hayy masallah ne güzel bi aileçok aşıgım günlük aşık oldum 12 sene sonra eşim çok kıskanıyor bizi allahım bu ne aşk sevgi diyor deidm benimki ilk görüş işl aşk kusura bakma artık senle olmam dedim eşime çünkü 12 sene sonra aşık oldum allahım o kaş o göz o endam o minnacık bedeni beni cezvediyordün gece 3 5 8 nöbeti tuttum küçük adama allahım bu nasıl bir aşk allahım olmayanlarada nasip etsin işşallah benim gibi aşık olmayı eşimin papucu dama atıldı artık küçük adamıma ayitim ben cuma günü bebegi anneme bıraktım eşimle pazara gittim allahım ateş hızıyla gittim geldim okadar diyim yarım saat sürmedi oglumdan ayrılalı amam çok özlemişim ben onu be rabbim ömrüne ömrü katsın işşallah bu sebe allah nasip ederse anneler günü babalar gününü kutlucam ondan önce sevgililer günü ve evlilik yıldönümünü saymaksak benim odun kocam hiç romantik degil o konuda saçma geliyormuş malum günler neymiş sevgililer günümü olurmuş ben onun karısıymışım evlilik yıldönümüde gelince ah hatırlatma o kara günümü diyor tabi şaka lafife ediyor eşime ne alsam hediye babalar gününde düşünmekteyim inan ilk defa allah nasipe derse evladımla geçiricem artık aglamıcak imrenmicem herkez annesine anneler günü hediyesi verince ben iç çekmicek rabbim bugünümede şükür allahım olmayanlarada tatırlsın işşallah inan günlükcan sana zaman ayırmak istiyorum amam oglan memeden ayrılmıyor bri aşk varki aramızda sorma derlerdide inanamzdım zaman bebekel nasıl geçiyor önceden yaşamamışım ben onu anladım
12 senelik özlemim muhammet -eminim hoş geldin aramıza hayatımıza beni babanı mutlu ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?