Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcan,duayı hep eksik ediyoruz,Rabbim kimseyi zorda bırakmasın,sağlık,huzur,iman ve rızkımızı eksik etmesin...

Sevgili günlük, çok uzun zaman oldu sana uğramayalı kusuruma bakma

Bizim bugün kontolümüz vardı 39+1 günlük olduk. İlk defa alttan muayenede etti doktorumuz.
Ama "Allah senin inandırsın tık yok hala" dedi Hiçbir açılmam yokmuş
Sonra ultrasondan baktı suyu kan akışı vs iyi dedi
Doktoruma bugün ağzınızdan çıkacak bir kelimeye bakıyorum nolur zorunlu sezeryan diyin dedim, oda bana normal doğum yaparsak bana müteşekkir olacaksın emin ol çok çabuk toparlanırsın diyerek moral verdi. Önümüzdeki perşembe günüm doluyor eğer o güne kadar doğmamış olursa, bebeğin durumuna bakarak 1 hafta-10 gün daha bekleriz dedi
Çok sıkıldım beklemekten, hiçbir belirti ağrı sancı sızı birşey yok, sadece arada vajinadaki kemiklerim acıyor.
Fiziksel olarak herhangi bir şikayetim 9 ay boyunca hiç olmadı ama bu son günlerde duygusal anlamda çöktüm sanki zamanı geçiremiyorum

günlügüm bayadır giremedim bursa ya gittik eşimle abisigile. İş konusu hala muallakta bakalım hayırlısı neyse o olsun 2 gün önce bodruma tekrar gitti bakalım ne olcak. Bu arada ben hastayım ve kızımda hasta kuzum öksürdükce benim ciğerim parçalanıyor Allahım şifa versin inşaallahhh. işte böyle günlük ya hayırlı kapılar açsın rabbim...

günlük.
bi' zamanlar canın gibi sevdiğin insanların gözünün önünde yabancıya dönmeleri ne kötü!
şimdi ise bakıyorum biri ile tanışmıyoruz. biri ile ondan mütevellit soğuğuz.

açıkçası gamsız bi' insanımdır be günlük.
niye dün böyle oldu bilmiyorum.

hayattaki bazı korkularım ve endişelerimle başa çıkamıyorum.

ev arkadaşım olan...olmayan zat...dilerim Rabbimden bu yaptığını yanına bırakmasın...bir insanı mağdur etmek neymiş göresin...

ah günlük neler değişti hayatımda neler.sana tüm olanları bi ara anlatırım.ama şunu bir daha gördümki allah yukarda ve ben hep güvendeyim.

Sevgili günlük bir gel bir git hallerindeyim ama şunu bir daha anladım haddini bilmeyen ne çok insan,var hemen akıl hocası kesilip kendini her konuda bir .... zanneden ne çok insan müsvettesi var ........Cahillikte sınır tanımayan açıp iki sayfa bir şey okumayan ama sorsan başına uzman kesilen ne çok gereksiz canlı var......kuru kuruya inanmış gözünü açıp etrafını göremeyen ne çok salak var.........biraz daha yazarsam daha da çok sayacam ama en çok gıcık olduğum insan tibi aptal mı aptal olan insanlar hemen lafa dalıp işin içine bide yaptığın mesleği karıştırıp ağzına o iğrenç kokuşmuş ağızlarına yaptığın işi alan insanlar işte bunlara hiç ama hiç tahammülüm yok günlük

sevgili günlük...yıllaaaar sonra dönüp baktığımda şuan taktığım meselelerin hepsinin çözüme ulaşmış olduğunu farketmek istiyorum....korktuğum bi kaç mesele var biliyosun..işte bunları hatırlayıp, sadece evham yapmışsın be umitli bak hepsi vesveseymiş...çokk şükürr geçti gitti demekk istiyorummm....görüşmek üzere :))

Aşk paylaşılmaz
Anlatsan anlaşılmaz
Yine yandım
Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz
Yine yandım
Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz
Yine yandım
Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz
Sana doğmuyor ya güneşim,

Ah neyleyim
Ben bittim
Doğmuyor ya güneşim ah neyleyim

insan, kendi kendine bile savunamıyosa aşkını duygularını.
olacak oldurmalıyım diyemiyosa,

ama hatrına geldiginde gülüşü, bakışı,o sözleri.
ah şimdi mahfeden o sözleri...

yapacak bişey yoksa. olmayacak işte diye itirafta etsen kendine,
kabullenmeyen tek atan kalbinse yapacak bişey yok.

yapacak hiç bişey yok..

ne atan kalbini durdurmaya ne inandırmaya,
nede bu olanı degiştirip yeniden başlamaya..

unutmuş, kabullenmiş gibi yapmak.
için sızlamıyomuş gibi hissetsende, gecenin ilerleyip herkesin sessizlige dönüştügü bu anlar da,
kendini gösteren bu düşünceler duygularla başbaşa kalınıyo işte,
sonrası,
ağır huzursuzluk hissi.

ama geçeçek biliyorum. neler geçmedi ki. geceleri gündüze baglayıp. aglayıp kendimi bitirdigim o günlerde geçmedi mi?.olmaz dediklerim olmadı mı?.. asla unutamam asla bitmez asla geçmez dediklerim geçmedi mi.?.

bu kez de asla sevemem yeniden dememiş miydim. aşk denen şeyden nefret edip bir daha asla dememiş miydim..

geçiçek bu günler de günlük.. gelicem sana "başbaşka"nın canımı acıtmadıgı bambaşka günlerde bambaşka güzelliklerle.. inanıyorum...
ama önce zaman geçmeli. hemde cok cabuk geçmeli.. geçmeli ki bu huzursuzluk beni umutsuzluga sürüklemesin. inancımı kaybetmeden geçsin bu günler...

Neyse günlük üzülmeyeceğim artık ama bundan sonra nasıl davranırım işte onu bilmiyorum :/ gerçi bu ilk değil lakin ben hep unutuyorum sonra yine üzülüyorum...

canım günlük Allahın izniyle cumartesiden sonra ücretli izne ayrılıyorum çok mutluyum heyecanlıyım istediğim saatte uyanabilicem keyfo kahvaltı yapabilicem evimi dip köşe temizliyebilicem bol bol yürüyebilicem ohhhh miss çok olsun istemiyorum bu tatil 2 hafta yeter bana sonra hayırlısıyla oğluşum gelsin öpeyim koklayayım

Hayatta herşey istediği gibi gitmez insanın.
Yine de şükretmeli değil mi günlük can?
Şükürler olsun Allah'ım verdiğin herşeye.
Bugünlerimi bana aratma yarınlarımda.

Selam beybi ..
Nasılsın ?
Takip ettiğim , sevinçlerini , üzüntülerini okuduğum arkadaşlarım iyidir umarım ..

Ben biraz karışığım ..

Ocaktan beri reglimde sorun vardı. İlaçsız olamıyordum. Sonra doktora gittim. Erken menapozdan şüphelendi.
Testler , gergin bekleyişler ..
Mutlu son bekleme , ama bu son mutsuzda değil ..
34 yaşındayım yarın kesin karar verilecek olsada %99 erken menapoz ..

Hep hayal ederdim , küçük minicik bir kız çocuğu dünyaya getirdiğimi ..
Kendinden emin , cadı , sevgi dolu bir kız çocuğu büyütecektim ..
Aşermeler , kilo almalar, doğum sancıları ..

Her insan en sevdiği ile sınanırmış bu hayatta ..
Al sana sınav ..
Napayım ben ?
İlk gün ağladım , kızdım , hırpaladım kendimi ..
2-3. gün şaşkındım ..
7. gün ve kabullendim ..

Biliyorum ben bu sınavı alnımın akıyla atlatacağım ..

Çünkü diğer hayalimi gerçekleştirebileceğim ..
Benim bi kızım olacak , kendinden emin , sevgi dolu ve cadı ..
Tek fark ..
Ben doğurmayacağım ..

Şimdi Yaradandan dileğim , beni doğurma hakkından mahrum bırakan kaderimin , beni evlatlık alma hakkından mahrum bırakmaması ..

Bir gün ben ona anne olayım , o bana evlad ..

Yani iyiyim , güzel günler yakın ..

Kızımı kucaklayabilmek için daha azimle çalışıp evlat edinme şartlarını yerine getirmeliyim ..

Şimdi nerde , onunla kim ilgileniyor bilmiyorum ..

Ama merak etme minik kuzum zamanı geldiğinde sen benim dünyam, en değerli varlığım olacaksın ..

Ben gideyim artık işler yoğun ..

Son düzenleme:
günlügüm minikdepresifi okudum Rabbim e duam inşaallahhh o minik sevgi dolu cadı kızına en kısa zamanda kavuşur bazı çocuklar annelerinin karnında değil yüreğinde büyürler aynı sevgiyle aynı istekle.. Bana gelince canım eşim pazartesi gelip istanbula patronların yanına geçicek ordan diyarbakıra gidicekler felan filan işte sıkıldık iyce şuan Ankarada iş arıyoruz evi buraya getirmek istiyoruz bakalım Hayırlı bir iş olur inşaallah Rabbim hayırlı bir kapı açar inşaallah..

günaydın kanka

görüşemiyk yav
ömrümle küstük barıştık ama şükür
2 gün konuşmadık
cok özledimmm cokkkkkkkkkk... bu ay sonu gelcek inşallahhhhhhhhh
benle bi konuşması vardı dün offfff offffff yerim onun agsını burnunu yaaaaaaaaaaaa

Sevgili günlük,

ben geldim hemde güzel haberlerle, ama şunu söyeyeyim artık eskisi gibi sık yazamıycam sana kusuruma bakma olurmu

15 nisan salı günü saat 22:00 da normal doğum ile kızım Deniz'imi kucağıma aldım.
çok şükür rabbime bu güzel duyguyu tattırdıgı için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

o kadar masum o kadar muhtaç ki ona baktıkça ağlıyorum cennet kokulum Allahım seni bize bağışlasın

nemi var hayatımda ? ''hiççç''
ewet günlük hala hayatımda bişi yok. bebişim hala gelmedi.
geçen ay dr a gittim. adetimin 2-3.günüde tekrar gidicem.. bakalım ne dicek.. :18:
1 seneyi geçtik bi kimyasal gebelikten başka elimde bişi yok işte..

ama şükür Rabbim bu günlerimizi aratmasın.. dükkanımız iyi gidiyor şükür.. tahmin ettiğimizden daha güzel
arada işten çıktığımda dükkana gidiyorum. yardım ediyorum kocişime

işte benim hayatım böyle.. evli mutlu .. ama çocuksuz

Merhaba günlük.
Sevgilimle aramda bazı anlaşmazlıklar vardı uzun zamandır. Oturup konuştuk ve anlaştık bu defa sanırım. Her şey yolunda gidiyor.
Hafta sonu sınavlar var. Tek istediğim sınavlarını bitirsin , geçsin bir an önce. Bunun için dua ediyorum hep

Sevgili Günlük,
Hava çok güzel.. Çiçekler, böcükler açmış.. Paşamın gelmesine daha çok varmış.. Sınavlarım epey bir artmış.. Tembellik haddini aşmış .. İnşallah duygu bunların hepsini aşarmışş .. Ve sana bol bol yazarmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…