Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük hayatın biraz light ürünler gibi şu aralar tadı,tuzu yok diyete mi girmiş ne ,bir tutam mutluluk,bir tutam heyecen,bir tutam umut,bir tutamda yaşam enerjisi versin bana

geriye kalan ömrümün ilk günü, MERHABA

ben varsam her şey var,
ben yoksam hiç bir şey yok..

bu günü sevgiyle yaşarken kendi kıymetimi bileceğim..

çok yorgunum günlük,içim sıkılıyor düşünmekten
içime ferahlık ver diye dua ediyorum hep;
ama ben hep kötü düşünüyorum,halbuki bana hep iyi davranıyorlar.
Ah bu ön yargı yokmu,beni hep perişan ediyor

ALLAH'ım gönlüne göre versin bitanem.

Herşeyin hayırlısı ,aşılama yapılırken "ALLAH'ım evlat ver" diyemedim zaten "ALLAH'ım hayırlısı ne ise onu ver"dedim.

Demek ki hayırlısı buymuş. Dua ederken saydıklarımdan biri de sendin biliyor musun. Doktorum gülüp duruyordu ezberde olsa resmen hatim indirecektim. Hem çok canım acıdı, kanadı. "Rahim ağzında bir problem var" dedi hatta.

Ağrım oldukça dua okuyup isim saydım durdum

sevgili günlük, sıradan olan her şey gibi bu gün de sıkıcı, renksiz... ne yapsak ne etsek elimize bi fırça alıb günün gözlerine yeşil far mı sürsek? :44:

Yarın kırdığım bi kalbi geri kazanmaya gideceğim günlük can.
İyi şanslar dile bana...
Ve dua et olur mu lütfen artık bi iş bulayım...

Sevgili Günlük,

Dün kontrolümüze gittik, her şey çok iyiydi, bebeğimizin gelişmesi çok güzel dedi doktorumuz, düşük riskimiz de ortadan kalmış, çok memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldım hastaneden.... Cinsiyetimizi de öğrendik, prensesimiz geliyor günlük, hislerim doğru çıktı

günlükcümmm diyarbakırdaki eşimin bu işide son buldu bugün itibariyle dayanamadı artık çıktı geldi bodruma yerleşicez galiba önümüzdeki günlerde ankaraya gidicez eşim bodruma gecicek ben annemlerde kalıcam biraz evi yerleştirene kadar bakalım ALLAHIM esila minamın yüzüne baksın onu düşünüyorum bir tek eşimede hayırlı kapılar açsın inşaallah kızımda büyüyor günlük maşaallahh gülüşleri umut veriyor bana güç veriyor şükürler olsun Allahım sanaaa binlerce kez...

sil baştan tekrar

geriye kalan ömrümün ilk günü, MERHABA

ben varsam her şey var,
ben yoksam hiç bir şey yok..

bu günü sevgiyle yaşarken kendi kıymetimi bileceğim..

bazen içim daralıyor daralıyor sonra genişliyorya...işte genişleten rabbe şükürler olsun....günlükk geçen ayda yalan oldu.nolcak şimdi...aynı şeyin etrafında dönüyor gibiyim..kaldırmam gerekiyor başımı...

bu zor günler geçicek ve mutluluk ufukta ...yakındır gelmesi..ahh kara bulutlar dolanmayın artık tepemde ..

az kaldı günlük çok az kaldı.. hayalimi gerçekleştirmeme çok az kaldı ve inanıyorum ki olucak..
hala çabalıyorum ya olmazsa diye ama olucak..
ondan sonra daha ne isterim kiii

çok emek verdim günlük çok Allahım görüyo ya nasip etsin yeter

Allahım sen ol de ki olsun

sevgili günlük su an senden baska konusacak kimsem yok ole yalnızım ki cewremde hep yalan arklar dostlar var ve bügün hayalimi gerçeğe dönüştürmek için 5 ayımm var su günlerde gecse bitse artık kendi ewimde rahat bi nefes alsamm off:)

Atamalar yarın ya da cuma belli olacak.
O kadar heyecanlıyım ki sadece temizlik yaparak yatıştırabiliyorum kendimi.
Bi yandan da her şeyden kaçıyorum.
Eşimden sanki hiç ayrılmayacakmışım gibi kandırıyorum kendimi
İnşallah güzel haberlerle gelirim günlük.

sevgili günlük

bugün hiç olmadığım kadar caresiz hissediyorum ev durumları malesef basladığımız yere geri döndük herkes kıcıyla gülüyordur eminim Allahın belaları bilmiyorum nasıl geccek bu günler

Günlük;
ne olur bir kere de ben kazansam?
Sadece bir kerecik?
Ben gülsem onlar gibi, şarkılar söylesem?
Benim mutluluğum konuşulsa?
Çok şey mi istiyorum ha?
Neyse en iyisi gidip çay koyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…