Popüler Konu Sevgili günlük...

Evde yaptığım test pozitif çıktı..hamileyim dün akşam öğrendik sürpriz oldu anlayamadik..bugün daha iyi doktora gidelim bakalim nasil olacak ...çok şaşkınim Allahim hayirlisini versin...

Çoookkk uzun bir aradan sonra yeniden merhaba günlük :)

kim bilir neler yaşadı buradaki arkadaşlarım, hayatlarına her gün tanık olduğum, hatta dua ederken aklıma dahi gelen ama hiç tanımadığım, tanışmadığım kalben yakın olduğum arkadaşlarım. Rabbim herkese gönlünden geçenden ziyade hayırlısını versin her şeyin, herkesi iyilerle karşılaştırsın...

Ben neler mi yaptım bu arada, iş, güç, kariyer :) yine hüzün, yine yalnızlık...

Hiç aklımda yokken memur oldum, işimde çok rahatım, huzurluyum, hamdolsunki hiçbir sorunum yok. Bu yıl yüksek lisansa başladım birde. Hep istediğim bir şeydi, ama kendimi yeniden o yoğunluğa hazır hissetmiyordum. Bu yıl zaten sıkıntıdan, depresif ruh halinden sıkıldım, yorulup kendimi unuturum diye başladım yükseğe. İyi gidiyor hamdolsun, hatta 1. dönem bitmek üzere, final hazırlıkları ile uğraşıyorum. İş-okul koşturmasında arada aklım gönül işlerine kaysada nasipte yok demek ki, hep bir engel. vardır Rabbimin bir bildiği.

Biliyorum, nasipte varsa açılır yollar, izin ver Rabbim açılsın...

ANNE ," KOCAMAN oldum" bak...
Acılarım büyüdü,dertlerim büyüdü...Hedeflerim,çıkmazlarım büyüdü...
Hiç de güzel değilmiş büyümek!...Kimler kırdı kalbimi ,kimler üzdü...
Başa dönebilsem keşke,sana emeklesem sadece...
Şimdi yaşanmışlıklarımı ve kalp kırıklıklarımı al ve yeniden büyüt beni anne!...
NE OLURSUN!!!.....

sevgili günlük 6 ocakda gebelik testi yaptracağım çok duygusalım günler geömiyor acaba bu ay eşime müjde verebilecekmym acaba kocacığm baba olacaksın diyebilecekmiyim

aklımdan atamıyorm bu ay kendimi çok şartlaadım ve hamile hissediyorum hayal kırıklığına uğramak beni çok yorar artık

allhım dayanma gücü versin ama bebeğim olmasını çok istiyorm bebekten başka birşey düünemz oldum beynimdentamıyorm allahım bu ay cennet meyvesini versin inş bana ve tüm isteyenlere amin

2013'ün ilk günlük yazısında bunları yazmışım.Çok mu içten dua etmişim ne.Hele altını çizdiğim cümle.Birebir mi gerçekleşir.O dönerken baktığım yollarda,hayal ettiiğim yerde hele özellikle bir yer var ki geçerken ''burası benim için imkansız be anne boşuna hayal kurmayalım''dediğim yerde şu anda bulunmam,görev yapmam rüya gibi...İnsan bir garip oluyor.Ne de sıkıntılı yazmışım bunları.Allahım bu ettiğim duayı bu istediğimi bana yaşattığın için binlerce kez şükürler olsun sana.Artık ne yeğenim bensiz büyüyor ne de 2-3 ayda bir ailemi görüyorum...Sen çok büyüksün Allahım.Tekrardan teşekkür ederim.2013ün kapanış mesajıydı bu.Madem ilk mesajdakiler kabul oluyor .2014e girdiğiten sonra yazacğım buraya ilk mesajımı.Totemse totem.Herkese iyi yıllarr.

Oysa ki aşkın bütün iklimlerinde sevmiştim seni ...

günlüğüm merhaba...tahmin edersin dertli geldim...aynı mevzuu...yine beni istemeye geleceklermiş...bir buçuk ay içersindeki bilmem kaçıncı kişi...ve benim erkek arkadaşım var...maşallah de,güzel gidiyor...onunla nişan yapana kadar bu talipleri nasıl atlatacağım,ailemle nasıl orta yolu bulacağım,ne stersler yaşayacağım sen düşün...kız kardeşim beni ciddi ciddi kıskanıyor...ev arkadaşım da...ben salak da ikisine de sırrrımı veriyorum,saflık konusunda oscara adayım...zayıflamam lazım,bakım yapmam lazım,lazer epilasyon ve düzenli cilt bakımı düşünüyorum.ekimde ikinci üniversiteye başlamak istiyorum.ispanyolca gibi yeni bir dil öğrenmek,yurt dışına gitmek,anne olmak,kitap yazmak,sosyal sorumluluk projesinde yer almak,kreş açmak,yüksek lisans yapmak da hedeflerim arasında...şimdilik en büyük kurabiyemle sözlenip,alyansı takmak...ne olur Rabbim bizi ayırma,çok mutlu et...amin...

2014 senden beklentim sadece huzur ( aşk anlamında ) , kırgınlıklar olmadan gecen bir yıl istiorum , üzüntüsüz bir yıl istiorum bende artık mutlu olmak istiorummm .... olur mu kiii acaba günlük :26:

yılın kapanışını üzüntü ile yapıorum. zaten farklı bişi olsaydı şaşırırdım..

dükkanı değerinin çok üstünde bi kadın tuttu (duyumlarımıza göre üçkağıtçılardan) anlıcağın kaçırdık dükkanı. nasip değilmiş..
pazar günü test yaptım okadar belirgin tek çizgikiiii, hani silik milik bir 2. çizgi asla yok. çok net.. ışığamı tutmadım, güneşemi çıkarmadım testi, ama negati negatif işte olmuyor buda kısmet değilmiş

işyerindede iyi değilim. e 4 patron olunca ne beklersin, hele bi tanesi okadar cahil cehaletki anlatamam. hani herşeyi kendinin bildiğini sanan ama zır cahiller vardır ya dert anlatamassın o tipten. bide cevap vermeye korkar oldum artık, bastırdı anlıcağın.. nedenmi cevap verdimmi karı gibi küsüyor. konuşmuyo. ben muhasebecinim, firmalara ödemeler yapılmadan önce mütabakatımı yapmam lazım, farkalrımı kesmem lazım dimi? yanımda sormuyo küs ya, gidip oralardan arıo beni.. e saf yawrum benim, tel parası banamı girio banane dimi ama öle işte sonra özel odalara girmekler konuşmaklar, olayı büyütüp diğerlerini kışkırtma çabaları filan e çekemiorum artık. bunca yıl dirsek çürüt, oku çalış deneyim kazan, sonrada gel böle bi manyağı çek.. ALLAHIM SEN BİLİRSİN herşeyin en iyisini..

Günlük can bugün tam 1 hafta oldu prensesimize kavuşalı...
Allah'ım tarifi yokmuş yiğen sevgisinin...
Bir minik kalp tüm aileyi aşkla kenetledi birbirine.
Sen nasıl da güzel birşeysin öyle mavişim.
Gözlerini dayısından alan bebeğim
Nasıl da alışmışım 1 haftadır senin kokuna,ev dar geldi bugün
Rabbim tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah 2014 yılında.
Mutlu yıllar dilerim herkese

mrb günlükcannn uzun bi aradan sonra yine ben
yine içim daraldı buhram geçirmek üzereyim galiba yarın yılbaşı yeni bi yıla giricez
ilk defa çok isteksizimm bişeyler yapma konusunda yatıp erkenden uyumayı düşünüyorum bana kalsa..
Nede çabuk geçti bu zaman böyle 2012 den 2013 e girerken geçen sene ne hayallerler ne umutlarla girmiştik sevdiğim yanımdaydı ve 2013 bizim yılımız olucaktı evlilik planları yapıoduk en önemlisi sevdiğimleydim Bide şuana bakıorum !
Gerçekten dün gibi herşey onca güzel şey yaşandı bitti yeni hayatlar kurduk kendimize yeni yollar çizdik..Acı da olsa devam ettik yaşama.. çok şey canımı acıtıyo hala onsuzluğa alışamadım bi yandan nefret ederken bi yandan nasıl hala deli gibi aşığım ki ona ! :26: bu yılı 23 yıllık hayatımın en berbat senesi ilan ediyorum !
Biçok şey aldı götürdü benden biçok şey ...

yeni yıldan tek bir dileğim var kpss hazırlanıyorum ve 2014 benim yılım olsun istiyorum aşk iş para değil sadece kpss kazanmak istiyorum ve sağlık tabiki..
umarım yeni yıl herkesin gönlündeki güzelliklerle beraberinde gelir
MUTLU YILLAR HERKESE

şükredeni de sever muhakkak ama Allah sabredenlerle birliktedir...

bu sözü okudum bi yerde ve düşündüm günlük.. bu zamana kadar ne dilediysem oldu ancak hep bekledim, uzun zaman bekledim, hep çok istedim çok çabaladım öyle gerçekleştirdim hayallerimi..

şimdi hayalim için bekliyorum, az kaldı biliyomusun? ilk aşamayı başardım sıra ikincide.. çok çalıştım günlük inan ki çok çabaladım ama başarımın sonucunu görünce nasıl bir mutluluktur o anlatılmaz yaşanır.. Allahım sonunu da hayırlısıyla getirsin inşallah , emeklerimin karşılığı onda ve inanıyorum olucak..

sabret günlük herşey öyle de güzel oluyor ki yeterki sabret

2013 yılına girerken dolu dolu eğlence , kahkaha dolu girmiştim , Kimi zaman kahkahalar attığım , mutluluktan gözlerimden yaşlar akarken , kimi zaman ise ağlamaktan gözlerimin şiştiği de oldu .

Ama en güzeli hayatıma giren canım sevgilimdi , bu yılda en güzeli bu idi .

Bu yılı da iyi kötü bir şekilde bitiriyoruz .

umarım 2014 herkes için dileklerin kabul olması ile gerçekleşir inşallah

Herkese mutlu huzurlu , sağlıklı , aşk dolu yıllar

Almanya soğuk memleket... Ne insanı bizim insana ne de havası bizim havaya benziyor...

Günlük ben geldim
Yukarıdaki yazdıklarımın üzerinden 4 ay gecti ve eşim bir kontratı daha doldurarak cumartesi günü gemiden inerek evimize geldi çok şükür
Çok özlemişimm sarıldım öptüm kokladım doya doya
Kızımızda babası geldiğinde epey hareketliydi eşim geldiğinde kıpır kıpırdı babası başını karnıma koydugunda onunla konustu bebişte sanki ona cevap verir gibi tekmeledi beni
Ayrıca eşim giderken olmayan karnım o geldiğinde baya bir büyümüş durumdaydı eşim beni görünce güldü baya
Hepsi mutluluktan rabbim ne güzel duygular bunlar isteyen herkese nasip etsin

Bir senenin daha sonuna geldik tüm kk kulubu üyelerinin günlük arkadaşlarımın hepsinin yeni yılını kutlarım sağlıklı mutlu barış dolu ülkem adına acılarımızın az oldugu nice güzel yıllarımız olsun rabbim gönlümüzden gecen herseyi hepimize nasip etsin sağlık, mutluluk, aşk, para, sevdiklerimiz hep bizimle olsun nice senelereeeeeee

Ömrümüzün bütün yılları dudak dudağa,ten tene,sıcağı sıcağına geçsin diye verdiğimiz o karar varya,
Hayatımızda verdiğimiz en güzel kararlardan biri..
Yine teninin kokusunda sarhoş olacağım güzel bir yeni yıl karşılaması istiyorum bıkmayıp,usanmayacağım tek şey..
Nasıl girersek öyle geçermiş ya yeni yıl tüm benliğimle inanıyorum buna,
Nefes nefese,sevişe sevişe,baş başa..
Sen ol yeter başka kimseyi istemem yanımda..

sevgili günlük
biz insanoğlu çok ama çok nankörüz.
en azından ben öyleyim be günlükcan .
tüm hayatımın boyunca hayatımı değiştirecek ,değiştrmemde yardımcı olacaki,gerçekten çok sevebileceğim , önemseyeceğim,önemseneceğim bir insanla tanışmak istedim , dualar ettim Rabbime.
günü geldiğinde tanıştım o insanla da . kavgayla başladı ama kısa sürede toparladık , arkadaş olduk .
yeri geldiğinde çemkimdirdim, bağırdım , kırdım ,kırıldım ,küstüm ama tüm bunlar olurken ALLAH'a bir kez dahi teşekkür etmedi be günlükcan.
o göndermeseydi nereden tanıyacaktım .
bir kez çok şükür demedim , elhamdülillah demedim .
bir kez kavga ettiğimizde bağırdım , çağırdım ,ağladım hep kötü yönlere baktım bir kez artı yönlere bakamadım ki.
en kötüsü Allah'ın emanetine bakamadım . hayal kırıklığından ibaret oldum .
şimdi takvimden bir sayfa daha koptuğunda yeni yılın başlayacağını söylüyorlar.
2012-2013 bu yönleriyle en nankör olduğum yıllar oldu günlük .
2014 de daha az nankör olmayı istiyorum günlük ,daha az.
Tabii ki ALLAH'ın izniyle...

sevgili 2013.. sen giderken yanında arkadaşlık ilişkilerimin yüzde 90' nını götüreceğin hiç gelmemişti aklıma.. boşveeeer, 2014 bana yeni ciciler getirir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…