- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
Gunaydıınn.
İçim çok buruk.Çok kırgın.Geçecek gibi durmuyor kolay..Sadece su 14 gun geçsin diye beklıyorum sadece...
Atama konusu geçmiş.İnşallah atama bekleyenler gönüllerinin istediği yere atamaları çıkar.Atanınca da işte farklı durumlar baslıyor.Ne zaman tayınım cıkıcak diye...Hergun dua edıyorum artık Mayısta benımde atamam çıksın diye.Allahım buralardan cok bunaldım.Dile kolay 4 yıldır burda görev yapıyorum ve burdaki görevimin sonu geldiğine ınanıyorum.Buralar uzakk..Gideyim artık evimin,ailemin yakınlarına.Uzaklardan,bayramları gözlemekten, h.sonuyla birlesen tatıllerı hesap yapmaktan,müdürden izin alma stresinden,otogardan,havalanından,bavullardan,vedalaşmaktan,sevdiklerimin sadece seslerini duymaktan,görememekten bunaldım artık...
Cumartesi günü Izmıre gittim 3 guncuk.Nur yuzlu yegenımı gormeye.Halbukı 25 gun sonra zaten gıdecektım ama dayanamadım.Çok ozlemişim kar beyazımı.Bensiz buyuyor.İlk gördüğünde tanıyamadı beni.8aylık bebek nasıl tanısın 2 ay once gördüğü insanı dimi.Zoruma gitti.Hemen toparladık bir sanıye yanından ayrılmadım ama yine aynı şey olacak...
Yetmedi 3 gün hiç.Zaten ızmırde 1 gece kaldım hemen sabahın köründe koştum yeğenime kavuşmaya Manısaya.
Dönüşte geçerken yollardan baktım baktım hayal ettım kendımı oralarda tayinimin çıktığını.H.sonları İzmire evime gittiğimi nasıl bır umut nasıl bır huzur kapladı içimi.
Agustos tayın dönemim çok sıkıntılı geçmişti.Mayısta öyle olmasın Allahım lutfenYetsin artık şu puanım bana lütfen.
Sevgili günlük,
Ben geldim ama bu sefer üzgün ve güçsüz halde
Eşimle bugün ayrılık vaktiydi yine
2 gün önce eşim gemiye katıldı. Gemi Yalova'da tersanede olduğu için bende onunla gittim 2 gün kalıp bugün döndüm
Ama onu orda bırakmak eve yalnız dönmek o kadar zor geldiki bu sefer
Oysa yıllardır bu geçici ayrılıklara alışmıştık ama hamileliktenmi bilemedim bu sefer çook ama çook ağladım
Bebişimle birlikte bekleyeceğiz artık babasını daha 1,5 aylık ama sanki o da hissetmiş gibi bu gece hiç uyuyamadım kasık ağrılarımdan ve kramplardan
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?