Popüler Konu Sevgili günlük...

Negatif enerji yüklü,karamsar insanlardan bıktım günlük can.
Tamam hayatta aksilikler,kötülükler oluyor ama birazda insanın kendi kendine enerjisini yükseltmesi gerekli.
Sonuçta bu yaşadığı insanın kendi hayatı ve Allah tarafından ona sunulmuş bir lütuf...
Hala nefes alıyorken kıymetini bilmek gerek...
Mutlu haftasonları

günlük ben eltimi kıskanıyorum...hem de elti olmadan henüz...daha güzel,daha genç benden...üf ya...kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...kuaför saçlarımı mahvetti,beş yaş kadar yaşlı oradan oldum,fazla kilolarım var,sevgilim gelecek,saç kremi,kargo,şekerci derken cumartesi gün epey para harcadım...hem de faydasız ve kazık şeylere...para biriktirmemiz lazım sevgilimin ve benim...of ya...her şey üst üste gelir mi böyle...buna rağmen harika bir ailem var,işimi seviyorum,müfettiş dersimi çok beğendi,kendimi güzel buluyorum,çevremden beğeni topluyorum ve...adam gibi adam,çok yakışıklı bir sevgilim var...bim bam bom...

Elimde bir şeyim yok deme Ey insan: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır.
Diyecek sözüm yok deyip de susma: Allah'ın selamı en büyük kelamdır.
Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua büyük yardımdır.
Ümidim yok deyip de gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır.

Dualarınızın kabul olması dileğiyle herkese hayırlı kandiller

Günlük.
Sana ilk defa yazıyorum..

Uzun yazmıcam uykum da var..
Bugün çok dua ettim.
Namaza da başladım bu mübarek günde..
Allahım bize hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye hep dua ettim..
İnşallah kabul olur en tezinden..
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

Gece sabah namazına kalkmak istiyorum ama korkarım diye tedirgin oluyorum.
Abdest alsam gerisi gelir.
Bakalım alışırım inşallah..

Yarın iş var artık uyumalıyım.
İyi geceler bize o zaman:))))))

Adını Dağlara Yazdım YARİM ....

sevgili günlükçüm bugün kuş kadar hafif,huzurlu,mutluyum tatil yaklaşıyor ondan sanırım gidiyorum canım memleketime.

İnsan yazmak istiyo, uzun zaman oldu sana yazmayalı. Öyle çok şey birikti ki, içimde hangisinden başlasam ki...
Evlat sahibi olmak için bu kadar sıkıntı çekiyorum ama inanıyorum ki gün gelicek, iyi ki seni doğurmuşum dicem, iyiki çekmişim bu kadar acıyı dicem...
Bekliyorum o günleri bebeğim, geliceksin bana. Rabbim göndericek

sevgili günlük
ben çok kötüyüm çok . hadsiz günahlar işliyorum .

sevgili günlük,
ne zamandır giremiyorum,okuyamıyorum bu hamilelik beni çok tembel yaptı günlük.
çok şükür sadece tembellikle sıyırdım mide bulantım,kusmam olmadı.
3.ayımızdayız hala inanamıyorum bebeğim olacağına.Doktora gidip ultrasonda görmesem inanmam.
Bazen o kadar merak ediyorum ki bebeğimi günlerin biran önce geçmesini istiyorum.
tatile de az kaldı 10 gün sonra güzel bir tatil yapacağız geldiğimde aylık kontrolüm var hem bebeğim büyümüş olacak hemde cinsiyeti belli olacak çok heyecanlı değil mi?
Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Günlllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkk

bomba bombaaaaa haberler sanaaa

neyse sıyırdum zati iyice
dükkanı tuttuk günlüğüm dün akşama kadar net değildi. ama artık anahtarda bizde.. hala inanamıyorum günlükcüm yaa...
buraya hep olumsuz şeyler yazıodum.ilk kez sevinçli bişi yazıorum..Gerçi dükkanımız tam merkezde göbekte değil ama olsun.. kirası çok uygun.. kalabalık bi sokak.. artık gerisi kısmet.. Rabbim bol kazanç versin inşallahhhh

inşallah güzel haberler ardı sıra gelirde bide bebişim gelir bu ay

Günlüğüm bu sabah şoka girdim diyebilirim:)))
İşyerimden bi manyak saçma sapan bir şey söyledi:)
Düşündükçe gülesim geliyor.
İnsanlar üniversite mezunu olsalar bile yetkilerinin ne olduğunu bilmiyorlar.
Ağlanacak halleri var aslında ama işte...
Şaşırmamak da gerek aslında..

Neysem bugün kocamı öptüm geldim yine işime gücüme:)
İnşallah hayırlı güzel bir gün olur:)

Günlük bakalım bu ay sana nasıl bir haber vericem. :26:Kendim başta olmak üzere çevredeki tüm sevdiklerim hayırlı bir haber bekliyor benden. Her hareketimden acabalar çıkarıyorlar iyi mi oluyor kötü mü oluyor bilmiyorum artık orasını. Allahım inşallah meleğimizi bu ay bize gönderir. Önümüzdeki 1 hafta ağır çekimde geçiyor gibi bana. Kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. İnşallah bir daha ki sefere hayırlı haberlerle gelirim buraya.

Günlükçüm biliorum ammada dengesizsin diceksin ama :44: napayım içimi bi sana dökebiliorum.. kocişe sölesem bana güvenmiomusun korkma, risk almadan bişi olmaz dicek, anneme sölesem ewet sırası değil acele ettiniz dicek (anneme göre hiç bizaman dükkanı açmamamız gerek.. :26: ticaret korkunç bişi, o yüzden git fabrikanın birinde çalış, ay sonu alacağın belli olsun işin belli olsun.. tekdüze yaşa.. ) babama sölesem üzülür beni düşünceli görmeye.. onu üzmek istemiorum. o yüzden sadece sana anlatıcam. sıkısanda dinliceksin beni günlük

dükkan dediğim gibi çarşının bitiminde kalıyor. malum çarşı gibi değil, ara sokak ama metro vs. olduğu için insanlar mecburen o yoldan geçmek zorunda kalıorlar.. neyse bu hafta eşim işyerinden ayrılacak. bu ctesi son.. şimdi gelelim benim korkuma, ya iş olmazsa :18::18: ya beş parasız kalırsak :26: ne bileyim çok korkuyorum günlük.. eşimin morelini bozmayım, adamı sitrese sokmayım diye söleyemiorum, içim çok rahatmış gibi davranıorum ama ben korkuyorum. :18: bu gün artık eşim yarın mal bakmaya gidicem sabahtan dedi. pazartesiden itibarende dükkanımızla uğraşcam dedi:26: her hafta gelen paramız haftaya gelmicek:26: ya iş olmazsa? ya yolunda gitmesse :26: ne yeriz ne içeriz ay walla çıldırcam yaaa.. okadar çok istiordum eşimin kendi yeri olsun diye ama şimdi de içime korku girdi walla bilemiyorum . Hatta bebek işinide ertelesemmi acaba diede düşünmeden edemiorum :26: tutki dükkan açıldı. iş yok haliyle para yok. emanet paralar var ödenecek:18: e bide gebelik.. ay bilmiourm belkide saçmalıorum.. bulupta bunuyorum belkide.. ALLAHIM SEN DUY SESİMİ.. NE OLURSUN HAYIRLI BOL KAZANÇ VER RABBİM.. SANA AÇTIĞIMIZ ELLERİMİZİ, DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME RABBİMM... HAYIRLISINI VER

günlükcan ...
çok mutsuzum. yorgun halsiz uykusuz sinirli agresif..... say say bitmez ama beni bu hale sokanlara(eşim oluyor kendisi) ne demeli ?
yazacak çok şey var ama yazmaya söylemeye sinir olmaya mecalim yok o kadar kötü işte

Merhaba günlük.
artık bu siteyi daha sık kullanmaya karar verdim ama çok yabancılık çekiyorum, herkes kaynatıyor kaynaşmış ne güzel çok heves ettim, ben de istiyorummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…