Popüler Konu Sevgili günlük...

Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu güzel yıllara
Yeni yaşınız size bol bol şans, bol bol mutluluk getirsin.

günlüğüm benim özlemişim seni dert ortağım dileklerimin bir kısmı gerçek oldu.geriye kaldı gittiğim yerde mutlu olmak allahım beni iyi insanlarla karşılaştırsın ,saygı görmek nasip etsin,yükselmek hedefine ulaşmak nasip etsin,sağlık versin tüm aileme başka bir şeyde istemem he bide beni seven dünya iyisi bir eş versin :)

Yine ben ;( canim sıkkın be gunluk..zaman akip gidiyor ama degisen bisey yokkk...napcazzz?? Bisey yapmali ama ne??napabilirimkide??beklemek sadece beklemek!!allahim sen buyuksun bi el ativer benim bu durumuma artik...!!!

Ayy cok moralim bozuk...kime dert yaniyim bilmiyorum??allahim neleri cikariyorsun karsima benim yaa??nerde tipsiz ,uyuz kisiler var bende...biktim ama yaa bu nasi istir boyle??defolun gidin basimdan olmadik insanlari getirmeyin benim hayatima...allahim cani gonulden diliyorum soyle gozlerine baktigimda icim gitsin,iste bu diyecegim adam haricinde kimseyi cikarma nolur cikarma yeterrrrrr

Günlüük,
Bugün tanışıyoruz seninle. Tanıştığımız da iyi olacak gibi.
Direk söze başlayayım, sabrım yok, bungunum.
Son günlerde kendimi çok düşünüyorum. Bir yılda bile ne kadar çok değiştim diye. Hem görünüşüm, hem düşünce yapım. Evlilik gerçekten değiştiriyor insanı. Yüzümde çizgiler belirmeye başlamış. Geçen sene en fazla 17 gösteriyorsun diyen kişiler bu sene en az 20 yaşındasın diyorlar. Görünüşümden 3 yıl gitmiş lakin ben iç dünyamın derdindeyim günlük. Çok karmaşık orası çoook. Psikoloğa gitsem diyorum ama devlette 3 ay sonrasında anca randevu, özele para dayanmaz. Çığlıklar atıp ağlamak istiyorum. Kalkmayayım sabahları da. Uyanamasam bile olur bir daha. Bıktım... Hep depresyon... Hiç geçmiyor. Geçer gibi olup kandırıyor beni. Hiççç bir şey yapmak istemiyor canım. Eşim akşam işten geliyor, tost yapıyorum. Yemek yapmak şöyle dursun. Kedime bile kızıp bağırıyorum. Nasıl bir insana dönüştüm böyle...

günlük ben hiç iyi degilim...
hergün aglamaktan. hergün ölümü istemekten bıktım...
o bana gelmiyosa benmi ona gitsem
ondan sonra annem babam rahat rahat hayatlarına devam etsinler....

Pişt günlük,
Sana yazsam mı yazmasam mı karar veremedim bi türlü. Nereden başlayacağımı da bilmiyorum ki.
1 senedir beni mutlu etmek için gözümün içine bakan biri var hayatımda. Onunla o kadar mutluyum ki... Her şey mükemmel, her şey beklediğimden çok çok daha iyi. Ne geçmişteki üzüntüler ne arada ettiğimiz kavgalar huzurumu bozuyor. Huzurumu bozan tek bir şey var;
okulum.

Evet, en başta ben hata yaptım. Fakülteye geçmenin verdiği rahatlıkla saldım her şeyi o dönem. Hep toparlıcam artık dedim ama yanlış arkadaşlar mahvetti o dönemimi. Sonra tam toparlamaya başladım, hop karşıma bi engel dikildi, hem de kocaman bi engel. Maddiyat.

Kaybedilen dönemler, yaptırılamayan kayıtlar... Bitmek bilmeyen bi işkence. Şimdi kredi için uğraşıyorum, bazen korkuyorum insanların karşısına çıkmaya, bazen utanıyorum. Ama en çok geleceğimden korkuyorum. Yaşım geçiyor, tamam biliyorum hiçbir şey için geç değil ama bir gün ailesi dönüp de 'oğlum bu kız ne zaman mezun olacak, ne zaman evleneceksiniz?' demeyecek mi? Ben söyleyeyim sana günlük, TABİ Kİ DİYECEK.

Peki, ben ne yapacağım o zaman? Beni ne kadar bekleyebilir ki? İnan cesaretim yok, adamın karşısına çıkıp bana kredi verin demeye cesaretim yok. Ben ne zaman bu kadar karamsar oldum, ne zaman gelecekten kestim ümidimi?

Keşke bunların hepsi bitse. Gözlerimi kapatsam, sonra bi açsam her şey düzelmiş olsa...

Neyse günlük, gidiyorum ben. Bir daha uğrar mıyım buraya, bilmiyorum. Belki de sana güzel haberler vermek için uğrarım. Ne dersin, olur mu sence de? Umarım...

dogum günüm hafta sonu günlükcan...
ama keşke dogmasaydım dedigim ilk dogum günüm olucak sanırım.

Yaa banada gul be hayat banada!!!bizimki can degil mi allasen???ne simdi bu?herkes mutlu benim hayallerim noldu?hadi sira bende artik onlar mutlu simdi benim mutluluguma geldi zaman )

her şeye çare bulan tıp bizim bu adet ağrılarımıza neden kesin çözüm bulamıyo
bu ay yine hamile kalamadığımamı üzüleyim yoksa ağrılarımın bu kadar çok olmasınamı
her ay aynı ağrıları çekmekten bıktım usandım artık

Bugunku kina gecesi benim.olabilirdi...benim bulamadigimi bu kizlar nasi buluyoda ben yalnizlari oynarken onlar simdi gobek atiyo olucak??allahim nolur gelsin bekledigim buyuk gun artik....benim kismetim nerdeysen vaktidir artik...gellllll

Umutta,sabirda bi yere kadar ama yaa...ben kendimi kandirmaya,inandirmaya calistikca olucagina dair biseyler hep ters gidiyor be gunluk..sil bastan basa donuyorum.bu kez..umutsuz,sabirsiz,hircin bi bana kendim bile katlanamaz oldum artik...hadi hayat bana gullllll...artik sira benim...!!!!!!""

Birerbirer herkes evlendi be gunlukcan..hani bana hani bana???yas gidiyo ben en cokta ona uzuluyorum...tek istegim gozlerine bakinca canliligini hissedicegim bi cift karagoz...yaw hadi ver bana onu allahim.cikar karsima artikkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…