Popüler Konu Sevgili günlük...

Bazen hayat en vazgeçilmez olduğu zamanda kopacakmış gibi gelir, korkarız ve de kopar da..
Bir türlü kabullenmeyiz bu gerçeği,
İnatla düğüm ederiz kopan yerinden...
Sonra gün gelir keşke kopsaymış deriz bu seferde düğümü çözmeye çalışırız
Kimi başarır bunu, kimi parmaklarını acıttığıyla kalır...
Bilmiyorum günlük.. acaba düğüm mü olmalı yoksa kopmalı mı en derin yerinden..

Cok sükür kan degerlerim iyi cikti :) sadece asiri derecede demir eksikligim varmis

Günlük can...
Şükür ki sevgililer günü hediyesini aldım nişanlımın.
Geriye kaldı 2 hafta sonraki doğumgünü hediyesi
Ne bahtsız insanım değil mi?
Oysa ki zar zor bi hediye buldum şimdi işin gücün yoksa tekrar düşün...
Ama herşeye değeceğini biliyorum Çünkü çok istediği bişeydi sevgilimin

Son düzenleme:
Sevgili günlük
Hep küçükken yazdığım şeydi günlük kimseyle paylaşamadığın derdimi günlüğü yazardım bazen sevinçli bazen hüzünlü mutlu mutsuz ne var ne yoksa paylaşırdık o mürekkebi bitmeyen kalemimle.sonra insan büyüdükçe hayat kavgasına girince herşeyi unutuyor.Yıllar sonra tekrar karşına çıkıyo ama bu küçükken yazdığın günlükten daha farklıydı.Orda sadece sen ve günlükken burda günlük sen ve tanımadığımız diğer arkadaşlarlar paylaşıyoruz. Kimi mutluluğunu yazıyor kimisi mutsuzluğunu kimisi evleniyor kimisi boşunuyor biri ben sağlığıma kavuştum derken biride tahlil sonuçlarım çok kötü diyor.birisi geliyor ben hamileğim derken diyeride anne olmayı okadar arzuluyorki hamile olana imreniyo ben nezaman anne olacağım diyor.Yeni doğmuş bebeğin kokusu paha biçilemez günlerce üzerinde okoku kokar ellerin mis gibi kokar bi iç çekersin kimsenin seni anlayamadığı bi iç gözlerin dolar içinden yalvarırsın Allaha nolur Yarabbim bizede bu duyguyu tatdır diye her ay beklersin bi umutla acaba bu ayda hamilemiğim diye psikolojik olarak kendini gebe zanneder aş erersin günün birgün dahi geçse bile kendinde bi mutluluk hissedersin tam sevinirsinki sevincin kursanda kalırDoktorlara gidersin ilaçlar verir yine ümitlenirsin bu ayda tuttumu acaba diye tam 1 ay düşünürsün aklın fikrin o olur ama vakti gelince hüzünlenir yine bir iç geçirirsin akşam eşin gelir eve ona nasıl söyleyecem diye debelenir durursun sonra buruk sesle söylersin gözlerin dolar yine.Üzülürsün ama elinden gelen bişey olmaz.Tekrar bi umut doğar içine tv ler bangır bangır bağırı kürler deneyin der denersin ama yine banamısın demez olan yine sana olmuş olur kendini yıpratırsın her ay ben anne olamağacağım diye bekarken güzeldi be günlük yer içer gezer tozar çalışırdın.şimdi öylemi ya evlendim 3 sene oluyor iyiysiyle tatlısıyla kötüsüyle anadan ayrı babadan ayrı memleketten ayrı uzak diyarlardasın kimsenin tanımadığı dertlerinle başbaşa bi hayat çocuk hasretiyle yanıp tutuştuğun koca bi hayat çocuğu olanlara imrendiğin koca bi hayat çok şey istemedim be hayırlı eli yüzü düzgün sağlıklı bir evlat sadece evine neşe katacak bi evlatt yapma oğlum yada yapma kızım diyebileceğin bir ömür boyu onunla olacağın bir evlatt 3 senenin içinde her ay gebeliği bekleyen bi hayat.Yaaaa günlük sence çok şeymi istemişim bee

Şimdi eski bir konuda gezerken burada vefat etmiş genç anne bir üyenin mesajını gördüm. Evliliğinden bebeğinden bahsetmiş. İçim yandı. Canım acıdı çok. Hayat ne garip. Nur içinde yat.

ev arkadaşımdan nefret ediyorum.öğrencilerimi çok seviyorum.yarın sevgililer günü ve hayatımda ilk kez sevgilim var...

Sevgililer günü ya yarın, eşime ne yapsam bilemiyorum

Yapsam mı yapmasam mı onu da bilemiyorum.

Yapsam da ne yaparım onu hiçbilmiyorum

Pasta tarzı şeyler de yapamam, adam diyette. hooofff :26:

ay ne kadar mesela kullanmışım :)
çakmak seti alsan zippo yani :) aklıma gelmiyo ki yani geliyorda hep klişe şeyler var orjinal olsun diyorum

aşkım seniçok seviyorum

Son düzenleme:
sevgili günlük bu topikte alıntı yapmak yasakmış kızlar banlanmadan alıntıarını silse keşke:18:

Bugün telefonu değiştirdim hali ile KK telefonunda herkes silindi....

ayyyy çok özür dilerim site yönetimi

bu topicde alıntı yapılmadığını bilmiyordum çok pardon.

Hazaaaallll, niye beni uyarmadın annemmm

Yaptım yine yapacağımı kızdırdım nişanlımı günlük can.
Yarın manitalar günü ve galiba küs gireceğiz.
Bununda bu huyuna gıcık oluyorum ha!
Tuttu mu inadı tutuyor arkadaş! Burnumdan getirir şimdi barışana kadar kalbini sevdiğimin adamı
Olsun yine de çok seviyorum ki ben onu

bugün test sonuçlarımız çıkacak inşallah hem ikili hem genetik offf çok korkuyorum

sanki her sonuç kötü çıkacak..kendimi alıştırdım diyordum ama yinede korkuyorum ben ne yapacam bilmiyorum...

eğer sonuç istediğimiz gibi çıkmazsa ya da bugün hiç çıkmazsda , pazartesı mecbur cvs yapılacak korkuyorum herşeyden artık

Allahım yardım et sen bizler için en iyisini ve hayırlısını bilir ve veririsin.

inşallah herşey güzel olur...

Sevgili Günlük...
Tüm KK Üyelerinin Sevgililer Günü Kutlu olsun
Bu sevgililer gününü (illaki Sevgiliniz olacak deil ya ) herkes sevdikleriyle musmutlu geçirsin

Seneler önce onu 1 kere gördügüm halde neden onu bukadar cok düsünüyorum? Neden dualarimda onunla tekrar görüsnek icin dua ediyorum? Her carsiya ciktigigimda gözlerim onu ariyor acaba tekrar görüsmek nasip olucak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…