Popüler Konu Sevgili günlük...

toz pembe bir dünya istiyorum günlük al sıkıntılarımı götür beni ,pembe bulutların üstüne çıkar ve hiç indirme mutluluğa doymak istiyorum dolup taşmak istiyorum.

Whatsapp'tanda tanimadigim nodan msji ilk defa aldim yani...bu ne bee...nerden bulupta atmis salagin teki bana msj??allahim.hic mi akillisi bulmaz beni??artik manyak miknatisimin olduguna cidden inanmaya basliycam!!!!!!!

günlüğümmm bennn geldimmm çookk özledim seni komşunun internet şifresiyle giriyorum bilgisayarımı açtımm sonunda namaza başladım günlük ilk önce bunu söyleyim allahım daim etsin inşaallahh sıkıntılı günlerin sonunda feraha çıktık Rabbim sonuna kadar güzel estin inşaallahh eylül 2 doğumgünümdü eşim iş yerinde güzel sürpriz hazırlamıştı günlük kızım büyüyor üst dişler zorluyor bakalım beklemedeyiz özledim seni kızmaaa kızmaaa artık sık sık yazacağımmmm

Ne zormus be gunluk icin acirken susmak zorunda olmak...millet kac yillik evliligini,iliskisini bitiriyor,unutuyorr..bense kac aydir hala icimden atamiyorum...sevdim mi manyak seven tipler var ya iste ben oyleyim..sevmeye goreyim..o kadar kisi cikti kismetim sen kimseleri begenme git nerde seni istemeyen var ona tutull...hep mi zoru sever
bu sevda denilen sey??yada bana mi oylesi
gelir denk?yillar onceydi biri vardi cok
seviyoduk sozde is ciddiye bindi adam
gitti...yine ben karalar bagladiydim
tabi...sonra bi daha boyle olmam diye
avutmustum kendimi ama oldu lanet olsunki
ayni seyi dejavu gibi yasadim..bu son olsun
allahim..sen 3.den koru..bu kez karsima oyle
biri cikmaliki sadece evlenicegim adam
olmali..baskasini ne tanimaya,ne gormeye hicbiseye tahammul yok artik..sade ve sadece sevip,sevilecegim adami ver bana rabbim..biktim artikkkkk

Ahh günlük ahh!Kuzenim Ahmet aramızdan ayrılıp cennete uçalı tam yedi gün oldu.İçim hala acıyor.Allah'dan sabır diliyorum hepimiz için.Haa!Bu arada oğlum da ilkokula başladı.Hayırlı olur inşAllah Furkanım ve tüm minik öğrenciler için.Amin.

Sevgili gunluk;
Huzur istiyorum. Mal murk ev araba istemiyorum; sadece huzur istiyorum. Ergenlik donemime geri dondum resmen; sarkilar dinleyip dinleyip agliyorum. Hele su banyoda aglamalar? Sabrediyorum gunluk. Sabirla duzelir mi su gunler?

günlük burda onlara bir şey yazmak istiyorum..
sayın topluluk,
teyzelerim ve amcalarım diyesim var ya neyse...
beni kendi doğrularınıza göre değerlendiriyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz...iş arkadaşlarım sizinle aynı fikirde değil...
hiçbi şeyi kanıtlamak zorunda değilim size...ama gerçekten iyi niyetl, olduğunu düşündüğüm insanları tenzih ederek söyl
üyorum..
ben reel hayatta öyle her düşündüğünü anında söyleyen biri değilim..hadi sizinle bi oyun oynasak siz de benim gibi içi dışı bir biri olsanız size de Allah akıl fikir versin liseli ergen diyeyim ben...hani dışardan okuyup okuyup eleştirmen gibi değerlendiriyorsunuz ya...
aslında susmam lazım artık...susmak için de buraya hiç bakmamam lazım biliyorum...ama yapıcam bunu da yapıcam...
sadece teşekkür ediyorum fazla üzülmedim bi anlıktı sadece ama yine de teşekkürler...

günlügümmm rüyamda Diyarbakır daki komşum bana zemzem suyu veriyordu kana kana içiyordum çok güzeldi rengide tadı da hiç bi suya benzemiyordu Rabbim gerçekten içmeyi nasip etsin çok güzel bir rüyaydı çok etkilendim

selam günlük
24 eylülde evleniyorum.
evimizide tuttuk. ama sevinemiyorum. içimde eksik kalan bişiler var.
gecicek bugünler ama delip gecicek.yaralayıp gecicek.
bana kalan sadece gözyaşı stres cektigim onca eziyetin bana getirdigi bıraktıgı hastalıklar olucak.
elimde degil. bunları düşünüpde rahatlıyamamak
neyse işte. öyle...
cıktıgım bu yolda rabbim sen beni utandırma
sen pişman ettirme beni

kız pembiş sultan,nabersin
ben iyiyim valla. hemde çok çok iyi. şu son 1 senedir hayatımın düzenine kavuştum.
evimi, semtimi, istanbulumu çok seviyorum.
tabii reeldeki arkadaşlarımı kkdakileride.

Son düzenleme:
Uuuzzzunn bi zaman oldu seninle dertleşmeyeli, iyiyim, düşünceliyim, karar aşamasındayım. Ama netleştirdim... Hakkımda hayırlısını istiyorum, bebişime kavuşacağım günü bekliyorum....

Kafam çok karışık.Kaç aydan beri eğitimime ABD'de mi burada mı devam etmeliyim bilmiyorum....Offf......
Her yerde o kadar karışık bilgiler ,bilgi kirliliği var ki ne yapacağımı bilemedim...

Sevgili gunlukcugum;
Yarin gidiyorum. Bavulum hazir.Esyalarimi toparladim hep.
Uzerimde cok buyuk huzun var gunlukcuk. Agladim aglicam. Azcik yalniz kalsam sessizce aglarim da surekli kalabalik ev.
Huzun; bu evden gidiyorum diye degil. Kirginim, kizginim evet aileme. Ama nefret etmiyorum, iyi olmalarini mutlu olmalarini cok octennistiyorum.
Sevgili gunluk ben bu evden bir kere cikmistim. YOLDASIMLA! Bu ikinci evden cikma, tek basima cikma, cok agir geliyor bana bu yuzden. Bu evden esyalarimi yoldasimla cikarmistim; onunla YUVAMIZA tasimistik. Simdi tek basima, bir eve goturmek icin cikiyorum. Ev; yuva degil....
Sevgili gunluk; bavulumda dagilan yuvamdan parcalar var. Onlari atmaya kiyamiyorum. Baktikca agliyorum. Sonra yazarim gunluk; azcik aglamam gerek...

hadi herkes iyi baksın kendine günlük..ben de öyle tabii ki...
yine son söliceemi en başta söyledim...ama olsun ben de böyleyim zararsız, sessiz sakin,etliye sütlüye karışmayan bi tip işte...
bu sene son sınıfları aldım çok mutluyum..bayağı aksiyonlu geçecek demektir yılım...ama olsun ben istedim.
hayırlısı olsun benim için herkes için...
hayatımı yoluna koymadan gezmemeliyim buralarda benim için doğru değil çünkü...
kimseyey hiç kimseye kinim öfkem yok kıskançlık bana çok uzak bi duygu...
Allah herkesin gönlüne göre versin benim de öyle tabii..hayatımı bi düzene sokayım..yine görüşcez demiyim kızıyor bana sonra...burda olmam da bir tür salaklık zaten...saftiriğin tekiyim işte napiiyiim..
ayrıca içmeyi bilmezsen öle utanırsın şekil a da olduğu gibi bu da banaydı...
..................
boş durmasa bile yazmasın dicem ama sanırım benim de artık hiç okumamam lazım yazılarını..bakmamam lazım..
bu kadardı....
zaman benim lehime...

Sevgili günlük karar verdim artık aynı hataları yapmayacağım. Acele etmeyeceğim ve bekleyeceğim.olur olmaz insanlara güvenmeyeceğim .beni hakedeni, bana değer vereni seveceğim.

Sevgili günlük,
Dua et benim için, pazartesi sana güzel haberler verebileyim. Kendime de en güzel doğum günü hediyesini.

Beni özledin mi günlük can?
Gelemiyorum çok yoğun çalışıyorum ve düğüne gün sayıyorum.
Allah hayırlısını versin inşallah...
Gelin olmuş gidiyorum yani anlayacağın cancazım

Canim sıkkın be gunluk herzamankinden..anladin sen benine zaman yolun girer bu hayattttt??sabir son demlerde artikkk;(

Canim sıkkın be gunluk herzamankinden..anladin sen benine zaman yolun girer bu hayattttt??sabir son demlerde artikkk;(

günlük maddi sıkıntılar devam ediyor ama şükürler olsun geçiniyoruz yine de eksik birşeyler var günlük eşimle aramızda eksik bişeyler var... Onu çok seviyorum Allah başımdan eksik etmesin ama eksik olan bende eksilttiği bişeyler var off ne diyorum be günlük şükür şükür şükür içim dışıma vurdu ellerim ne yazıyor bilmiyorum eşime bakınca kendimi göremiyorum bana bakıncada onu ne tuhaf offf ne diyorum ben günlük ya saçmaladım ve kaçtımm görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…