Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük can yazmıyorum bi süredir nasılsın şekerim?
Beni soracak olursan (-ki bence hiç sorma!) lanetin,aksinin tekiyim son zamanlarda!
Burnumun dikine gide gide herkesi çileden çıkartıyorum.
Kimselere bişey demeyeyim diye fazla yorum bile yapmıyorum sitede. Durum o derece yani
Öptüm cicim gelirim yine

gelecek, gelecek bu seyahat bana iyi gelecek. gelmeli. ah bide bedenim iyileşse. yoksa nasıl perişan olurum oralarda. veremli gibi dolaşmam inşallah Roma sokaklarında. ahh ahhhhhhhhhh. aşk şehri değilmi günlük , Roma, Venedik. yalnız gezmek ne garip olacak. sap gibi. yada balta gibi : ) sapı kim kaybetmiş ki ben bulayım. Allahım inşallah bi an önce iyileşrim. ruhum bedenim, şu yalnızlığa hapsolmuş, dokunsalar ağlayacak gibi olan gözlerim, kalbim, umutlarım, küskünlüklerim, kırgınlıklarımm , hepsi, iyileşir. bir el uzanır ve hepsini düzletir inşalllah. çok... çok üzgünüm Allahım. annem beni doğuruken çok mu ağladı acaba . yada çok mu yağmur yağıyodu, yoksa bi insan neden bu kadar sulu göz olabilir ki?

günlük çok hastayım grip olmuşum kızıma geçicek diye üzülüyorum kucağımda fazla tutmuyorum sevmiyorum bu aralar bi an önce iyileşirim inşaallahhhhhhhh eşimin işi yine kritik paramızı geç alıyoruz her an bodruma yerleşme kararı alabiliriz ordaki iş yeri ev kiranı ödücez gel diye tekliflerde bulunuyor sürekli hakkımızda hayırlısı olsun bakalım istemiyordum bodrumu ama rabbim hayırlı kıldıysa olsun yoksa olmasın eşim işkolik bir adam 2 gün çalışmazsa strese giriyor işi için can veriyor kendi mekanı gibi çırpınıyor ama aldığı sonuç umduğu gibi olmayınca evde ayrı bi stres oluyor umarım herşey istediği gibi olur bu kez ben gitmem ben etmem demiycem diyarbakırada güvenerek geldim neden başka bi şehir olmasınki yeterki huzurumuz olsun eşimin işi iyi olsun her yere giderim buraya geldiğim gibi...

günaydın günlük sabahın köründe dağlara gidip sisli tepeleri fotoğrafladım, güzel kareler çıktığını umuyorum. Şu ara çok boşladık fotoğraf olayını. Fotoğraf diyince aklıma geldi

paylaşmadan edemedim ... Kendisine hafif kırgın olsam da acil şifalar dilerim...

"Ne adamlar var !
Bana soruyorlar; 'Sen ne marka makineyle fotoğraf çekersin?' diye. Fotoğraf makineyle mi çekilir ? Şimdi en iyi, en gelişmiş daktilo bende olsa en büyük yazar ben mi olurum? Roman daktiloyla mı yazılır? Arkadaş (gözleriyle kalbini göstererek), fotoğraf burayla, burayla çekilir. Ben Singer dikiş makinesiyle bile fotoğraf çekerim! Şunlara bak. Alıyorlar Leica'yı, Canon'u, Nikon'u ellerine, yola düşüyorlar. Bir köylü mü gördüler. Dur! İki şipşak, tamam… Koyun sürüsü mü gördüler. Dur! İki şipşak, tamam… Çadır mı gördüler. Dur! İki şipşak, tamam…
Ben bir çobanın fotoğrafını çekeceksem, onunla oturmalıyım, birlikte yemek yemeliyim, gece çadırında kalmalıyım… Onu tanımalıyım. Fotoğrafını ancak ondan sonra çekebilirim."

Ara Güler

"Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler yoğun bakımda ve durumu iyiye gidiyor."

Ne güzel söylemis degil mi günlük?
Bir sözü daha var Ara Güler`in cok severim ben; "memleket ne dogdugun, ne doydugun yer, memleket cocuklugunun gectigi yer."

Çok saçma hayaller kuruyorum ya sanki olacakta neyse günlükçüm hayırlısı ne ise o olsun derim.Yahu birde şu insanları anlamıyorum öcüyüm sanki kaçıyorlar hele bi konuşya ne çekiniyorsun demi o konuşmaz bu konuşmaz bende öyle ortada kalırım hey allahım ya

Günlüğüm, bugün pazar sendromu yaşıyorum.
Yarın da pazartesi sendromu yaşayacağım kısmetse:)
Her hafta başı aynı durum işte..
Yoruluyorum artık ya her şey başımda.

Bazen sallıyorum, burada takılıyorum.
İşim olmadığından değil, yapmak istemediğimden.
Aman devlet işi yürür..

Yarın inşallah daha hayırlı haberler veririm sana..

sevgılı gunluk cok kotuyum hasta yorgun mutsuz halızz sevgısız ılgısız kaldımm ama rabbım salıkmversın bu gunlerde gecıcek ınsallh sımdı bı yokus cıkıyoruz ama ınsallh sabrın sonu selamet yokusta ınecegız rahatlıcaz ınsallh rabbım bıze salık huzur versın ınsallh

Selam gunluk,
Cok zor bi sene geciriyorum yine. isteklerime ket vurmak zorundayim bundan sonra.
ne istesem olmuyor? halbuki oyle buyuk seyler de istemedim ki ben.
sagligima sihhatime elhamdulillah. ama istedigim hic biseyin olmamasini da hep "hayirlisi" diye yorumlayamam degil mi?
benim icimdeki umut olmus, icim gecmis, yaslanmis.
mustakbel ölüyüm ben.
kendi dunyama kapandım, sıkıstım. cıkamıyorum. sınırları asamıyorum.
belki bi iki güzel gelisme olsa, umut kapısı olur bana.
2014 de diger yıllar gibi basladı ve devam ediyor. iyi ki bisey beklememisim (!)
icten ice umut etmişim meger...
finaller bitti. milletin tatili basladı ama yarından itibaren butunleme sınavlarına baslamalıyım.
zaten somestr ne kadar ki?
geriye bana sadece 1 hafta kalıyor. bazen yok olmak istiyorum be günlük..

bugün oğlum tam 5 aylık allahıma binlerce şükür ediyorum onu bana verdiği için.şubatta işe başlıcam artık içimde bi acı bi ateş var oğlumdan ayrılcam oğluma üveyannem bakıcak bakalım nasıl olcak.herhangi bi sorunda kendi şiddetimden kendim korkuyorum allahım yardımcım olsun...

Ben çok güzel aşık olurum
Bazen bir hoş bazen sarhoş olurum
Bazen kolay birazda zor olurum
Ama istersem bir de istersem
Sen de istersen
Gördüğün en güzel aşık olurum
En sevdiğim olursan eğer
Canım inan herşeye değer
En sevdiğim olursan eğer
Aşkım inan başka
Değişmem seni başka aşka
Bambaşkasın sen bambaşka
Canım inan herşeye değer
En sevdiğim olurmusun
Olurmusun? olmaz mısın? Hiç bilemem
Kalırmısın gider misin? Hiç bilemem ...

ben biliorum amaaa kalırsın kalırsın en sevdiğim olursun tabikiiiii en sevdiğin olurum tabiki aşkım

Günlüğüm ben dün demiştim ya sana inşallah hayırlı bir haberle gelirim diye..
Galiba ben hayırlı bi haberle geldim.

Ben hamileyim galiba.
Bu sabah testte silik çizgi gördüm..
Allahım hayırlısını nasip ett.. AMİN.

sevgili günlük
baktım kimseye anlatmaya gücüm yok bende yazayım dedim bıktım artık bu kv den de kayınpeder den de sürekli benle ugraşıyorlar işleri yok tek dertleri benim Allah ım bıktım artık ben susuyorum sadece sana havale ediyorum kendimi savunacak dermanım yok ben bıktım onlar bıkmadı yalvarıyorum güzel rabbim sen yardım et

çok yoruldum be günlük, çok sıkıldım..

bugün bana "sevgili tribi" yapan arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmamın 4. günü.. inan hayatımdan çıkartmak, telefonumdan çıkartmaktan daha kolay oldu.. sil sil bitmediler mir'im yok whatsapp, viber, wechat, message me derken meğer hayatım sosyal paylaşımdan ibaretmiş diye düşünmedim değil.. ilk 3 gün imalı, dokunaklı, arabesk laflar çarptılar.. sanırım şimdi kabullenme evresine girdiler şaka gibi değil mi? daha 1 hafta evvel kakara-kikiri yaptıklarımı şimdi görmek bile istemiyorum.. "ben" lerden hoşlanmıyorum be günlük.. kim "ondan önce ben vardım, onunla neden samimisin" şeklinde "sevgilicilik" oynamaya kalkarsa bitiyor benim için, amaaan bitsin de zaten..

arada temizlik iyidir, yeni yüzlere yer açar.. hayde bütün ex arkadaşlarma Metallica'dan gelsin.. Nothing else matters

dipnot: dün gece rüyamda Costco'dan alışveriş yapıyordum.. resmen poşet poşet alışveriş yaptım, arabama yükledim, allahım ne olur bu bir rüya olmasın derken uyandım psikolocikmanım böyle işte günlük, haydi gal sağlıcaklan

ev arkadaşımla aram bozuk...beklentileri azaltmalıyım...en korktuğum şey sevgilimle aramı bozması...aksi gibi sevgilim de dört sattir ne arıyor ne mesaj atıyor...saat başı mesaj atan adam...Rabbim sen doğruların yardımcısısın...hem kırık olan ben,lafları yiyen ben,özür dileyen ben...bir de sevgilimi kaybetmeme sebep olursa daha da diyeceğim yok...ya sabır...

Hayatımda her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor ama ben gerçekten yolunda gidip gittmediğinden emin değilim
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Birde seviyorum günlük...

Son düzenleme:
İçimin kırıklarını dökmek isterdim kelimelerce sayfana,
Ama dilim lal,kalbim ve kelimelerim paramparça günlük can.
Uzun bi zaman sonra ilk kez bu kadar umutsuz ve kırgınım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…