Popüler Konu Sevgili günlük...

Allahım büyüksün içinde olduğum sıkıntıyı hafiflet sen büyüksün senden gelen herşeye ammena Rabbim sabır istiyorum isyan etmeyim...dermansiz dert verme
 
Gece surekli istifra etmek ve bunu durduramamak. En sonunda sabah acili boylamak. Serumla basladigim bir gun oldu. Simdi de cok iyi sayilmam. Yeni uyandim. Mis ler gibi uyumusum. Agzimdaki igrenc tat geçmemiş ama hala. Ben eskiden grip bile olmazdim. Son bir senedir alasini yasiyorum.
 
cok kotu seyler oldu gunluk bula bula kapkaccilar beni buldu. herseyim gitti, sogukkanli durmaya calisiyom ama icim yaniyo. oglumun tableti, telefonum, paralarim, pasaportum, annemin fotografi, hepsi
 
Suan yapmak istedigim o kadar cok sey war ki.. meselaaa meselaaaaaa ,,, ewi bastan asagi temizlemek.. a dan z ye heryeri duzenlemek.. ama oyle boyle degil deli gibi temizlil yapmak. Ogliş sagolsun hicbise yaptirmiyor. Gun icinde en fazla 2saat uyuyor. Onda da sabahtsn kalan bulasiklari yika. Oglise yemek yap. Kocise yemek yap. Tekrardan mutfagi toplar toplamaz oglan uyanir gerisi kalirrr. Eee bebegim sabahn 5inde uyaninca, aksamsa bu saatte uyuyunca hikoş iptal oluyor. Ooffline oluorum. Temizlik yapmak imkansiz hale gelior. Suan gozlerimden uyku akior ama oyle icim dolu ki.. icimi dokmeden uyumak istemedim arkadas. Bideee spor yapmak istoorum. Mekik cekim, twist yapimm,.. snraa snraaaa aklimaaa gelen, banyo yapimm solee kuveti doldurimm dinlendirim kendimi .. ama ona bile yorgunumm,. Bide hawa buz gibii.. bi taraflarim donaar.
Oglis bi gece deliksiz uyusa keske. Suan bile dön dön yatior.
Offf azcik da basim agrior.
Yarin ne yemek yapsam acabaa.
Duyguu selimi döktüm.
Oldu ben kacar.
:90:
 
Şu ev arama telaşı bir bitse. Herşey doğuma kadar yetişse, içimize sinen bümbüyük bir ev bulsak. Sonra taşınsak. Hofff daha bunun toparlanması nakliyesi yerleşmesi zartu zurtu var.
Gözümde büyüyor bunca iş. Bir sihirli değnek istiyorum
 
Sevgili Günlükçüm;

Yarın doktor kontrolümüz var yine, epeydir sana yazamıyordum, ikili testimiz temiz çıktı, talasemi taşıyıcılığı testimiz de temiz çıktı, her şey yolundayken kendi kendime nazar ettim galiba geçen iki hafta önce birden kanamalar, kahverengi akıntılar, bebeğimizin kesesinde kanama, bende kanama valla 3 kere acile gittik. Epey bir dinlendim, her şeyi yasakladı nerdeyse doktor, sözde memlekete gidecektim, yolculuk yasak olunca annemler buraya geldi.

Şimdi gayet iyiyim yarın bebeğimi sağ salim görürsem daha da iyi olacağım inşallah, artık yarın cinsiyetimizi de öğreniriz sanırım
 
eşim oğlum ve ben 2014 ün ikinci ayına girdik... bakalım yaza doğru değişiklikler bizi mutsuzmu mutlumu edicek Allah tan hayırlısını diliyorum
 
ctesi iş çıkışı dükkana, kocişime yardıma gittim, bi ben mağzada kociş dışarda, bi kociş mağzada ben dışarda, izdihamsı bi şekilde müşterilerle ilgilendik, satış yaptık
ay dükkan işleyince nasıl mutlu oluyorum anlatamam günlük
Rabbim nazarlardan sakınsın, olacak galiba bu iş, Rabbim bizim yüzümüzede güldü sonunda galiba
 

Canımmm, hayırlı. uğurlu. bereketli olsun dükkanınız.

Çok sevindim açmışsınız

ALLAH'ım bol kazanç versin
 

Allahb yardımcın olsun. YArın içinde kocana söyle dışarıdan birşeyler yiyin artık biraz da dinlen kendine eziyet etme
 
Günlüğüm merhaba epeydir yazmadım, sırf üşengeçlikten.
Gece yatmaz sabah kalkmaz durumundayım biraz da.
Bebeğimiz hayırlısıyla büyüyor
Cinsiyeti de belli oldu çok şükür cimcimemiz, prensesimiz geliyor Allah'ın izniyle
İşte böyle günlük
 
Canımmm, hayırlı. uğurlu. bereketli olsun dükkanınız.

Çok sevindim açmışsınız

ALLAH'ım bol kazanç versin

Sağol ablammm.. ay uzun zaman oldu konuşmayalı senle.. benim böle işte açtık nihayet ama bebek işini ertelemek zorunda kaldım. kilolu olduğum için işyeri için sağlık raporu alırken kilomdan kaynaklı bişiler çıktı ve dr dietisyene yönlendirdi. bende bi kaç ay biraz olsun kilo verip tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum sen nasılsın ablam? varmı gelişme ?
 



Yaşın genç daha çook vaktin var yaparsanız bebeği, önemli olan senin sağlığın canım benim.

Kilolu olarak hamile kalman zaten doğru değil, çok sıkıntı verir sana, doğumunda zor olur. o yüzden sen diyetini sporunu yap fit bir hatun ol , sonra gelsin bebişler

Gelişmeee : Ben aşılama yaptırdım 9 Ocak'ta, sanırım tutmuştu ama 25 Ocak'ta çok yoğun bir kanama ve parçalar eşliğinde adet oldum. Gitti yani anlayacağın.

Moralim bozuk dr. da gitmedim, eşime de söyledim " ben bebek işinden vazgeçtim" diye; çünkü tutsun diye dr. progestan yükledi çok dokundu bana, 96 yılında pıhtılaşmadan bacağımı kaybediyordum, o zaman yasaklanmıştı hormon ilaçları, buna rağmen bebek aşkına 2 yıldır habira hormon çeşitlerini aldım, tedavi olayım derken sağlığımdan olacam bu gidişle.

Rabbim normal yoldan verirse baş tacı, yoksa bitti bu iş
 
Basim agriyoor. Oglis uyuyoor. Aaa hatta uyanir birazdann..
Yorgunummmm. Saba 7bucuktan bu yana tempom düsmedi.
Kv kb kocise sıkma yaptim. 15tanne. Bitirdikten sonra oturdumda anladim yoruldugumu.. allahtan ,utfak temiiz. Daginik calismadim.
Diyete uyamiorum. Yedim sıkmadaan
Canim sıkıldı aama yedim.
Şu baş agrisi da olmasaa oglum bu gecede guzel uyusa dün geceki gibi..
Simdi uyuduguna gore gec yatacaktir gece uykusuna,
Duygularim karmakarisik ,, cumlelerde karmakarisik oldu. .

Dinlenmek istiorum.
73kilo olmak ,, XL dan L ye düstüm. Dee L den M ye düssem.
Allahimmm lutfen..
Gece uyumak bana dinlenmek gibi gelmiyor ki. Basimi yastiga koyduktan sonra oglanin sesine uyaniorum. Emzigini istiorum die mirildanior. Ama yinede hemen sabah oluyoor.


Ruhumunn dinlenmeye ihtiyaci war.

Offfff offfffff
 

Ay yapma be ablam yaa.. ay çok üzüldümm gittiğine.. bencede tuttu ama gitti
Rabbim bu en umutsuz olduğun anda bebişini veriverir inşallah sana ablacım sanada dua edicem..
bende öle düşündüm abla zaten abartı olmaya başladım, son zaman iyice kilo aldım.. ondan şimdi diyetteyim bıkmıcak şekilde herşeyden azar azar yiyorum.. 2-3 ay sonra başlarım çalışmalara kısmetse.. bakalım kısmet artık herşey ablacım...
 
Çok sıradan bir gündü. Sabaha kadar kaç kez uyandım bilmiyorum.Her uyandığımda tekrar uyumaya çalıştım.Uyanıkken acı çekiyorum.Çalışmadım bugün evdeydim.Yazışmalara göz atmam gerekiyordu depresyona girmek daha çekici geldi.Bitmiyor şu iş ya. ki günün özetini birisi benim yerime yapmış ''TAMAM OLMUYORSA OLMUYORDUR AMA Bİ BANA MI OLMUYOR?''
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…