile bilmek istemedim ey ogul bana hadi birazdan görüşrüz dediler sonra sen dogdum 12 senelik özlemim 90 günlük emegim babanın sesini duydum paşam sesimi duyuyormusun bende oglummu oldu dedim biliyordum senin gelicegini bebegim oglumuz oldu dedi baban ne agladım rabbim sana şükür dedim bana sakat diyenler utansın seni baba yaptım mutlumusun dedim bana baban dediki mutluyum dedi baba olmak nasıl bir duygu dedigimde gözlerindeki yaşları görseydin dediki anlatılmaz yaşanır paşam dedi babanla bir sarılıp aglamamız varmışbabacını çagırmışlar yogun bakıma seni görmek için sonra babacın geldi dediki paşam bak oglumuz allahım ne kötü oldum agzında hortumlar ama şükrettim hayata tutumuştun çünkü koruyucu melegin geldi dediki başardık paşam çok hareketli bir erkek bir aglaması duysaydın şaşardın dedi seni görmek için akşamı beklemek zorunda kaldım allahım sana ulaşmak için 4 kapıdan geçtim baban beni arabayla götürdü yanına gittigimde resimdeki gibi degildi minnacıktın ne agladım seni görünce allahım bu nasıl büyür dedim okadar şirindinki sorma bebegin hemşire teyzen paşam üzülmeyin küçük olabilir biz ne bebekler gördük dedi bende dedim ona aglamıyorum 3 bebegim öldü bu benimmi hayalmi allahım ben bu bebek için dedim nelere katlandım 12 sene sonra anne oldum dedim gözlerimin yaşını babam sildi bebegim ne sarıldım babanla senin yanında ne agladık ordakilerde kötü oldu bebegim sana dokunamadım en acısıda o bebegim biliyormusun ameliyattan çıktıgım için duş almadan dokunmak yasaktı 12 senelik özlemin önünde ve dokunamıyorsun öyle bir aglayarak çıktımki ordan babanla koridorlarda gezerken bebek aglama sesleri duyunca ne agladım canım dedim babana herkezi bebegi var yanında bizim yok seni günde 2 kere görüyordum bir kerede baban geç geldi gitmek istedim almadılar yanına be ogul ne agladı annecigin ben eve geldim sen orda kaldın gögüslerim şişti acıdı sızladı her sızladıgında yavrum acıktınmı anne oglum acıktı dedim agladım çok küçüktün be ogul nasıl büyüyecektin çok yalvardım yogum bakımdakilere ne olur bir kere dokunuyum dokundum sana öpemedim be ogul ne agırıma gitti oysa bagrıma basıcaktım kokunu içime çekicektim olmadı seni gördügümde hep sevindim tranfer oldugunda hastaneden ne agladım seni makinalardan ayırdılar beni dışarı attılar aglıyorum diye elimden birşey gelmedi ogul trasferde ambulansa binmek yasaktı arkadan gelin dediler bendeki aglamaya adam dayanamadı normalde almak yasak ama gelin dedi seni ordan aldık hastanen getirdik o akşam hiç uyuyamadım ogul ne alemedesin nasılsın diye kendimi alamadım sabahı zor ettim sana geldim bebegim içeri soktular küvezdeydin sana dokunamamak beni kahrediyordu arkadan bir ses annesi zaman doldu dışarı çıkın ne agladım her çıktıgımda senin doktorun beni çagırdı konuştu bana neden aglıyorsunuz zaten sütünüz yok dedi bir kere dokunamadım kucagım alamadım koklayamadım sarılamadım dedim ne agladım doktorunun yanında ertesi gün doktorun normalde yapmadıgım şey ama hemşirelere dedim kucagınıza vericekler dedi allahım 30 saniye durdun durmadın kucagımdan sonra geri yatırdılar küveze ordan çıkarken ne agladım seni ilk aldımya kucagıma dedimki 12 senelik özlemim hasretim nerelerdeydin be ogul neden geç geldin dedim acaba kardeşlerinde senin gibi güzelmiydi dedim seni kokladım öptüm alnından çıkardılar yanından eve gelene kadar agladım ey ogul sonra dediler emziirceksin ilk buluşma ilk emişme ne sevindim yalanmış olsanda benleydin kucagımdan seni alıcaklardı ne olur az dursun kokusunu içime çekiyim dedim oglum güzeller güzeli muhammedim artık kucagımdaydın küvezde yatıyordun sana dokunsanda ellerini seni öpememek ne acı yanımda degildin be ogul artık senin için okadar yolu geliyordum kar kış yagmur rüzgar demeden geceleri kalkıp sırf sen aç kalma diye süt sagıyorum bebegim sana yetsinde aç kalma diye artık 33 günlük oldun oglum 33 gündür senle ayrıyız ne zor geliyor annecigine önceleri dokunamıyorum diye aglarken şimdi az emsende kucagımdan alıyorlar annesi yoruldu yeter diyorlar ben senle ne zaman doya doya vakit geçiricem be ogul senin kokun okadar güzel kokuyorki her akşam yastıgımın altından ilk giydirdikleri çorapların şapkanı koklayıp yatıyorıum ogul sanki yanımdaymışın gibi içim yanıyor be ogul yanımda yoksun bugün ne yalvardım hemşireye seni doyurucaktı az yanında kalıyım diye baktı gözleri doldu anneciginin tamam durun dedi ne sevindi annecin senle kavuşmamıza az kaldı koklaşmamaıza 12 senelik özlemim muhammet eminim hoş geldin yuvamıza bizi babanla mutlu ettin rabbime binlerce şükrüler olsunki yaşıyorsun 33 gündür annecin aglasada desede ayrıyız olsun saglıgın yerinde olsun o yeter az kaldı bebegim rabbime her aklıma geldikçe şükrediyorum seni bana bagışladıgı için şükürler olsun ne kadar secde etsemde şükretsemde nasıl öderim rabbimin hakkını hoş geldin 12 senelik özlemim hoş geldin annecini mutlu ettin muhammet eminim

Günlük can ben yine bi süre yok olacağım.
Ama bu sefer mutlu bir sebebim var...
Yarından itibaren maratonumuz başlıyor.Malum pazartesi doğum var.
Dilerim ki Allah herkesin kuzusunu onlara bağışlar.Bebek için el açan kullarının kucaklarını doldurur hayırlı evlatlarla.
Ablam için dua eder misin günlük can?
Çünkü biz o bebek için 9 aydır çok şeylere göğüs gerdik
Özle beni e mi?

Son düzenleme:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekimmmmmmm :26::26::26::26::26::26:

Alan sınavı gelmese 4 aylık öğretmendim.

Hak etmeyen binlerce insan gitti,ben evdeyim.:26:

Ya Rabbim bu imtihanı hayırla atlatmama yardım et,çok zormuş.

Sevgili Günlük;

2 gün önce ilk kez içimi dökmüştüm sana bebeğim olsun istiyorum diye adet kanamam ılk kez uzun surmustu 11.gündü ve hala devam ediyordu dr gittim ve tahlil sonucuna göre Gebelik pozitif bu haberin sonunda içimden cıglıklar atmak gelirken drun sözüyle kendime geliyrum hemen düşük yapıyorsun kanamanın olması bunu gosterıyor yarın testı tekrarlıcaz dedi. cıktm drdan saf saf etrafıma bakına bakına eee hamılemıydım ben şimdi Rabbim izin verirse benimle kalıcak mucizem cennt kokulumm.Allahım senin kudretine sıgınıyorum.....

Ne annem babam,ne eşim,ne de bir arkadaşım yanımda...bu şehirdr yanlızlığı dibine kadar yaşıyorum...tek yaptığım aktivite okula gitmek,bilgisayarın başına oturmak ve ders çalışmak...bunlar yetmezmiş gibi okulda da huzurum yok...dinden imandan bahseden şahıslar yeri gelince hak yemeyi ve emeğinin karsılığını üstüne üstlük insan ezmeyi o kadar iyi biliyorlarki artık midem bulanmış vaziyette!sevgili kendini bölüm baskanı sanan sahsiyet birde yüzsüz yüzsüz hiçbirşey olmamış gibi suratıma bakabiliyor!istemiyorum artık huzurumun olmadığı prtamlarda artık,bana zarar verebileceğini düşündüğüm insanlardanda mümkün mertebe uzak duruyorum ama gelip bulaşıyorlar işte...bazen diyorumki ben ne için bu kadar uğraşıyorum,neden çırpınıyorum?sorunun cevabını bulamıyorum...aylardır uyku yok bana inan özledim saat 9a kadar bile uyumaya razıyım...en geç 7de gözlerim açık gece uyumak bilmiyorum...boş yatakta dönüp duruyorum ha birde arada yastığıma sarılıyorum...yanlızlık arkadasım olmuş ben hiç sevmediğim halde onu...iyigeceler günlüğüm

Küstüm...Dargınım,kırgınım vs vs vs
Gitmek istiyor ancak gidemiyorum
Kızgınım kızgın

Defoldum

Öyle boşum ki günlük ne kelimelerle ifade edebiliyorum ne de hissedebiliyorum...

Geçicek İnşallah Allahımın izniyle bu günlerde geçicek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…