Popüler Konu Sevgili günlük...

Uykum yok yine bu gece birazdan yatacagim umarim uyuyabilirim. Son zamanlarda uykularim iyice düzenlessizdi. Bazen 2 bazen 4 bazen 6 saat uyuyorum. Sinirlerimde beya gergin. Heyecanli, tez canliyim, aklimda bintane soru, sakinlesemiyorum anlayacagin.

Bugün ilk sinavimi yazdim iyi gecti. Yarim saat öncesine kadarda haftaya yazacagim ders icin calistim. Sabahta erken kalkip kutuphanenin yollarini tutacagim yine. Son iki haftam sonra rahatlayacagim insAllah. Bogazim agriyo, cay icerkende dilimi yakmisim. Dün kutuphanede utanmasam sinirden aglayacaktim o derece yipranmis sinirlerim

:18::26: böyle iste gelirim yine

sevgili gunluk..
bugun canim cok skkn..
kaynanamlar yan tarafta oturuyo ayni apartmandayiz..biyere cikarken haber vermemi istiyolar bende sevmiyorum boyle seyleri
dunde esimle alisverise ciktik kiyamet koptu.5 aydir sesimi cikarmadim okadar direttiler dediklerini yaptirmak icin..illa bi sozhakki olmak istiyolar gorumcemle kaynanam..
esime mesajlar yagdirdi gorumcem..niye haber vermiyo versin bundan sonra vs..
kimseye hesap vermem ben allahtan ve esimden baska.
gittim kavga ettim gorumcem duvari yumrukladi bana vurmamak icin..
baglari kopardim nefret ediyorum hepsinden..
bi rahat vermediler..

Artık çok yorulduğumu hissediyorum ben senin için onca şey düşünürken senin bizim için birşey yapmamanı, umursamamanı sindiremiyorum. Hala bana böyle olacak diyorsun o olmaz bu gereksiz sana göre...herşeyi zorla yaptırmaktan yoruldum birkezde sen düşün birkezde oturduğum yerden bir şeye sahip olmamı sağla, türlü bahaneler uydurma. Adalet istemiyorum artık adil değil çünkü dünya ben senden bu dünyaya karşı yanımda ol bazı şeyleri eşitle demiştim, elimi uzatmıştım ama çok yanlış yapmışım...

Şu bir zamanların meşhur hastalığı olan panik atak...
Meğer ne zormuş, hala etkisindeyim
Bunu kendim kendime yaptım ama..
İçime atabileceğim son raddeye kadar attım yaşadıklarımı
Öyle herkese dert anlatamam da ben.. Nasıl bile bile lades der bir insan?
Beterin beteri de buymuş işte. Türlü sıkıntılara eyvallah der de buna diyemez insan. Öyle eziyet veriyor işte, anlatılmaz..
Yine de iyi bir ders oldu bu bana, her şeyden öte..

Yeneceğim ama seni, eminim, Allah güç versin başka bir şeye ihtiyacım yok şu süreçte (inşallah)..

Son düzenleme:
sevgili günlük
geçen haftadan beri pazartesi bekliyorum.
ama hiçbir haber yok büyük ihtimal bu da olmayacak gibi görünüyor.
+
15 gün -2 gün = 13 gün daha bekleyeceğim gibi görünüyor.
oysa ki hazırlanmıştım ben.
kızılacak diye bana ojelerimi bile sildim .
demekki hayırlısı bu günlük can susuyorum.
''Görelim bakalım MEVLA'M neyler,neylerse güzel eyler.''

Sevgili gunluk bende yazayim sana yoksa kimseye derdimi anlatmadigimdan
icime ata ata patliycam.

4 martta randevum var tekrarlayan
dusukler icin alaninda en iyi hastanelerden
biriymis.. umarim hersey yolunda gider
sonuclarim iyi cikar. bi sorun varsada tedavisi olan biseydir insallah
Sana yine yazarim gelismeleri
Bu arada kafam dagilsin fasla dusunmiyeym diye is buldum. yarn gorusmeye cagirdilar.
Bana sans dile bu yil galiba cok ihtiyacim olucak....

Günlüğüm bazen çok strese giriyorum.
Hamilelikten herhalde hemen sinirleniyorum ben..

Canım da sıkılıyor.
Küçük kardeşim bende kalmak istiyor tatilde. Ben de çalışıyorum. İşyerime getirsem bilgisayar başından kalkmayacak. Evde kalsa tek başına benim aklım hep evde kalacak. Ben de anneme dedim sen de gel. Beraber kalın dedim:) En azından aklım evde kalmaz.. Bugün de telefonda konuştum, işyerime gelmek istiyormuş. Bilgisayarda oyun varmış onu oynayacakmış. Tabi buna izin vermicem. Zaten oyun oynamaktan karnesi de kötü gelmiş

Annem geleceği zaman haber verecekmiş. Bugün olmazsa yarın gelecekler.
Amirim de 15 tatilde iki gün izin kullanabilirsin dedi. Bana da annemlerin komşusu gelmek istiyor. Ona bir gün ayarlıcam. Bi de annem eski bir komşuya gidelim diyor. Ona da bir gün ayırıcam. İnşallah izin günlerimde bu kişiler müsait olurlar. Yoksa başka zaman gidemem artık.. Ve misafir de ancak haftasonu kabul edebilirim..

Çalışan kadın olmak çok zor günlük
İşyerimdeki işlerin derdi yetmiyormuş gibi bir de misafirliği dert ediyorum.
Ne yapalım idare edicez artık..
Allahım başka sıkıntı vermesin..

Günlüğümmmm
ctesi dükkanımıza gittim. annem babam kardeşim hepsi ordaydı yardımcı oldular bize sağolsunlar.. ortalığı topladık son temizlikleri yaptık sonra annemler gitti.. biz biraz daha durduk aşkımla sonra kapadık mekanımızı.. bu sabahta açılış işlemleri için uğraştık.. ayyy adım atsan para yaaa.. her yere para harcıoruz Allah sonumuzu hayır etsin ne diim Rabbimmmm bol kazanç ver ne olur yardım et Rabbim, utandırma bizi

çok güzel bi duygumuş bu yaa.. senin sıcacık bi mekanın.. kocan ve senin.. ikinizin emeğiyle uğraşlarıyla elde edilen küçücük sevimli bi dükkan.. kendi işime gelesim yok dükkanda durasım war her daim ama mecbur en kötü ihtimal 6 ay daha burdayımm. malum patrondan aldğım parayı maaşımla kırık kırık ödemem gerek.. :26: Rabbim yardımcımız olsun

yarın doktor randevum var.bakalım ne dicek.tamammı devammı.Allahımmm.................

sevgili gunluk ya senide ozledim sennen dertlesmek iyi gelir bana
gunluk biz 10+5 olduk Elhemdulillah bebegim iyi buyuyor yavas yavas

ben memeleketdeyim gunluk
bebegimi gordum tam 10 haftasindaydi
haraket etdi icim gecdi agladim vidyoya aldim
sukurler olsun bu gunleride gordum gunluk
simdi cinsiyyetini merak ediyorum dogrusu
birde benim dusuk riskim var dediler Allah korusun bu korkuda beni yidi bitirdi gunluk
insallah bebegimi tam 6.5 aydan sonra sagsalim kucagima alirim gunluk

ama bazi seylerde var beni uzen
nemi ??
esim
tartisdik gorumcem yuzunden gunluk 1 haftadir ne ariyor ne soruyor

ben onsuz yapamiyorum gunluk

hem bu gunlerde yanimda olmasini istiyorum ama
o dusuncesiz gunluk
boyle yapinca sevgisinden bile suphe ediyorum gunluk
ben hamileyim bebegime gec kavustuk
beni bir kenara koy bebegimizide mi dusunmez gunluk
insallah barisirim gunluk
yoksa cok zor

uzulmuyum diyorum olmuyor
bebegimde uzuluyor gunluk
cok zor cok inan
insallah o beni arar armaz sana yazicam gunluk
insallah arar uzmez artik bizi

Bu cuma detaylı ultrasonumuz var günlük 1 aydır görmüyorum kuzumu korkuyorum,endişeliyim yinee
Umarım kalpte bi sorun çıkmaz malum ben de delik doğmuşum :)
İte kaka 21 haftalık olduk sonunda çok şükür Rabbim 35 ten sonrasını da görmeyi nasip eder inşallah
Riskli bi 8 haftamız daha var elimiz yüreğimizde geçicek
Diren,dayan Mina diyoruz :)

Merhaba gunluuuuuukkkk Çok şükür Rabbim
Hamileyimmmmmmm çok mutluyum kızıma kardes geleceği için eşim resmen havalarda dolaşıyor hewesten biliyorsun günlük büyük badireler atlattik eşimle ama çok şükür atlattik şimdi iyiyiz allahıma sukurler olsun inş
Rabbim sağ saglim elime almaya nasip eder bizden bukadar günlük can Rabbim bütün isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyuuuuu aminnnnn

ya benim hayatım bi yerlerde düzelmeye başlayınca gene neden bi sorun çıkıyoki

bu gün işyeri güvenlik riski raporu için sağlık raporu almak üzere tüm çalışanlar gittik ilgili polikinliğe. ak ciğer filmide istendi.
hepimiz çektirdik sonuçlar gösterildi. herkezin normal çıktı ama benimmm
sağ akciğerde olgunluk görmüş. dr dedi. kilo vermelisin, senden ciğer tomografisi isticem dedi. :18: kötü bişimi çıktı dedim. dediki bu büyümeyi beyenmedim. nedenine bakmam lazım kilo olabilir, beze olabilir, yada dedi ve neyse bunu bi yaptıralım da bakarız dedi.:18:
al işte tam dükkanımızı açtık, Rabbime şükürler olsun iyi de gidiyor.. ama bu gün morelim 0 oldu walla
inşallah kötü bişi çıkmaz günlük yaa... :18::18:
okuyan herkeze yalvarırım, dua edin bana çok korkuyorum..

canım günlük çok sık giremesemde günlük arkadaşlarımı hep merak etmekteyim paşam gözün aydın tekrar inşaallah bol sütün olur canım sercem89 gözünaydın inşaallahh eşin arar gelelim banaa dün Esila Mina'm 2 aylık oldu Allahın izniyle. Aşısı vardı kontrolü vardı büyüyor prensesim birlikte büyüyoruz aslında Anne olmakk dünyadaki en mükkemmel duyguymuş rabbim herkese yaşatsın. Annelerimizin o anne olunca anlarsın klişeleri gerçekmiş günlük ilk hissettiğim duygu Annemde beni böyle seviyormuş vay bee olmuştu ucsuz bucaksız bir sevgi bu her öptüğünde Elhamdülillah her baktığında Şükür ediyorsun. günlükcüm tek başına çocuk büyütmek biraz zor ama çok güzel kendin bakıyorsun kimse yok karışan söyle böyle diyen

Sevgili günlük bu güne de şükür. Hayatımızın diyetlerini ödeye ödeye yol alıyoruz...

Sewgili günlükk hayatımda artık olumsuz bişey olmasını istemiyorum..

Yoruldummm !!!

Acıyla sawaşmasını da bildim ben gene de sawaşırım..

Ama yawrum için, canımdan sewdiğim oğlum için Allah'tan tek dileğim sağlık we huzur ....

Günlüğüm çok şükür bişi çıkmadı küçükken geçirdiğim bronşitin izleri kalmış ama bu kezde kalpten şüphelendi kiloda olabilir tabi dedi. gidersin bakarsın kalpte bişi vardır dedi. ama kalptede bişi çıkmayadabilir tüm bu olumsuzluklar kilodan da kaynaklanıor olabilir dedi. diyetisyen önerdi.

ay bu gün diete başladım haliyle. nasıl olacak bilmiorum ama yapıcam :26: yapmam lazım.. az yicem porsiyon küçültücem, spor yapıcam.. tabi bebek işinide haliyle biraz ertelemek zorunda kalıorum

dükkana gelince Rabbime şükürler olsun, Allah bin bin bereket versin..

anlıcağın biraz her şey yolunda, biraz değil :26: Rabbim bu günümüzü aratmasın ne diim

Cioa gunluk.sicilyadan sana koccccaman bir merhabbbbaaaaaaaaa. Su ana kadar harika bir gezi . Bayildim, bayildim, bayildim. En cok da su tarihi atmosferde los isikta muzik dinleyerek mest olmaya:))))))bu kadar mutevaziyim iste:))))Tek basina bu atmosfer bile burayi hatirlarken yuzume kocaman bir gulumseme oturtmama yetecek. Tek eksik kafa dengi biri , birde dans arkadasi )))))
Attendo con ansia di sentire:))))

sevgili günlük ben geldim çok şükür herşey yolunda bebekten giremiyorum saatli beslenmeleri varya uyandıgında bakımını yapıyorum onu besle sütünü sag çok işler var çok neys ebenimki mızırdanmadan çıkıyım yemek yapmamlaızm ne yapsam diye kara akara düşünmekteyim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…