Popüler Konu Sevgili günlük...

şimdiye kadar kadın erkek eşit diye bir söylem vardı asla inanmamıştım zaten,bir erkek kadınla eşit olamaz,o ruh,incelik,anlayıış yok çünkü

Günlük.
İnsanlara hayır diyebilmek insanın kendine saygısını arttırıyor. Bunu bugün bir kez daha anlamıs oldum.
Amma velakin bir konuda epeyce zaafım var ve nahoş durumlara sebep oluyor. Bu da canımı sıkıyor.
Bu duygumu törpülemem icin ne yapmam lazım bilmiyorum.
Umarım aşabilirim bunu günlük...:26:

Günlükcan acaba bir gün gerçekleri görebilecek kadar firaset sahibi olabilecekmiyiz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgili günlük sıkıcı,yalnızlık dolu birgündü ...

İstanbuldayım günlükcan evimde terasımda kahve keyfi yapıyoruz püfür püfür ohhh

Ben nerelerdemiyim günlük?

Şuan hayatın pause tuşuna basmışım, hedefe odaklanmış birşekilde çalışıyorum. Yarının ne getireceği belli değil ama o hayatı durdurdum işte ben...Heran beynim dolu, onu oraya koyayım bunu burdan alayım vs.
Yorgunum, sabrımın sınırlarını zorluyorum ilerideki aydınlık günler için bu senemi feda ettim resmen...
Her seçiş bir vazgeçiş derler ya, bu mesleği seçtim de bu kadar olacağını, hayatımdan bir sürü ödün vermem gerektiğini tahmin edemezdim...İnsan yaşamadan bilemezmiş...öğrenemezmiş...30 yaşıma girerken mutlu girmek istiyorum günlük, eylül olduğunda dönüp arkama baktığımda zorluk çektim ama en güzeli oldu demeyi hayal ediyorum...yazın deniz kenarında uzanıp hiçbirşey düşünmeden kafamı boşaltmayı hayal ediyorum...özlediğim herkesle herşeyi yaşadığımı hayal ediyorum...pausedan play a basmış gibi bu evreleri hızlıca geçmek istiyorum...Herhangi birşeyin motivasyonumu düşürmesini,canımı sıkmasını istemiyorum, o yüzden gözümü kulağımı kapatmış vaziyetteyim.
Sanırım bu gece patlamış durumdayım, geçicek mi dersin bugünler, aileme eşime arkadaşlarıma kavuşurmuyum dersin be günlük?
Sabrın sonu selametmiş derler ya gün saymıyorum,sayacak günüm yok ama içimdeki o umut hep var...Onu hiç kaybetmeyeceğim...
Daha fazla yazamıyorum sana çünkü yazacak pek birşeyim yok aslında...

günlük,bu duygusal durumları bir an önce atlatmak istiyom,hani şu totosu kalkık insanlar var ya,keşke onlardan biri olabilseymişim belki yaranırdım

yemek yemesem karnım acıkıyor...
yesem midem bulanıyor...:120:
ne yapıcam ben günlükcüm??? :44:

Ortalarda yoktum,az biraz depresyondaydım da kendime babet,çanta,çorap,göz kalemi aldım,kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım,şimdi ben depresyondan çıkmış oldum mu acebeee :44::44::44:

Çok şey yazmak istiyorum lakin yazamıyorum... Rabbim iyi ki yazmaya gerek olmadan kalbimden geçenleri biliyorsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günlük,her tartışmaya pişman oluyorum,ama onun benim kadar ince olmayışındaan nefret ediyorum,Allah ona da benim yaşadığım duyguları yaşatsın,dileğim bu,bile bile yardımcı olmayıp kimse bana zorla bişey yaptıramaz demek kolay,o da benim gibi benim gözümün içine baksın bir güzellik beklesin inşallah

Şükürler olsun günlüükkk ...

Hastaneye gittim geldim bayadr gitmemiştim ne insanlar var be binbir çeşit

Allah doktorlara sabır versinn gerçektennn

Elim,ayağım,kolum sağsalim olduğu içiinnn sana binlerce kez şükürler olsun yarabbimmm..

Sen kimseyi sağlığıyla sınama Allahımm..

sevgili günlük ..bugün sabah namazına kalkamadığım için çok üzülüyorum...
ALLAH ım tek bir vakti bile namazsız koymasın inşallah...

annemle atıştık...param gitti...hayatta hiç kimseye güvenmeyeceksin nokta.bol borçlu günler bizi bekler...

sevgili günlük bugun nasıl bi gündür yaa ?
herşey ters...
tamam herşey ters gitsin ama yazı işi ters gitmesin Ege'nin tek vasiyetini yerine getirmek istiyorum artıkk neden önümde hep engeller var yaa...

Sevgili günlük ,

Her perşembe uğursuzluk olduğu kadar hafif şanslı da oluyor ..
Nasıl olduğunu sorma ben bile anlamıyorum .. Sonu ne olur nereye gider nasıl doğrulur bilmiyorum , hayaller umutlar istekler ve yaşanan

hayat isteklerimiz yoksa , şartların getirdiklerimi ..

Ama çokta temiz kalpli bir insanım vallahi bak , allaha ne zaman dua etsem oluyor hep kudretine inandığım rabbım ben buradayım

ümitsizliğe kapılma diyor resmen kudretiyle isteklerimin oluşuyla ..

Hep en iyisini verdi varlıkla da sınıyor yoklukla da...

Şükretmeyi öğrenmek lazım

Amann hayat bu egon'la değil duygunla isteklerin yaşa sana getirilenle değil arzuladığın gibi yaşa ama hep şükret

Öff dur bi kahve yapayım tadım'cada alayım yanına ohh

Zaten karar aldım artık sadece tadım yiyeceğim abur cubur namına

Sporuda aksatmamam lazım aksatıyorum valla çokta ekmek yiyoruz yaaaaaa
:84::84::84::84::84:
Haa bir de şu var cidden bak yürüyüşleri çoğaltmam lazım iyi oturduk evde Gene sıkıldım açayım myneti king' e oturayım kahvemi de alayım ohh :83:

Sevgili pombiğim..

Şuan vişne suyun ve kakaolu yabanmersinli bisküvinin dibine vurmaktayım..

Sana yok homie..
Hepsi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…