Popüler Konu Sevgili günlük...

babamın bir rahatsızlığı daha çıktı, annemin bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta belli olacak inşallah, benim de bir kaç bölüme gitmem lazım.. bu son iki aydır hastalıklar çıkıyor.. üst üste geldiler...
Annemde de bir şey çıkmaz inşallah ama bari ben iyi olayım diyorum.. onlara bakma sırası bana geliyor gibi artık.. ama eksik olan bir şey var; iş...

Son düzenleme:
Benim adamla dün yine kavga ettik,ağlattı ağlattı beni
Bi de zırlamayı kesmezsem gidicekmiş
Annem de evdeydi üstelik konu da kıyafetlerini yıkamıyorum 10 gündür,doktor iş yapma dedi
Anlamıyo ki Bebişimi de üzdüm

bu sene talihsizlikler yakamızı bırakmadı.ısınma sorunumuzdan ötürü yine evimize geçemedik.ölümler hastalıklar.Allah beterinden saklasın..bu senenin en güzel yanı küçük meleğimize hamile olduğumu öğrenmemiz oldu...umudumuz 2014 ten yana.. insan yaşadıkça umudu vardır...

kurabiyem dedi ki:seni seviyorum,hem de delicesine...evet günnüş bu üçüncü ilişkim,26 yaşındayım ve bu iki kelimeyi ilk kez duyuşum...sarhoş oldum galiba...

sevgili günlük
bugünüm de yine o çok güzel geçebilirdi ama nasip olamadı günlerimden birisi oldu...
okulaa gittiğimde ygs denemesinde matematik ve türkçe de birinci olduğumu duyup sevinmiştim.
3.derste mat yazılıları okundu . 100 almışım ortak sınav birincisi olmuşum .
her şey böyle güllük gülistanlık devam ederken salaklığım tuttu bariz yine ben işte
koridorda gördüm bir selam vereyim dedim . o zaman yine öyl durmak istemese de çok kötü davranmadı.
konuştum zil çaldı sınıfa çıktım.
öbür tenefüs n olduğunu sorayım dedim baktım aşağı iniyor tamam sonra sorarım dedim.
çıkışta konuştum . keşke direk ev gitseydim.
güldürmeye çalışmalarıma ters bakmalar , off anlamadın demeler bir şey mi oldu deyince nerden anladın deyip dalga geçmeler.
görüşürüzler . offff canım nasıl sıkıldı
ama tabi ortada bir salaklık varsa en büyük benim payım
sanane kızım sanane herkes ne yaparsa yapsın ! iişini mi ytiştiremiyor , ödevini mi yetişremiyor bananeyse.
sende herkes gibi olsana ya bırak iyi günlerinde birlikte gül , kötü gününde kaç gitsin. sanane yani.
sonra anlatacakmış kendisi bilir , beni bulursa anlatır . çünkü zamanında benimde oldu kimsey anlatamadıklarım en başta olsun istediklerim yoktu. gerçi istenmem bile belki.
ahh benn günlük hiç akıllanmayacağım.
gözlüğün nerede dedi umrunda ya sanki.
neyse günlükcan bugün çok güzel bir şey oldu en azından .
bir pijama takımım daha oldu .
bnim bu pijamalara olan aşırı manyaklığım ne olacak bilemiyorum.
hep evde kalsam 7/24 pijamayla gezsem istiyorum .
ayağımda ev botlarım ,üstümde pamuklu pijamam , elimde kahvem , tv de filmim .
inanıyorum günlükcan o günler çok yakın.
ALLAH'ın izniyle.

günlüğümmmmm ben geldim bayadır yazamadım dün kayınvalidemler gitti güne 3 kişi uyandık kızım cuma günü 1 aylık oluyor allahın izniyle doktor kontrolümüz var kucağa alıştı maalesef günlük omuzda uyumak istiyor ve eşim işteyken benim omzum kopuyor o kadar zor bi bebek değil allaha şükür ama gün geçtikçe taşıyamıyorum :)

Sevgili günlük;

İçimden bebeğime dair her parca kopusunda silbastan dibe vuruyorum sanki güçlü durma cabalarım yerle bir oluyor günlük( miniğim bana tutunamadı ama ben ona cok sıkı tutunmusum sanki Rabbim tasıyamayacagı yukü vermezmiş kuluna isyan etmiyorum ama gece oldumu kendımle basbasa kaldımmı her kasık agrısında keşke kalabilseydin diyorum ona ıcımden babanda bende cok istedik seni..
Bu duygusal çöküşüm nezaman biter bilmyorum ıcımden herparcan gittiğinde belkide.Rabbime binlerce şükürler olsun içimizdeki ya cocugumuz olmazsa korkumuz seninle son buldu sonucu seni kaybetmek olsada ebedi hayatta kavusacagız senınle mınıgım.ozamanda sen içimden kopup gıderken bendende nelerın kopup gıttıgını bırbır anlatacagım sana içimde can bulamadın ama ruhumda çok derin yasadım ben seni miniğim...Rabbimin hıkmetınden sual olmaz.Verende Sensin alanda.Saglıklı bir şekilde anne baba olabılmenın mutlulugunu bize tekrar nasip et Allahım. amin amin amin (

Vay be çok uzun zaman olmuş sana yazmayalı
Neden böyle oldu ki bu yıl ?
Geçen sene hemen hemen her gün yazardım... Arayı fazla açtık günlük olmadı böyle.
Yılbaşı için planlar var şu sıra onunla uğraşıyorum. Güzel bi gece geçirelim diye
Geçen sene sevgilim askerdeydi ve pekte eğlenceli geçmemişti gecemiz ayrı gayrı...
Bu yıl onun intikamını almak için güzel şeyler düşündük.
Çok şık bir elbise ve çizme aldım sevgilim görünce dibi düşecek
Biz bu sene çok huzurluyuz Allaha şükür tartıştığımız bir gün olmadı.
Her günümüz aşkla geçiyor. Huzurumuz olunca geri kalan sorunlar bi şekilde hallediliyor.
En büyük destekçisiyiz birbirimizin.
Onunla yakaladığım bu uyum ömür boyu sürer inşallah dileğim bu.
2014 te bizi büyük hazırlıklar bekliyor umarım altından kalkarız bunun da

Uzun zaman oldu.
Öyle olmasaydı şöyle mi olurdu, böyle olmasaydı öyle mi olurdu diye kurmakla geçiyor günlerim.
Evet hayırlısı böyleymiş ama ben zaten kendi seçimlerinden hayıflanıyorum.
Şimdi bir de alan değişikliği çıktı şubatta ne olacak hiç belli değil.

Evet günlük huzursuzum. Günlerdir keyfim yok. Epey saldım kendimi.
Hem işi hem evi rahat rahat yetiştirirken şimdi kolumu kaldırmaya mecalim yok.
Her şeyi son ana bırakıyorum.
Biraz olsun akşama kadar toparlasam kendimi.
Yemeğimi yapsam, biraz müzik dinlesem, yarın anlatacağım konuya hazırlansam.
Murathan Mungan'dan bir yılın son günleri'ni okusam.
Şu son bir kaç haftadır bitmeyen gerginliklerimi bir kenara bıraksam ve mutlu olsam.

merhaba günlükcan
bu aralar ihmal ediyorum buraları kusura bakmayın artıkmalum bebeg gidiyorum eve geliyorum evi görseniz türbe gibi allahım heryer briyerde bebegim yılbasından sonra allah ömür veirise gelicek bakalım evi temizlemem lazım daha bebegimin beşşigini almadım inanın hastane doktor parası derken 0 tükettik bu hastanedende 2600istiyorlar bizdede para yok ne yaparız nasıl briyerde buluruz bilemiyorum ban bir mucize lazım anca mucize kurtarır benievladım dogdu sevindim sevinmesinede yavruma şöyle keyfimce alamadım kıyafet eksikelrini bile alamaıdm yavrumun bezi bile yok eksigi okadar çokkicanı içinde olsun canı sagolsun diyorum amam oolmuyor işte beşşik almayı planlıyordum nasıl hangi parayla alıcam bilemiyorumki:44:eşim herşey yoluna girer desede olmuyor kardeşim oolmuyor o hastaneye gidiyorumya herkezde bri haller var anlamış degilim okadar yolu yürüyourm bebegime gidiyorum millet arabalarıyla geliyor ayaklarım bri dünya oldu şişti ayaklarım okadar şişiyor agrıyorki taakatim kalmıyor eve gelene kadar epey arası var :18:evi temizlemeye başladım gece 2 kere gögsümü sagmaya başlıyorum sabah eşimi işe yolla kahvaltı yap etrafı topla gögsünü sag 11-30 olmadan evden çık hastaneye git hayde ordan 3 gelirken çıkıyorum 4 evdeyim temizlik yap yemek yap 20-30 hayde geri git hastaneye bebegi gör emzir eve 12-30 gel yorgunluktan uyua kal iş yapama bu tempo beni çok yordu bebek gelince ne olur halim bilemiyorum allahım aşükür buygünümede amam isterdimki kenarda param olsun bebegimin pusetini beşşigini alayım nem ölme aleti istediler ateş ölçme aleti alınıcak işleirmiz çok anasını satıyım daha eczeneye şampuan dediler bebegimin cildinde konaklar başladı özel losyon şampuan aldık daha parasını veremeidm eşimin işleri bri düzelseydiallahım eşime bol kazanç versinde işşallah bebegimin istekelrini yaparım çok hasamış cildi ban aöyle dediler öyle her şeyi giyemicekmiş ölene kadar krem kulanması lazımmış bugün gene gittim öylen hemşire paşam göz muayenesini öne aldık siiznki bugün yapılıcak dedi ve emziremezsiniz dedi bugün anca akşama ne agırıma gitti kucagım alaıyım barı desemde vermedileröyle küvezini okşadım elimi soktum ogluma dokundum yavrum öyle aranıyordu acıkmıştı emziremedim ne gözlerim dolduakşam geldik hastaneye hemşire babalar anneler gelsin baksınlar dedi giridk 5 aile ben içeri giridm allahım elelrimizi yıkadık eşimle oglum küvezde bri agladı allahım eşimin kucagın averdik gene aglamaya başladı kucagım alaınca kokumu duydy galiba susutu öyle acıkmıştıki aranıyordu yavrum babalr girmesiyle çıkması bri oldu benim oglan okadar erkegi attı dışarı aglamasıylaeşim dedi minnacık boyuyla bizi attıya la dedi ay bende ne gülme varmışkucagıma aldım allahım hemen emmeye başladı yarım saat seviştik 2 kere gazını çıkardımsonra baktım üşümeye başladı verdim hemşireye küveze koyun üşüdü dedim ana yüregi işte ne yapıcaksınzablam bebegine brişey alamayınca derdimki abla varsın alama oglun saglıklı olsunda olmuyor öle paşam derdi haklıydı galib abeşşik alamıcam artık gittigi yere kadar istiyorumki benim istedigim olsun amam azimliyim elbet rabbim bri kapı açar
evimi dip köşe temizlediketen sonra benden keyiflisi yok sonra evladım akavuşucagım günleri sayarım okadar uykum varki gidip yatıyım ben gece 2 kere süte kalkıcam bu aralar ev işelri bebek giremzsem artık kusura bakmayın inanın 40 çıktı sırtım yatak görmedi lohusalıgıumfda hiç yatamadım hep hastanelerde geçti ömrüm allahım ne olucak bu biizm halimi bugünümede şükür aam anladınzı siz beni

Keşke hep çocuk kalsaydık, dizimizdeki yarayı en büyük acı sansaydık…

Keşke hep çocuk kalsaydık, kalbimizin yerine dizimiz kanasaydı... Annemiz üfleyince kabuk tutsaydı...

eskisi gibi annemin omzunda yatıp doya doya ağlamayı özledim ben günlükcan... Acaba diyorum... Hata mı yaptım...

adetim 6 gün geçti korkuyorum..hamile miyim iki gün daha bekleyeceğim sonra test nasıl olacak bilmiyorum

hazır değil gibiyim,3 ay sonra olsun istiyordum kilo aldım biraz veriridim neyse hayırlısı olsun hakkımızda..

nedense hamile kalamam sanıyordum,hatta babam anneme söylemiş doktora gitsin birşey varsa tedavi olur diye..

çünkü senelerce olan ağrılarımdan onlarda bıktı bir sebebini bulamadık :)

belki hamile bile değilim..henüz hazır değilim desemde bu durumada kendimi soktum

demek benimde olabilirmiş diye..

Son düzenleme:
Şükürleeer olsuuunnnnn herşey istediğim gibi gelişiyor günlüük

İnşallah 2014 çok çoook güzel gelirsinnnn :82:

ahhhh ahhhh neler yazmak geçio içimden ama tıkanıp kalıyorum işte..

hamilelik takvimi koydum buraya, doğaya sesleniş yapıorum. ewlatçığımı çağrıyorum işte aklımca ama o bi türlü gelmek bilmiyoki buaralar hayatım çok karıştı. uzun zaman yazmadım buraya artık anlatmaya ihtiyacım var sanırım. ilk dünki yıkılışımı yazayım.. dün burda topik topik gezerken bide baktım ovulasyon testi erken gebelikleri çıkarıomuş adetten önce ov. testi yapınca eğer çift çizgi çıkıosa hamiş oluyomuşsun. bende bi heycan koştur koştur ewe gittim. hemen ov. testi yaptım ve yüzüme kocaman bi şaplakk yedim tek çizgi tabiki tabi üzüldüm, üzüldüm.. benim bi bebeğim olmucakmı hiç? hep böle elalemin çocuklarınımı sevicem ben? :26: neyse anlıcağın kırmızılarımın gelmesini bekliorum. zaten kasıklarımın ağrısıda başladı

buarada anneanneciğim bişiciği yokken bi anda beyindeki damarlar tıkandığı için bilinçsizce yatalı 1 ay oldu ve hareketsiz gözleri kapalı ölece yatıo. burnundan beslenio filan.. artık yatmaktan sırtları açıldı onu öle görmeye dayanamıyorum, 2 rahmetinden birini ver Rabbim. annemler bir hafta gidiyo diğer kardeşler birer hafta.. annemi de özlüorum anannemin ewinde bakılıo anneannem. zamanında vasiyeti ölemiş die.. zekarattasa son arzusu olsun die annemler öle karar aldılar. bu hafta anneciğim ewdedi. ama haftaya yok. hoş bu hafta ewde olsa ne olcak, babamda kendi babasının yanında (hastanede vefakatçı) geldimi süt üste gelio, annem annesinin başında, babam babasının başında.. ikiside ölüm döşeğinde düzen die, morel die bişi kalmadı bizde

tüm bunlar olurken bi güzel ufacık bi olay olur gibi oldu, o da bu gün itibari ile son buldu eşim dükkan buldu tam sevindik fiyatı adaam arttırmaya, ortalığı kızıştırmaya başladı. ve değerinin çok üstünde rakamlar sölemeye başladı. eşimde bi rakam vermiş. bu dersen ok anlaşalım yok dersen kime verirsen hayırlısı olsun demiş :26: anlıcağın oda sürümcemeyle kaldı. oysa ne de umutlanmıştım. çok istioduk çokkk

Bugün büyük gün çok heyecanlıyım, dakikaları sayıyorum resmen günlük

2 saat 6 dk kaldı

Günlükçüm mrb,
eşim dükkan için anlaşamadı gibi, adam dahada arttırıyo, sanki birileri daha fazla veriomuş dükkana gibi konuşuyor. ve bu birileri sürekli artıyo, ne hikmetsede hepsi birbirinden 250 tl fazla artııyolarmış adamın ortalığı kızıştırmak istediği belli ama işin tuhafı olmayan kişilerle yada gerçekten o kişiler var :26: ama çarşının göbeğinde olması avantaj ama küççük bi mekan olmasıda dez avantaj :26: neyse eşim son noktayı koydu. bukadar veririm sana, başka veriolarsa senin kazancınasa sen bilirsin, hayırlısı olsun demiş :26: ama üçkağıtçı çok çevrede. geliolar, dükkan sahibine ne kadar istiolarsa veriolar, 3 aylık peşin veriolar, ama 2 yıl beleşten duruyolar mahkemeler icralar derken, bi gece malları alıp kaçıveriolar eşimde onu ima etmiş, umarım dükkanın değerinden kat ve kat yukarda kira verenler 2 aylık veripte 2 yıl durmaz demiş

neyse kısaca akşam iş çıkışı eşime tel geliyo ve adam işte birader bana kırılmadın dimi, gene konuşuruz, kime nasip olursa artık filan demiş anlıcağın sürümcemede.

hayırlısı neyse o olsun ne diyim artık

Son düzenleme:
Bazı şeyleri insan içinde tutmayı bilmeli
Bunu öğrendim günlük
Üzüldüğüm zaman çareyi dert yanmakta, arkadaşlarımdan destek görmekte arıyorum
Onlar bana hep destekler en yakınımdakiler, onlar iyi ki varlar
İnsan herkesin yanında ağlayamaz dimi
Benim yanlarında ağlayabileceğim dostlarım var
Ama yine de üzüldüğüm zaman mutuz olduğum zaman keşke biraz içimde tutabilsem bunu
Herkesin hayatı farklıya o yüzden herkes farklı yorumluyor yaşadıklarımı
Bense fazlasıyla yorgun hissediyorum kendimi bu aralar

kırgın , yorgun bir o kadar da umutsuz bir kalbim var suan bnm ... !!!

kırgın , yorgun bir o kadar da umutsuz bir kalbim var suan bnm ... !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…