Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükk

ilk defa yazıyorum sana haydi bismillah :)

dün itibariyle diyete girdim aslında kılolu degılımdır ama kalcamda kireçlenme oluşmuş dün doktora gıttım ve egzersiz verdi bende bu bahaneyle hem diyet yürüme ve pilatesle zayıflamaya karar verdim.

dün 5 km yürüdüm yavas yavas yukseltecem aslında herabetlı bırıyımdır yıllarca ıse gelıp giderken yururum 1 saat yapıyor nasıl kıreclenme oldu anlamadım. hayırlısı rabbım baska saglık sorunu yasatmasın dıyelım.

Günlük!
Bi an önce karnım şişsin, bebeğimi hissedeyim istiyorum! :)))
Ne zaman öğrenicem cinsiyetini, ne zaman tekmeleyecek annesini :)
Çok meraklanıyorum.
Dün yine gördüm ultrasonda ama oturuyordu o yüzden doktor cinsiyetini söyleyemedi
Artık öğrenmek istiyorum...

Benbu gün yazıyorum daha önce okuyordum fakat yazamıyordum üye olayım da yazayım dedimMerhaba herkese .............................................

Günlükçüm.
Sonunda işler yoluna giriyor.
Mutluyum. Huzurluyum.
Daha ne olsun?

günlük...
hala cok hastayım. bir yandan da vizeler geldi cattı. hala notlarımı toparlayabilmis degilim. o kadar eksigim ki... nasıl yetisecek bu 9 ders bilmiyorum. tokezlemeden gecmek benim icin bir mucize olacak dogrusu.
ama üstüne 10-15 gun Ankara ilac gibi gelecek ilac...

Sevgili günlük
Karın ağrısından öldüğüm bi gündü sarhoş gibi gezdim ortalıklarda hiç bişeyden tat tuz alamadım geçmiş olsun bana (

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

selam günlüğümm

bugun cezalıyım. dün o kadar yürüdüm yedıklerıme dıkkat ettım ama gece gelen ekler beni benden aldı ve 10 tane yedim. ya birde gece yedim düşün halimi. bugun ceza verdim 8 km yürüyecem. olmazki arkadaş oturmaya gelırken neden elin dolu gelıyorsunkı

5.30 ısten çık 6 evde ol hemen hazırlan cık 7.30 kadar yuru eve gel hemen duş al az yemek ye sonra ders calıs sonra az plates babamlarla otur nefes alamaz oldum ama azimliyim hem kılo verecem hem sınemaki ile saçlarımı uzatacam. askcıgımlada cok ıyıyız kalbım benım sabahları benı bekler camda resmımı ceker gecerken boyle ınsan sevılmezde asık olunmazda ne yapılır.

daha maaş alamadım gunluk ya versene ıste gunu gununde ne bekletırsın cebınde parayı ıllakı vereceksin kafasını kopartmalı bu patronun. pis adam.

Son günlerde çok mutsuzum.
Bir derdim var kimseye anlatamadığım, sonuçları da çok ağır.
Zaman gösterecek bazı şeyleri. Korkuyorum biraz.
Umudumu kaybediyorum. Bu stres hastalığımı da tetikleyecek sanırım.
Tek desteğim sevgilim. İyi ki var.

Sevgili günlük;
Hayatım tepetaklak.. Nasıl mutlu olacağımı bilmiyorum. Ne yapsam pişman oluyorum . Bazen hatta çoğu zaman neden bu kadar aptalım diyorum. Canım yanıyor. Dindirmek isterken acımı yeni bir tanesi daha ekleniyor. Huzursuzum.. Korkuyorum. Hayatımı nasıl değiştirebilirim ki? Herseye rağmen kaderim belki de. Hiç bir sey bilmiyorum. Bilmeyişlerim beni öldürüyor. Ne yapacagım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazen sanki en dibe çökmüş gibi hissediyorum ama yüzünü gördüğümde gülüşünü duyduğumda hele birde canımıniçi diye seslendiğinde sanki ben eriyip bitiyorum...

hamilelik + iş yerinde sevmediğin bi müdür olunca stres daha beter oluyor günlükçüm resmen iznim için gün sayıyorum mide yanması bi taraftan zor nefes alıp vermek git gide ağırlaşmak bi taraftan... oyy oyy anne olmak ne zormuş şimdi anlıyorum canım annemi... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, oğluşumu bir an önce hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım minik ellerini öpüp koklayayım istiyorum insan görmediği birine bu kadar hasret duyar mı duyuyorum işte, çok özlüyorum

karşımdakinin düşüncelerini okuyabilme gibi bir yeteneğim olsun isterdim... belki daha az üzülürdüm...

iş yerinde bir şeyleri unutmamak için bilgisayara post -it yapıştırıyorum ve yapıp kaldırana kadar gözümün önünde duruyor ancak ondan sonra kaldırıyorum.
bu mantıkla uzun ve kısa vadeli planlarımı da yazıp dolabımın kapağına yapıştırdım.17 hazirana kadar planlarım şöyle:

1) en az 15 kg vermek
2) yüzme öğrenmek :118:
3) istanbul adalar turunda gitmek
4) birkaç kuruş birikim yapmak

şu anki mevcut durum:

1) spor salonuna yazıldım.dayak yemiş gibi olsamda spora devam
2) kursa yazıldım.henüz havuza girince bacaklarım titresede korksamda inatla kursa devam edeceğim.elbet öğreneceğim :18::18:
3) 20 nisana bir tur şirketi buldum yazıldım gideceğim Allahtan bir mani gelmezse
4) bununla ilgili altyapı hazırlanıyor :44: ehh diğerlerine para dökünce bu azıcık zorlaşıyor

yani bu post it işini sevdim.gerçekten işe yarıyor

Ruhumun çırpınışları bedenimde yankılanıyor,
Rüyalarım ağır,ıslanıyor..
Rüzgarlar sokak kokuyor..

La lal lalalal öyle bişeyler işte

Bugün bir şey öğrendim ben günlük ...

Sana çok değer verdiğini söyleyen, herkesi karşına alıp savunduğun, dudaklarının kenarını aşağı doğru birazcık bükse üzüntüden delirdiğin, her şeye rağmen hakkını helal edip ah etmediğin, yaşadığın her ne varsa bir an bile pişman olmadığın biri bir gün gelir de senin canını öyle bir yakarmış ki ...

Sen güvenini tamamıyla yitirirmişsin . Benim insanlığa olan güvenim bitti .

Hayatım boyunca hep iyi bir insan olmaya çalıştım, bana kötülük yapanlara bile iyilik yapıp onları kazanmaya çalıştım .
Ağzıma ettiler, gıkım çıkmadı .
Canımı yaktılar, eyvallah dedim .

Ben herkese elimden geldiğince yardım ettim . Bir hata ettiysem kendi adıma özürler diledim. Yanlışlıkla bile olsa kırdıysam kendimi affettirinceye kadar her yolu denedim . Ben herkese egomdan fazla, gururumdan fazla, benliğimden fazla değer verdim.
Ben ki, deli gibi kırılsam da , kıranın bir gülüşü ile gönlü fethedilenlerdenim.

Ama bu sefer . I-ıh ... Doğrulmam kolay olmayacak .
Affetmem imkansız .
Bu sefer, bu Cuma Gecesi .... Söze dökemediğim tüm ahlarımı Rabbim anlayacak .
Kim yıktıysa dünyamı başıma böyle, Rabbim görsün , o bilsin .
RABBİM der susarım .

Son düzenleme:

günaydın kanka yavvvvv
sinirlerime kadar gerginim. bu nasıl bi tabirse artık anla işte
özel şeyim şey olunca bende böyle şeyime kadar şey oluom
kafan karıştı dimi. işte istedigimde buydu
hadi bana müsade:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…