Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunlukcan nedir bu gonulle bizim anlasamama durumumuz?hep mi b.ka koncak hani nerde bu ot artik??unutamadigim yetmiyomus gibi bide ruyalarima girer oldu bu ara..zor olani seviyor insan her defa!!!ama bu zor hep mi beni bulur?yeter nolur yeter artik bende mutlu olmak istiyorumkiiiiiiiii

günlüğümmm kızımla hastaydık şükür atlatıyoruz daha iyiyiz eşimin işi devretcek bakalım bodrumdamı devam etcez ankaradamı belli değil hayırlı kapılar aç Allahımm ne olurr elini üstümüzden çekme bizi senden başkasına muhtaç etme..

Merhaba...
Merhaba canım ciğerim...
Seni ne kadar çok ihmal ettim,güzel günlüğüm.
Eminim bana çok kırgınsın...
Ama affediricem kendimi ben sana,süper bir haber vererek!!!
Canım günlüğüm ben bugün öğleden sonra 3e doğru İzmir'e geldim.
Heee nereden geldim aklına bile gelmez di mi?
Balayından geldim bebeğim ben!!!!
Şükürler olsun ki Rabbime öyle mutluyum ki anlatamam...
Seni de herkesi de çok çok seviyorum ben!!!!

Sevgili günlük,

Geç kalan bayramlaşma için bize geldiklerinde korktuğum başıma geldi. Koptu yine fırtına. Ama çok geçmeden dindirdi sahibi. Bakışlarımızın her kesişmesinde, kaçırdı gözlerini. Çok imalıydı. Sanki benden nefret eder gibi. Çok üzgünüm bir kaç gündür. Ne var yani, evlenme mi teklif ettim sanki. Elimde olmadan, istemeden bir kabahat işledim. Bunda suç benim mi ? Hiç bir şey istemedim, hiç bir şey beklemedim ondan. Ne olabilirdi ki?
Belki de yanılıyorumdur. Saçmalıyorum. Hiç böyle melankolik hissetmemiştim.
Nerden takıldım. Lanet lanet lanet lanet lanet olsun...Hepsi kötü ama dünyada başka insan kalmamış, etrafımda başka insan yokmuş gibi...Neden o. Yine uzaklaşmam gerek. Yaklaşınca yakıyor. Birkaç haftalığına Türkiye'ye dönsem iyi olacak.

Günlük, neden bana yalan söylüyor, hatta nasıl böyle rahat söylüyor acaba... Umarım yalan söylediğini anladığımı ve yüzüne vurmadığımı hisseder.

Günlük,

çok mutluyum

aşkla kendi aramızda da olsa 07 ekim de yüzüklerimizi taktık eve gelince çıkarmak zorunda kalıyorum maalesef

işe giderken takıyorum içim huzur ve mutlulukla doluyor. aileler önünde söz vermeye zamanımız olsa şimdi birbirimize sözümüzü verdik.

ikimizde çok mutluyuz allahım bomasın

darısı isteyen herkesin başına olsun tez zamanda.

Selam günlük can...
Dün doğumgünümdü benim. Ve yeni yaşıma yeni kararlarımla girdim.
İşten istifa ettim! Sahip olduğum değerlere sımsıkı sarıldım...
Biliyorum planlarımızı biraz zorlaştırıp erteletecek bu kararım ama ne yapayım haksızlık olan yerde duramıyorum ben.
Kendimi ezdiremiyorum...
Nişanlım bu kararımı saygıyla karşıladı ama biliyorum ödemeleri nasıl halledeceğiz diye düşünmekten uyuyamıyor bile.
Tez zamanda hayırlı yeni bir iş bulayım dua et olur mu?

günlügüm eşimin bugün işinde son günü devretti iş yeri başka bi markaya bir kaç gün daha bodrumda olur sonra Ankara ya geçeriz nasipte varsa geri döneriz eşim çok yorgun marttan beri bir gün izin bile olmadan çalışıyordu dinlenmeye ihtiyacı var sonra iş maratonu başlar hayırlı kapılar açsın Rabbim.

Gunlukcan yorgunum be bugun...ama keyfi bi yorgunluk..allah calisanlara,annelere yardim.etsin...gezdim gezdim geldim ustune bide spora gittim..oluyirum yawsss...heryerim agriyor...ne o spor yapiyorum..oturdum koca bi kase kestanr yedim simdi...poffff...zaten kaldim bide sisko olcam allahimm sen b care ver bu kuluna artik beee...yalnizlik zor..bi esim olsa beraber gezip tozsam yorgunluk falan sesimi cikatmam valla...biktim be biktim bu bitmeyen yalnizlik belasindannn

günlük
acaba hamile miyim?
çok heyecanlıyım. cumartesiye kadar beklesem mi?
sabırsızım baya.

Günlük canıım.Bu gece canım çoook sıkkın be gülüm.Bir o kadar da umutluyum aslında.Umutluyum;çünkü şu dünyada elini taşın altına koyup bunalmışların yüreğine su serpip serinleten yüce gönüllü insanlar var çok şükür.Onlara canı gönülden sonsuz teşekkürler.Canım sıkkın;çünkü ben onlardan biri olamadım.Oysa ne çok isterdim yanlarında olmayı.Ahhh ahhh! Belki bir gün ha!Ne dersin belki birgün olur inşAllah!

Günlük, işler yolunda gitmiyor. Öğrendiğim şeyler beni mutsuz etti. Nedense içimi kemirip duruyor sebebini anlayamıyorum neler oluyor böyle karmakarışık oldum.

Bugün duygusallığım üstümde.eşimle aramızda bir problem yok gibi görünüor ama ben kafama bir olayı taktım.şimdi değilse bile ileride bu konu yüzünden ayrılacağımızı düşünüyorum.ve üzülüyorum...

Sevgili günlük,

kafamda deli sorular dolanip duruyor bu ara. Hayatimin yönünü degistirecek yeni kararlar alindi umarim hakkimizda hayirlisi olur. Sanirim 'ev'leniyorum

günlügüm esim dün işe gitmedi öğlen 1 de evden bi çıktık aşkam 11 e kadar dışardaydık alışveriş yaptık canlı müzik dinledik çok güzeldi vallahi kızımızla gezmeye doyamadık şuan uyuyor kalksın yemeği dışarda yicez yarın akşamda ankaraya gidiyoruz nasipseee Allah hayırlı kapılar açsın inşaallah günlügümmm

Sevgili günlük,
Bugün sıkıntlıydı evet...Sanırım biraz toparlanma vaktim geldi geçiyor..

Çarşamba günü hormon testim var.
Ve babamın yılı doluyor günlük can.
Ne kadar çabuk geçti zaman...
Oysa ki acısı hala tazecik!

Hayat garip günlük.
Sırf zorundayım geldim bir kere diye alışıyorsun.

Gunlukcan karar aldim artik o yok...nasilki hayatindan beni cikardi bende artik aklimdan onu cikariyorum...o mutlu,gununu gun ederken ben salak gibi oturup kendi caresizligime aglliyorum..bide o kadar ahediyorumki ters tepip adam daha mutlu oluyor ben sinir oldugumla kaliyorum..o yuzden artik o yokkk!!yeni biri olursa artik onumuzdeki maclara bakicaz ama gecmisi bitirme karari aldim bu sabah..iyiki gordum aksam o videoyu..nasil guldugunu,eglendigini..kendime acidim bee...artik bos bi kalp ve kafayla yeni bit nunu olmak istiyorum..hadi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…