Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük ben geldim

Bugün doktor günüydü hastanelerde fink attım, ilk önce onkolojiye gittim 2 hafta önce verdiğim kan sonucumu aldım hematolojiden, şükür talasemi taşıyıcılığım çıkmadı Sonra da bebeğimizi görmeye gittik eşimle, ikili testimizi de olduk, kan verdim yine, sonuç haftaya artık ama baktığı kadarıyla doktor her şeyi çok iyi annesi dedi... Bu günümüze şükür...

Günlük deliricem burda
İzmirimi özledim ben, bir an önce gitmek istiyorum
Pazartesi gelsin artık
Sürekli ağlayıp duruyorum, bir kaygı-panik hali var üstümde

Ayrıca test yaptım günlük biri silik çizgili pozitif öbürü negatif
Pazartesiye kadar 8 kere yaparım artık kan testine kadar
Sadece deniz kenarına oturup bir nefes alsam yeter İzmirimden ya

Ay bu kiz güldürdü beni günlük ya bide agliyor,
hem agliyor hem dert yaniyor cok tatli

sevgili günlük selam:)
uyku şapşallığı var üzerimde şuan.....

Son düzenleme:
Pazartesiden beri görmüyorum nişanlımı günlük can.
İşin garibi prensesimi de göremiyorum.
Regl olduğum için gidilmezmiş bebeğin yanına,bakılmazmış yüzüne günahmış.
Hayırlısıyla bugün son günüm ve yarın kimse beni tutamaz ikisini de çok özledim
Nişanlım iki gündür biraz kötü günlük can.
Sebebi de malum kendini yalnız hissediyor babasını özlüyor.
Ona nasıl davranmam gerektiğini artık bilememeye başladım çünkü dengesi kayboluyor.
Ani patlamaları var.
Sanırım tavsiyelere ya da birileriyle bu konuyu konuşmaya ihtiyacım var.
Çünkü ben bu zamanında ellerini sımsıkı tutmazsam ne zaman tutacağım ki onun? :26:

''Bir hayli kırıldım,
Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar,
Canıma batan her halin felç gibi indi bedenime,
Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım!
Aslında ne sana, ne olanlara…
Kendime kırgınım…
Maziye hiç değil, an' a kırgınım.
Anlatamadığım, anlayamadığım masalların bana yaptıklarına,
Dinlediğim şarkılarda bana seni anlatan şarkıcılara,
Beni anlamadığın kelimelerin bana her şeyi anlatıyor gibi geliyor oluşlarına…
Bir hayli kırgınım…
Beni ben kırdım oysa,
İyi değil!

Galiba yoruldum,
Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar,
Kendime kalbimi kanıtlamaktan,
Ve kanıtladığıma kendimi inandırmaktan,
Ve dahası kocaman bir sahada tek başına koşmaktan yoruldum.''

Can Yücel hislere tercüman ..

sevgili günlük
insanlar hatalar yapıyor ve bundan da ders almayı başarıyorlar .
bir daha o hatayı tekrarlamıyorlar. hayatları boyunca .
durupta kendime baktığımda ise hep o tekrarları görüyorum ben .
bir insan hiç mi akıllanmaz ders almaz .
yok olmuyor her şey gibi mafediyorum onuda.
aldığım kararları dahi uygulayamıyorum .
değişemiyorum .
isteklerimin inadımın peşinde koşturup duruyorum.
ahhh günlük o kadar salağım ki ...
aylarca her şeyin bi sonu olacak diye ağladım ben .
bir gün bitecek diye...
bugün korkularımı,inadımı,isteğimi,kıskançlığımı bahane edip neler yapıyorum ?
biri dur desin bana günlük dur !
bu hissediklerim saçma.
kaç gündür kalbimdeki ağrılarla dolaşıyorum.
ağlayamıyorum . kendimi sıkmaktan bıktım .

sevgılı gunlukk bugun onu ole cokkk ozledım kıı ıcım cok sızlıyorrr hemde cok onsuz gecen 5 ay bana sankı yıllar oldu daha 7 ay var sevdıgım bıtanem keske yanımda olsan senı ne kadar cook sevdıgımı bılsende her an aklımdasın su an bana dedıgın sarkıyı dınlıyorum senın ne demek ıstedıgın gayet ıyı anlıyorum cunku bende aynısını hısedıyorum bıtanem senı ve olumuzu coook sevıyorum rabbım yoklugunuzu gostermesın bana

artık kafayı yedim. Hayatımda bi halt olmuyo. Herkezlere gümüş tepsilerde sunulan hayattan ben nasibimi almamışımm.
Rabbim bu günümüzü aratmasın diyorum amaa.... canım inanılmaz sıkkın..
bi taraf hallolurken diğer taraf boka sarıo artık katlanamıorum. bi gecede nphut tanesi kadar çıkan sivilcemin üstüne bide dudağımda harika bi uçukla yüzüm daha bi renklendi ne olcak bilmiorum artık... dükkan olmadı, bebek olmadı, para olmadı... olmadı olmadı.... herkezler ümitle bekledikleri şeylerin sonunda -oleyy, - nihayet olduuu- gibi sözler sarfederken ben her beklemelerimin sonunda -gene olmadı- demekten BIKTITTTIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM

Merhaba günlük,
Çok doluyum...
Bugün gözyaşlarımı serbest bıraktım.
Çok utandım,kendime nasıl kızıyorum bir bilsen.
İlk kez kendimi ezik hissettim.
Karanlıklar da boğulmak istiyorum.
İçimde ki sıkıntıyı al yarabbi!!

Sevgilşi günlük
aklım kalbim okadar karışıkki
ne yapıp nasıl bir kakar vericeğimi bilmiyorum
dua ediyorum bol bol
bugün burası -5'c ve benim ellerim kalbim kaskatı bu gibi
donuklaştım sanki tepkisizleştim

Merhaba günlük hanım,
Bugün senin de içinde bulunduğun bu değişik siteye üye oldum.
Ama nasıl kullanılacağını hiç bilmiyorum, kimlerle irtibatta olacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum.
Hayatım çok monoton şu ara, burayla birlikte belki biraz neşe gelir diye düşünmüştüm fakat olmayacak sanırım, burayı çözebilmek için bana bir yol gösterici gerek

günlükçüm gene ben geldim biliyormusun yarın benim için önemli bir gün aslında herkes için sıradan olan bana öyle değil işte artık şu baş belası asosyalliğin işini bitirmem lazım allahım bana yardım et birazda şans ver artık , bir fırsat ver,ortam yarat ne bileyim işte sıkıntı yaşamayayım.Hastalık gibi yapıştı bu nefret ettim kendimden artık ya yenmem lazım şu baş belasını.

Yine ben günlük...
Gitmek istiyorum uzaklara,kimse olmasın yanımda.
Kırık kalbim,ezik halimle başbaşa.
Çok öfkeliyim...
Gözyaşlarım firarda.
Bazen diyorum.............
Annemi istiyorum.:85:

sevgili günlük,

ben içimde kaç kişilik barındırıyorum bilmiyorum, acaba herkes benim gibi midir? ben bu kadar maskeyle nasıl dolaşıyorum? dünya üzerinde, yanında tamamen doğal olduğum, kendim olduğum kimse yok.. herkesten sakladığım derin yaralarım var.. annem hayatımda olan bitenin yarısından çoğunu bilmiyor, babam zaten bilmiyor, erkek arkadaşım baska bi yarısını bilmiyor..

bikaç hafta önce uçağa binip türkiyenin diğer ucunda geçirdiğim üç günü bi kişi hariç kimse bilmiyor..

ailemle ilgili şeyleri ve geçmişimi bu yeni hayatımdaki yeni arkadaslar bilmiyor..

ben kaç kişiyim? yanında sadece kendim olabileceğim birisi olacak mı?

Günlük 2013e ailemle ve aşkımla girdim ve tek dilediğim ailemle ve aşkımla huzurlu mutlu bir ömür.. Allah herkese huzurlu ve çoookk mutlu bi hayat nasib etsin inşallah...

Dershanenin ilk günü dün bitti ve ben tek kelimeyle hayatımda aldığım en önemli kararlardan biri diyebilirim. Allah'ım sen büyüksüüünnn

günlük gene olmadı hepsi gitti kahvaltıya beni çağırmadılar bile öylece kala kaldım. Zaten gitmeyecektim ki nezaket gereği teklif edebilirlerdi çok üzüldüm.Olmayacak galiba böyle.Biri konuşsa dünyalar benim oluyor kendimi değerli hissediyorum hiç görmediğim şey çünkü ama böylede olunca dünya başıma yıkılıyor yaratık gibi hissediyorum kendimi.Bi adım atmak için oysa nekadar da hevesliydim dua da ettim bir şans diye olmadı.Nefret ediyorum kendimden.

Deli gibi ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra bıktım yemin ederim.Hak etmiyorum bunu hep bendenmi bekleniyor niye karşı taraf adım atmıyor günlük ya kimseye anlatamıyorum duvara anlattım yıllarca o bile çatladı sıkıntımdan.Lanet olsun böyle şeye bir insan bukadar hasretmi kalır insana.tek mutlu olduğum an miniklerim onlar melek gibi bana sarılmaları,sevgileri,benimle konuşmaları her halde ondan bu mesleğin sahibiyim ömrüm boyunca onların sevgileriyle yetineceğim.Bundan sonra bunuda beklemeyeceğim umudum kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…