Popüler Konu Sevgili günlük...

Yanlis giden biseyler mi var yoksa ben mi hayata tersim cozemdim??ne zaman yoluna giricek diye beklemekten canim cikti..tam bu kez oldu diorum..yine yok...yaa nerde hata yapoyorum niye olduramiyorum yapanlar nasi yapiyo anlamiyorum...allahim bi yol goster bu kuluna ac kapali kapilarimi ardina kadar artkkk

Günlük, bana pasta getirsene.

Günlük çok özledim. Yarıyılda gidebilirim umarım yanına.
ne çabuk geçti günler. Benim de gitmeme az kaldı bu sene çok çalışmam gerek. Bu sene beni çok garip şeyler bekliyor. Neyse günlük kaçtım şimdi yine yazıcam.

Allaha Şükür Elhamdülillah

Günlük iyiyiz şükür.insallah sana cinsiyetini ve dogum heyecanlarımıda yazmak nasip olur insallah.

Bazen koca bi aci cokuyor icime..hatalarla dolu,pismanliklar hepsi ustume ustume geliyor sanki...bi aglama..sonra o geliyor aklimaki zaten hatalarimin sebebi o...ama lanet olsunki ozluyorum onu..icim yaniyor..acim bitip tukenicegine bazen aklima geliyor birlikteyken gittigimiz yer,konustuklarimiz hepsi sanki canliymis gibihafizamda bbeliriyor..unutmam lazim ama sanki hayal gibi yasadiklarim ve dejavu gibi aklima gelip yoruyor hayat beni..acimasizsin be hayat..bana karsi cook..ne zaman yolunda gidicek benim hayatim?simdi bu saatte biliyorumki esiyle sarmas dolas uyuyor..ama sanki elimi hic birakmamis gibi o hala aklimda...sesi..bana sarkilar soylemesi..canimmm diyisi kulagimda cinliyor hala...bakisi..zaten o bakislari beni bitirmisti yaa..cok ozledim be allahim..iste bu demistim..ilk defa gercekten inanmistim olucagina..neden boyle oldu anlamadan bitti...yine yeniden sevmeyi,sevilmeyi istiyorum
artik..hazirim allahim...yeterki sen ol
de...evlendi bense hala yasindayim..yeni biri olmali..gozleri bici bicir..nese dolu..hayati delidolu yasayan..hafif catlak..gezmeyi,muzik,teknoloji seven,esmer,agzi laf yapan bi hayat arkadasim,nese kaynagim olmali...hazirim ben hazirrrrimmm....vaktidir sevip sevilmenin...

Bir buçuk ay sonra ilk kez görüşeceğiz.
Dünkü "İki güne geliyorum" mesajından sonra, bütün gece yatakta gülümseyerek yatan da bendim, bugün ağlayıp, mutsuz olan da.
Ama her ne kadar tek bir lafıyla mutlu olsam da, görünce yine eriyip bitecek olsam da, artık engelleyemediğim bir umutsuzluk var.

Görüşücez de ne olacak?
İki çok yakın arkadaşın hasret gidermesi olacak bu onun gözünde.
O yine beni ne kadar özlediğini anlatıp, güzel güzel cümleler kuracak.
Ben yine o cümlelerin arkadaşça olduğunu kabullenmicem. Seviyor bu adam beni be diyip de avutucam kendimi.
Aramızda değişen hiçbir şey yok benim duygularımda.

Ayrı kaldığımız, görüşmediğimiz süre içerisinde Allahım ne olur birini bulmasın diye dualar ettim ben. Bulmadı da galiba.
Ama görüştüğümüzü zaman Benim artık sevgilim var güzellik derse, ne yaparım ben karşısında diye düşünüp üzüyorum kendimi.
Bir insana bu kadar bağlanmak, böyle bir konuda bu kadar güçsüz olmak da üzüyor beni.

Artık ya bu iş bir son bulsun, ya da benim duygularım...

bugünkü sayfam sizin...
biliyorum çok kızgınsınız..belki kendinizce hakllı sebepleriniz var neyi neden yaptığınızı da biliyorum aptal değilim..ama benim elimi kolumu bağlayan sebepler var..zamanı geldiğinde bu sefer de siz beni istemiceksniz onu da biliyorum..siz diyince aklıma direk ego savaşları geliyor biliyor musunuz...bitmek tükenmek bilmez ego savaşları...ve ben bıktım yoruldum bunlardan artık hiç isteniyorum..çünkü savaşacak gücüm yok..hayatımın en güçsüz döneminde karşıma çıktınız siz..aslında bu kadar da güçsüz değilim ben...çok şükür elim ayağım tutuyor gözlerim görüyor..akıl sağlığım yerinde..milyonlarca gencin istediği bi konumda işim...çok şükür rabbime...
ben sizin kızgınlığınız ve intikamını9zla baş edemem..aslında aramızda çoook büyük bi iletişim kopukluğu var bi duysanız dinleseniz bana kızdığınız için kendinize kızarsınız biliyo musunuz...
kızıyorsunuz sora da pişman oluyosunuz...sonradan pişman olacağınız şeyler yapmadan önce düşünseniz 2 düşünüp bir konuşsanız ne olur..bi duysanız zaten kendinize lanet edersiniz...
az önce kahve içtim kahvemde deve çıktı ne demek ki acep deve..
3 vakte kadar deve gibi biri ile mi tanışcam acaba?3 ay mı olur 3 yıl mı
....ama bi kahve borcunuz var unutmayın..3 vakte kadar üj bej...

burda yazmadığımj şeyler benim çekineceğim şeyler değil...Alllah ım korusun bu insanların kötü kalbinden beni...
zaten ayetel kürsi korurmuş..ezberledim valla..

Neden sürekli içimde bir sıkıntı ve memnuniyetsizlik, oysa ki 2 ay önce şu anki olduğum yerde olmak için Allah'a nasıl yalvarıyordum.

Şükretmeyi bilmiyorum sanırım ya da benim için hayırsız olanı diledim

Neden ben kronik depresif bir insanım

Havada bozdu be gunluk..cok sevdigim yazida bitirdik.yine geldi sevmedigim sonbahar,kis..
İcim kararir,bunalirim hep puslu havalarda..zaten kendim depresifim..bide bu havalar yok mu;bittigimin resmidir...pazar gunleri mutlu aile tablolarinin alisveris merkezlerinde gezme sezonu acilmistir...yas gitmis,omrumun bahari bitmis..nolcak be gunluk benim bu halim??cok yalnizim be gunluk coook.....;(

sevgili günlük sanki bir bedene hapis olmuş bir ruh gibiyim..sanki başkasının hayatını yaşıyorum.. hayallerim,isteklerim,hedeflerim var aslında.. ben aslında bu degil,başka biriyim..

Sevgili günlük..
Kaç gündür bunalımlardayım.Günde neredeyse 5-6 saat konuşuyoruz onunla ama her konuşmamız kavga ile bitiyor çok üzgünüm....

Sanki bi ruyayi yasadim ben..hala aklim almiyo hayatimin en guzel zamanilari onunlaykendi.niye bitti yaa niye??ben mutlulugu bulmustumki...neden her guzel sey gibi bitti??tadi damagimda kaldi..her hali,bakisi,sozu,herseyiyle benimle yasiyor yaa benimle unutmam gerekirken manyatiyorum iyice..ah bi bulsam unutturcak birini..yeni ama gercek,sonsuz bi ruyayi yasama hazirim bu kez hadi hazirim bennn

arkadaşım ya sıkıntı içerisindeyim biliyormusun kurtuldum o vicdan yoksunu merhametsiz insanların olduğu yerden derken bambaşka sorunları olan bir yerle karşılaştım.Neden çekiyorum bunları niye rahata eremiyorum bir türlü hep inişli çıkışlımıdır hayat ? nezaman mutluluk benim olur beklemekten yoruldum.Evlenemiyorumda yaşım almış başını gidiyor çevremde hiç talipte yok dağ başlarından da çıkamıyorum hiç çıkar yol yok işte. ah dünya be daha ne zulümler göreceğim .

İnsanlar niye bu kadar kötü kalpli? Niye bu kadar hoşgörüsüz?
Bugün çok tatlı bi hocamın torunu anaokuluna başladı. Ama veliler istememiş. Neden, çünkü yavrum DOWN SENDROMLU diye...
Çocuklarını uzaklaştırmışlar, istemiyoruz onu demişler.
Bu mu insanlık? Bu gece nasıl rahat uyuyabilecekler?
Yavrum konuşulanları da duymuş, hıçkırarak ağlamış. Bu çocuğun gözyaşlarının hesabını nasıl verecekler?
Yazık... Çok yazık... Böyle insanlar da adam yerine konuluyor ya, ne diyeyim...

Ben öyle 2 gün sonra görüşücez diye kesin konuşursam, alırım böyle ağzımın payını bir güzel.
Salak baloon!

Evet geldi dün akşam. Bu sabahın köründe de gitti.
Akşam dışarı çıkamadığım için de görüşemedik.
Benim yüzümden görüşemedik tamam ama, sabah o kadar erken gitmeyebilirdi.
Ya da en azından görüşemediğimiz için azıcık üzüldüğünü sezseydim mesajlarından.
Çünkü ben bir haftadır, gelecek ve görüşücez diye bekliyordum.
Gerçekten çok üzüldüm.

Ama o Napalım artık, sonra görüşücez : ) diye sırıttı bir de bana.
Gerçi ben de gülerek yazdım hep, çıkamam akşam akşam dışarı : ) dedim, ne olacak canım, bir iki hafta sonra yine geleceksin nasılsa : ) dedim.
Ama benim gülümsemelerim üzüntümü belli etmemek içindi, onunkilerse umursamaığı için...
Böyle hissettirdi bana. Görüşemediğimiz için üzülse hissederdim bence.

İlk kez konuşmayı ortada kesip de sustum ama.
Çünkü konuşsam tersleyecektim, üzüldüğümü belli edecektim.
Ama o hiç umursamazken, onu çok umursadığımı göstermek istemedim ona.

Ciddi anlamda salağım ama. Kocamaan dövme yaptırcam alnıma Dikkat Salaktır! diye.
Düşündükçe gülüyorum.
Resmen bir saat hangi ojeyi sürsem diye düşündüm : )
Birini sildim, diğerini sürdüm.
Dedim ya kıyafetlerim bile hazırdı. Hem de güneşli hava için ayrı kombin, yağmurlu için ayrı : )

Gunluk yapma bana bunu..hem pesimden kosuyor deli gibi ilgileniyor gelemeyince de cirkinlestikce cirkinlesiyor
9999.muyum acaba 1000.m
Ben senin bildigin kzlardan degilim

Son clklsi baskasl yapsa sinir krizi olur
Ben yapnca malum...
Bi de iyi gibi gorunen ama alttan alttan laf sokanlar var.bence bu sirletin tabelasl degismeli.(iyi kalpli buyuklerm kucuklerm ve akranlarml tenzih ederim)cok sukur delirmedim size inat..
Hahaha
Basima saksi dusmus olmali ki hic uzulmedim...beni hic tanimayan soyut dunyanin insanlari icin ne uzcem kendimi..cunku ben degerliyim..bu dunyada bi tane duruberil var

günlük merhaba kk bile ne kadar değişmiş..
e tabi bende değiştim sana ilk yazdığımda 19 yaşındaydım
şimdi 23'ümden gün alıyorum!! :)
çok değiştim.. acılarımı hazmetmeyi, aldatılmanın acısını, kardeş sadece aynı anne karnından çıkınca olunucağını, herkese (canım) dememeyi öğrendim büyüdüm ben.
Değişik bi büyüme oldu. yeri geldi en yakınlarımla kavga ettim. radikal değişimler yaptım, saçlarımı kısacık kestirip sarıya boyadım..
aşık ettim.. aşık oldum evlenme teklifi aldım mutlu oldum.. çok sevdiğim adamdan ayrıldım nedendir bilinmez, ayrılıktan bile huzur duydum günlük.
çok ağladım belki, çok üzüldüm ama kendime gücümün gelme heyecanını daha bi çok sevdim sanırım.
sonra spora başladım 56ydım taaam 52 oldum bodruma gittim 2 ay mis bi tatil yaptım kos'a gittim yeni arkadaşlar edindim doyasıya içtim
bronz bronz oldumm.... annemi babamı özledim..... daha mutlu, daha özgüvenli oldum!!
Bu 2014 bile bana çok yaradı hayatımın en güzel günlerini kimse için heba edemiceğimi anladım. anladım ki mutluluk domino taşları gibiymiş kime dokunduysam onlarda benimle mutlu oldu..
günlük ben galiba kendimi sevmeyi öğrendim

Son düzenleme:
Bugunde olmedim be gunluk...herkes cocuklarinin lk okul gununu paylasip dursun ben daha kocayi bulamadim...nolcak nereye kadar gitcek bu durum boyle bilmiyorum..ama artik olmek istiyorum..tek hayalim anne olmakti kucuklugumden beri oglum olsun isterdim..yas30u gecti ben hala oturuyorum...al canimi allahimda kurtulayim..isyan degil bu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…