Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük....
sıkma canını bukez bişiler kusmicam üzerine...
"poooziiiitiiiifiiimmm artk yeaaaa"..
şaşırdın demiiii....
neyse şaşıradur..mandalina portakal hadi sana hoşçakal....

Cok mutsuxum sevgili gunluk. Sehir degisikligi beni daha kotu yapti. Alisir miyim?

Sevgili günlük,bu yaşa geldım ,hayatımda ılk kez bı degısıklıge 4 ay oldugu halde adapte olamadım ustelık buyudugum babaevınde yasayacagım cok basıy-t olmalı ama yoook zorlanıyorumm...
bı de depresyondayım sureklı bugun bunu bunu yapcam dıye bı gazla kalkıyorum sonra da amaan boswer dıyorum ..nolcak bana yaa ...umarım bıkac ay sonra sana super haberler veren bı yazıyla dönerım..umudum var hala...

Sonsuz tesekkurler sana ziyan olan bi ask icin...ido demis gunluk cok dogru demis...cocuk iyi soylemis yalniz..bu ara hep bunu dinler oldum...
Cek git artik ya kalbimden,aklimdan,benligimden,silin hafizamdan,gecsin zaman hadi be gunluk sana onu unutup yeni bi aska tutuldugumun
haberlerini yazicagim gunu iple cekiyorum..hadi bakalim hayirlisi...benim hala umudum var
Allah buyukkk

Günlüüük,
Bugün benim doğum günüm En güzel hediyemi cuma günü almıştım. Sana okul derdimi anlatmıştım en son, acaba buraya güzel haberlerle gelebilir miyim bi gün demiştim. Sanırım o gün geldi günlük. Bugün okula gidiyorum kredi işlerini halletmek için, inşallah bi sorun çıkmaz da bugün en güzel doğum günüm olur.
Hadi çak bi beşlik günlük, gidiyorum ben

Sevgili günlük,

Okulu, öğrenci işlerini, oradaki personeli, danışmanı, psikolojimle oynayanları ve dahi geleceğimle oynayan o bütün güruhu, zamanını moralimi motivasyonumu çalan o kurum kuruluşu, bugün bana hakettiğim o iyi haberi vermezlerse, içimden bombalar yağdıracağım.Niye benim geleceğimle oynuyorsunuz neden oynuyorsunuz ya.Mahvoldum sabahtan beri

Sevgili gunlukcum valla bugun hic mi disari cikmadim icerdeydim sabahtan akşama kadar ohhh miss hayat bana güzel :) ama birazcıkta depresyonda miydim acaba neyse salla iyiyiz iyi hadi görüşmek üzere mucx

Günlükcan Esila Mina'm uyudu.. Ben açtım bir türkü dinliyorum neler geçiyor aklımdan bir bilsenn.. Karışıgım bu aralar bulanığım offf.. Allahıma şükürler olsun hamdolsun.

Sevgilo gunluk sunan oturuyorum ve cok yanliz hisediyorum kendimi bitanecik olum da olmasa naparim bilmiyorum esime cok kizginim onla cok tartisiyoruz bazn ama bazi konularda hic uzlasamiyoruz ve uzuln hep bn oluyorum....

sıkılıyorum günlük bebegimi merak ediyorum ard arada kötü haber alıyorum insanlardan.Ne yapsak bos alanda Allah verende ama korkuyorum acaba diyorumbasım catlıyor düsünmekten.gerginim.yorgunum.

Kasim geliyor be gunluk..ugursuz kasim..hic sevmem ben o ayi...hep kotu seyler yasatti bana...yine korku var icimde acaba bu kez nolcak diye??nolur bu kez iyiliklerle gelsin bi kez olsun yuzumu guldursun bu kasim ayi...valla paranoyak oldum korkuyorum resmen..

Günlükcüm çok mutluyum rabbim nasip ederse bende anne olacağım. Meleğim hiç ummadığımız anda sevindirdi bizi. Cuma günü direkt kan testiyle öğrendik güzel haberi. Şoklara girdik kocacımla. O ağladı ben ağladım... Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..

günlükcük
bir gün bitecek aşkın ekimi kasımı olur mu
ılık bir kasım öğleninde
soğuk bir şubat sabahında
sıcak bir temmuz akşamında severim seni hem de çok...

yanımda eşim ortamızda yavrumuz vardı ama ben bütün geceyi sırtım dönük ağlayarak geçirdim günlük yitirdikmi biz aşkı sevdayı eşim neden bu kadar duyarsız artık neden ilgilenmiyor benimle sadece mecburi yöne giden iki kişiyiz sanki üzülüyorum be günlük çok üzülüyorum çok erken sınanıyorum belki dayanmam lazım düzelcek herşey tekrar çok güzel olcak

Bazen sayfalar dolusu yazmak geliyor içimden,
Dışım bu kadar kıpır kıpırken içim neden bu kadar yorgun. Bazen bir kelime konuşmak bile yok içimde,
Bazen kimseyi görmek istemiyorum yanlız kalıyım diyorum hatta oğlumun yanına bile gitmiyorum
Hemen sonrasında içimde korkular canlanıyor atıyorum kendimi kalabalıklara
Bu gece ve önceleri o gördüğüm dizi gibi rüyalar ne öyle kafam karışık
Peki ben hazırlanırken açılan dolap kapısı sesi, ayak sesi. Kimse yokken neden hep yanımda biri var gibi.
Mutsuzlukdan kendimi delirticem yakında, keşke o zor geçen çocuk yıllarıma dönsem

Gunlukcan bugun sıkıntıdan patladim..evden cikmadim..basim agriyor..surekli biseyler yiyesim var ama canim hicbisey yapmak istemiyor...offf yine basladi bunalim,depresyon hallerim...nolcak sonum bilmem bu gidisle...ne zan sana iyi seyler yazicam cok merak ediyorum...;((

Tom ve Jerry, Scooby Dooby Doo, Bugs Bunny,Taş Devri, Şirinler, Tazmanya Canavari.. Bunlarla mutluyduk biz. Kim büyümek istedi ki ?

Simdi nette gordum bunu..ne kadar dogru valla ben ozledim mutlu cocuklugumu,biktim mutsuz 30lu yaslarimdan.....40lari dusunmek dahi istemiyorum boyle giderse ;((

Sevgili günlük,

dün döndüm Istanbul´dan . Ilk günler cok zorlaniyorum. Yarinda is basi yapacagim.

Iki kisi 65 kilo bagac 20 kilo el bagaciyla göndük hahah. :)

günlügüm ya dün söylemesi ayıp tavuklu pilav yapmıştım kocişi bekledim yemek için son bi tabak kalmıştı oda ac değilim dedi sonra geldi bi kaşık tadına baktı ve çook güzel olmuş varsa bende yiyim dedi yoktu ve bende çok açtım ama ben sen gelmeden yedim sen ye dedim ben bu adamı cok seviyorum be günlük aç kalacak kadar hemde o yedikçe ben doydum şükür şükür şükür.

Sevgili günlük,
Buğulu camın ardından izledim sokağı ve insanları bugün. Yağmuru seven bir o kadar da ıslanmadığına şükreden bir insan oldum hep. Böyle havalarda yapılacak en güzel iş kitap okumak dedim. Aldım elime kitabımı. Birkaç sayfayı zar zor okuduktan sonra daldım düşüncelere. Sevdiceğim ne yapıyordur şimdi? O da benim gibi seviyor mu böyle havaları? Hoş ıslanmayı sevmez bilirim. Gel beraber ıslanalım desem gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…