Popüler Konu Sevgili günlük...

Vay be, bir topikte Esmeray'ı yazarken bir anda geçmişe gittim, Esmeray, Ersan ve Dadaşlar, Ercan Turgut, Tarabya'da Uşaklar, Etiler'de yumuşaklar sloganıyla taverna müziği modası, arabalarda kartuş dinlenilen, daktilolar, gazinolar, assolistler furyasının estiği zamanları yaşayıp gördüm, ne kocaman bir ömür yaşamışım meğer, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.

Yalnızca TRT'nin olduğu, Güne Bakış programıyla kapanan ve peşinden zır zır öten tüplü siyah beyaz televizyonların, şehirlerarası görüşmeler için ptt'ye numara yazdırıp beklenilen, aradığınız numara şimdi bağlanıyor denilen ev telefonlarının, birinci sigarasının, bakkallarda açık satılan bisküvilerin, golden sakızların, Army of Lovers grubuna gözleri kocaman açarak bakılan, Hayat dergisindeki posterlerin dolaplara yapıştırdığında marjinal, aykırı çocuk dedikleri zamanları yaşayıp gördüm, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.

Adile Teyzemizin Uykudan Önce programında dişlerini fırçala dediği anlarda bizi gördüğünü sanacak kadar saf kalpli insanların olduğu, Madonna'nın Like A Prayee şarkısıyla ortalığın çalkalandığı, kiliseden aforoz edildiği, çamurdan oyuncaklar yapan, gül yapraklarıyla oje yapan çocukların pazardan alınan plastik araba ve bebeklerle mutlu olduğu zamanları yaşayıp gördüm, yaşadığım hergün için teşekkür ederim.

Çok güzel ve dolu dolu bir ömrüm oldu, her saniyem tekrar tekrar yaşanılmaya değerdi, çok şükür sağlıklıyım, tırnaklarımla kazıyarak sonuna kadar hak ettiğim sevgi dolu bir hayatım var, hepsi için teşekkür ederim, bundan sonra bana bahşedeceklerin içinde teşekkür ederim.

Sen benim hüzün yanımsın.Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım.Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.en çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım,alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın.Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın....
Sen benim hüzün yanımsın.Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.''Olmadı olmayacak'' dedirten hain düşmanımsın.''Ah çıksa gelse şimdi'' diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın......
.............................................SEN BENİM HÜZÜN YANIMSIN........................................................

Gunlukcan cok derdimi yazdim sana ama sukurki iyiyim ya artik...sildim,sifirladim hafizami..tabi kolay olmuyor ama hatirlamamaya cabaliyorum..meger ben aklima getiriyomusum gereksizi...neyse iyiyim..insallahta daha iyi olcam..evlilik falanda umrumda degil artk..herseyi akisina biraktim..olmuyorsa var demekki allahin bi
bildigi...ailem,sevdiklerim yeter bana..bu ara biraz geveze olmusum ama hepsi sikayetci cok konusuyormusum..sanirim yaslanmanin etkileri amannn...ama yeni bi ortamdada dut yemis bulbul olup konusamiyorum keske o zamanda konussam...neyse bundan boyle nunu bekar,bunu alismis ve bu hayati bi basima devam ettirecigini kabullenmis bi sekilde yoluna devam etcek..bana sans lazim sadece...guzelliklerle karsilasmam icin...yoksa en ufak biseyde basa saran yapim var biterim....hazir bu durumda mutluyken lutfen sans benle olsun...

Günlükümm moralim bozuk sıkılıyorum artık bu iş yerinden ne çok haksızlık oluyor ve ben ne kadar çok sessiz kalıyorum...
patlayacağım günler yakın gibi görünüyor yeni iş aramaya başladım bulayım ve bir an önce ayrılayım buradan... evli ve çocuklu kadına iş verirler mi ki

• Ahh be gunluk benim korkulu belam kasim ayi geldi catti yine...ugursuzluklariyla gelmese bari bu sene..kac senedir ne cektimse kasim ayinda geldi basima...bu sene guzel olsa bari...valla korkar oldum acaba bu kez nolcak diye!allahim buyuksun artik iyi seyler olsun nolur korkuyla yasamak cok kotu....sanki bi ben mutsuzumda herkes mutlu gibi zaten!!!

Aglamakliyim bugun..havadan mi,kasim yaklasiyor ondan mi,b.ktan giden hersey yuzunden mi bilmiyorum ama kotuyum bugun!!ne guzel iyiydim ben kendimi iyi hissediyordum..nazar degdim kendi kendime...kendime gelmem lazim..toparlanmam lazim..ben degistim artik..uzgun,mutsuz nunu gitti..kendini iyi hisseden nunu var artik..hadi silkelen kendine gelll...aglamakta neymisss....pehhhh

Allaha şükür

günlükcan Allaha sükür iyiyiz biz.insallahhaftayada güzel haberler duyarız doktorumuzdan.sana güzel haberler yazmak nasip olsun insallah.

Merhaba günlük,
bugün yine bir cuma günü. Her cuma pazara gitmeye niyetleniyorum ve her cuma yağmur yağıyor. akşama ne yemek yapacağım? Bugün bir de sütçü gelecek, geçen hafta da sırılsıklam olmuştum zaten.
Kafam da yazdıklarım gibi dağınık. Burada çok mutsuzum. Sanki başkasının hayatında bir oyuncu gibi hissediyorum.
Ne kadar cesaretliymişim, kalkıp buralara gelmişim, alıştığım her şeyi arkamda bırakıp.
Kendimi bu şehre ait hissetmiyorum.
Sıkıntı var, içimde.

Dunku ic sıkıntim bosa cikmadi be gunlukcan..ortalik pek karisik...huzur istiyorum artik....biktim yeminlen....hep ayni hep ayni yaa usandim yeterrrrrr....kacip gidesim var coooook uzaklaraa...zaten yolunda giden bisey yok bide bu tuz biber ekti pofffff

Geçen sene gözümün içine bakan adam şimdi elimi bile tutmuyor neden çünkü kendi kariyerine daha önem vermeye başladı vede arkadaşlarına ...
Belkide hayırlısı olan buymuş .

Bu nasil bi sinav yarabbim. Yeter. Daraliyorum. Boguluyorum. Bitsin artik. Gercekten bitsin. Sen ki beni hic geri cevirmedin bu gune kadar. Bu da gecsin. Bi omur nasil gecer yoksa. Senden baska bilenim bile yok rabbim. Kime gideyim. Ne olur ferahlat beni.

cok huzursuzum be günlük.. icimdeki bu tarifsiz aci ve huzursuzluk beni bir türlü terk etmiyor..

korkuyorum gelecekten.. sadece nefes alip veriyorum.. yasamiyorum ki ben..

yasadigimi hissetmek istiyorum artik, birseylerden zevk almak yasamak istiyorum..

hevesim kalmadi yarina..gelecekten korkuyorum.. bitsede gitsek modumdan cikamiyorum..

Sevgili günlük.. Dun tüm gündüz gece aşkimin yaninda olduktan sonra su an yalniz olmak koyuyor onu oyle cok ozledim ki simdiden yarin gorucek olmama ragmen bi de aksam yemegini cok mu yedim ne vucudumun vazgecilmezi yaglarim yine gozume carprti

günlügüm bu sabah geldik Ankaradan nasıl özlemişim annemi babamı kardeşimi onlarda beni ve kızımı 1 hafta çabucak geçti salı günü işe başlıyor eşim burda ankara da kalırız belki diye gitmiştik nasip yine burdaymış hayırlısı olsun eltimle geçen diyalogları anlatmıcam artık onları Allaha havale ediyorum sadece eşimlede tartıştılar amannn neyse kızım kalabalığa alışmıştı yine başbaşa kaldık şükürler olsun Rabbime eşimde kızımda yanımda Allahım Elhamdülillah verdiğin her huzura mutluluga

Yeni yepyeni yıl geliyor..
Uğuruyla,tümm güzellikleri de yüklensin gelsin inşallahhh...

Özledim..Arayıp durmadan aklıma düşüyorsun..Bugün ararsan konuşacağım..Konuşsam yine sinir edeceksin beni..Ama..Özledim..Senin yerine olsam beni hiç bırakmazdım,hep mutlu ederdim.Hakediyorum bunu..Hakediyorum da ..Özlemlemle ayrılıkla mı sınanacakmışım ben..

Gunlukcan oyle cok istiyorumki buraya mutlu,guzel biseyler yazmak ama yokkk!!yok iste olucagida yok gibi...oysa ne hayallerim vardi benim...hepsi yandi,bitti,kul oldu...bide ustune olan umutlarimda tukendi..bittim ben yaa bittim..hatta oldumde aglayanim yok ;(

canım çok sıkkın şöyle bir yere yazayım biraz iyi gelir belki.Birine göre dert olan bir başkasına vız gelir beni okuyanlar olursa aman şunun derdine bak diyebilir. zaten başıma ne geldiğse hep başkaları ne der diye düşünmekten geldi.şöyle bir karar alıp kendi kendime uygulayamadım hep birilerinin onayını alma duygusu.Bırak gitsin oysaki bu benim hayatım...doğum yaptım bebeğim bi kaç güne altı aylık olcak. onu o kadar çok seviyorum ki...ocakda ücretsiz iznim bitiyor ve işe başlamak zorundayım.Aslında zorunda olmak istemiyorum. Bebeğime bakıcı bulmam gerekiyor.Ama ben kendim bakmak istiyorum.kendi küçüklüğümde yaşadığım anne ayrılığını ona yaşatmak istemiyorum.ama parasal durumlar düşünülünce eşim çalışmamdan yana. ben minicik bebeğimi bakıcıya bırakmak istemiyorum.o minik ellerden ayrılmak kokusunu özlemek istemşyorum.en azından 2yaşına kadar yanında olmak istiyorum.çevre ne der var bide...bazıları kendi işi tabi ohh uygun evden işe işten eve 5 dak ve çalışma saatleri kendine göre olan bazı kişiler beni anlamıyor. hep işe ne zaman başlıcan diye soruyor.kendisi çocuğundan ayrılmıyor tabiii.benden ayrılmam bekleniyor.sabahın köründe gitcem gecenın bi vakti gelcem nolcak benim kuzum...herkes bırakıyor diceksiniz ben istemiyorum işte miniğimin ruhunu zedelemek istemiyorum anne ayrılığını bilsin istemiyorum.kafayı yicem keşke yarım gün bişe olsa ne bilim farklı bi iş falan...off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…