Popüler Konu Sevgili günlük...

Yazini gorunce dikkatimi cekti.okumak istedim.
Hamile olup esinle tartisinca ve ailenin yaninda olunca kendime benzettim seni.
Yorum yapmak istedim affina siginarak.
Bende hamileyken annemin yanina geldigimde 4gun kalsam esim cok aramazdi.
Bazen 4/gun aramadigini bilirim,. Bir surectesiniz sadece.
Erkekler eşleri hamile olunca az da uzaklasiorlar. Onlara nasil bir duygu gelior bilmiorum.
Mesela bnm eşim evlilige zor alisti. Ben hemende hamile kaldim.
Eaim evliligie alismadan babalik davasi cikti. Babaliga da zor alisti.
Taa ki oglumun babasini farkedene kadar. Suan 10aylik. Babasini gorunce akli gdiior.
Esimde oglunu gorunce ölüyorlar birbirlerine.
Bu hamilelik donemini en az sorunla gecir ins. Hamilelk duygusallgi da cabasi tabi.
Bi de ben esimle cok kavha etmistik. Ablam yuzunden hemde. Bu konuda cokdertliyim.
Ama simdi esimle aramiz cok ii elhamdurillah.
Sabirli ol. Elindeen geldigince esine ilimli ol. Kavga ediorsaniz sus . O bagirsin tama sen haklisin de. İnan kazanan sen olacaksin.
Hamileligin tadini cikar. Uyu saatlerce.
Annelige dinlenerek gir. Ben cok yorgun girmistim. Psikolojm beterdi.
Kendine bebise iyi bak,
Unutma bir sen daha yok bu dunyada.

İçinii dökmee yeri, tam bana göre.
Biraz okudumda kizlarin cogunlugu hamile..
Kizlar, hamileligin tadini cikarin. Niye boyle soyluyorum. Benim hamileligim super gecmisti.
Ne bulanti ne kusma ne de asermee. İlk ay midem kaziniyordu, son ayda uykusuzluk birzcikda mide eşkimesi o kadar..
Cok da kilo almamistim, 10kilo kadardi. Taa ki logusaliktan sonnra bi kilolar aldim. Aylardir da vermeye calisiorum. Cogudaa gittii sükür..
Oglum 10aylik suan durmuooor
Bu gunluk bu kadar gunluk ..
Hoscakal

günlük, unutturdum kendimi sana iyice değil mi?
ama canım pek birşey yazmak istemiyor ne zamandır..
iyiyim ben, tatilimi yapıyorum..
zamanın geçmesini bekliyorum..
güzel şeylerin olmasına o kadar az kaldı ki günlük

Sevgili günlük, hala toparlanamadim haftaici yeni bir eve tasncam ve hicbirsey hazir degil 1haftadir koli bekliyorum sözde birileri getirecek neyse... Bugün besledigim baliklardan biri öldü cooookkkk mutsuzummmmm ve bu hafta sonu ins regl olmam ve bebis haberi alirim. Dinimiz amin:)

Herşeyi bırakıp gidesim var.
Ama bir yandan da herşeye inat gülümseyip dertlere kafa tutasım var.
Burcumun hakkını veriyorum yani günlük can.
Dengesizin önde gideniyim.
Ama herşeye rağmen bi o kadar da aşık...
Zaman geçse,ben yeni bir iş bulsam ve evimizi kursak...
Amin !

çanlar kimin için çalıyor gunlukyoksa alisveris zamani mi

rüyalarımda hep kötü şeyler görüyorum psikolejikmi acaba
kötü düşünürsem sürekli görürsün tabi ah falkon ahh çok dik kafalısın ne olucak senin bu sonun:26::26:

Canım bebişim noluurr zamanını bekle en azından 34 ten önce gelme..
Şu yirmili haftalar bi geçseydi hep bi komplo teorilerim var bebeğimle ilgili,psikopata bağladım
Kocaman oldun kızım daha da büyü koskocaman ol öyle gel

Ben geldim günlük
off poff tisss pisss günlük ya sıkıldım hamislikten dogurmak istiyorum artikin
bi taraftan da daha dursun bebis yerinde diyorum evin tamiri daha bitmedi bitecek gibi de değil hani2 aya bitse keşke bebisim doğduğunda kendi evimde olsam
Kızım da kan kusturuyor bana günlük öyle böyle değilAllahım nolursun oglusum ablasina cekmesin resmen timarhanelik olurum

Memleketin gözünü seveyim gunluk her seyi liraya cevirmekten bi hal oldum

:111:

Selam günlük.sana ilk defa yazıyorum..bu aralar o kadar bitgin tükenmiş hiss ediyorumki kendimi. .kızlarım çok yaramazlık yapiyorlar..hemde çok iştahsız.üzüyorlar annelerini..
Kendime hiç vakit ayiramıyorum. .4senedir ilk defa ruj aldım kendime.onuda kızım kırdı.ne hale getirdivucudum dinlenmem gerektiğine dair uyarılar veriyor....kocişimle baş başa 1 günlük tatil yapmayı o kadar isterim ki buna ihtiyacım var. :2:bunun yanındada Nazlımın bıdı bldı konuşması, Reyyanımın yürüme çabaları 8 ci dişinin çıkması.Nazlımın almanca konuşmaya çalışması. Reyyana yemek verdiğimde kaşığa bir yumruk atmasive kısacası prenses lerimin büyüdüğünü görmek bizi okadar mutlu ediyorki.iyi varlar iyiki doğurmuşumda benim kızlarım olmuşlar günlük

Günlükcüğümmmm, uzun zamandan bu yana ilk defa tam anlamiylaaa doydum. Elhamdürillah. Domates kiyma soslu makarna yaptim. Kocisle afiyetlw yedik. Yaninda da tursuuu.. suan midem tikabasa doluuu. Soda mi icsem aceba??
Oglis yarim saat once uyudu, lale devri ni izlerken kk da dolaniorum. Veee inanmazsinn uzanioruumm.. vee coook uykum war. Sabahin 5inde uyanmisti sipam. Annesinin canii caniii... corba yedirirken agzinda tutuyor , sinirleniormm. Sonra sinirlendigim icin kendime sinirleniorummm. Ama uzuluorm yemior die. Agzini acmasa anlicam, kasigi agzina goturunce aciorr ama yutmuyor. 3.dişi yolda galibaaa.
Oyyyy odanin ici oglişimmm kokuyoor. Kokunaa öleyimm anneem.
Bu arada gunluk, oglumun ilk dogdugu gunden bu yana bir defteri war. Hergun naptigini yaziorum, gunluk isteee.
Bi de hamileyken yazdigim bi defter wardi..
Bazen acip okuorumm o donemler aklima geliyorr..
Gunluk isini oldum olaasi cok sewerimm..
Auy gozlerimden uyku akioorr.
Pazartesii gunu diyete ve sporlara tam gaz dewam. 70e 6 kilocuukk kaldii.. kismetse yaz gelmeden incecik hiko olucam.
Cok konustum
Byy

Beni hicbir zaman terketmeyen sevgilimden ayrılacağım birazdan.

Zorlu bir veda olacak ikimiz icin de.

Bir kahve yapıp sonra kez cekeceğim seni icime sigara'm.

Son.

Özleriz birbirimizi arada da bulusuruz belki ama yeter artık, ayrılmamızın vakti geldi.

Param olduğu müddetce benimleydin, sen de cıkarcısın aslında, diğerleri gibi.

Adios

Bu ay bize uğurlu gelsin ve biz mutluluktan uçalım...

sana bunlarıda yazmak nasipmiş günlük can yarın evleniyorum:123::123::123:

insallah bir ömür mutlu oluruz.acılarımı sevinclerimi paylastım seninle.seni unutmadım.can dostum günlüğüm.az dertlesmedik senle.insallah bebek müjdemide hayırlısı ile yazarım..k.i.b günlük görüsmek üzere...

Sabah sabah nerden geldi aklima bilmiyorum, ama foto bulamadim. Aksama kadsr fikrim degismez ise bi mesajla cekip yollayacagim. Hep bu hormonlar. Costular yine
Skype kontrol ederse gorur ne diyelim.
Cioa

Gunluk, oglum gece hic uyumadi diyebilirim... suan uyuyor. Uyusaaam hemen uyanrsa basim fena agrir. Uyumazsaam uyku akiooo gozumden. Oglisim annesinin uyumasini istemiormuuu acabaa.. cunku ne zaman gunduz o uyudugunda uyusam hemen uyaniyor. Eger uyumazsamda saatlerce uyuyooorrr.. oglumm dun gece beni uzdun, bende biraz sinirlendim, snaa da belli ettim. Sonra oturdum agladim. Bagirdim diye, kurban oldugumm seni annen coook sewiyoorr. Sen olmazsan ben yasayamam kiii..

Sevgili Günlük,

Bugün 2 şubat 2014 belki haberin yok diye belirtmek istedim.

Ben bugun diyete başlıyorum. Diyet dediysem lafın gelişi, öyle kalori hesaplamaları bana sokmuyor. Geçmişte yo-yo diyetten tut bir sürü şey denedim ama benim için en geçerli olana başlıyorum bugün. Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…