Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba sevgili günlük....

Yıllarca günlük yazıp son 2 senedir ara vermiş birisi olarak buraya yazmak bile heyecanlandırdı beni...
sanırım kalemle defterime yeniden kavusmalıyım

Bu aralar hayatımdaki belirsizlikler o kadar çok ki tek yapmam gereken günlerin geçmesini ve herşeyin zamanının gelmesini beklemek...
Ama sabretmek öyle zor ki...

2014...yaşanan bir sürü güzel günlerin yanında sonucunu beklediğim günler için bir an önce bitmesini istediğim sene oldu...

Hakkımda herşeyin hayırlısı olur inşallaah...

yeni güne uyanmaya sebebim çok..DİRETEREK..Durumlar böyle.......................

günlük luci de burdaymış....
sanırım bu aralar çok bunaldı ve duaya ihtiyacı var...
sen onu rahatlatırkende bende dua edicem onun....rabbim kalbine ferahlık versin ve tez zamanda kavussun muradına....

Sevgili günlük,

niye bazi arkadaslar israrla burada alinti yapiyor hayla anlamis degilim. Neyse.

Yarin Allahinda izniyle sonunda izne cikiyorum. Cuma günüde tatile cikiyorum. Bi 10 gün kadar Türkiye´de olacagim insAllah. Nasil mutlu, relax ve huzurluyum bir bilsen

Çok canım sıkkın. Çevremde kimseye belli etmedim ama bugün gerçekten çok moralim bozuk , oturup ağlıyorum kimseler bilmiyor. Bilmesinler. Üzülmesinler.

Insanlari cozmek zor be Gunluk. Cozdun sanirsin z 'ye geldin sanirsin ama bir bakarsin daha a'sini bile cozememissin. Bende kolay degilim, zorum sanirim ama cikarci degilim, bencil degilim ve daha onemlisi insanlari arkadan bicaklamam. Allah insani ne diye varsin dedigi insanlarla degil, iyiki varsin dedigi dostlariyla karsilastirsin.

Bunu neden yapıyorlar insanlara günlük :) nasıl bir yemin verdiler bunun için.Herkese herşeye sahipmiş gibi yapmak ; Bu duyulan güvenin kaynağı nedir ?
Söylesinler ben susayıp inim inim yanayım halime ama aklım almayınca deliriyorum.

Napmak istiyorsunuz?seytanlıktan yandınız,kavruldunuz,yaktınız.Ne bitmez hırsmış göğsünüzü dolduran.ne çok sizmiş.bu sahteliği içinize nasıl sığdırıyosunuz? Nefretin vaatlerini banada öğretin anlayayım artık.Anlamamaktan deliricem.Herkese sahip olmak hükmetmek arzusunun mantıklı bir açıklaması yok mu ? Adınızın önüne istedıgınız sıfatı söyleyin bari...

sevgili günlükk
biliyorum uzun zaman oldu seninle dertleşmeyeli...dertleşmek nedir ve hangi dertlerimizi anlatmalıyız önce sana onu soruyorurum?yaşarken hiç de kolay olmayan,masumane olduğu kadar da büyük olan sırrımızı mı anlatmaktır amaç rahatlamaksa...yoooo hiç de öyle olmaz..başkalarının kimbilir ne derdi nasıl sırları vardır amma derler ki tek derdim trafik kuralları...yada saçımı iyi kesmeyen salak kuaför(şımarıkça)
kendimi manevi anlamda çırılçıplak hissediyorum cümlesi sana neyi anımsatır...evet kendimi manevi anlamda çırılçıplak hissediyorum..insanların bu denli kötü olabileceğini tahmin edemiyorum..evet iyi niyetli olabilirim..biraz saftirik olabilirim ama asla gerizekalı ve beyinsiz değilim..zaten bana yanlış teşhis koymuşlar duygu durum değişkenliği imiş 2 sene öncesi yaşadığım..ünlü hastalığı deniyor ama çok şükür ben iyiyim şuan..son derece gerçekçi algılamalara sahibim..rabbimöe bin şükür..hergün ayetel kürsüyü okuya okuya yarısını ezberledim..zira ayetel kürsünün koruyuculuğuna ihtiyacım var..çünkü ben inanıyorum..bi insan inanmaya da bilir buna bile saygı duyarım ben..ama inanır görünüp de gıybet ve iftira çamurunda boğulan kırık sürahisini beyhude yere doldurmaya devam etmektedir..ve ayrıca ALLAH a inanıp da ölümden sonraki hayata inanmıyor demek ki böyle rahat üzebiliyor...
ama olsun onlara da teşekkür ederim..gözünü kıskançlık ve haset bürümüş, bana herşey yakışır kadınlarının yanısıra;iyi kalpli dostlarım var biliyorum..ben de sizler için dua ediyorum..bunu asla unutmayın..sizi seviyorum:)
.....veee size gelelimj ben sizin yamacınıza bile yaklaşamam..aslına bakarsanız bunu ister miyim hayır çünkü şuan sizin hakkınızda hiç de iyi şeyler düşünmüyorum..evet mahalinize geldim ama kapınızı çalacak değilim...
..siz everestin en tepesindsiniz bense denizde yüzüyorum..aramaızda bayağı mesafe var siz inemezsini ben de çıkamam..ben halimden memnunum yüzmeyi çok severim zaten..ama dikkat edin orası çok soğuk olur..tek başınıza donarak ölmeyin..

..unuttuğum bi şey daha var..be günlük
kuralları prensipleri olan biriyim...bi şey yapıcam dedim mi yapar yapmıcam dedim mi yapmam..mesela kimse bana sigara içiremez içiremedi zaten..nefret ederim kokusundan içki de öle nefret ederim dememedim merak da etmedim muhafazakar olmasa da benim gibi olan çok kişi var biliyorum..ünlüler arasında bile var..hayatı düzenli olan..
spor yapıyorum,sağlıklı besleniyorum..içki ve sigarayla işim olmaz.uykularım düzenlidir..kısacası çok sağlıklı yaşıyorum
....amma velakin olaylar karşısında güçlü duramıyorum.bunu nası başarcam..
çok şükür ki işim başladı..öyle mutluyum anlatamam..çok özlemişim:)

sevgili günlük şuan bebeğimi taşımayı becerebilseydim 11 haftalık olcaktı 1 kaç haftaya cinsiyetini öğrenecektik ama ben bebeğimi taşımayı korumayı beceremdim yada rabbim bana layık görmedi

Sevgili gunluk bugun benim dogum gunum ve cok mutluyum. Esim dunyalar iyisi evimde huzurum var her sey younda cok sukur. :)

Bugünkü kararımın sonucunu merakla bekliyorum günlük..Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bana da herkese de..
Tabi ki diğer durumu da merak etmiyor değilim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…