Popüler Konu Sevgili günlük...

kızlar bende bugün hastaneye kontrole gittim benim küçük adam 2520 gram olmuş 46 cm boyu var karma veremdi galiba 2 aylıkken olan aşıları yaptılar doktor çok gzüel bakmışsın dedi nerde 1 kiloluk oglumu nerde bu bebek dedi beni tebrik etti dedim hocam 2 saat emse gazını çıkarmaya gögsüme yatırıyorum gene aranıyor deidm sütüme ekoproteyin koyuyorum 45 kadar cc çıktım gene aranıyor dedim doktorda bana erken dogum eden bebeklerde doyumsuzluk olur heleki muhammet için olan bebek gibi dedi o doyarda gözü aç biizm oglanın deid gülüştük kafa çapını biraz büyük buldu beyin cerrahına gidicek ultrosonla muayene olucak dedi korkuyourm sakatlık olmasın dedim bakmamız lazım içimiz rahat etsin dedi dermotolojiye gönderdi bebegimin vucudu çok kuru onun içinde 99 yagı ile 99 şampuanını vermişti kullandım hocam faydası yok deidm bana sen onu kullanma bak nasıl daha kötü olucak dedi nörolojiye yolladı önümüdeki hafta içi bebegi 3 doktoroda aynı günde sokam lazım sütümü sordum bence mam almana gerek yok dedi gzüel beslenmiş gram almıuş dedi amam dersenki hocam içim rahat etmez onun için bebelagın yada apdamilin mamamsı var al dedi eşim abdamili almış onu takvıye edicem işallah arada amam 5occ en fazlası zorda kalmadıkça verme dedi ben bu mamayı nasıl hazırlıcam size zahmet söyleyi verin :)oglanın 3 kilo olması lazımmışki ek proteyini bırakayım emdirsem sütümü sagıp ekproteyini koyucam süt 20 cc anca çıkıyor benden haberler böyle bride müjde yalancı memeyi tutuyor allayım bri emmesi var gülersinzi minnaık agzına kocaman meme kasıgını gösterdik cerraha bana şişiligi testileir bazen yukarda oluyor bizi yanıltıyor dedi eger gene olursa sabah akşam olsun hemen getirin bakalım dedi ameliyat şart olur dedi hafife alınmıcak brişeymiş fıtık benden haberler böyle sizlerden haberleri alalım oglum 69 günlük oldu teyzeleri

Sevgili günlük;

hem umutlu hem umutsuzum,umarım bu defa allah nasip eder..Bebeğime kavuşurum.

Yorulduğumu hissediyorum artık tedavilerden ilaçlardan düşüncelerden herseyden.

Bu ay son bulur mu acılarım çektiklerim...

Bir mucize gerçekleşir mi acaba nedersin?

sevgili günlük şu sıralar taktığıma takıyorum obsesif miyim neyim ne ara bu kadar hassalaştım yoksa bu kadar hassas olduğumun yeni mi farkına varıyorum .kaç zamandır tamam unuttum artık diyorum am bazı şeyler bana onu hatırlatıyor sadece öfke duyuyorum artık o bile olsun istemiyorum.gidebilsem keşke bu şehirden farklı hava solumaya ihtiyacım var hatta yaşamaya

yoruldum be güzel günlük
ben kocamı çok seviyorum oda beni çok seviyor şükürler olsun..
ama sanki bana kp rin laflarından aramızı bozmak için yaptıkları herşeye karşı savaş vermekten yorulup beni sevicekmiş gibi geliyo
eğer bir gün ayrılırsak güzel günlük onu çok sevdiğimi ömrümün sonuna kadar çok seveceğimi söyle ona olur mu
ben onun kokusu olmadan nasıl yaşarım
yeşil yeşil bana bakmasa nasıl sevinçle dolabilirim nolur bir kere daha bak yeşil yeşil bana diye yalvarırken kıymetlime sonsuza kadar görememek korkusu beni mahvediyor nefesini omzumda hissetmesem uyuyabilirmiyim acaba bilmiyorum buğün çok duygusala bağladım galiba ama onu kaybetmekten çok korkuyorum Allah ım ne olur bizi ayırmalarına izin verme

günlük bugün kötüydü yine soldan soldan geldiler pazartesi doktora gidicem artık gitme vakti geldi gitmeliyim artık,anladım.nişanlım götürecek.onuda üzdüm üzgünüm

alo reklamında çocuklar kıyafetlerini futbol topu yapıp futbol oynuyorlar ALO ile yıkanıyor bembeyaz.

Bize satılan ALO çakma mıdır nedir ? Hiç reklamlardaki beyazı göremedim...

Bir de şu normal bulaşık deterjanı ile yıkadığınız bulaşığın 10 katını yıkayan Fairy...

sanırım problem bende....

Günlük, şu sıralar kafamda hep -nikahımızın erken kıyılması isteği- annem diyor ki doğum gününe denk getirin e doğum günüm Nisanda o zaman olursa düğüne 3 ay kalmış oluyor ama ben 1 hafta kala olsun istiyorum öyle olmasını istememin sebebi kendime ya da nişanlıma güvenmediğimden filan değil... zaten zar zor görüşüyoruz sevdiğimle, bu sefer - bazıı üzerimde hak sahibi olduğunu iddia eden şahıslar- çıldıracak zehir edecekler bana, anneme... nikah kıyılınca sanki adam üzerime atlayacak o muameleyi yapacaklar biliyorum bunları şimdiden görebiliyorum uf puf sağolsun annemde bana güvenmese, sevdiğime güvenmese nikahı 3 ay önceden kıyabilirsiniz demezdi çok şükür ki bende nişanlıma güveniyorum kendinede banada sözü var çünkü ben gelinliğimde evimden çıkmadan olmayacak öyle bir şey.. Ah ne çok isterdim annemin dediği gibi nikahımın doğumgünümde olması ama ne yapalım işte -toplum baskısı- bunu bize çok görüyor

sıkıldım artıkk.....beklemekten....ilaçlardan ......tedavilerden........kafam çok dolu....ordan oraya dolanıp kafamı boşaltmak istiyorum........insanlar gözümün içine bakıyor ellerinden geleni yapıyor.....olmuyorrr ......olmuyorrr........napcam ben yaa........

Çekip gidesim var artık yalan dünyadan...
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi

Günlükcannnnnn

Speddy miz doğuma girmiş
dualarımız onunla allahın izniyle birazdan minik prensesini kucağına alacak

insanın dostu olmasının manasını öğretti bana
ve dost olmak için ille de yakın olmamızın gerekmediğine

daha istemesi bile olmamıştı tanıştığımızda
şimdi biricik kocasıyla hayatlarının en büyük dönüm noktasındalar

Canım benim dualarımız sizinle
al miniğini kucağına dön aramıza seni çok seviyoruz

Günlüğüm..
Bebişimle işe geldik:)
Karnımda şuanda:))))
Allahıma şükürler olsun benimle:)
Allahıma hep dua ediyorum sağlıklı hayırlı olarak kucağıma alayım diye..
Allahım o günleri göstersin inşallah..
Amin.

Hadi ben gittim:)

Merhaba günlük
Buraya uzun zamandır yazmayan arkadaşlarım nerede acaba?
Ben de artık anca kırk yılda bir yazabiliyorum.
İçim çok yorgun bugün.
Dün ücretli çalıştığım okuldan istifa ettim.
Çok mutlu ayrıldım okuldan şubat ataması olacağı için.
Allah kısmet ederse artık atanacağım gibi duruyor.
Ama bugün okula gitmeyince bi hüzün çöktü üstüme.
Çok kıymetli öğrencilerim vardı orada.
Rabbime çok dua ediyorum. Artık seçme şansım yok ama inşallah evime yakın şehirler de açılır.
Ama açılmazsa da her yeri yazacağım günlük. İnşallah hayırlı haberler yazmak nasip olur.
Görüşmek üzere.

Cok uzun zaman oldu buraya yazmayali.
O kadar uzun zaman olmus ki, ben sana evlendigimi felan bile anlatmamisim. :123:
Evet günlük evlendim, hatta yakinda 3 ay olmus olacak
Kina, dügün hersey cok güzel gecti, normalde aksilik olur, stress olur hatta arada tartisma olur ama cok sükür hic öyle bir sey yasanmadi.
En güzeli balayimizdi. Balayimizi Kubada gecirdik.
Kuba bambaska bir yer, bambaska bir dünya.
Hic dokunulmamis, sokaklari, evleri, her yerde baska bir tarih var.
Hele denizi, beyaz kumlu, uzun plajlari mükemmeldi.
Kubada gitmedik yer birakmadik, 10 günü dolu dolu gecirdik.
Ve ben simdiden acaba bir daha ne zaman giderim diye düsünüp duruyorum.
Egitim ve saglikla ilgili hersey tüm vatandaslarina bedava.
Her yerde hem adil bir sistem var.
En önemlisi insanlar mutlu, cok birseyleri yok ama mutlular.
Cünkü herkes esit. Insanin hayata bakis acisi degisiyor orada.
Insallah tekrar gidebilirim günlük.
Bana gelecek olursak, evlilige alistim sayilir.
Önceden yemekle, ev isleriyle hic bir alakasi olmayan biri icin kisa bir sürede bayagi bir ilerleme oldu bende.
Kisacasi hersey yolunda günlük, sükürler olsun.
Evlendigim günden beri anladim ki, herseye istege bagli, istek varsa imkansiz olan birsey yoktur, mutlu olmaya, gecinmeye istegin varsa cözülmeyecek bir sorun yoktur.

sana uzun bri aradan sonra yazıyorum çok çaresinzim günlük sütüm yetmiyor oglum dün çok kötü oldu allahım bri süt anasımı bulsam o agladıkça ben agladım ne yaptıysam çare olmadı sütüme allahım sütümü bol et yavrum aç kalmasın çok şey yazardımda günlük okadar doluyumki canım hiç istemiyor duygucum mesajını aldıgım için döndüm inan oglumdan zaman ayıramıyor diger gruptaki kızlarda kızıyor oglanı dogurudn bizi unuttun diyorular normal bebek degilmi prametüre bebek

yatcam kalkcam, yatcam kalkcam hoooooooooop ordayım

sevgili günlük....bugün karneler alındı çocuklar evdeler ...lakin kızlar birbiriyle hiç iyi geçinemiyorlar...her dakika kavga etmek istiyorlar....oysa onlar uzakda oldukları için ben onları özlüyorumve yine beni çok üzdükleri bir gün geçirdim...

sevgili günlük
bazı şeylerin yolunda gitseydi
farkı şehirlere gidecektik ama yine aynı şehirde olacaktk.çünkü aynı yere gidecektik.
fakat nasil olmadı günlük. demek ki böylesi hayırlıymış.Rabbim böyle uygun gördüyse boynumu eymek düşer.
ahh günlükcan
birkaç gündür görüşemiyorum . görüştüğümüzde iyi numarası yapıyorum.
her şeyi içime atıp sonra hepsini bir anda söylemesem iyi olacak be günlük.
yine boğulmaya başladım . nefes alamyorum,ağlayamıyorum .
kimseyle görüşmek istemiyorum.
15 güün eve kapanmayı düşünüyrum
tekrar depresyona girmek istemiyorum . yapamam tekrar :26:

Merhaba sevgili günlük
uzun zamandır yazamadım sana,netimiz yoktu kızımız ve ben büyüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…