Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgilii gunluk,
Oglum uyudu. Dalmasini bekliyorum. Sonra kendimi sicak suya aticam.
Saatlerce suda kalmak istiorum. Dinlenmek adinaaa..
Canim sıkkın ama bunu senle de paylasamam ki. kendime anlatamazsan, sana nasil anlatim.
Sadece aglamak istiorum, boyle hickira hickira degil. Yavas yavas , aglarken bile dinlene dinlene aglamak.
Zor ama ,, aglamamam gerek. Kalbim kırık sadece bunu soyleyebilirim.
Neys bosverelim simdi o konuyu. Takmicam kafama. Aglamicam da.
Hamileligim son 1ayi ehliyet sinavvina hazirlanmistim.
İlkinde ilkyardim67 motor 68 trafik 97 almistim.
Dogum yaptim, oglum 20gunluk falandi. Oglani emzrirken bile konu okuyordum.
Sinava girdim. Motor 100 ilkyardimdan 95 aldim.
Ne sewncti ilk ogrendigimde.
Ayyy sadede gelim.
Yarin gidip ehliyetimi alicam.
Mutluyum.
Arabam yok ama ehliyetle basliyorm bi yerden
Kocisin arabasi war ama coksportif suremem arkadas. Zaten kocisde vermez.
Ay orayi mi carptin ay oraai cizilmis. Ugrasamam walla.
Neys oglan daldi. Bende gidim kendimle basbasa vakit gecirim.
Karnimda feci aç. Ama yememem gerek, olmazsa greyfut suyu icerimm. Tok tutar en azindan.

Olduuuuuiii günlükkkk, hikoş kaçar.
Yarin mutlu haberlerl karsina gelirim inş.
Hoşçakal..

Son düzenleme:
uzun yillardir bu forumdayim gunluk. insanlari tanimamda faydasi oldugunu dusundugum cok zaman oldu. ama bazen oyle tikanip kaliyorum ki.... ne , ne yapacagimi, ne ne diyecegimi bilebiliyorum. araya sikismis, suratimda soru isaretleri oylece kalakaliyorum. insanlar mi bencil ben mi karar veremiyorum. tamam yasima gore davranmadigimi biliyorum ama bu benim degil zamanin sucu. ben zamana celme takmak isteyen kucuk bir cocugum sadece . ama her zaman ben takiliyorum onun celmelerine buda bir gercek. zamanla alisacagim insanlara, zamanla umursamaz olmayi ogrenecegim. kirilmamamyi, beklentilere girmemeyi, onlar gini dusunebilmeyi, ve buna ragmen onlardan bagimsiz dusunebilmeyi. bnede buyuyecegim. bende isanlarin bana kondurdugu yasa uygun davranmayi ogrenebilcegim.
ama hala uzun bir yolum var. ve hala bu forumdan. bu forumdaki tandigim, yakin buldugum insanlardan dahi beklentilerim var. once bu beklentilerimi budamam lazim sanirim.
buyumek iyi bisey degi gunluk. buyumek yaramazlik hakkinindan mahrum kalmak, buyumek surat asmak, buyumek kocaman bir kafanin altinda kucuk bir ruh tasimak, buyumek elestirmek, elestirilmek, buyumek umamak, buyumek iki yuzlu olmak..................

seni ozledim...........
seni degil sende yarattigim senin hayalini ozledim
senin hayalini degil senin icin hayal kurabilmeyi beceren kendimi ozledim
ama yinede senide ozledim

sabaha karşı bi ağrıyla uyandım günlük aha dedim noluyo zaten riskliyim korkuyorum bişey olcak diye
ağla ağla içim çıktı..Meğerse wc gitmemiştim yatmadan önce sıkışmışım çok
safmıyım neyim
korkuyorum çok günlük bi 30 haftalık olaydık...

Günlükk,

Sabaha ehliyetim elimde olacak.
Arabayi hemen kullanamasamda kocis trafige cikaricaak.
Olumlamamlaaa da ileride kendime ait arabam olacak.
Evrene mesajlar gonderiyorumm.
Araba istiyoruuuummm

Araba istiyoruuummmmm

Benimde doguma gittigim sabahin gecesi sanciyi sabaha kadar cekmistim.
Gece surekli lavaboya gitmistim.
Sabahda leke gelmisti.
Ama bebegim karnimda 9ay 6gu kalmisti..
O da doktor normal dogum yapmak ostedgmi sanmis.

Yarın bi iş görüşmem var günlük can.
Keşke olsa şu iş de tekrar çalışmaya başlasam çok sıkıldım valla evde
İnşallah olur diye dua ediyorum ama gel gör ki herifim hayırlısıysa olsun diyor.
Halbuki ne kadar ihtiyacımız var benim çalışmama...
Çünkü işsiz evde oturmaktan sorun çıkartıyorum sürekli
Dua et olur mu bana? Öptüm kurabiyem

Rabbime binlerce kez şükür olsun, ben atandım günlük.
1 sene uzak kalacağız eşimle ama sonra kısmetse eş durumundan döneceğim kıymetlimin yanına.
Allah isteyen herkese çok daha güzellerini nasip etsin.
Onca çileden sonra çok ama çok güzel bir duygu.

Günlükcüğüm, sana yazmalı baya olmuş
Hayatımda çok ekstrem bir durum olmadığından mütevellit ayrı düştük diye düşünüyorum.
Artık eskiye oranla daha pozitif şeyler düşünüyorum.
Her şey çok güzel olacak buna kalpten inanıyorum artık

su an hayata ana avrat sovmek geliyor icimden..........................................

Sen olda herşey yalan olsun...sen olda bir kuru ekmek olsun... Kahrında, lutfunda başım üstüne ..

sevgili günlük içim çok şiştiği zaman kimseyede anlatamadığımda sen geliyorsun aklıma ne hayaller kurduğum tatilim bitti üstelik hiç ama hiç te umduğum gibi olmadı niyeyse çokta hoşuma gitmeyen insanlarla tatilimi geçirdim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor evi ......götürüyo canım bişey yapmak istemiyo şu misafirlik bir bitseydi bende rutin hayatıma dönseydim insan oğlu ne bencil evinde kendinden eşinden çocuğundan başka kimseyi istemiyor en azından ben istemiyorum ya helede tatilde kimseyi istemiyorum pazartesi işe başlayacağım berbat bir tatil geçirdim çok s,inirliyim içim şişti günlük

Hayatımızı domino taşlarına benzettim dün birlikte değmiştik ilk taşa taşlar teker teker birbiri üzerine yıkılırken resmimizde ortaya çıkmaya başlamıştı sense sandınki o taşlar düşmeye devam ederse bizde kırılırız ama bilmiyordunki her taş düştüğünde resmimizin tamamlandığını...Sen elini koydun araya öylece kaldık bense elini oradan çekip avuçlarımın arasına almak için uğraşıyorum...Biliyorum kaldığımız yerden devam edeceğiz...

Günlükcan nabiyon bea :)

Ben son zamanda hic iyi degilim benim acil bir sekilde is bulmam gerek evde otur otur sıkıldım artik. Bide doktor isi cikti simdi...pazartesi kan tahlillerim belli olucak bakalim doktor bey amca neler diycek hastaneye göndercekmi.. bugůn yine asiri derecede basim agriyor aksine aksama da kadinlar matinesi var gitmek istiyorum da bakalim agrilarim biraz azalirsa giderim yoksa gitmem..

Merhabaaa günlük

Bayadır yazmamışım sana Nasıl uzak kaldım ben senden bu kadar

Bu sıralar biraz ne yapacağımı bilemez haldeyim Rabbime dualar ediyorum inşallah düzelcek düzeliceezzz

günlükcüm diyarbakırdayız hala bakalım burda kalmak için bahaneler arıyoruz eşim işle arasını düzeltti biraz rabbim hayırlısını versin. Kızım büyüyor günlüğüm esila minam büyüyor ve ben ona baktıkça Allahıma binlerce kez şükürler ediyorum. 3 ayın içindeyiz daha dün gibi ne zaman doğurcam diye bekleyişlerim =) Kimse yok yanımda tek başına büyütmek daha güzel günlük yavrumla aramdaki bağ dahada kuvvetli diye düşünüyorum şimdi uyuyor günlük uyansında oynaşalım biraz

Hayatım nereye gidiyor ben nereye gidiyorum bilmiyorum
geleceğimi düşünmekten çok yoruldum
beynimde ki bu düşüncelerden çok yoruldum.
Yalnızlıktan çok korkuyorum sessizlikten
Aslında beni korkutan yalnızlık değil
yalnız kaldığm zamanlarda beynimde ki bitmek bilmeyen susmayan düşüncelerden çok korkuyorum
Hayattan çok korkuyorum..
Geleceğimden çok korkuyorum
Ne olur artık şu düşüncelerden tamamen kurtulum ne olur..

Yahu biliyorum benimde bebeğim olucak, Rabbim bana da nasip edicek. hemde en sağlıksını en hayırlısını. Biliyorum vericek Rabbim, üzülmüyorum. Baksana hala olucakmışım, belki kız olur :) banada benzer. Rabbimmmm sana güveniyorum, inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…