Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm...
Yılın son demlerinde sana yazmış ya herkes ben de bir bakınayım dedim bu yıl olan bitenlere...
Ve dönüp baktığım an çok şükür dediğim şeylerin olması, Rabbim'in kabul ettiği dualarımın olduğunu görmek güzel bir şey.
Çok şükür, bin şükür.
Sana yılın ilk günlerinde yarimin atanamamasından duyduğum hüznü yazmıştım.
Şimdi atandı çok şükür...
O kadar dua edildi ki burda, Rabbim'e o kadar yalvardım ki...O yüreklerin varlığı için de çok şükür.
Atanmakla bitmediğini de gördük bir şeylerin...
Fırtınalar koptu bir dönem hanemde, gözyaşlarım dinmedi, incindim, hiç beklemediğim, duymak istemediğim sözler de duydum...
Ama tüm bunların sona ermesini bekliyorum...Sabrediyorum, sabretmeye çabalıyorum...
Ve en çok sevinçlerimin, mutluluklarımın yarım kalmamasını istiyorum...
Bu yıl o kadar yaşadım ki bunu...
Rabbim yıllardır sabretmemizin mükafatını verir inşallah bu yeni yılda.
Dualarım hem kendim hem de abilerim, ailem için bu kez.

2013..ben ne desem ki sana bilemedim :) hem mucizemi hem fobilerimin en büyüğünü yolladın bana.7 ay gibi zorlu bir süre geçti kaldı 2 ay..seni sevdim mi sevemedim mi pek anlayamadım,hep korkulu tedirgin bi yandan da gerçekten kızım mı olacak sorularıyla dolu dolu geçtin hala da öyle ama İnşallah 2014 hepimize uğurlu gelir.mucizemi sağ salim sağlıkla kollarıma alırım ve bütün korkularım biter İnşallah.

Günlük üşenmedim tüm yıl yazdıklarımı tek tek okudumhep burda dua etmişim çok şükür dualarım kabul olmus

Allah gönlüme göre verdi atandım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Eşim şark görevinde tercih dışı gitti günlük biliyorsun 6 ay gecti bile kaldı 18 ay hayırlısıyla oda gececek sabrın sonu selametmiş

Eşim yanımdayken iş stresim vardı atanmak istiyordum atandım eşim şarka gitti hayatta hep bir eksiği olurmus insanın bizim eksiğimizde bu olsun napalım sağlıgıız yerinde ailemiz sağ keyfimiz yerinde Allaha şükürler olsun binlerce kez

Yeni yıl hepimize sağlık bol bol huzur mutluluk getirsin inş Allah herkesin gönlüne göre versin Allahım sen kalbimizden ruhumuzdan imanı Allah sevgisini eksik etme gönlümüzü imanla doldur bizi yolundan ayırma yarabbim AMİN!

Çocuklar ölmesin
Kadınlar şiddet görmesin
Sokak hayvanlarına sahip çıkılsın işkence yapılmasın, öldürülmesin
AMİN.

sevgili günlük,
yarın hic doğumgünümmüş gbi gelmiyor.. babam olmayınca yanımda.. hic bir tadı olmuyor yılbaşının doğumgünün.. ama 2014 geliyor ya. bebeğimin gelişi gibi umut dolu.

çok karışığım günlük.. çok karışık.. :44:

Geleceğimiz için umutlu, bereketli, 2013’de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz.. Hep birlikte nice mutlu yıllar! Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını.. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun…

günlükcüm 2014 hepimiz için mutlu huzurlu sağlıklı para dolu aşk dolu umut dolu yılların başlangıcı olsun inşaallahhhh.. kızımla ilk yeni yılım heycanlıyım eşim çalışcak kızımla biz yanlız gireceğiz.. bu sayfalarda değil sevgili günlük 2014 te görüşmek yazışmak dileğiyle mutlu yıllar günlükdaşlarım...

Öyle ütopik isteklerle girmeyeceğim yeni yıla. Malesef dünyayı, düzeni hiç bir yıl değiştiremeyecek, insanlar hep aynı. Kendim için de pek bir şey istemiyorum, aşk, iş, şans vs.
Bebeğim sağlıkla gelsin, kokusunu içime çekeyim yeter bana..

2013...

Değişik bir yıldın sen...

Çok umutluydum,çok hayalim vardı sana dair.

Üniversiteden mezun oldum.''Seneye bu zamanlar öğretmen olacağım.''diyordum.

Oldum ama atanamayan bir öğretmen... 2 ay kala getirilen sınav olmasaydı memleketime çok yakın bir yerde öğretmen olacaktım.

Evdeyim işte,ders çalışıyorum.

Mart ayında 2 yıllık sevgilimi terk ettim...Pişman değilim 2013 adına yaptığım en güzel şeydi.

Sonra...Şimdiki sevgilimle tanıştım. 2013'ten bana kalan ve benim olan tek güzel şey,en güzel şey...

Bit artık 2013...

p3 puanından memur bile olunamıyor bit.

Ve 2014....Umarım hayallerimdeki her şey gerçekleşir.

Mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar....

:119::119::119:

Son düzenleme:
Alıştım galiba yokluğuna,hiç olmayışına.En ihtiyacım olduğun anlarda bile yoktun,mutluluğum,sevincim herşeyiyle kendi kendimeydim. Bak gece gökyüzünde yıldızlar bile bana yakın görünüyor sanki elimi atsam tutarım sen neredesin yıllardır bıkıp usanmadan çağırdım seni gelmedin. Yokluğundu çağırdığım hiç yok olan var olabilirmiydi Saçma bir hayaldi benimkisi ve BİTTİ...
dileğim yeni yılla birlikte tüm güzellikler bizi bulsun ömrüm boyunca yaşamadığım mutluluklar bizimle olsun,yükselebileceğim kadar yükselmek bundan sonraki en büyük hedefim olup,tüm yollarım açık, saygı ,sevgi, hiç eksik olmayan bir yaşam olmasını ömrü hayatım boyunca dilerim...

2013'ün son dakikaları ve ben hastayım

Ptt ile yılbaşına giriyoruz iyi mi

İnşallah gönlümde olan herşeyi 2014'te yapabilirim

Güzel gel 2014..

Yorma bizi,üzme,kırmaaa ...

01.01.2014

Hoşgeldiinnn Rabbimden tek dileğim gönlümdeki herşeyin bu yıl içinde olması inşallahhhh

Hoşgeldin sefalar getirdin yeni yıl az önce şunu anladm ki artık o çocukluk sevincim kalmamış yeni yıla girerken evde bile olsam bi sevinç dolardı içime coşardım o kalmamış büyümüşüz günlük büyümüşüzzz ...

2013ün ilk günü bu günlük başlığını ben açmıştım

Hayırlı sene olsun 2014.
2013 seni hiç sevmedim, güle güle

Rabbim gönlümdekileri biliyorsun yalvarırım onları ver bana yeni yılda ve bir ömür sürsünn.... AMİNNNN

TÜM KK NIN YENİ YILI KUTLU OLSUN KALBİNİZ HANGİ GÜZEL ŞEY İÇİN ATIYORSA MEVLAM ONU VERSİN AMİNNNNNNN

Son düzenleme:
günlük yeni yıla kırık gönlümle girdim...en yakınına yakını sandığına bile güvenmemeliymiş insan...yeri geldiğinde annemi,kızkardeşimi çekiştirdiğim ev arkadaşım,öyle laflar etmiş ki hakkımda...hem de bu ikinci hatası...yok dünyanın çivisi çıkmış,ben saftiriklikte dünya rekoru kırarım kesin...olay açığa çıktığında bile bana güvenmiyor,afralar tafralar vay be...yılan beslemişim koynumda...diğer taraftan müdürüm bana kısmet bulmuş...ne yapacağım ben...kurabiyem gelene kadar idare etmeliyim...ve kurabiyem...hediyem benim...ruh ikizim,fiziksel ve ruhsal bu kadar örtüşür iki insan...Rabbim kurabiyemi ve beni başta ev arkadaşım olmak üzere tüm şerlerden korusun,kavuştursun,ayırmasın...amin...maşallah...

her ne kadar yılbaşı olayı bu sene beni pek ilgilendirmese de(büyümekten midir nedir?) 2014 e girdiğimiz vakitler bir heyecan oldu içimde.
Allah'ım, gönlümden geçenleri, ettiğim duaları biliyorsun.. kabul eyle Yarabbim..
ve herkesin kalbine göre ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…