Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük 2013 geçti artık ama ben yine de yazmak istiyorum sana..
biz 6 yıl önce aşkımla 2014'ü hiç gelmeyecek bir yıl olarak görüyorduk..
o zaman liseye yeni başlamıştık
beraber girememenin korkusu da vardı tabii.. 2014 bizim hep hedef yılımızdı..
üniversiteden tahmini mezun olacağımız tarih..
inşallah beraber görürüz diyorduk, geldi bile..
ve Allah'ıma şükür ki planladığımız gibi bu sene aşkımın mezuniyet yılı...
ahh hazırlık yaktı beni 1 yıl sonraya kaldım ben..
neyse günlük işte 2014ü o yüzden çok bekledim, güzel de olacak çünkü bizim hedef yılımızz
2014ten tek istediğim annem ve ablamın sağlıklarına kavuşmaları günlük...
2013 çok yaktın canımı, ailemin en önemli 3 üyesini kaybettim..
annem ameliyat oldu, ablam ameliyat olacağı günü bekliyor..
gittiğine hiç üzülmedim o yüzden güle güle canım..
ve 2014 hoşgeldin şimdiden sefalar getirdinn

Sevgili günlük ;
İnsanlar neden benimle çok uğraşıyorlar ? Canımdan başka neyim var ki..
Diğer insanlar gibi mutlu, huzurlu olmayı ne çok isterdim.
Gerçi herkesin kendisine göre sorunları vardır ama dertlerimi kime anlatsam herkes aynı cevabı veriyor 'ne çekilecek çilen varmış'..
Bakalım bu çileler ne zaman son bulacak..
Bazen boğulduğumu hissediyorum.

aldığın bu kaçıncı yara temmuzsendromu...akıllanmadın...saf saf herkese güvendin...sonuç elinde...ha bir de hem suçlu hem güçlü ya...deli oluyorum...Allahım sabır ver...

Sevgili 2013 gunluk sana cok alismisdim ama ayrilik vakti geldi
2014 dun agustos ayini bekliyorum dort gozle insallah evladimi sagsalim kucagima alirim gunluk
seni hic unutmam gunluk
08,12.2013 bebegimin. gelisini ogrendim
10.12.2013 Kan degeri sonuclarimizi aldim
13.12.2013 de de bebegimi ilk kez gordum
27.11.2013 de de kalbi atdigini orgendim sukurler olsun
gunluk 2013 Allah bana en buyuk mucizemi verdi
insallah 2014 de evladimi sagsalim kucagima almayida nasib etsin amin
huzur dolu saglik dolu mutlululuk dolu gunlerimiz olsun hepimizin insallah aminn
hoscakal 2013

sevgili günlük heyecanla 6 ocağı bekliyorm gbelk testi için inş negatif değildir negatifse çok üzüleceğim ben zorlu bir sürecin içine girmek istemyrm bebeğim buay olsun istiyorm çok stresliyim

2014 başlığını da açayım bugün ayın 1'i iken

Sevgili Günlük ben sana ilk defa yazıyorum. Bugün sol yumurta liginde btmalar oldu adetim in 16.gunundeyim inşallah gelir bebeğim günlük

Günlük, günlük..
sabahın 9unda da yazılmaz sana ama görünce tutamadım kendimi.
ilk yazışım zaten.
hastayıım
Benan yanımda iyiki ama o da işe gitti kaldım yalnız.
bütün gün burun silip tv izlicekmişim gibi geliyor.
bu boş zamanımda finallere çalışsam diye düşünüyorum ama
hiçte içimden gelmiyor. düşün kitap bile okuyasım pek yok.
hukukta 30 gelmiş bi şekilde düzelticez artık.
sabahın 8inde ders koyarlarsa! böyle olur işte.
ikinci dönem saatlerim güzel olur inş yaa.
ay bilmiyorum ne olucak.
bu topic yandı artık ben buraya yazar yazar dururum

2014...........

Bize umut getirdi, inşallahda gursağımızda bırakmaz..
geçen hafta tam dükkan bulduk anlaştık derken, olamıştı ya günlük, şimdi daha iyi bi yerde çok sevimli bi dükkan bulduk.. şöleki;dün kocişde bende yılbaşı dolayısıyla izinliidik...yıllar sonra ilk defa hafta h.içi öğlen beraberdik.. napalım die düşünürken kociş bu fırsatı değerlendirelim, gel hem dükan bakalım hem gezelim dedi, ve bölelikle gittik gezdik.. bulduk, şimdi anlaşma aşamasındayız. pazartesi görüşülcek adamla.. Rabbim yardım et bi tırnak bile ittirmene okadar ihtiyacımız varki..

nasıl olacak bilmiorum borcun içine giricez, çalıştığım yerdende maaşımın 3 katı bi rakam para isticem inşallah patron verir :18: taahhüt imzalayım senet yapalım ama verin nolur dicem :18: bakalım nasip...

buarada dedem vefat etti. 4yıldır ne o beni arar nede ben onu.. sevmeyiz birbirimizi. babanede öle.. ama ben büyüklüğümü gösterip gittim. başsağlığı dileyip geldim.. fazla durmadım ama gitmem bile şaşırttı herkezi. yeter o kadar.. ama bilmiorum neden ağırlık var üstümde. ve biraz tuhaf oldum. insan sevmesede ölüm girince işin içine bi başka oluyo.

ha bide adet oldum bu ayda bebiş yok

Merhaba günlük sana neden bilmiyorum 2013 te hiç yazmadım..
2014 yılı hoş geldin inşallah bana sağlık mutluluk ve bebeğimi getirirsin bu yıl..1 yıl 4 aydır olmadı denedim olmadı Rabbim inşallah bu yıl annelik duygusunu tattırcak bana ve tüm isteyenlere çok zor bir sınav inşallah bu yıl bebeğim meleğim annesinin yanında olur bide eşim inşallah memur olur tabi memurluk ikinci sırada ilk bebeğimiz gelsin inşallah

sevgili günlük
365 günlük defterimden
2 sayfa gitmiş
zaman geçiyor be günlük çok hızlı hem de...

Sevgili günlük can...
Acaba senin 2014 başlığın ne vakit açılacak? :26:

buayda olmadı be günlük yine kırmızıları gördüm gelecek aya bakalım artık bu kış yaza döner elbet birgün

AYYYYY AYYYYY AYYYYYYY

Günlükkkkkkkk ne oldu biliomusun... biliosun dükkan açmak için 5 parasız çabalayıp duruyoruz. işte dükkan için para denkleştirmeye çalışıyoruz.. en son ihtimal benim patrondan para istemek kaldı. sonra ay ay maaşımdan geri ödemek koşulu ile.. :18: az ewel konuştum. inan nutkum tutuldu konuşurken. oysa nasıl isticem die okadar düşünmüş, cümleler seçmiştim. :26: ama o an hepsi aklımdan uçuğ gitti ama derdimi anlattım şükürki neyse benim için sorun yok diğer patronlarlada konuşayım dedi. tabi çaresiz tmm dedim :18: öbürü beni sevmio sanmam artık olmaz die düşünürken.... sen gelip elime istediğim parayı saymazmı
böle oldum resmennnn

anlıcağın şimdi top kocişde.. eğerki dükkan sahibile anlaşırsaaa.... (Rabbim hayırlısıysa nasip et) pazartesi kocişiminde dükkanı olacak... bizimde olacak..

Ayyyy Allahımmm sana şükürler olsunnnn.. İnşallah olur yerimde duramıorum.. Günlüğümü Okuyan arkadaşlarım, ne olur dua edin benim için olsun.. bi insanın başka insana ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.. ne olur dua edin banada

Böyle başlamış geçen yıl... Bakalım bu yıl neler bekliyor bizi

Herkese musmutlu yıllar

kızlar allaha şükür pazar hastaneye yatıyorum cennet kuşum küçük adamım benle kalıcak artık 10 dakika sonra çıkın diyen oolmucam emzirdigimde hadi zaman doldu diyen olmucak pazartesi taburucu olucaz işşallah allahım okadare mutluyumki yeni dogmuş sıpalar gibi koşasım var allahım bana bugünü gösterdigin için ne kadar secde şükretsem az rabbime binlerce şükürler olsun 12 senelik özlemim yanımda olucak işşallah pazartesi evine gelicek küçük adamım artık doya doya koklucam alıcam kucagıma benimde artık evladım var 3 tane cennete evladımı yolladım amam rabbim okadar emeklerimi boşa çıkarmadı allahım sana şükürler olsun dileirm rabbimden benim yüzümü güldürdü olmayanlaraında tez zamanda güldürsün işşallah :)bu arada
35 hafta lık bitiyor 36 giriyorum yarın küçük adamımla birazdan buluşucam işşallah emişmeye gidicem herkez diyorduya evladın olsun öllenleri unutursun dediler ama yalan be kardeşim külleyen yalan oglumu her kokladıgımda öptügümde ölen çocuklarım içinde öpüyorum kokluyorum ah muhammedim kardeşlerinde senin gibi şirin güzelmiydi be ogul((((

offf kocam işten gelsın cok sıkıldımmmm az oturalım konusalım bunaldımm yaaaaaaaaaaaaaa

Sevgili günlük
Hala muallakta olan bir gebelik durumum var duygularım sürekli karışıyor

İlacımın günlerini karıştırmışım yani korunmuyorum demek bu regl günümden önce gitmem gerektiğini söyleyen aptal doktorum sonrası negatif çıkmıştı

Sonra bir baktım reglim gecikti derken yine umutlandım derken regl oldum sandım ama bir güncük geldi gitti lekelenme diye sevindim
Şimdi bekliyorum

Hiç planlarda yoktu ama birden çok ister oldum
Korkuma test yapamadım hala negatif çıkar diye korkuyorum
O yüzden bekliyorum haftaya perşembe ya da cuma doktora gidicem
Belki dayanamam evde test yaparım ama o da doğru çıkmaz bunalıma girerim diye korkuyorum :18:

bebeğim bu gece rüyama girdin yinehamileymişim ve bunu tesadüf eseri öğrenmişim
öyle mutlu oldum ki ,öyle şükür ettim ki Rabbimesana bişey olacak beni bırakacaksın diye çook korktum
ama her rüyanın sonunda olduğu gibi gene uyandım keşke uyanmasaydım ya da uyandığımda sen benim olmuş olsaydın

hiç ayrılmasaydık....
bilsen o minicik varlığına öyle hasretim ki ben artık her yeni doğan güne seninle uyanmak istiyorum ne olur gel BEBEĞİM
ne zaman rüyalarım gerçek olacak ve ben ne zaman uyandığımda seni kaybetmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…