Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçüğüm
elhamdülillah çok şükür ki şu sıralar her şey iyi gidiyor.
bugün cuma umarım Rabbim herkese gönlü gibi bir hayat nasib eder aminnnnnn

Günlük cok yorgunum, su anda kafami masaya koyup uyuyasim var.
Yorgunlugun üstüne bir de sinir eklendi tabi, nerdeyse müsterinin birini dövecektim
Tamam isim rahat hamile bir kadin icin hatta ideal ama iste konu para olunca müsteriler daha gergin oluyor ama hamileyim anacim üstüme gelmeyim diyemiyorum ki
Üstelik bebegimin durumuna da merak ediyorum, keske ultrason makinasi ucuz bir sey olsaydi da eve alabilseydik
Hic olmazsa istedigimiz zaman bakar, bebegin gelisimini takip edebilirdirk
Neyse haftaya hastanede randevum var, insallah hersey yolundadir

Merhaba günlük
Bugün de aynı monotonluğa devam. Gece 12 de uyuyan bebeğim sabaha kadar 6 kez uyandı. Sabah 8 e kadar zor uyudu. Zorlamasan onu da uyumayacak. Kalktık emzirdim altını temizledim biraz oynaştık ve babamız uyandı. Onu işe gönderdikten sonra ortalığı topladım oğluma çorbasını yedirdim. Mutfağa geçip yürütecine oturttum. Bize yemek oğluma çorba yapıncaya kadar uykusu gelip mızıldanmaya başlayan oğlumu uyuttum. Biraz nette gezindikten sonra tuvaleti yıkadım o ara oğlum uyandı. Bir posta daha oyundan sonra evi süpürdüm şimdi dinlenme vakti. Birazdan toz alıp pilav yapıcam ama oğlan mızmızlanıyor onu napıcam bilmem. Akşamda oğlumun karnını doyurup kayınpederime gidicez. Yemeği oraya götürüp orada yicez. Sonra eve gelir tekrar bi ortalık toparlarım oğlumun durumuna göre ya onunla oynarım ya da tv izlerim bilmiyorum. Ruh halimi sorarsan o hiç iyi değil. Mutsuz mutsuz mutsuz... Bu kadar günlük:)

Merhaba günlük..
Bugün hava çok güzel, yaz geldi sanki Aksilik ya nişanlımında işi çıktı. Keşke çıkmasaydı, gelecekti sinemaya gidecektik ne güzel.
Nikah dairesine gideceğiz en kısa zaman da, inşallah pazartesi bi aksilik çıkmazda hallederiz. Babam memlekete gitmeden halledelim ve o da yanımda olsun istiyorum çünkü düğüne kadar gelemeyecek işleri olduğundan dolayı..
Bu düğün kalesinde aşırı stres yapıyorum, tabi nişanlımda öyle.. Düşünüyorum da askerlik stresi bunun yanında minnacık kalıyomuş
Allahın izniyle 77 gün de bi geçse.. Evimize bi adım atsak gerisi Allah kerim..

Merhaba Sevgili Günlük,
Kendimi yalnız, mutsuz hissediyorum ama Allah'a nankörlük etmekten yine Allah'a sığınırım.
Genel olarak çok şey yolunda da olsa mutluluk insanın içinde be günlük.

Sanki yıllardır buradayım ama daha 2 ay bile olmadı.
Bahar geldi ama neyime. Hayat kuzumun sıcaklığı olmadan çok zor.
Bugünüme şükür Rabbim. İnşallah tez zamanda kavuşturursun bizi.

evdeki ne idüğü belirsiz ile ipleri kopardık...bu noktada yapacağım hiçbir şey...Rabbim selamet versin...

Günlük.
vizelerden başka bir hayatım kalmadı resmen. çok içerliyorum bu duruma.
ben dizilerimi, kitaplarımı özledim. Ankara'yı özledim.
sevgilimi özledim. daha dün görmeme rağmen.
ortalamayı tavan yapayım hadi be ne olur sanki. :44:
bu kadar çalışıyorum azıcık ekmegini yiyeyim.

cumartesi salak şube müdürüyle tartıştım resmen istifa edeyim diye bezdirme politikası uyguluyor o sinirle ilk defa iş yerinde ağladım bir buçuk yıldır çalışıyorum ilk defa ağladım çok bozdu sinirimi sonra annemlere gittim eşim geldi kardeşim geldi çok üzüldüler şube müdürünü dövüceklerdi zor tuttum en kötüsü ne biliyo musun günlüküm hamileliğimin ortasından bu yana sedef hiç çıkmamıştı bende ama şu an yüzümde bir tane çıktı 3 yaşından beri yüzümde çıkmayan sedefi bu sabah yüzümde görünce çok üzüldüm ilaç da kullanamıyorum yüzüme sıçradı nasıl gidecek Allaha havale ediyorum o adamı

her bitiş yeni bir başangıçmıydı günlük 7 yılımızı dodurmaya 1 hafta varken neden faceye kadının biri eklenirki hemde mantıklı bir açıklaması yokken benim kimseeri gözüm gormezken o ilk onu ekleyen kadını neden kabul ederki. anlayamıyorum sanırım bitiş yolu göründü bana. ben yapmıyorsam oda yapamaz 7 yılın sonunda ben bunu hak etmedım. öğlen yesin diye gece kalkıp pasta yapan benim her daim bakımlı olan ozen gosteren benım. bu saatten sonra kımın ne halı varsa gorsun. benden bu kadar.

Şükürler olsun yüce Rabbim e.Aylardır görmek istediğim şeylerden biride buydu işte.Ohhh beeee.Hani sana demiştim ya sevgili günlük "Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini,kimseye gülerek kazandırmıyor "

günlük... mucadele ettigim şey tamda üstteki yorumda saklı.

bitirdigim ilişkimin acısınımı cektiriyo bana allahım bilmiyorum ki.
benim için birinin aglaması cok önemli degil aslında. beni mutlu etse onunla olurdum ki.
mutlu olmadıgım bi ilişkiyi neden nasıl devam ettircktim...

şimdiyse rüyalar kadar masallar kadar güzel olan ilişkim sarsıntıda hemde ikimiz arasında hiç bişey yokken. herşey ciddiye binmişken işte..
ah mı aldım ne dersin. benim vicdanım rahatken o ah neyi etkileyebilirdi ki.. yada onun acısıdır bu. ama cok agır oldu..

tabii bi ton şey daha var ama gelde dile getir... kolaysa yaşa şimdi...

günlüüüükkk vizelerini atlatmış, seviglisininkinin bitmesini bekleyen, gitmek için can atan bir Harmonyy geldiii
tam 2 aydır görmüyorum kuzucuğumu, çok özledimm
ama az kaldı günlük çünkü haftaya yanındayın inşallah, o şehre son kez gidicem, sonra bizi 4 yıllığına koparan o şehirden çekip alıcam sevdiceğimi...
sonra o bize gelecek inşallah..
nişan vs.
bugün çeyiz alışverişlerime devam ettim..
ahh öyle güzeller ki günlük, aşık oldum resmen
hadii geçsin artık şu zamannn

günlük.
günlerdir çalıştığım sınavım bugün leş gibi geçti. emeklerim, çabalarım..
of, galiba veremeyeceğim ben bu dersi bi' türlü?
o kadar zamana sıkıştım ki. 1 güne 3 sınav koyan sisteme ne küfürler ediyorum bilemezsin.
olumlu düşüneyim ki iyi şeyler olsun mantığıyla azıcık pozitif bakmaya çalışıyorum ama önümde gördüğüm tek şey 'başarısızlık...'
nasıl olumlu bakabilirim ki ben bu duruma?

son bir yılda...önce en samimi arkadaşımdan...sonra ailemden...şimdi ise ev arkadaşımdan darbe yedim...günlerdir ruh gibiyim...ve sinir olduğum zat...çirkin,bakımsız,vasıfsız zat...sıfır çaba ile..benden önce...en mükemmel şekilde...birini buldu...net çok net...güzeller şanssız olur...moralim dibe vurdu...

HEP SORUYORSUN NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE SENİ KIRMIYIM 2 KELİME YAZIYIM BARİ ):ŞİMDİ KULAKLARINI AÇ İYİ DİNLE ŞUNLARI DÜŞÜNÜYRUM

12 senelik evlilik hayatımda neler çektim ne acılar gördüm bilemezsin anlatsamda anlamazsın amam ben genede söylüyüm 12 senede 3 kayıp yaşadım ben 2 oglum 1 kızım vefat etti ilk oglum 3 mart 2003 vefat etti beni benden alıp gitti sonra rabbime hep dua ettim allahım bana erkek evlat nasip et dedim rabbim dularımı duymuş olucakki 2 bebegim erkekti 7 sene sonra gelen oglum adını umud koymuştum çünkü umudla beklemiştik eşimle oda beni 22 eylül 2010 terkedip gitti oda cigerimi söküp gitti daha gözümün önünden gitmez çırpınışlarısonra kızım geldi dünyama adını ömür koymuştum ömürlü olsun diye oda beni 29 mayıs2011 bırakıp gitti oda benim kalbimi söküp gitti tam herşey bitmiş tükenmişken koruyucu melegimle tanıştım o benim hem anam hem babam hem abim hem kardeşim oldu sonra bir umud dogdu içime iste paşam allahın izniyle şansın var dedim ilk defa başımı 12 sene sonra rahat bir şekilde koydum yastıga artık bende allahın izniyle anne olucaktım mucizeme kavuşmak için 2 sene bekledim saglıklı bir gebelik için tam 38 kilo verdim 1 sene ilaç tedavisi sonra yavruma kavuştum kızımın senesi geliyordu kandile 2 gün vardı o günü unutamam ne agladım allahım ne olur ömürümü bir kere görüyüm dedim daha yemyeşil örtünün üstünde yatması o simsiyah saçları gözümün önünden gitmiyor dedim allahım evlatlarımı alıyım kucagıma kokluyum rüyamda bile olsa dedim kızım dünyaya geldiginde doktora ne yalvardım ne olur kucagıma versen koklasam öpsem içime çeksem kokusunu dedim kıızmı kucagıma vermedi bir anne için nede zor bir durum o gece yalvardım allahım 3 evladımı aldın benden yalvarırım evlatlarımı bana göster bir işaret verki biliyim bende anne olucagımı dedim o gece bir rüya gördüm rabbim bana oglumu müjdeledi adını muhammet emin koydular sabah eşime rüya gördüm oglumu gösterdi yaradan dedim oglum ne güzel eşim bana rüyalar olur işşallah dedi oglum bana nisan ayında geldi hiç cinsiyetine baktırmadım çünkü emindim oglum olduguna her doktora gittigimde arkadaşlar aman paşam çatlıcez sen nasıl duruyorsun dediler bende inan hiç merak etmedim hatta ablamlar adını çilenaz koydular oglumun ismini kız dedi herkez babası bile ben inatla erkek dedim görde bak dedim babasına dedigimde oldu 90 gün hiç yerimden kalmadım 7 ay karnımda taşıdıgım 53 gün yogun bakımda kaldı o 53 günü gelde bana anlat kar kış demedim gitim sabah akşam yanına hele onu ilk gördügümde anlatamam hortumlara makinalar baglı bir bebek ne agladım başında annemi olmuştum ben eşimde babamı 12 senelik özlemim artık benimleydi o aç kalmasın diye geceleri hep kalktım süt sagmaya annem hep yanımda kaldı allah razı olsun kızım uyu gece uykusuz kalıyorsun anne bebegim aç kalırsa ne yaparım ben sırtım yatak görmedi 2 gün evde kaldım hep oglumun yanna gidince o kokskoca hastanenin yazısını görünce oglum annen geldi az kaldı kavuşmamıza dedim oglumu 34 gün sonra kucagıma aldım 32 gün sonra agladıgını duydum oglum kocaman adam oldu ayın 14 gelince allah nasip ederse 5 aylık olucak benim küçük adamım jelibonum iyiki hayatımıza girdin iyiki benim oglum oldun benide babanıda mutlu ettin rabbim acını göstermesin işşallah benimle hop oturup hop kalktılar arkadaşlar ben birini aradıgımda aman paşam ne olur beni arama sen arayınca kalbim çok fena çarpıyor dediler allah onlardanda razı olsun ben nankör degilim asla başkaları gibi benim için dua edenlerden allah bir degil bin klere razı olsun destekelrini çekmeyenlerden tabi iyiki tanımış sizleri birde koruryucu melegıme ne kadar dua etsem az allahım ömrüne ömrü katsın işşallah senin acı gam keder görrme eşine evladına sana ömür versin yaradan işşallah dualarımdasın koruucu melegim ARDA LEMBEte

Sevgili gunluk;

Hayatim cok b.ktan ne bi isim var nede dogru duzgun bi hayatim herseyden sikildim bunaldim.
Defolup gitmek yeni bir duzen kurmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kimse beni anlamiyor cabalamiyor neyin var bugunde nasilsin demiyor.
Hep benden bekliyorlar yapmadigim zamanda kusuyorlar hakli olsam bile yine ozur diliyorum kimseyle kus kalamiyorum vicdanim rahat birakmiyor allah biliyor diyorum.
Bazen yaptiklarimin azda olsa karsiligini gormek bana umut olmasini isterdim.
Kendi kendime oldugum yerde yasiyorum iste sessiz ilerlemeden...
Zor tek basina bunu yapmak degistirmek icin gucum yok istesem yaparim biliyorum ama toparlanamiyorum.
Iste boyle gunluk...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…