Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayat ne hayaller kurarken neleri getiriyor önüne herşeye şükürler olsun yine de

Rabbim hiçbir kulunu yüzüstü bırakmaz yeter ki sen ona tutunmaya devam et...

Öylesine yaşamak ne zormuş..

Olmuyor..

Birşeyler değişmedikçe ben iyi olamıyorum..

Mümkünse seni unutmak,kimseye ihitiyaç duymamak istiyorum..

Sabrediyorum..

Bekliyorum..

Diliyorum.

Olmuyor..

Sabırsızlık mı bu?

Öyle çok zaman geçti ki kahırla..

Artık günlere tahammül edemiyorum.

Beklesem sıkıcı..belirsiz..

Beklemesem yine sıkıcı ama acı..

Allah'a havale ediyorum..Beni üzenleri..

Ve gün yüzü diliyorum..

Huzur..

Yaşama sevinci..

Hep isteyeceğim,dileyeceğim..

Belki olur diye..

Her zaman dua edeceğim..

Rabbim..

Son düzenleme:
O ne doluydu öyle günlük

Hava bütün sinirini boşalttı her taraf bembeyaz oldu kar yağmış gibi

İnanılmazdı..

Allahım sen nelere kadirsin yarabbiiim

Can günlüğüm ben geldim. Kaynanamlardaydım ev tuttuk karapürçek tarafından kaynanama yakın eşyaları 2 haftaya getircek eşim hayırlısıyla ondan sonra Rabbim nasip ederse Bodrum a gidicez sezonu orda geçircez aklımızda diyarbakırda eve ne oldu eşyalar nasıl diye kalmıcak hayırlısıyla bu arada babamda çıktı. Bugün Regaip kandili hayırlı kandiller hepimize günlük dualarımız kabul olsun inşaallahh Rabbim hakkımızda hayırlısını versin her zaman ve hayırlısını gönlümüze hoş etsin. İnşaAllah eşimin işleri iyi gider eşyalarımız hayırlıca gelir bizde Bodrumda güzel bereketli helal kazançlı bir sezon geçiririz kızım sağlıkla hayırla büyümeye devam eder eşimle aramızdaki aşk her gün yeniden çoğalır bir de ev istiyorum günlük ilk defa evim olsun istiyorum ortada para felan yokta işte fakirin ekmeği hayalidir misali işte hep en son alacağım şey evdir derdim en iyisini almak için şimdiyse evim olsun hayırlıca onu istiyorum belki Rabbim bi yerden kapı açarda nasip eder öyle işte günlük ne çok yazmışım ne çok şey istiyorum Allahım eşimi başımızdan eksik etmesin iyi geceler günlükkk

merhaba günlükcüüümm

kk'ya girdiim birde baktımm pembenin koyusu benim için morumsu bir renk oluvermiş !!

ki ben mor bi kelebek olarak cok sevdim bu rengi :119:

evvet sadece bunu söyleyeyim diye geldim sana da

tabii yazı kenarlıgı filan mavi olmuş ama hoş

Son düzenleme:
günlükcan 3 ay olmus askımla evleneliherseye ragmen onu cok seviyorum insallah mutlu huzurlu cocuklu muhabbet sevgi dolu yuvamızda mutlu huzurlu yasarız insallahAllaha şükür

Belki de buna layığızdır günlük

Üzüldüğüm her saniye için kendimden nefret ediyorum.
Başımı hep dik tutuyorum.
Hep dik yürüyorum.
İçimde de bir çocuk büzülmüş uzanıyor öylece
Kendime ağlıyorum, kendime..

sevgili günlük
kardeşimi askere göndereceğiz onun telaşı ile uğraşıyoruz...
sağ salim hayırlısı ile yapar gelir inşallahhh...
tabi sadece kardeşim değil askerde olan gidecek olan tüm kardeşlerimiz sağ salim yapıp ailelerine sevdiklerine kavuşsunlar inşallah aminnn..

bana dokunurken hassasiyeti...maddi konularda bonkörlüğü...resmimi,eteğimi,tırnağımı bile kıskanması...sorun çıkarmaması...eften püften şeylere kızdığımda,ailesine bile veryansın ettiğimde beni teselli etmesi,yatıştırması...kolay razı oluşu,çabuk beğenişi...dosdoğru oluşu,vicdanı,kurallara sonuna dek uyması,bana bırakması,adam gibi adam oluşu...ve...kokusu...bunlar kaldı bende...o gitti...ayrılık acısı zehir misali çöreklendi içime...sevdiğim üç gün kaldı ve gittti...bir dahaki gelişi kırk gün sonra olacak inş...ve Rabbim dilerse nişan yapcaz...böyle işte günnüş...

Zaman bir şekilde geçiyor ama özlem had safhada..

Kendimle ilgili ne yapacağımı hala bulamamış haldeyim günlük..

Düşünmekten beynim patlıcak gibi oluyor bazen

O kadar boş yaşıyorum ki kendime çook kızıyorum ..

Yarın yaşayacağımın garantisi yok ve benim günlerim hiç bişey yapmadan geçiyor..

Biran önce bişeyler yapmam lazım artık yapmalıyım ...

Sevgili Gunluk,

Hayallerim yerle bir oldu, afalladim ama yine toparlandim.
Anlasamadiklarim oldu ama anlastiklarimla kapattim.
Hissiz oldugum zamanlar oldu, yeniden hissetmeyi ogrendim.
Sevinclerim oldu ama ben yine huzunlendim.
Hayatin anlamini anlamsizligiyla ben bugun anladim.

merhaba kadınlar kulubü ,
yeni katıldım aranıza acısıyla,tatlısıyla, sizlerle olmak istiyorum

Bebis istiyom gunluk....Allah biliyor derdimin dermani Rabbimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunluk bi ruya gordum cok guzeldi hamileydim test yapiyodum cift cizgiyi gordum vede 2 kiz kizim olcakmis.esime soyluyodum nasil seviniyodu.cok guzeldi gercek gibi.gercek olsun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
gitti günlük babam gitti, dayanamadı ve gitti.............................kladırmadı narin vucudu dünyanın illetini, bir kuş olup gitti.

Günlük sence bu ay benim içimde meleğim varmıdır?
Korkuyorum İnan test yapmaya korkuyorum...
Tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum😢😢😢
Rabbim hayırlısını versin hepimize... Tek sığınağım sensin Allahımm 🙏🙏🙏
Hayırlı cumalar hepimize...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki bucuk ay olmus sana yazmayali üzgünüm gercekten yogun zamanlar geciriyorum

Aglanacak halime gülüyorum bu aralar bol bol

Birseyler oluyor ama neler oluyor bende hayla farkinda bile degilim...Hayirlisi be....

sevgılı gunluk şu sınavları alnımın akıyla vericem inşallah dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…