Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
Bugünlerde nasıl insanlarla uğraştığımı bilmiyorum.Seviyorum dediğim
adamın gerçek yüzünü iyice gördüm.O kadar iğrençleşti ki artık dayanamadım
küfür ettim en sonunda ve BİTTİ.Ama hala oyun,3 kağıt,dalavere derdinde benimle
konuşmak için denemediği şey kalmadı.
Erkeklerin her ırkı , hepsi aynı , hepsi....

Çok şey hissediyorum ama kelimelere dökemiyorum günlük. Mutlu, her şeyi yolunda giden insanlara tahammül edemiyorum. Yoruldum artık beklemekten, bir şeylerin yoluna girmesini beklemekten çok yoruldum. Keşke ben de anlatsam. Anlatabilsem. Keşke beni anlasa. Keşke anlasa beni, anlaşılmayı o kadar çok istiyorum ki. Keşke ona, buna yalan söylemek zorunda kalmasam. Keşke şeffaf olabilsem. Keşke şu lanet olası suratımı asmasam. Keşke böyle olmasa. Keşke yatağa girdiğimde düşünecek güzel şeylerim olsa. Güzel anılarımı hatırlayıp uykuya dalabilsem. Keşke deliksiz uyusam bebekler gibi. Keşke uykum bölünmese sık sık. Uyanır uyanmaz aynı sıkıntılar basmasa beni. Çok şey mi istiyorum hayattan? Kime ne zararım var? Neyin bedelini ödüyorum?

ahhhh ah..
düşman olmaz benden kin bile tutamıyorum
kalbim saf pamuktan kimseye kızamıyorum
sanki bana yazılmış bu şarkı...
da ama demicem ikisi de aynı çünkü...
ama zateiçimdeki insan sevgisinin fazla olduğunun,bu kadar iyi niyetin fazla olduğunun,bu dünya için fazla iyi niyetli olduğumun farkındayım...

oğlum bak git diye yazmak istiyorum..
kötü sözün sahibine ait olduğunu yazmak istiyorum sana günlük...
zaten olgunlaşmak da budur kötü söze tepki vermemek sanırım bana da bu yakışır...
istemediğin davranışı yok etmek istiyorsan önce görmezden geleceksin diye öğrettiler bize okulda
sen de öyle yap sana yakışanı...,
kızım bak git...

• Gunlukcan yedikce yiyorum nolcak boyle hee???evde kaldigim yetmedi bide sisko mu olcam simdi??nasil durdurucam bu yeme istegimi ben??ayy sunun bikac ay oncesinde terkedilmeyi hazmedemeyip istahtan kesildiydim yaa iste tek iyi yani bu olmusta zayifladim..simdiyse hepsini geri alir oldum..eyvah eyvahhhh

Sevgili günlük....
KORKUYORUUUMMM
Evet maalesef geleceğimden endişeliyim ve korkuyorum....

günlügüümmm Pazar akşamı Ankaraya gidiyoruz nasip olursa bir hafta mola verelim ailelerimizle olalım

Bugün de çok sevdiğim arkadaşımın sözleneceğini duydum günlük, gerçekten çok sevindim Allah onu hep mutlu etsin inşallah.
Bir diğer arkadaşım da puanı iyi olduğu halde atanamadı oysa öyle istiyordum ki onun atanmasını. Puanını söyleyince tamam kesin atanıyorsun diyip durdum, gerçekten emek verdi. Biraz da ben umut verdim galiba ama olmamış onun da, üzüldüm..
Diğer arkadaşım da çalışmak için gidiyor başka yere ona da sevindim...

Bana gelince de ben bekliyorum günlük,,, 2 yıldır beklediğim gibi her şey zorlaşıyor,,bazen iyi oluyor mutlu oluyorum bazen daha beter. Nereye kadar böyle onu da bilmiyorum.
Bekliyorum, ne zaman benim hayatım da herkes gibi yoluna girebilecek? Ne zaman benim de üzülmeden geçecek günlerim olacak, bekliyorum işte, belki de boşuna..

Yorgunum be gunlukcan..ama oyle bilinen bi yorgunluk degil bu kafam yorgun...artik dusunmekten dusunceler bibirine girmeye basladi..nolcam,napcam,bu kez nasil bisey bekliyor beni??allahim yardim et artik...yeter gercekten yorgunummm

Ey günlük:
Sen benim uykumu kahreden korkum,
Sen zehir zemberek sen zehir zakkum,
Sen benim cezamdın ben sana mahkum,
Sen sana sürgündüm sen bilmiyordun...

günlükkcümmmm henüz Ankaraya gidemedik eşimin yerine şef gelicek diye bekliyoruz artık 4 5 gün kalıcaz bayram öncesi burda olmak zorundayız bakalım yarın gidebilcekmiyizzzz hayırlısı olsun bugün eşimin iş yerine gittik bize de değişiklik oldu zaten dolap bomboş ha bugün ha yarın derken markete uğramıyorum gideriz diye orda yedik geldik kuzum uyuyor şimdi bende sana yazmadım kaç gündür yazayım dedim günlügüm gelişmeleri yazarımmm

Herkes kis geliyir diye seviniyor..hicte mrmnun degilim bense..gunesli mutlu civil civil gunleri birakip kasvetli soguk yataktan kalkmadan hep uyuma istegi veren bu havalardan nefret ediyorum..zaten yalnizim..bu havalarda hepten icimi karartiyot..off allahim sen yardim et...biseyler olsun artik..mucizeye ihtiyacim varrrr

Günlük fenalardayım 3 gündür mide bulantılarım başladı ama geçecek biliyorum azıcık daha sabretmem gerekiyor. Rabbim yardımcımız olsun...

günlükkk daha gitmedikkk eşimde 2 güne gidebiliriz diyor bana kalsa bayramdan sonra gidelim ama bayramı bekleyemem diyor bakalım nasip hayırlı zamanda gidip gelelimmmm

Sevgili Günlük
Uzun zamandır yazmıyordum sana hayatım o kadar değişti ki tam umudumu kaybettiğim sırada o cıktı karsıma babası gormus benı begenmıs oğluyla tanıstırdı daha once evlenmıs boşanmış ama ben bunu hıc sorun etmedım kanım ısındı o kadar ıyı bırı kı ve başladık bırseylere çok şükür hersey yolunda gıdıyor benım ömrüm hep beklemekle gectı ve artık beklemek ıstemıyorum bıseylerın adını koymak ıstıyorum ama o da basımdan bır evlılık gectı tanısma dugun hersey 6 ay ıcınde olup bıttı ve sonunda anlasamadık ayrıldık bıraz zamana ıhtıyacım var ben tatmadıgım duyguları sende tattım dedı ona da hak verıyorum yıne aynı seylerı yaşayacak dıye korkuyor bende artık gunlerımı sevdıgım ınsanla gecırmek ıstıyorum ısten gelınce evımızde karsılamak ıstıyorum bakalım hazıran gıbı evlenmeyı dusunuyoruz kısmet kendısı 31 yasında o kadar olgun o kadar sakin anlayıslı bırı kı benım gıbı deli dolu bırını cekıyor yerı geldımı de durdurmasını bılıyor tam benım ıstedıgım bır eş adayı herseyı oluruna bıraktım gunlugum zamanı gelınce hersey guzel olcak Allahın ıznıyle
bır derdım daha var gunlugum bır yandan ıs bır yandan okul yurutemıyorum 6.senem ama ben daha 2. sınıf derslerını veremedım 2. sınıfı gecemeyınce 4. sınıfa da gecemıyorsun napcam bılmem istatistik ne nalet bir ders ya maliye bölümünü cok ısteyerek secmıstım ama pısman olmadım degıl şu 2. sınıfı bır gecsem cok rahatlıcam sevgılı gunluk kafanı şişirdim ama napıyim bayag bırıkmıs anlatacaklarım :) bel fıtıgı cıktı bende gunlugum ve cok canım acıyor bacaklarım sızlıyor yuruyemıyorum hemen yoruluyorum bakalım bugun fızık doktoruna gıtcem ne tedavı onerecek yoksa amelıyat mı dıcek sonucu yazarım yıne sımdılık bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…