Popüler Konu Sevgili günlük...

Hep bir hafta ileride çıkan bebişin kafa ölçümü bu sefer 10 gün geri çıktı detaylıdaa offf 2 hafta sonra randevum korkuyorum çok hep öndeydi başımız neden böyle oldu ki ya büyümezse kafası aynı kalırsa,gelişme geriliğimi bu diye düşüne düşüne kendimi yiyorum başka doktor ölçtü belki ondan öyle çıktı inşallah öyledir günlük

Günlük,
Azcik basim agriyor.
Ama genelde iyiyim.
Cok sükürrrr

Dünkü herşey bugünkü sürpriz içinmiş meğerse günlük can.
Ne diyeyim ki Allah'ım nazarlardan korusun.
Maşallah nişanlım çok şaşırttı beni.
Ondan hiç beklenmeyecek hareketlerdi bunlar

Son düzenleme:
haşhaşlı revani yapmıştım..

yememek için direnen eşim en sonunda söyledi derdini... bu beni zehirlemez değil mi?

ne kadar da sevgi dolu bir evliliğimiz var yawww

kapitalist düzene uymadık biz zaten almazdı kendileri...bende artık uğraşmayacağım..almamak daha keyifli

Bugün sevgililer günü ve ben yalnızdım. İlk yalnızlığım değil, aslında umrumda da değil

Sadece dışarıda okadar çifti vıcık vıcık görmek, biraz içimi burktu okadar. Aklıma geldi gene bazı şeyler önce 'keşke' dedim ama sonra gene dua ettim 'lütfen çıksın artık düşüncelerimden' diye

Bianlık bişeydi geçti, şimdi daha iyiyim :108:

Çok şükür bugün de bitti, kısmet yarına

günlük yoktum uzun zamandır, bugün yazayım dedim..
sabah geldim istanbula.. aşkımın yanındaydım tam 2.5 aydır göremiyordum onu..
o kadar alıştım ki, şimdi de kendi evime alışmak zor geliyo..
ama şükür ki 3 ay kaldı günlük..
3 ay sonra o lanet şehirden kurtuluyoruz inşallah..
sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah günlük...
neden sayılan zaman çabuk geçmez yaa.. ben orada zaman dursun istedim su gibi aktı ama
pazartesi okul başlayacak malesef..
inan günlük az kaldığını bilmese, hiç çekilmez ama az kaldı neyse ki

Günlüğüm...Herkesle paylaşıp da sana anlatmamak olmaz...
Mutluyum çok şükür, bin şükür Mevlam'a.
Ezelden beklediğim, ezberlediğim DUA'M kabul oldu çok şükür...
Ben onun Ruhu'ydum... O benim Ruhum...
Kalbimize atılan kördüğümü ilan ettik herkese.
Kavl-ü belada Rabbin huzurunda eşler yanyana dururmuş derler ya hani...
O günden aşina olduğum ruha daha da yakınlaştım artık...
Parmağımda onun adının yazılı olduğu bir yüzük var...
Gönlümde ise adı ezelden yazılı...
Ben aşkı şimdi daha bi hissediyorum ciğerlerimde...
Gönlüm evvelinde de ona akıyordu, şimdi dört nala koşuyor sanki...
Rabbim iki cihanda da bu saadeti bozmasın inşallah, en büyük duam bu.

İçim acıyor günlük.
Koşarak uzaklaşmak istiyorum buradan.
İş güç istemiyorum ben, sadece senin yanında olmak istiyorum demek istiyorum.
Çok ağladım eşimin ardından. Atandığım yere yerleştirdi beni ve gitti...
Günlerce kaçtım bu düşünceden. Hiç ayrılmayacağız gibi gelmişti ama gitti.
Şu an güçlü olamıyorum. O ağladı, ben ağladım. Sonra, söz güçlü olacağım dedim ama yok olmuyor.
Onun yanındaki huzur hiçbir şeye benzemiyor. Başka hiç kimseye böyle yaslanamam ben.
Pijamalarını katlayıp koymasını bile seviyorum.
Hayatımda rahatsızlık yaratacak en ufak detayları bile düşündü, hiç bıkmadan, usanmadan.

Gözümün nuru seni çok seviyorum.
Rabbim bizi en kısa zamanda yeniden kavuştursun. Sonra bi daha hiç ayrılmayalım inşallah.

Sevgili gunluk gerci yazdigim bir gunluk var sanada yazalim madem. Kocam ilk zamanlar istemekte tereddut ettigi bebegimizi simdi cok seviyor hemde tahmin ettigimden daha cok benim lokumumda 2.5 aylik oldu biraz bana biraz da babasina benziyor . Birazcik ufak bi rahatsizliginda dunyam karariyor bu nasil bir histir annelik duygusu deyip dururkardi bukadar tahmin etmiyordum gece gunduz onu dusunuyorum Koca dunyada kocamdan ve kizimdan baska kimseye gereksinim yok Allahima cok sukur bugunluk yeter hadi gorusuruz

kurabiye sevgilimi çok seviyorum...ve özledim günlük...ev arkadaşımla bozuğuz ve ev cehennme döndü...canım hiç gelmek istemiyor.evlilik düşünüyoruz kurabiyemle ve parası yok onun.benim param da ailemde.vermezlerse yanarız.şunu anladım ki günnüş dertler hep varlar...

Günlük;
Kendimi olduğundan 10 yıl yaşanmış hissediyorum.yaşadıklarım mi baska seyler mi bilemiyorum.. oysaki yaşımda birsey degjl. Neden böyle oldum neden yasama sevincimi kaybettim bilemiyorum

bazen sadece susmak gerekiyormuş günlük. anlamak için susmak, beklemek. hatta soluk almaya bile ara vermek. ve çok konuşlardan kaçmak lazımmış. kimse sana bilmediğin bir şeyi öğretmiyor. sadece kendi bildiklerini teyit ediyor. susanları dinlemeyi öğrenemk daha anlamlı sanıırm. bu dünya benim içime yaptığım bir yolculuktan ibaret. herkes için öyle aslında. kimisi uçak, kimisi hızlı tren kimisi de benim gibi faytonla giidiyor: ) hızlı gitmek mi iiyi, ahsete seyrede ede gitmek mi karar veremiyorum. aslında ikisinide kendi içinde artsı ve eksisi var. yavaş gidince ayrıntıya daha çok takılıyorsun. amannnn neyse boşver. önemli olan gitmek değil mi?
herşeye rağmen içim huzurlu. buda iyi bişey: ) ( bugünü not et bir yere, bunu çok yazmam bilirsin : )))
tebdli mekanda hakikaten ferahlık var mış

Hamiş: döndüğümden beri iki defa denk geldi, dolaştığım yerleri seyretmek. özlmeişim be : )))
ah Erdem ahh kulakların çınlasın : ))inanmadıydım

bugün günlerden pazartesi
benim için aşkın günü
benim için huzurun günü
benim için masumluğun günü
17.02.2009
bugün günlerden Kardelen Neva

iyiki doğurmuşum:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızım beni korkutmaya devam ediyosun..Günler geçmiyo sanki haftaya kontrolümüz var inşallah düzelmiştir gelişimi miniğimin
eşimle de tartıştık c.tesi akşamı haline şükredicene niye kafası 1 hafta geri kalmış diye kafana takıyosun diyo baya atıştık
c.tesi uzun zamandan sonra misafirim vardı,iyi oldu ama son artık doğuma kadar misafir almam yemek-temizlik derken kasığım ve belim öyle ağrıyoki korktum valla günlük rabbim sağlıkla sonuna erdirsin inşallah çok stresli bi gebelik yaşıyorum

artık bir değişiklik istiyorum seneye umarım giderim buradan mutlu olurum .yeni insanlar,yeni ortam nasılda güzel olur.

hayatımda herşey yolunda çok şükür.
ama bugün içimde bi sıkıntı var. tombiş yanağında öyleymiş günlük. onu çok seviyorum
böyle anlayışlı ve akıllı olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. ben neye eksik kalsam o tamamlıyo beni.
iyi ki var günlük, Allah bizi ayırmasın

ah be günlük ayrıntılara çok takıntılı bir tipim işim zaten stresli bi de ben stresli olunca... agresifim zaten hormonlarım alt üst olmuş durumda canım kocamı ailemi de olmadık yere üzüyorum bu aralar bi de çamaşır suyu takıntım başladı lavaboyu iyice yıkamadan gidemiyorum işten gelir gelmez bol bol döküp temizlemek akıl işi değil hamilesin kendine gel gereksiz işler şube müdürüne de gıcık oluyorum 24 saat kameralardan gözetleyip duruyor gelen olduğu zaman arayıp sevda gelen kim deyip salak salak sürekli izlediğini belli ediyor kimse kim gel gör işte kimmiş sekreterin miyim ben senin yan odadasın tanımıyo musun çalışanları hala diyesim var ama zor tutuyorum kendimi sevimli olmaya çalışan samimiyetsiz şey akşam olsa da hayırlısıyla gitsem evime görsem ömrümün baharını bu aralar pek görüşemiyoruz bankada mahvoluyor katipliğe çalışıyor geç saatlere kadar o zaman da ben çoktan uyumuş oluyorum hayırlısıyla kazanır inşallah...

Neden benim hayatım böyle
Neden hep en çok istediğim şeyle imtihan oluyorum
Yoruldum artık herşeyden o kadar sıkıntı aldım ki dayanacak gücüm kalmadı resmen
akrabalarım evlendiğim günden beridir destek olmadılar hep evliliğime çomak sokup sorun çıkarttılar.
Ben en büyük hatayı akrabalarımın olduğu bir yerde çalışarak yapıyorum.Ama ne yapayım çalışmasam da ayrı dert o zamanda geçinemiyoruz işte denedik gördüm herşeyi..sıkıntı üstüne sıkıntı..ağlamak istiyorum

Önceleri evlenmek isterdim hep
gece gündüz dua ederdim Allahtan o kadar çok isterdim ki herşeyden çok..
Ama evlendim ve Eşimle imtihan edildim.sorunlar,olaylar derken durulduk
tamam şimdi mutlu olucam derken de 1,5 senedir süren bebek özlemi
çok yoruldum artık
herşeyi toparlamaya çalışmaktan
sabretmekten,iyi insan olmaktan yoruldum

Merhaba günlük biliyorum beyadir ugrayamadim sana. Ama yogun günler gecirdim ve haylada gecirmeye devam ediyorum. Sevdiklerimle güzel zamanlar geciriyoruz. Sinav dönemi beni bedenen ve ruhen zorlasada suan kafam daha rahat. Iki tane sinavimin sonucunu cok güzel bir sekilde aldim. Cektigim onca yolla ve zorluga simdiden degdi kaldi son sinavin sonucu. InsaAllah o da güzel gelir.

Is yerindede yogun günler geciriyorum. Zaten is durumlarindada bir takim degisiklikler gerceklisicek Allaha sükür. Adim adim hedeflerime ulasiyorum. Zaten okul bitsin Master yapmaya karar verdim. Gidebilecegim yere kadar götürecegim Rabbiminde izniyle.

Tabi ben son 2 ayda ellime fazla yuklenince evde, okulda bilgisayarla, okulda kütüphanede yazmakla beya zorlamisim elimi ve bilegimi. Suan bilegimdeki ve elimdeki kiris iltihaplanmasi var. Haftaya tekrar görecegim doktora o zamana kadarda icindeki demirden bilegimi sabit tutan bir bileklik takiyorum ve cok gicik birsey cünkü dogru dürüst calisamiyorum. Rabbim beterinden korusun.

Ayni anda hem hayal kirikligina ugrayip hem hayal kirikligina ugratmaminda nasil birsey oldugunu görmüs oldum. Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin her daim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…