Popüler Konu Sevgili günlük...

14 ocak gelse artık ya
uyuyamaz oldum
uyku girmiyor gözlerime.

belki bu sene belki ben de bebekli olurum günlükcüm.
acaba hamile kalmamda bi sorun var mı ki?
en iyisi bi rutin kontrole gideyim ben ya

ah günlük ya benim duygularımı anlattığım,dertleştiğim bi sen varsın okadar çok sıkıldım ki buradan bana yapılan haksızlıklardan,saygısızlıklardan nezaman gideceğim burdan ,hayırlı bir yer olsun artık mutlu olmak benimde hakkım.Bu yapılanları hiç yediremiyorum gruruma hep güçlü olanmı ezicek biz hep ezilmeye mahkummuyuz.İnsanlar bukadar mı kötü olmuş ne isterler şu dünyada.Allahım bana güç ver öyle bir yücelltki ezemesinler artık.Ama birgün bu yapılan vicdansızlıklar karşılığını mutlaka bulacaktır.Tatmam gereken mutlulukları tadamadım hevesimi kursağımda bıraktılar hakkımı helal etmiyorum .

Persembe aksamdan az öncesine kadar yaklasik 900 sayfa kitap okudum gözlerim dinlensin diye kendimi devam okumamak icin zor tutuyorum.

oo günlükçüm 2013 2014 gibi terimler kalkmış sadece sevgili günlük olmuşsun bu çok iyi olmuş burdan devam edicez desene benim minik prensesim inanılmaz gazlı geceleri uyumuyor yarın 40 mız çıkıyor günlükcüm hayırlısıyla sabah erkenden kalkıcam 40 taşa dualarımı okuycam bi güzel banyomu yapcam sonrada kızımı yıkıcam vee eşimin arkadaşına kahvaltıya gidicez ) paşama çok sevindim pazartesi kuzusunu evine getiriyor hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat kokusu duymayı Allahım sana şükürler olsun binlerce milyonlarca kezzzz..

sevgili günlük.. yıllardır özlediğim şey oldu, onunla yıllar sonra görüştük Bilmediğim bir şehirde ve yabancısı olduğum bir kültürde .. ne mi hissediyorum, önceden hissettiklerimden farklı değil, daha mutlu veya daha mutsuz değilim.. bu sevgiyle yaşamaya ve olmayacağını kabullenmeye devam edeceğim

Sevgili günlüük

Nasıl anlatsaaaamm nerdeeennn başlasaaaaammmm

Bodruuum bodruuummmm

Sıkıntıdan şalterleri indirdim sanırım günlük

Allah sonumu hayır etsin

2013 kasıma kadar çoook mutluydum,naptın kasım bana hiç iyi gelmedin.
Halamın gelini canımızı kaybettik.Mekanın cennet olsun.
Canım abim sapasağlam sağlık karnesinde bir tane bile işlem yok o kadar sağlıklı,
öksürük için Dr.a gidiyor ve akciğer kanseri olduğunu ve yayıldığını öğreniyor
ah canım abim,içim yanıyor.Allahım seni bizlere bağışlasın

Bu gün büyük günnnn diye beklerken umutlar kaldımı yarına
dün akşam kociş dükan sahibi ile konuştu kaçta geliceksiniz ona göre geleyim görüşelim anlaşabilirsek filan dedi oda pazartesi gecesine orda olurum şuan memleketteyim dedi anlıcağın bizim umutlar kaldı yarına.. ama bu adamda kaypak çıktı gibi.. eşimle konuşurlarken, bi kaç kişi daha aradı değerlendiricem hangisi uygun olursa ona vericem gibisinden laf etmiş. eşimde teli kapadıktan sonra sinir oldu tekrar aradı adamı :26: dedi abi eğer söz verdiğin biri varsa söle aramayalım, benimde değerlendireceğim bi dükkan daha var.. olmazsa o alternatifi düşüneyim, vakit kaybetmeyim dedi adamda yok birine karar vermedim, gelince görüşürüz filan gibisinden kıvırdı anlıcağın bizim umutlar kaldı salıyaaa

buarada benim diet yapmam lazımm :18: ama yapamıorum hamile kalmak istiyorum kalamıorum. bakalım neolcak. bu ay bu dükkandı şudu buydu derken bide çıkıp geliveriomuş bebeğim

inan günlükçüm şu dükkan sitresi yüzünden hiç sivilcenin s si çıkmayan bende nar tanesi gibi kocamannn ve kıpkırmızı alnımda damgalı şeklinde bi sivilce çıktı. muhtemelen sitresten.. :18: offf offf çok kötü beaaa

Tam 15 ay önce sana bunu yazmışım günlük can.
Dua istemişim babam için... Ve şimdi bakıyorum da onu kaybedeli 3 ay olacak ayın 22'sinde!
Hayat planla,programla,feryatla,figanla geçmiyor.
Karşında mum gibi eriyip acı çekerken sevdiklerin sen hiç bir şey yapamıyorsun.
Olmuyor işte,gelmiyor elden bir şey. Daha çok kahrediyorsun kendini.
Sevdiğin adamı görüyorsun çaresizce babasının son günlerinde elini,ayağını öpüp göğsüne başını koyan ve hıçkırarak ağlayan...
"Daha sana doyamadım ki,daha baba olamadım ki baba gitme" diye onunla konuşmaya çalışan...
Biz çok zorlu süreçten geçtik 18 aydır günlük can.
Herkes bu defa kopar bunlar diye bakarken biz şükürler olsun ki daha da kenetlendik.
Rabbim dilerim ki daha büyük acılar göstermez bizlere.
Dün grip yüzünden onu hastaneye götürdüm.Eve gelince nasıl bi sarıldıysam bugün bende gribim
Ama olsun o iyi olsun da aramız bozulmasın üzülmeyelim de razıyım ben mikroplarla başetmeye
Bakalım bu sene sana ne şekilde ve neler yazıyor olucam günlük can
Belki nikah tarihimizde belli olur değil mi?
Hayatın acı olduğu kadar tatlı sürprizleri de vardır malum

Icime sigmiyorum, sigamiyorum.

Avazim ciktigi kadar bagirmak hüngür hüngür aglamak istiyorum. Iyi degilim. Zamanin icinde takili kalmis gibiyim.

Sanki okul bitmeyecek zaman gecmeyecek ben hep böyle kalacagim. Dort duvar arasina s1k1sip kaldim sanki. Bir cikis, bir kacis yolu yok sanki. Gecermi bugünlerde. Bitermi okul, is hayatimdaki hedefime ulasirmyiim. Bitermi he bitermi icimde su kahralosica yalnizlik.

Sanki herkez üstüme geliyor, kimseyi görmek duymak istemiyorum, unutmak kendimi dahi unutmak istiyorum. Nefes almak istiyorum temiz havayi icime cekmek doyasiya. Yeni yila baslarken belki pek ic acici bir yazi olmadi ama yil degisimi benim icin hicbirsey ifade etmiyorki sadece bir rakamim degismesinden haric.

Neyse gelirim yine.

Ruhum ne zaman huzur bulacak ?

Günlüüüüüüüüüüüüük
Yemin ederim ben artık okumaktan bıktım ya okumaktan değil aslında sınavlardan bıktım. Sınavlar benim için çoook büyük bir stres. Çalışmaktan kafayı yedim artık. Çok büyük sıkıntı yapıyorum kendime. Bunu biliyor olup da daha da çok sıkıntı yapmak daha da çok canımı sıkıyor. Başarısız olmayı hiçç sevmiyorum ve hazmedemiyorum. Ailem o kadar uğraşırken ben başarısız olursam yüzlerine bakamam korkusuyla geçiyor zamanım.
Daha da büyük bir stresin içine gireceğim seneye derken ben kendimi şimdiden attım onun içine ve ikinci dönem dershaneye başlıyorum. Hakkımda hayırlısı olsun, Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın.

Günlükcüüüm bana sabır ve güç dile Rabbimden dayanılmaz oldu artık yokluğu zor çok zor bunları yazarken bile gözyaşlarıma engel olamıyorumm..Allahım bir an önce kavuştursun bizi bir daha da hiç ayırmasın inşAllah

günlük bu sabah gene sinir edici bişi oldu..yazarsam belki birazda sinirlerim yatışır..
sabah benim çalıştığım markete (benim bürom değil, direk market) fare girmiş ve işin tuhafı bizim elemanda görüo ama müşteri var die bişi yapmıo. neyse anlatıodu. bende boş bulundum çığlık ataydın ya.. kaçardı dedim, ama o an müşterinin olduğunu bilmeyerek söledim. benim o salak, o kara cahil, bi (çok afedersiniz) boku bilmeyen ama herşeyin en iyisini bildiğini söleyen gerizekalı patronum da bana ' bağırılırmı kızım müşteri var, hastamısın sen dedi' bende dedim 'müşteri varsa bişi diemem yoksa bağırıp kaçırırdı die söledim dedim.. neyse aramızda salakça bi sohbet oldu ve bitti. ya adama bakarmısın ya.. ay bide cevap veremiorum, şimdi ben hasta değilimde senden şüpheleniorum demek var ama .. adam küsüyo günlük, tartıştığımızda küsüyo.. salak salak hareketler yapıo. hani 5 yaşında çocuklar birbiri ile küsünce sen git der kıskandırmak için diğerine sarılır ya, inanın öle salak salak şeyler yapıo.. diğer elemana kızımmm die sarılıo filan aklınca beni kıskandırıyo. sanki normalde ben kendime sarıldırtıyorumda..
az ewelde bişi sormak için aradığında güzelim dio. bu adam normal değil ben korkmaya başladım yemin ederim ya.

ayy neyse takmıcam bugün hiçbişeyi.. çünküüü bugün büyük gün.. Rabbim nasip ettise... bu gün artık bizimde bi mekanımız olacak... hayırlısıysa Rabbim ol dicek, Rabbim bizim yüzümüzede gülecek...inşalllahhhh

ah günlük ah çok kötüyüm ağlayasım var gözyaşlarım kuruyana dek ağlamak istiyorum

selam günlükkk...

dün akşamüstü 6.30 gibi telefon geldi eşime.. arayan dükkan sahibi..:18: - dükkanı vermiş ewet yanlış duymadın günlük.. bizi oyaladı, ve başka biri daha yukarda bi fiyat çekince.. dükkanı verdi. Allah cezasını versin, inşallah ordan aldığı paranın hayrını göremez. bu bedduayı bize vermedi die değil, oyaladığı için ediyorum. çünkü bizimle dün telde görüşüo yüzyüze görüşmüo beyefendi ama başkasınla görüşüo.. bizi cepte tuttu yani anlıcağın..
ne dieyim bizim için de Rabbim hayırlısını versin..

şimdi gene bakıoruz etrafa.. para çok harcamamayada bakıoruz.. bilmiorum artık ne olacak... acelede etmioruz.. şuana kadar 2 dükkana talip olduk, 2 side avuçlarımızdan aktı gitti.. bilmiorum Rabbim neden yüzümüzü güldürmüy, neden önce umut verip sonra pat die bırakıo bizi anlıyamıorum. herkeze şans, şans... bize gelince isyan etmiorum ama bunlarıda düşünmeden edemiyorum.

Eşimle evlendiğimizden beridir, herşeyimiz zorluklarla oldu, hiç bişi ayağıma gelmedi, gümüş tepside sunulmadı, düğünümüzü bile kendimiz arçla borçla yaptık, ew bulduk, sorunlar yaşadık,bi arabamız vardı, yandı.. her terslik bizi buldu. Rabbim sınıyo dedik durduk ama ne bitmez sınamaymış bu:26: Rabbim beterinden sakınsın dioruz artık, bizi sağlığımızla,birbirimizin ve sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın dioruz..

işte gene pert olmuş hayellerimle bu satırları yazdım sana günlüğümm...

ben nezaman iyi şeyler yazacam buraya yaaaa

Son düzenleme:
Merhaba gunluuuuuuk Ben geldim ne zamandir sana yazmayodum bu aralar
Cok kotu yum herseyden herkes ten nefret ediyorum Bazen dayanilmayacak gibi
Oluyorum offf icim nezaman huzur bulacakkkk

sevgili günlük;
Bugün kendimi; Islak mendil alırken istenmeden paketten çıkan ve pakete geri tepilen 2. mendil gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…