Popüler Konu Sevgili günlük...

çıra gibi yanıyorummm ...

deli gibi seviyorum ...

senin için ölüyorum ....

senin için sevgilimmm ...

çok aşıgım günlük aşık oldum 12 sene sonra eşim çok kıskanıyor bizi allahım bu ne aşk sevgi diyor deidm benimki ilk görüş işl aşk kusura bakma artık senle olmam dedim eşime çünkü 12 sene sonra aşık oldum allahım o kaş o göz o endam o minnacık bedeni beni cezvediyor dün gece 3 5 8 nöbeti tuttum küçük adama allahım bu nasıl bir aşk allahım olmayanlarada nasip etsin işşallah benim gibi aşık olmayı eşimin papucu dama atıldıartık küçük adamıma ayitim bencuma günü bebegi anneme bıraktım eşimle pazara gittim allahım ateş hızıyla gittim geldim okadar diyim yarım saat sürmedi oglumdan ayrılalı amam çok özlemişim ben onu berabbim ömrüne ömrü katsın işşallah bu sebe allah nasip ederse anneler günü babalar gününü kutlucam ondan önce sevgililer günü ve evlilik yıldönümünü saymaksakbenim odun kocam hiç romantik degil o konuda saçma geliyormuş malum günlerneymiş sevgililer günümü olurmuş ben onun karısıymışım evlilik yıldönümüde gelince ah hatırlatma o kara günümü diyor tabi şaka lafife ediyor eşime ne alsam hediye babalar gününde düşünmekteyim inan ilk defa allah nasipe derse evladımla geçiricem artık aglamıcak imrenmicem herkez annesine anneler günü hediyesi verince ben iç çekmicek rabbim bugünümede şükür allahım olmayanlarada tatırlsın işşallah inan günlükcan sana zaman ayırmak istiyorum amam oglan memeden ayrılmıyor bri aşk varki aramızda sormaderlerdide inanamzdım zaman bebekel nasıl geçiyor önceden yaşamamışım ben onu anladım
12 senelik özlemim muhammet -eminim hoş geldin aramıza hayatımıza beni babanı mutlu ettin

Yarin kan rahlillerim geliyor. Bakalim doktor ne diycek insallah kötü bi durum yoktur ama su bas agrilarimin nedeni ciksin ortaya

38bin küsurluk mesaj + 2008'den beri KK üyesi Meg; neyin başlangıcında acaba Günlük Münlük he ???

hayy masallah ne güzel bi aile

Sevgili günlük merhaba
Uzun zaman oldu sana yazamadım çünkü pek bir değişiklik yoktu hayatımda herşey yolunda çok şükür

Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı 30+3 günlük olduk. Kızım büyümüş 1600 gr. olmuş
Doktorumuz herşey yolunda dedi. Bir terslik olmadığı sürece normal doğum yapacağız dedi :18:
Normal doğum taraftarı olsamda doktorun ağzından duyunca korktum bian ama benim istediğimde bu yönde zaten. Bakalım hakkımızda hayırlısı sağ salim kucağımıza alayımda nasıl olursa olsun
Bakalım önümüzdeki ay gittiğimizde herşeyi daha net konuşacağız. :)

Günlükcüm bu arada yarın kızımın odasını yerleştirmeye başlayacağız. Çamaşırlarını yıkadım yarın ütüleyip güzel güzel yerleştireceğiz cicilerini belki biraz erken ama dayanamadım napayım

Birkaç gün önce abim olacak insanın doğum günüydü.

Biliyordum ben, anneminse ayın kaçında olduğumuzdan haberi yoktu.

Bilerek hatırlatmadım. O gün geçti annemin jeton düştü üzüldü kadın. Beyefendi de çok bozulmuş.

Oh olsun Anneme de dedim ben biliyordum diye, neden söylemedin dedi bilmem içimden gelmedi dedim.

Evet içimden gelmedi. Onu ne kadar üzsem kârdır mantığıyla böyle ucuz hesaplar peşinde koşuyorum ara sıra.

Onu mutlu görmeye dayanamıyorum.

Hayatı yolunda gidince tahammül edemiyorum.

Sadece annem var diye bu sessizliğim.

Çünkü o da onun evladı, ona bi şey olsa benim anneciğimin ciğeri yanacak bunu biliyorum.

Annemin hatrı için çok şey denedim ama artık annem de anladı.

Olmuyor, sevemiyorum, merhamet besleyemiyorum ona karşı.

Babama bunca laf edip hala onun parasını yemesi, yüzsüz yüzsüz konuşması, kaldığı dersler cabası.

Bana ettiklerini unutamıyorum.

Arkadaşlarımın abileri onları aradıkça, ilgilendikçe içim acıyor.

Bazen arkadaşımla konuşurken kim aradı derse kızlar abim diyorum, yalan söylüyorum.

Onun hatalarının bedelini hala ödüyor olmaktan yoruldum.

Neyse işte içimi dökeyim dedim.

Bugün nikah için ayakkabı günümdü.
Fark ettim de alışveriş yaparken bana eşlik etmesi için hiç arkadaşım yok. Hepsi çalışıyor.
Yalnız başıma gezdim biraz. Aldım ayakkabımı da . Kendisinin topuğu tam 14 cm
Nikahta 1.84 boyunda bir kız oliiicimmm
Nikah için hangi elbiseyi giyeceğime daha karar veremedim. Bu yüzden biraz mutsuzum.
Hangisini giysem acep ?Buraya ekleyip fikir almak isterdim ama fotoğrafımı herkesin görmesini istemiyorum !

Son düzenleme:
Sevgili günlük, bugün Birtanemden ayrılalı 1 hafta 2 gün oldu .. Dayanılacak gibi değil, meğerse ne çok alışmışım ona.Gözlerimi açtığımda onun tatlı uzun günaydın mesajlarını görmeye, uyumadan önce saatlerce sesini duyup uykusuz kalmaya ..
Ani verdiğim kararın acısını fazlası ile çekiyorum, şuan tek dileğim onunla barışıp eskisi gibi olmak .. (

Sevgili günlük,

İçimde sebebini bilmediğim bir sevinç var, sanırım havaların böyle gitmesi beni mutlu ediyor.
Hafta sonu sinemaya gideceğim, uzun zamandır beklediğim Eyvah Eyvah vizyona girdi ve ben hala fırsat bulup gidemedim.
Dün akşam anneme uğradım, biliyorsun; hafta sonu yeni evlerine taşındılar.
Görsen, öyle güzel ki...Balkonun önünde kocaman bir çam ağacı var, mis gibi kokuyor.
Bir kaç gündür kitabımı okuyamıyorum, bir tek o üzüyor beni.
Evde her şey yolunda çok şükür, hiç bir sıkıntım yok.
sadece sabahları kalkmakta güçlük çekiyorum biraz, bu ara fazla mı yoruluyorum ne...
Aklıma bir şey geliyor bu uyku haliyle ilgili ama, haydi hayırlısı diyeyim, fazla da ümitlenmeyelim, değil mi :)
zaten haber vereceğim ilk kişi sensin, bunu da belirteyim :)
Şimdilik böyle...Şimdi işe geri dönmem lazım, yoğun bir gün beni bekliyor...
Hoşça kal,

Hissettiğim Duygular ; Sevinç, Tedirginlik Vs. .

Yeni Bir Ev Aldık Onu temizlemeye gidiceğiz. İnsan Ev temizlicek Diye Sevinir mi Sanırım Benim ki Büyük Bir Heyecan..

Evdeki Esyaları Toplamak çok Mesele Olacak. :) Tek tek Sarılacak ve kolilenerek Toplanacak. Nasıl Kalkacağım Altından bilemiyorum.

sevgili günlük tatil ne çabuk geçti değil mi?güzel şeyler çabuk geçiyor geçmesini istesen her saniye bir yıl.

Günlük,
nasıl bir boşvermişlik, nasıl bir yorgunluk, nasıl bir bitkinlik varsa üzerimde...
Enerjim çekildi, amaçsız kaldım sanki.
Yine bu depresif duygulara mı düşecektim?:26:

merhaba günlük..
içimde tarifsiz duygular var..:26:
yarın rahim filmi çekilicem korkuyorum,heycanlıyım ve sonucu çook merak ediyorum..
inşallah korktuğum gibi olmaz hiç birşey..
ve benim anne olmamı kolaylaştırır inşallah..

Günlükcan,

Az önce doktordan geldim. Bana lösemi olma ihtimalini söyledi.. daha hastanede kontrollerim yapilmasi gerek ondan sonra tam belli olucak.. herseyin hayirlisini diliyorum.

günlük ben kendimi hiç sevmiyorum ben sevmezken başkası niye sevsin değilmi.nefret ediyorum bu halimden ceza mı bu bana tamam bazı ısteklerım oldu ama bu yalnızlık canıma tak etti hiç arkadasım yok ya.ömür boyu ben kitaplarımı arkadaş seçeceğim .nezaman bir çok insanın değer verdiği bir insan olacağım ,çevrem çok olacak olacak mı buuuuı yoksa yaşlanıp böyle göçüp gidecekmiyim.Çocuklar gibi seviniyorum biri benimle sohbet etse.kendi kendime yaptığım hiç bir şey zevk vermıyor .

Sevgili gunluk hic iyi degilim bu ara..nasi toparlanir bi insan?aklim anilarda yanimda olmasi gereken uzakta..bir zamanlar benim olan elleri simdi neden ellerin?ben kahrolurken onun mutlu olmasi mi adalet? Nasi bi dunya?neden tanistik?neden ayrildik?sorular beynimi yedi artik..mutluluk benimde hakkim artik benim siram gelsin mutluluk gel benimle ollllll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…