Popüler Konu Sevgili günlük...

ooo oo o günlük aylardır uğramıyordum kk'ya.. nasıl değişmiş nasıl güzelleşmiş. kaç yıllık foruma fransız kaldım yao:) emeği geçenlere bolca teşekkür.. belli ki özenilmiş

günlügümmmmmm ben bugün kaşlarıma kontur yaptırdım hahahhaaha ilk defa kendim için bişey yaptırdım be güzel olayım diye hoşuma gitti ne yalan söyleyim seyrek kaşlı duygu gitti ilk günü olduğu için biraz koyu duruyor ama 1 hafta geçmesi lazımmış açılması için bekliyorum sabırsızlıkla kocişime teşekkürlerimi iletiyorum tabiki )

İyiki çıktın karşıma iyiki tanıdım seni her şey için teşekkürler..

Sevgili günlük,
Birbirinden bomboş günler birbirini kovalıyor. En çok kızdığım da kendim aslında, neden hep mutluluğumu başkalarına bağlıyorum ben acaba? Neden mutluluklarımı da erteliyorum? Kendime dürüst davranmalıyım artık.

Gunlukcannn yine olduramadim yine bir okuze denk geldim ve artik pes ettim....bekarlik sultanlik diyip yoluma devam etmek niyetindeyim...bundan boyle akillisi beni bulmaz..o yuzden yalniz,ailemle,kendimle mutlu olamliyim bundan boyle....hadi bakalim hayirlisi :)

İnsanin kalbi acir mi be gunluk??benimki acimayi gecti curudugunu hissediyorum..o kadar icim aciyorkii..seni ben ellerin olsun diye mi sevdim??yasadigim yerin tum yollarindan,sokaklarindan gecmisim onla..her disari ciktigimda burda bunu demisti..surda soz vermisti diyorum..allahim ne kotuluk yaptim bilmiyotumki boyle bi ceza cekiyorum??olmek istiyorum artik..gecti gencligim bi omur yalniz en guzel gunler gitti.tekrari yok..keske tanimasaydim..keske ayrildigimda tekrar donmeseydim ona..kapanmaz bi yara oldu be gunluk..yine agliyorum bak..kimseyede anlatamiyorum..kimse onun adini duymak
istemiyor bana unutamadigim icin kiziyorlar..kolaydida ben unutmadim cunku..allahim nourrr nolursunn olmiycak kisilerle karsilastirma beni yalvaririm..bu saatten sonra olucaksa tanisiyim yoksa kimseyi tanimak istemiyorum ben..zaten canim yaniyor.bu yarayi kapaticak birini ver vericeksen yoksa kimseyi istemiyorum..ahh besaskinim...keske benim olaydin..sesini ozledim.bakisini..sana hasret olucem...seytan diyorki git al bi silah once onu sonra kendini vur kurtul....ama helal etmiyorum hakkimi..bu gozumdeki yasin hesabini obur tarafta sorucam senden..burda kavusamadik ama obur tarafta karsilasmak umudiyle....keske okusan bunu keske anlasan beni keske keske ne cok keske var sana dair icimde..sana hasret gidecegim...

günlük can naber len.
gribim grippppp
olmazsam zaten şaşarımki
az kaldı mesaim bitsede. bi iki işimi halledip evimin yolunu tutup iğnemi yiyip uyusam dinlensem
kocişimde bana baksa

Günlükçüm ben geldim sıkıcı bir cumartesi daha nefret ediyorum herkes öğlen oldu mu paydos ediyor ben aksama kadar çalışıyorum sabah 8 neree aksam 7 nere ee şimdi kışta geliyor kombi arızaları bakımları da attı geç çıkışlar başladı

günlüğüm bugün kızım 10 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyor daha dün doğmamışmıydıı yaa Allahıma şükürler olsun her günümüz onunla daha bir güzel eşim bana daha güzel bakıyor daha ben ona daha sabırlı yaklaşıyorum aile oluyoruz günlük ya maşaallahh allah daim etsin huzurumuzu inşaallahh

merhaba günlük,
hava çok soğudu kat kat çorap giydim hala üşüyorum
sevdiceğime kavuşmama az kaldı. umarım o da benim kadar heyecanlıdır.
bu yıl her şey çok zor olacak. ben sadece uyumak istiyorum. uyandığımda da sevdiceğimle aynı şehire atanmış birer öğretmen olmak .. ama böyle her şey tastamam olsun evim falan taşınmış olsun sınıfım belli olsun. gardrobumda bir sürü hanım hanımcık öğretmen kıyafetleri olsunn :) minik öğrencilerim beni çok sevsin. sonra okuldan çıkıp gezelim sevgilimle. tamam mı ? çok mu şey istiyorum ...

Sevgili günlük, yağmurlu serin bir havada tembel bir gün geçirdim, memnunum.
Hayat bana karşı garip sevgili günlük. Bazı istediklerime hemen ulaşıp kıskanılan, çok şanslısın denilen kişi olurken bazı temennilerim adeta hayat sınavı halini aldı. Belli ki Allah'ım beni de böyle sınıyor. Belki ben farkında olmadığım hatalar yapıyor isteklerimle zıt yönde yol alıyorum bilemiyorum. Her neyse gerçekten rahatım ve tevekkül huzurunu seviyorum çünkü biliyorum ki pek az şeyi kontrol edebiliyoruz. Hatalarımızdan dönmek dileğiyle sevgili günlük. iyi geceler.

Günlük daha nekadar yalnız kalacağım bazı arkadaşlarıma bakıyorum hepsi geleceğini kurmuş ama ben hala yapayalnızım bir insanın hiçmi kısmeti olmaz sanki cezalandırılmış gibi önümde daha 4 yıl var bu köylerde görevimin bitmesine belkide kimbilir hiç bitmeyecek tek başıma kalmaya mahkum olacağım kimsenin uğramadığı bu yerlerde bir ben varım ve farkıma varacak kimseler yok.Yaşım geçiyor çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum bu bana çokmu . Artık yalvaracak konuma geldim bende kalabalık yerlerde çalışmak insan içine karışmak , evlenmek istiyorum.

Gunlukcan icim sıkılıyor be..napcazz..kis geldi benim depresiflik basladi...ne guzel gunes bana iyi geliyordu..icim aydinlaniyordu..nolcak simdi??bide yiyesim varki sıkıntidan sorma...zaten evde kalmisim bide sisko olcam..eyvahki ne eyvahhhhh....

Sevgili gunluk herseyi unutturan yasanmisliklara format yada delete yapan bir iksir neden hala icat edilmedi ki ? Anlatsamsa anlamiyor beni cok yoruldum cooookkkk . tam iste buldum diyorum beni olmadik yerimden vuruyo yine tekrar basladigim noktaya geri donuyorum ooff neyin gunahi bu neden mutlu olamiyorum nedeeeennn

BU SENEDE BİTTİ ANNE DEĞİLİM

Az önce bebeğim adlı diziyi izlerken duygulandım ...tıpkı beni anlatıyor bu dizi..tek fark bebeğin olmayış nedeni

Hiç bir şey yüzde yüz değil bu hayatta

Hiçbir şeyin garantisi yok

Çok çalışsan da sınavlarda başarılı olamayabilirsin

37.katta atlasan da ölmeyebilirsin

Çok iyi yüzme bilsen de boğulabilirsin

İşte bu yüzdendir ki ben sana kavuşamadığıma ağlarken bir umutla gülümseyebiliyorum

Ve yine bu yüzdendir ki tüp bebek merkezinde 12. günün sonunda umutla beklediğim o saatlerde karşıma çıkıveren negatif sonuç yankılanıyor beynimde

Artık o anı yaşamak istemiyorum

Bana "yüzde yüz kavuşacaksın bebeğine " deseler koşmaz mıyım

ya da en azından yüzde 50 ihtimal verseler

ama yok bebeğim yok..yok..

ya ben üzülemiyorum bile..baban görüp üzülmesin anneannen zaten hasta bir de bana üzülmesin diye...

ben ağlayamıyorum bile seni yaramaz seni şımarık seni nazlı bebek...

geçen gün eltim bana "hiç dua etti n mi ağlayarak? "dedi

tutamadım kendimi "sen ne anlarsın ki çocuksuzluktan..şaka mı yapıyorsun nasıl dua etmem ben "dedim..

dua ettim ağladım yalvardım sabahladım geceler boyunca...

okşadım karnımı ağladım bekledim ağladım umut ettim ağladım..

başım ağrıdı "ya hamileysem "diye ilaç içmedim..

bir anda zıpladım "ya hamileysem bebeğime bir şey olursa "diye endişelendim

defterlere kitaplara yazdım adını...mağazalarda bebek kıyafetleri beğendim sana..aldım bekledim..gelmedin..

bebeğim...

2006 yılından beri bekliyorum seni..günlüğüm sana yazılmış mektuplarla dolu...

kafam karmakarışık...artık ben bittim..tükendim..çok yorgunum..

ben artık insanlara karşı daha tahammülsüzüm ve insanlar bana karşı çok düşüncesiz..

orada mısın beni bir yerlerden izliyor musun yoksa boş karnımla konuştuğum gibi şu anda da kendi kendime mi saçmalıyorum bilmem ama...

diyorum ya..belki umudumu kessem her şey daha kolay olacak lakin bu hayatta Hz.Meryem'e babasız evlat veren Allah , ondan umut keseni kafir sayar dşye korkuyorum..

Umudumu nasıl keseyim söyle..

O her şeyi Yaradan varken ben umudumu nasıl keseyim

HER DEFASINDA kapılar yüzümüze kapanıyor olsa da

Her defasında tahlil sonuçları tüp bebek şansı bile bırakmıyor olsa da...

BEN NASIL KESEYİM UMUDUMU?

söyle zor benim durumum değil mi???uzat elini bir yerlerden tut ellerimi

tut yüreğimi artık yalvarıyorum...Bak 2014 de bitiyo sen yoksun..

Gunlukcan her yerim agriyor...spor kim ben kim??yalnizliktan napcagimi sasirdim gittim spora yazildim ama ilk gunden pert oldum ben!!off yaslaniyorumda..geldi catti dogumgunu..heh cok lazim bu rakam attirmak her sene...yaslandim ya laa...ustelik bi baltaya sap olamadan..en onemlisi anne olamadan..vazgectim artik zaten..bu saatten sonra evlensemde zor.cicuga yazik yasli anne babasi olmasin..ama bi sevdicegim olaydi iyi olurdu bee...napalim kismet..olmuyorsa vardir binhayir diyip oturmali artik..yemisim kocayi...param olsa keskede hep gezsem turlara katilsam...offf ne istesem yok be yaa...bu nasi kaderdir.??allahim bi el at artik bu kuluna biseyler olmali hayat banada gulen yuzunu gostermeli....ayy spordan girdim kocadan ciktim yine...etrafimida biktirdim hep ayni mevzu ama napiyimki yok iste...allah buyuk yinede belki yarin cikar bilememkine

burayı yeni keşfettim çok hoşuma gitti
günlük . .
ne yalnızım haa güzel yalnızım şaka maka bi yana fena yalnızım .
of be ne sıkıcı bigün bu ne sıkıcı bi hayat
sevdiğim yanımdaolmasını istediğim niye kimse yok ortalıkta .
Sevdiceğimde yok hemde koskoca 1 yıl onsuz dışarı çıkasım gelmiyo
böyle giderse evde bunalıma girmiş şişko bencil bi kız olup çıkıcam

Gunlukcan bugun depresyondayimki gittim uzun saclarimi kisa kestirdim..soruyorum simdi kendime hangi akla hizmet bunu yaptimdiye??yok sekil veremiyorum anca surekli fonlemek lazim..uzasa bari hemen...offf...nerde tuhaflik bende zaten..sasirdim bu arada napcagimi..spor desen belim ikiye ayriliyo sanki..normal mi simdi bu agri hamliktan mi??ayy zaten kismet islerim b.ka sardi...herkes bende sorun bulur olmus..bulmayin arkadasim ozaman bana kkimseyi..tamam ben istiyorum diyorum varsa bakinin diye ama gidip olmiycak adamlari getirip onume sunun demiyorum size..akil var mantik var..bi bak once buldugunla beni sen yakistiriyor musun??sonra nunu bu kez niye begenmedin??kafayi yicem arkadas...bulmayin kimseyi sizin olsun hepsi...beni benimle birakin bu ara..kimseyi goresim yok zatennn...oleyim o zaman ben yaa...

Sevgili günlük ikinci bir miniğim olacak Allah izin verirse... Bugün 7+3 olduk :) haftaya doktor randevumuz var. İlk kez ozaman göreceğim minik yavrumu. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli tabii ama bir kızım olmasını o kadar çok istiyorumki... Bana benzeyen... İleride annem ve ben gibi olabileceğim. Kızımm, yavrumm, arkadaşımm, sırdaşımm, herşeyim olsun benim istiyorum. "Kızım" demek istiyorum. O kelimeyi bende kullanmak istiyorum... Bir oğlum var birde kızım olsun inşallah... Dua ederken eksik dua etmekten de korkuyorum. Sağlıkla gelsin yavrum inşallah... Şansı, bahtı güzel olsun... Annen seni bekliyor yavrum... Allahım evlatlarımızın acısını gösterme... Evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da nasip et... Hamilelerin duası kabul olurmuş. Herkes için dua ettim. Allah kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…