Popüler Konu Sevgili günlük...

anne olmak ne garip. asla dediğin her şeyle sınanıyorsun resmen. kafama sıçsalar tiksinmeyeceğim kadar tiksindiğim kusmukla banyo imtihanı mı dersin, otribebe denen hortum zımbırtısıyla burundan sümük çekmek mi dersin... okurken muhtemelen iç bulandırıyor. ali'den evvel benim de bulanırdı. hoş hala içim bir fena olmuyor değil ama önce şunun kusmuğunu sonra burnunu halledeyim telaşından, onun için endişelenmekten aklına gelmiyor tiksinmek.. büyüyecek benim oğlum. muhtemelen de büyüdüğünde beni beğenmeyecek, asilik edecek. işte o zaman yandın yavrum bugunlerin acısını çıkaracağım ben de senin üstüne kusucağım... geleceğe not: akıllı ol ali :)

Günlük can biliyor musun tek engelim kaldı
O da hayırlısıyla gönlüme göre bir iş.
Rabbim biliyorum sen herşeyin en hayırlısını verirsin.
Ellerimi hep ve tek sana açtım.Sana minnet ettim.
Senden başkasına muhtaç etme beni...

Inşallah bu ay olur be günlük...
Içimden iyi şeyler hissetmek geliyor ama yine hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
Allahım sen yardım et kucağımı boş bırakma nolur....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne gudubet birgün! Uçağı kaçırdım. Kavuşamadım aileme. İçimde sıkıntılar.. Hayır olsun inşaAllah! Aptal gibi hissediyorum kendimi.

günlüğüm canım babam perşembe günü çıkıyor ama karakola imza atacakmış hergün sanırım bu iyi oldu. Bize gelince eşim eşyaları diyarbakırdan ankaraya taşımak istiyor bodrumda da bi yazlık kiralayıp sezonu orda geçirelim istiyor bakalım kendi eşyalarımda yaşamak varken başkalarının eşyalarında yaşamayı pek istemiyorum ama işi iyi olsunda diyorum teselli ediyorum kendimi. Allahım sana açtım ellerimi ne olur geri çevirme hayırlı bir iş nasip et bir an önce düzenimizi kuralım kimselere muhtaç etme bizi vee o koca adamı benim canım kocamı ve kızımı başımdan eksik etme Rabbim.

Gunlukkkk cok sinirliyim ve kotuyum
Deli gibi aglamak bagirmak istiyorum neden bisey benim istedigim gibi olmuyor bu kadar zor mu ben insanlari kirmamak icin cabalarken beni uzmeleri kendimden nefret ediyorum herkesi bu kadar degerli gordugum icin.......

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Önce hepinizin "içindeki çocuğun" daha sonra tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

sevgili günlük,
kpss için zaman yaklaşıyor. Motivasyon desen yerlerde bi de kafaya saçmasapan şeyler takmaya basladım önceliklerimi hiç iyi belirlemiyorum zamamlamam aşkta, işte, sosyal ilişkilerimde kısaca herşeyde çok ama çok kötü. nolcak benim halim?

günlüğüm babam önümüzdeki hafta çıkacakmış sanırım eşimde şuan otobüste geliyor ankaraya ne olcak ne yapcaz bilmiyorum kızım tekrar öksürüyor offf Allahım yardım et

Sevgili Günlük bu gün 27 nisan ve ben kendimi şu nehre atmamak için zor tutuyorum bi sonraki 27 nisanda yine geleyim ve oldu sınavı kazandım ve artık özgürlük benim yazayım noooolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili günlük bugün çok mu çok mutluyum.

3 haftadır nikah başvurusu yapamadığımızdan dolayı artık bunalıma girecektim ve şükür ki bugün yaptık. Ama düşünüyorum da biri nazar mı değdirdi bizi mi çekiştiriyor anlamıyorum. Bu kadar aksilik üst üste olmazdı ki .. Çok şükür Rabbim'e sonunda şu gün nikahımız var diyorum.
Onca ay bekleyişin, onca sıkıntının içinden her durumda sıyrılıp şükür ki bugünlere geldik

Olur mu dersin günlük? 8 gün var ama sanki...
neden olmasın ki.. Yeter ki Rabbim ''OL'' desin..
Her ay aynı şeyi söylüyorum dimi?

selam günlükk

canım çok sıkkın bugun. istemeden kırdım kardeşimi sadece doğruları soyledım hemen kötü ben oldum. olsun oluyum zaten hayatımda ne düzgun gidiyorki asba çıksın buda duzgun gıtmesın. hamıle dıye elımden geldıgınce yardım etmeye calısıyorum yanlış yapıyorum demek kı. sen ne kadar deger verırsen ver istıyorsunkı aynı degerı alıyım ama olmuyor işte sonrası hayal kırıklıgı. Rabbim bılıyor ıcımın ferahlıgını şükrünü bununda vardır çıkar yolu.

neyseeee

bugunde işler yogun bir otutturamadım ders calısmayı bır kalkacak dıyorlar kpss bir konular degısıyor dıyorlar. ama caısmaya devam bugun aksam sıkıya alıyorum artık . herkese gostererecem at sınıf üst sınıf nası oluyormus. kartada borcum cogaldı altın bozdursam dıyorum kıyamıyorum ama borcum oldukca parada bırıkmıyor. en ıyısı bır cumhurıyet bozdurup maasımıda ekleyıp borcu bıtırmek yoksa bıtmeyecek. birde yarım gun calısıp yarım maaş alacam ıyıce sıkılacam adıgım komple karta gıdecek ıyıce stres olacam bu seferde. neyseeeee haydın by

Günlük..
Sevgilimin sevgisini anımsadım dün gece.
Düşündüm hep. Sınavlarını geçmesi lazım. Geçemezse evlilik hayallerimiz sönecek. Bunun için o kadar dua ediyorum ki. Bu kadar ince bir çizgide yürüyen o , benim kadar ilgilenmiyor sanırım. Bazen diyorum ki kendi kendime ; bana bağlı olsaydı her şey. Ben gece gündüz çalışırdım derslere. En ufak bir hatasında gidecek bütün umutlarım. Zaten yıllardır bekliyorum evlenmeyi. Hani askerlik olmadan da okul bitmeden de söz nişan yapılmıyor ki. Herkes soruyor Bunca zaman birliktesiniz evlilik ne zaman diye. Gülümsüyorum acele etmiyorum diyorum. Yalan söylüyorum Bende her genç kız gibi istiyorum artık. Ama engeller... Bu engeller beni yormaz da sevdikten sonra, sevgilimin gösterdiği çabanın yetersiz olması artık yoruyor sanırım.
Sonun hayır olsun sevdiğim. Benim umutlarım eskisi gibi değil

günlükcan
düşündüm de bir yıl önce şu sitede dolaşırken hep evlilik topiklerinde nişanlılık topiklerindeydim ve hayallerim vaardı elbet nerdennn nereye
bir yılda hayatım da nede çok şey değişti
aslında hayat meğersem sen planlar kurarken başına planlarda hiç olmayan şeylerin gelmesi demekmiş
yoruldum....umudumu heybeme attım bekletiyorum belki de çöpe atarım kimbilir
kafam allak bullak milyon tane düşüncem var hayırlısı.....

Son düzenleme:
"Evim guzel evim" 3 hafta en sonunda eve ulasabildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…