uzun yillardir bu forumdayim gunluk. insanlari tanimamda faydasi oldugunu dusundugum cok zaman oldu. ama bazen oyle tikanip kaliyorum ki.... ne , ne yapacagimi, ne ne diyecegimi bilebiliyorum. araya sikismis, suratimda soru isaretleri oylece kalakaliyorum. insanlar mi bencil ben mi karar veremiyorum. tamam yasima gore davranmadigimi biliyorum ama bu benim degil zamanin sucu. ben zamana celme takmak isteyen kucuk bir cocugum sadece . ama her zaman ben takiliyorum onun celmelerine buda bir gercek. zamanla alisacagim insanlara, zamanla umursamaz olmayi ogrenecegim. kirilmamamyi, beklentilere girmemeyi, onlar gini dusunebilmeyi, ve buna ragmen onlardan bagimsiz dusunebilmeyi. bnede buyuyecegim. bende isanlarin bana kondurdugu yasa uygun davranmayi ogrenebilcegim.
ama hala uzun bir yolum var. ve hala bu forumdan. bu forumdaki tandigim, yakin buldugum insanlardan dahi beklentilerim var. once bu beklentilerimi budamam lazim sanirim.
buyumek iyi bisey degi gunluk. buyumek yaramazlik hakkinindan mahrum kalmak, buyumek surat asmak, buyumek kocaman bir kafanin altinda kucuk bir ruh tasimak, buyumek elestirmek, elestirilmek, buyumek umamak, buyumek iki yuzlu olmak..................
seni ozledim...........
seni degil sende yarattigim senin hayalini ozledim
senin hayalini degil senin icin hayal kurabilmeyi beceren kendimi ozledim
ama yinede senide ozledim