Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,Rabbim herkesin gönlünden geçen hayırlı güzel dilekleri kabuletsin,kızım ben burdayım dedikçe şükrediyorum,artık kötü rüyalar görmek istemiyorum,mutlu,enerjik uyandığım zamanları özledimmm

mrb günlük,

bugün gerçekten benim için çok kasvetli geçti. İçim şehrimin havasının bir yansımasıydı sanki. Arada olur öyle içimde anlamsız bir boşluk bir mutsuzluk halleri... Belki de haftanın son günü olmasındandır hı? Böyle teselli etmek en güzeli. neyse güzel bi haftasonu olsun.

Son düzenleme:
Güyaaa erkenden uyuma çabam için 1de yatağıma uzandm günlük

Dönüp duruyorm alarmı erkene kurup kalkmam lazm ki yarn gece uyuyabiliyim

sevgili günlük,
karganın bile kahvaltısını yapmadığı bir saatte ayaktayım.içimde tuhaf bir mutluluk var..şükürler olsun Rabbim verdiğinede vereceğinede..

Hastalıktan geberirken neleri kacırıyorum ya off...
Su an calısmam gereken 9 tane vizem var oncelikle.
Dizilerimi izlemek, kitaplarımı okumak istiyorum.
Arkadaslarımla kahve icmeye gidip üstüne de keyif sigaramı yakmak istiyorum.
Oysa ki ne mi yapıyorum? Yatagın icinde burnumu silip duruyorum.
Tüm degerli vaktim bosa gidiyor günlük...

Sevgili Dert Ortagım

bu aralar cokk moralim bozuk hersey üstme üstüme geliyo cok yorgunum bitkinimm tek sırdasım sensınn (

günlükçüm bebeğim hep aklımda nasıl geçecek bu acı nasıl iyi olacam seni çok özledim meleğim

ben geldim günlükcan oglum gene grip bri düzelemedi gitti canım ya evladım banamı güzel acaba gerçekten gzüel bri bebekmi anlam vermedim 2 abisi 1 kız kardeşi cennete günlükcan inan unutamıyourm onları umudumun çırpınışları ömürümün o yemyeşil örtünün üstünde yatması tarifi anlatılmaz bri acı içindeyim oglumu her emziridgimde öptügümde kokladıgımda oglumu 3 kişi daha çok seviyourm öpüyoruz bazen gözleirm doluyor cennet kuşlarım acaba gelip gözyaşlarımı siliyormu herkez bana çocugun olsun unutursun dediler yok be kardeşim dahada alevlendi acıları her baktıgımda evladıma bebekelrim geliyor lalahım bu nasıl bri imtaandır böyle canım acıyor

Allahım deli olucam dayanamıyorum artık bıktım hicmi birşey düzgün gitmiycek benim hayatımda.niye her bela beni buluyor yetti canıma artık

günaydın günlükcüm

bugün rüyamda bi gelinlikcideyim. teyzemlerle falan.
bi gelinlik deniyorum. beyaz. dantelli. arkası fiyonklu(fiyonklu sevmezdimama)
aynaya baktıkca bakasım geliyo. cok yakışmış bana. kuyrukluda.
seneye dügünüm ama ben şimdiden bi bakayım dedim diyorum.
bayan kuzenimde bi mavi gelinlik deniyo. kapalı. cok hoştu oda
sonra üstümde kırmızı bi gelinlik gördüm. cok harikaydı.
Resmimi falan cekiyolardı hatıra olsun diye
:26:

rüya tabirinie baktım evlenicen diyoda... annem nişanı atmaya calışıo
anlamadım ben bu işi... rüya tabirinden anlıyan varsa az şeeedsin bana :13:

Hec eyi degilim günlük hemde hec
için için eriom. lan zayıflıom hee bu bahaneyle
neyse ben gedim. psikopata baglıcam.
erkedeşlere söyle cevirsinler şu rüyamı
yoksa konuya molotof atarım heeeee

sevgili günlük...üzerime fena stres var (
güzellikler yapiim...
kredi kartım da bi dünya gelmiş:..ödemem gerekn açık taksitler de var...e emaaaş gelmeden biticek

29.03.2014
hayatımın en kötü günü diyebilirdim.
canım yandı can yaktım.
ve geriye döndüm, nasıl döndüm
niye döndüm..
yüzümün kemikleri hala acıyor(
o beni böylemi seviyor.
çok zor durumdayım.
kimseye belli edemiyorum.
[MENTION]bitmiyor üzüntüm[/MENTION]

Günlük ben niye böyle oldum
canım çok sıkılıyor
işe gelmek istemiyorum
kimseyi görmek istemiyorum
herkesten ve herşeyden bıktım sanki
iyileşmek istiyorum günlükcan iyileşmek..

Günlükcan,herkese yaşadığı zor gelirmiş,Rabbim zorda olanları feraha ulaştırsın,vesveseyi silsin yüreğimizden,ruh sağlığı iyi insanlar olalım amin

günaydın cigerim
gerginlik hat safhada. özel şeymidir nedir anlamadım
sana bile burdan kafa atasım var heeeee
bu arada nicün benim rüyamı yorumluyan olmadı. cok ayıp

bugün ilk iş günü günlük. saymadım , sayamadım evde geçen günleri. ne kadar güzeldi. ne kadar özeldi............. ne kadar mutluyduk pijamalarımla. geç kalkar , geç yatardık, pasta , kek, börek yapardık. arada parka kaçar, kızımla oynaşırdık. bugün ilk iş günü günlük. çok mahzun, çok bedbaht ve çok ... ve çok............ ve çokkkkkkkk çok üşüyorum:84: Bu bir nisan şakası olsa, evde yatmaya devam etsem

sevgili şahidim ;
ailemin başka şehre akraba ziyaretine gitmesi sonucu evde abimle yanlız olmamız ki onun akşam 10 a 11 e kadar çalışması ,yemek yapmam,ev temizlemem,tüm bunlara rağmen çalışıyor olmam ve de kpss ye hazırlanıyor olmam ne kadar da yorucu....

ah uleeeen ah...hayırlısı ile şu sınavı atlatayım güzel güzel düğünümüz evimiz barkımız huzurumuz olsun da hayırlısı ile olsun her şey :))

Sevgili Günlük,

Salak gibi eski benim eskisine saçmasapan laf attım. Onu çok sevdiğimden unutamadğımdan benim için çok değerli olduğundan değil Şu an karşıma seveceğim biri çıksa umrumda olmayacak benim için mücadele etmemiş beni öylece bırakmış bi insandan bahsediyorum günlük. Kinim öyle büyük ki.. gittim yazdım sana söz yazmayacağım bir daha :44:

onun dışında sivilcelerim arttı kpssye çalışma motivasyonum düştü oynatmaya az kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…