Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunlukcan bi yas daha yaslandim...zaman su gibi tutamiyorsun..yas kemale eriyor..yolun yarisina desen az kaldi...ama baktigin zaman koca bi bosluk var hayatimda...elde var sifir anliyacagin..allahimdan tek dilegim anami babami bana bagislasin...onlarda olmasa naparim ben;(

Sevgili günlük,

Yine bütün gün aklımdan çıkmadı bugün. Kalkar kalkmaz da akla gelinir mi hiç ? Boş kalmaya göreyim, hemen dolduruyor kafamın içini. Keşke bir de ben bilseydim onun aklındakileri. Yine yanılıyor muyum bilmiyorum ama, sanki hala eskileri karıştırıyor gibi. Bazen eskileri ima ediyor sanki. Bir şey yaptı yine ve bu düşünce çok üzdü beni. Sanki bana ne ? Tabi bana ne ama insan neden böyle bir pırlantayı düşürür ki yere. Çok üzmüş hem de. Ne hakaretler geçiyor içimden. Eşsiz bir sanat eserinin üstüne kahve döken bir aptalmış. Kim verir ki bu nadide şeyleri böylelerinin eline.
Yok yok, öyle değildir ama. Yanılıyorum kesinlikle. Öyle olmamalı. Onu hak edememiş, kıymetini bilememiş birine neden üzülsün ki ? Gelelim bana. Çok kötüydüm bugün. Geliyorlar bazen böyle. Hiç bir şeye veremedim dikkatimi. Hüzün de vardı. Utanç, pişmanlık, kızgınlık, hepsi bir aradaydı. Ne kadar kötü his varsa içimdeydi anlayacağın. Sevdiği bir şarkıyı epey dinledim, daha da üzüldüm. Tam on ikiden vurmuş, benim sevdiklerimden birini de bulmuş ama biliyorum ki o dinlerken başka şeyler geçirdi aklından ben başka...
Beni hiç fark etsin istememiştim aslında. Sonra biraz da istedim. İp uçları serpiştirdim sağa sola. Zekasına olan güvenimi boşa çıkarmadı ve ipuçlarından birkaçını yakaladı. Sonra pişman oldum. Umarım hala acaba demekle meşguldür. Umarım onu korkutmamışımdır. Umarım kızdırmamışımdır da. Korkmasına ya da kızmasına gerek yok, utancımın verdiği ceza zaten yetiyor bana. Kim bilir neler düşündü, neler geçirdi içinden. Ama insanız sonuçta. Bazen iyi bazen kötü. Her zaman söz geçiremiyorsun kendine. Bir sır bu. Ne oluyorsa kendi içimde oluyor. Öyle de kalacak. Orada da sönecek. Bitecek elbette. Başka yolu yok. Ha bir de başkaları da var sanki onun etrafında, ona başka başka bakan. Onlara da kızdım en az kendime kızdığım kadar. Belki de yanılıyorumdur ama gerçekleri de şüphe doğurur. Bu günlük bu kadar günlük. Kafanı ağrıttım senin de. Umarım ben en kısa zamanda bu dertten kurtulurum, sen de...

Sevgili günlük,

Yine bütün gün onu düşündüm. Bugün düne göre daha iyiydim. Yine bugün bir şey yaptı, bu sefer çok sevindim. Ancak bana mıydı bilemedim. Hayal kırıklıklarından bıkmış olsam gerek, emin olmak istedim ama diyecek bir şey bulamadım.
Ya banaysa ? Anladı mı yoksa ? Biliyorum, çok çabuk öğreniyor. Acaba ipuçları mı gönderiyor ?

günler geciyor, ömür gidiyor, günlük tutmak adetim degildir, yasadiklarimi kaleme dökmedigim gözle görünmez günlügüm, ahiret gününde bahtimiz acik olsun insallah...

En sevgili günlük. Bugün benim için bir mutluluk, bir şükür, bir lütuf. Bugün ben bir kere daha öğrendim ne kadar cok sevildigimi. Gece yorgunluktan ayakları titreyen, gözleri kapanan eşim sirf azicik rahatsizim diye kalkti temizligi yapti. Oysa öyle yorgundu ki. Kac gündür uyumuyordu.
Ey günlük benden sana "sevgili" lafini bir daha bekleme. Bir sevgili sevgilim var ki tek ona aittir bu laf, bu kalp, bu aşk. .
Hamd olsun gonlumuze bu aşk, merhamet tohumunu ekene.
Hamd olsun, bizi bize dost edene, yâr edene, can edene.
Hamd olsun, her nefeste binlerce kez şükr edilene.
Hamd olsun, bize bu günleri gösterene. ..

Off sevgili günlük,

Yanıldım sanırım. Çok da değer vermemiş galiba. Bugün yine yaptı bir şeyler. Konuşamayınca her hareketinden bir şeyler çıkarmaya çalışmaktan da sıkıldım. Onu anlamak çok güç. Yoruldum ben de. Bayram için gidiyormuş. Söylemedi bile. Gelene kadar unuturum belki de.

Canım yine çok sıkılıyor günlük başım ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum...

Merhaba gunluk. Seni tesadufen buldum. Iyi de oldu. Aslinda bi psikologa gitmek istiyorum bu ara. Ama cok da pahalilar vicdansizlar. Neyse biraz daha sabredeyim. Eger gecmezse seneye giderim. O zamana kadar senin basini agritayim.Belki iyi gelirsin bana.kocisime soylesem git. tabi mutlu olacaksan der. Ama o bu kadar bunalirken para konusunda boyle savruk olmamaliyim dimi. Seviyorum bu adami :)

Bir adım ötemizde silahlar patlıyor çocuklar ölüyor insanlar katlediliyor bugün size bayramsa iyi bayramlar...

Sevgili günlük,

Vazgeçtim. Bir oda yaptırdım kalbimin taa içine. Unutayım diye en ücra köşesine. Koydum onu oraya, hiç çıkmamacasına. Yanına bol bol gözyaşı koydum. Susayınca kana kana içsin. Acıkınca kemirsin duvarlarını kalbimin, doyasıya. Yesin beni bitirsin içten içe . Bu dünyadan geçti artık, varsa başka bir dünyada. Bulur onu yapışırım yakasına. Hiç bırakmamacasına. Bilirim, gelemezdi benimle. Belki yaratan da görürdü de, yeni bi dünya yaratırdı benim için. Bir onu bir de beni koyardı içine. Başka bir dünya, başka bir hayat, başka bir adem, başka bir havva.

Gunlukcan birine bayram birine dugun dernek digerine cenaze....nasi bi dunya bu yaa??bende olana sukretmeyip baskasindakine ozenmek..ondaki onunla yetinmeyip digerindekine ozenir...valla sasiyorum bu duzene!!ben vazgectim artik ama haberin ola...

Sevgili günlük,

Birazdan bize gelecek. Çok korkuyorum. Geçmişti biraz. Ya yine başlarsa fırtına ?

günlüğüm canım bi bayramıda geçirdik Rabbim tekrarını nasip etsin inşaallahh. Eşimin burdaki işi kapanabilir bizde ankaraya gitcez ama ordaki duruma göre burda tekrar iş bakabiliriz ya da ankarada devam ederiz tam belli değil ama inşaallah hayırlı kapılar açılır güzel şeyler olur

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış günlük, bak geldik yine iş yerinetatiller, gezmeler, tozmalar hiç bitmese dimeneler duydum neler, tatilin son günü bombaydı Yani hepmi beni bulur arkadaş böyle çetrefelli işler, olaylar, nasıl beceriyorsam kendimdeki çekim gücü trkclde yokAma napıyoruz yılmıyoruz, duaya devam,

günlügüm boynum tutulmuşş sabah yataktan kalkamadım eşim yardım ettide inleye inleye kalktım çok zor ya boynun tutulması kolumu kaldıramıyordum sıcak bi duş aldım daha iyiyim ama hala düz bakıyorum kafam sonradan takılmış gibi tövbe yarabbim. Esila Mina da dün eşimin iş yerindeydik rüzgarı yedi burnu akıyor kızımın Rabbim şifa versin ilerlemesin diye dua ediyorum ankaraya gidicez hasta etmeyelim diye düşünürken sıcacık hava da hasta ol terledi kucaktan kucağa gezerken hafif esincede çarptı offf inşaallah düzelir kısa zamanda yoksa dr a götürcem yarın

Bu nasi bi yorgnluktur??gozlerim bile agriyor ama uyuyamiyorum..gunlukcan bu yasta pert olmusum ya ben!!vallahi olmusumde aglayanim yok hee ;(

Hep mutsuz olduğumda yazardım ama bugün ben çok mutluyum ve doyasına seninle paylaşmak istiyorum günlük! :)

Sevgilimden 3 hafta önce ayrıldım ve özgürüm, ruhum geziyor, bedenim gülümsüyor ve ben hayata artık daha sıcak bakıyorum, çünkü artık bu hayat benim bu dünya benim diyebiliyor ve kısıtlanmıyorum.

Ondan ayrılınca bana kim bakar kim ister diyordum. Ama bu akşam biriyle kahve içmeye çıktım bile. Arkadaşımın sevgilisinin çok yakın arkadaşı ve 4ümüz beraber buluştuk, muazzam bi akşamdı çok güzel vakit geçirdim, kalbim pır pırdı sanki özlemişim bu midede kelebek uçurtan duyguyu :)

Üniversitede benden 3 dönem büyük bi çocuk vardı allahım adam bildiğin Enrique Iglesias ve benim ona zaafım var, bugün bana instagramdan takip isteği yollamış veee dün arkadaşıma kurduğum cümle şuydu ''Ah bi takip isteği yollasaaa!''

Veee mutluluğumun 3.sebebi uzun zamandır indirime girmesini istediğim parfüm girmiş ve şuan en sevdiğim kokuyla kendimden geçiyorum :)

Ne diyorduk her yağmurun ardında bi gökkuşağı doğar.. İşte o gökkuşağı benim için bugün doğdu. Allahıma şükürler olsun mutluyum :)

Ben geldim günlük. Bir zamanlar her anımı paylaştığım yere bir seneden sonra ilk kez geldim, sanıyorum tanıdık kimse kalmamıştır.
En son işe başlayacağım hafta yazmışım buraya şimdi ise bir senemi doldurdum iş hayatında. Anlatacak o kadar çok şey var ki ama bu kadar zaman geçmişken başlanacak noktayı bulamıyorsun.
Her anımı paylaşmıştım, 5 buçuk aylık askerlik döneminde en yakınlarımdan yakın olmuştu burası. O kadar pişmanım ki bu kadar dürüst bu kadar saf bu kadar sadık beklediğim için. Çok kısa söylemek gerekirse o evlendi. Geçmişimi silip attım bende, bir gün yanan canımın hesabı sorulur elbet diyip....
Ben napıyorum şimdi. İş-ev-arkadaş üçlüsünde dönüp duruyorum. Yalanlar, aldatmalar, saygısızlıklarla dolu ilişkiler mutlu sonlara ulaşırken sanıyorum fazla değer vermenin cezasını çekiyorum.
Vardır ama Allahın bir bildiği, en güzeli için bekletiliyorumdur kimbilir.

Belki yine gelirim. Kaldıysa beni tanıyanlar hala hepsine sevgiler, umarım benim hayatımda olmayan mutlu sonlar sizleri bulmuştur

beklemek zor be arkadaş umutla hergün bekleyebilmek güçlü olmak istiyorum ,dimdik yıkılmadan ,düşmanlarımla her daim savaşabilecek güçte olmak istiyorum .her gün dua ediyorum bulunduğum konumdan daha da yükseklerine kavuşmak için bir yanım zor diyor ama bir yanımda korkma başarıcaksın diyor allahım yolumu aydınlat yardım et bize.Yalnız bırakma bizi bu zor hayat mücadelesinde iyilerle karşılaştır,kötülük düşünene engel ol .Şuanda bazı şeyler olduysa hep senın sayendeydi nasıl bu borç ödenir sana yakışan bir kul olmak için ömrümün sonuna kadar çabalayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…