Vay be, bir topikte Esmeray'ı yazarken bir anda geçmişe gittim, Esmeray, Ersan ve Dadaşlar, Ercan Turgut, Tarabya'da Uşaklar, Etiler'de yumuşaklar sloganıyla taverna müziği modası, arabalarda kartuş dinlenilen, daktilolar, gazinolar, assolistler furyasının estiği zamanları yaşayıp gördüm, ne kocaman bir ömür yaşamışım meğer, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.
Yalnızca TRT'nin olduğu, Güne Bakış programıyla kapanan ve peşinden zır zır öten tüplü siyah beyaz televizyonların, şehirlerarası görüşmeler için ptt'ye numara yazdırıp beklenilen, aradığınız numara şimdi bağlanıyor denilen ev telefonlarının, birinci sigarasının, bakkallarda açık satılan bisküvilerin, golden sakızların, Army of Lovers grubuna gözleri kocaman açarak bakılan, Hayat dergisindeki posterlerin dolaplara yapıştırdığında marjinal, aykırı çocuk dedikleri zamanları yaşayıp gördüm, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.
Adile Teyzemizin Uykudan Önce programında dişlerini fırçala dediği anlarda bizi gördüğünü sanacak kadar saf kalpli insanların olduğu, Madonna'nın Like A Prayee şarkısıyla ortalığın çalkalandığı, kiliseden aforoz edildiği, çamurdan oyuncaklar yapan, gül yapraklarıyla oje yapan çocukların pazardan alınan plastik araba ve bebeklerle mutlu olduğu zamanları yaşayıp gördüm, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.
Çok güzel ve dolu dolu bir ömrüm oldu, her saniyem tekrar tekrar yaşanılmaya değerdi, çok şükür sağlıklıyım, tırnaklarımla kazıyarak sonuna kadar hak ettiğim sevgi dolu bir hayatım var, hepsi için teşekkür ederim, bundan sonra bana bahşedeceklerin içinde teşekkür ederim.