Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlükcan bri merhaba diyim dedimpaşam zombi gibi gene ayakta sütümü sagdım bri bakaıyım ne alemdesin dedim neyse mevzuyu uzatmayalım yatayım ben uykum var yarına çamaşrlarını yıkıcam oglanın kuruması ütülemeis var muhtemelen akşama götürüm babasıyla bakalım sonra görüşrüz olurmu

merhaba günlük 2013 biran önce geçmesini istiyorum bana uğurlu gelmedi iple çekiyorum geçmesinin belki yeni yıla umutla gireriz ALLAHIM bana yavrularımı bağışla kardeşinin acınısınıda unutur yarabbimm

Merhaba gunluuuukkkkkkkcum
Aslinda sana yazmayali cok oldu gunluk beni soarers an iyyim cok sukur
Esimle de aramiz iyi ye gidiyo gunluk ay biliyosun Ben ne badireler atlattim esimle AMA simdilik cok sukur
Iyyiz gunlukcum bugun guzel haber aldim abimi esi hamileymis aslinda bi yandan cok sewindim bi yandan icim
Buruklan cunku bende cok istiyodum kizimda toparlandi akilli uslu olmaya basladi ikinciyi istemeye basladim bende
AMA iste emziriyorum olmuyo bu ayin 29 bir yasinda oluca k o zaman kesmeyi dusunuyorum ins olur gunluk cunku Ben bu
Memlekette yapayalnizim istiyorum cocuklarimla zamanin hep gecsin AMA yine rabbime sukurler olsun
En agzindan bitanem var rabbim butun isten herkese wersin(amiiiiiiin))))ins bu yeni yil hepimize bereketli saglikli huzurlu gecer
Gunluk rabbim herkesin yardimcisi olsun cok opuyorum seni yine gelicem ins kendine iyi bak olurmu gunlukcann

Yine olmadı günlük yine gelmedi benim meleğim...
Çok moralim bozuk sabah kırmızıları gördüğümden beri, canım hiçbirşey istemiyor.
Ağlak moddayım hep :2:
Pazar gününe randevu aldım tedaviye başlıyoruz artık Rabbimin de izniyle.
Ne diyeyim...
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında, Allahım bana ve isteyen herkese meleklerini göndersin inşallahhh.

benim kadar saf bir insan yoktur bir tane daha...sebebi ev arkadaşım...ben geri zekalı her şeyimi ama her şeyimi ona anlattım...o hiçbir sır vermezken hem de...ve o gidip şimdi ilk ters düşmemizde iki ayrı insana fırsat vermiş...vay be...temmuzsendromu sen herkesi kendin gibi sanarsan yediğin kazıklardan,kazık fabrikası kurulur....bundan sonra daha dikkatli olacağım günlük...ha bir de...biri var...onu bana nasip et Rabbim,o benim olsun,ben onun...kurabiye ile kış güneşinin yılı olsun 2014...nazar değmesin bize....

Son hazırlıklar tamam...
Herkes pür dikkatte!
Hepimiz ağzının içine bakarken ablam tek bişeyi takıyor kafaya.Acaba sezeryande makyajlı girilebiliyor mu doğuma :26:
Biz hormonların horon tepmesine bağlıyoruz bu durumu ama ciddi ciddi bunu düşünüyor
Bilen arkadaşlarım acaba beni bilgilendirebilir mi ki günlük can mesaj yoluyla

ben bu sene en çok doymayı öğrendim günlük. acıya, insanlara, aşka,alışverişe:) , paraya, arkadaşa.Buraya bile doydum inanr mısın.. Bi tek yalnızlığa doyamadım.
iyi bişey değil bu tokluk. canı sıkılıyo insanın. böyle biii halsizlik yapıyo.............. keyifsizlik. kulaklarını tıkamak istiyosun insanlar konuşurken. ben bu filmi izledim diyosun. ama çekip gidemiyosun. ayıp olur. içinde bağırıyor ama biri. çek git diye . çok çelişiyosun kendinle ve her defsanında yeniliyosun. çıkıp bir bir sende anlatmak istiyosun derdini. ama anlatılacak dert değil benimkisi.
zengin bi babam olaymış, şöyle beni el üstünde tutan, çok bencil, ukala, artsit tipli bişey olurmuşum
bak yine gözlerim oldu. çok kimsesizim((((((((
doymak iyi bişey değil. karnı tokken en sevdiğin yiyeceğe uzanamamak iyi bişey değil, hele benim gibi mazisinde aç gözlü olanlar için.
bak ağlıyorum yine. niye onuda bilmiyom. sanıırm doyduğum ve olabilecek herşeyi tahmin ettiğim için.
neyse boşver. unut gitsin yazdıklarımı......................

kocamı boğabilirdim akşam
Ben zaten riskli gebeyim normal bi hamile değilim ya bunu kocama anlatamıyoruummm
Akşam yemek yaptım bi güzel zorlana zorlana gelmiş beğenmedim diyo ya delirdim
Zaten yorgunluktan gebermişim bi de niye yoruldun ki diyo
Kalktım bi de tost yaptım odun odun işte oduuunnn

bugün doğum günüm....

kolum kanadım kırık benim, sensiz...

çok üzgünsün biliyorum bende öyleyim...

ama en büyük armağanım sensin benim...

günlük insanlar herşeyi yapsın ama nankör olmasın nolur..
bir kendimi paralamadığım kaldı günlerdir inan ki..
sabah yataktan kaldıramıyorum kendimi, o kadar yorgunum..
bırak insanların merak edip aramamasını, bir de üstüne azar duyuyorum..
kimse yok mu hakkımı verecek ya, inanamıyorum gerçekten..
bi Allah'ın kulu demez mi canım sen nasılsın, ne hissediyosun, neden bu kadar yorgunsun?
demez mi günlük..
kahretsin ya
yatıp kalkıp annemin hatrına dua etsinler günlük..
onu üzmemek için sesimi çıkarmıyorum, ama ağzımı bi açarsam herkesin çok kötü kalbini kırıcam..
çok az kaldı

Günlük ; eşim bana bir hediye almış küçük bi şey, ama mutluluğu BÜYÜK oldu...♡ ❥ ❥ ❥

Son düzenleme:
Rabbim kurabiyemi bana yar ettin,onu bana koca da et...Rabbim bizi ayırma,ak gelinlikler içinde ona varayım,iki cihanda da bizi bize yaz Rabbim...onu bana sar,onu bana sakla,payıma ayır Rabbim...

Meraba günlükcüm cok hastayım grip öksürük hepsi beni buldu ( tek dilegim kuzucuguma gecmeden iyilesiyim hemen.Yeter ki o hasta olmasın ben olayım..Allahım bütün kuzucukları ve bizim kuzumuzu da hastalıklardan kötülüklerden korusun.Bende bir an evvel iyilesiyim insallh.

günlükcüm çok hastayım canım çok yanıyor bademciklerim çok kötü yarım saat uyuyamıyorum her tarafım ağrıyor çocuklarımla ilgilenemiyorum offf ne zor

Gunluk sercen geldi bebisinle
Gunluk canim cok SIKILIYOR tum gun yapacakbirseyim yok bos bos evde duruldum
gunluk gordunmu arkadadim gelmis deniz yyy
Gunluk ya ben bebegimi gormek istiyorum cuma gelib cikmadi bir turlu ben yaklasdikca o uzaklasiyor sanki
ay gunluk insallah bebegim iyidir
insallah kalp atislarinni duyarim amin
gunluk sende amin de
ay inan cumaya kadar ben cildiricam heralde
Rabbim herkesin evladini koyrusun benimde evladimi korusun insallah amin
Hadi gunluk serce kacar
yine gelicem
cumaya kadar bana duaa et bebegim iyi saglikli olsun

Günlükcüüüüüm

Bir yıl daha bitiyooo nihayet mi desem üzülsem mi bilmiyorum bir yıl daha yaşlandık ama 2013 uğursuz yılımdı benim 2014 ü büyük umutlarla bekliyorum bir gün bile mutsuz olmıycam kendime söz verdim 2014 yeni umutlarla gelicek 3 ay sonra da askım gelicek ohh ilk ve son büyük ayrılığımız sona eriyo inşAllah Allahın izniyle bitiyo şüküüüür
Sonra birde benim şafak var daha uzun olsa da 2015 Haziran okul biter ve sonsuz Aşk a kavuşurum sonrası geleceğimiziçin atılan adımlar hayaller güzellikler

Hayalini kurmak bile öyle güzel ki keşke sana yazdıklarımı askım da okuyabilse çok özlüyorum onu sesini kokusunu ellerini gözlerini herşeyi çok özledim ama sabıırla hepsi geçicek

Sevgili günlük;

Eşimin ısrarına ragmen uykum yok diye oyalandım cunku agrım var geç ögrendıgım mucızemın bana tutunabılmesı ıcın yatıyorum 4 5 gundur belkı tutunmasına bı hareketım engel olur dıye evhamlanarak.Hamıle oldugumuda dusuk yaptgmıda aynı anda ögrendım ustelık sana yazdıktan 2 gun sonra bebeğim olsun ıstıyorm dedıkten 2 gun sonra şükürler olsun içimdeymiş mucizem.ama sanırım kaybedıyorum onu düşük yapıyorsun dedı drum. agrın krampların olursa korkma demıstı suan bel agrısı basladı adet agrısı gıbı kasıklarıma agrı grıp grıp cıkıyor.Gidiyor galıba meleğim (

günlük selam,

2 günlük tatil ardından tekrardan iş geldim haftasonu hiçbir şey anlamadım dinlemedim ya .

yorgunum , uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…