Popüler Konu Sevgili günlük...

Buraya yazmam neyi degistirecek gunluk ama yazicam rahatlamam gerek..Baba sana cok kizginm bazen nefret gelgitler icindeyim.Yillarca ictin gezdin akrabalarina para dagittin.Bir gun bizi dusunmedin.Emekli maasin bile borca bagli yuh diyesim geliyor..Benim kiz kardesim asgari ucretin ucundan bile harcamadan kira fatura derdini dusunsun.Yakinda bende ise giricem yemek icmk onuda bana kitlersin ohhh ne guzel..Bazen sirf sinirimden olmek istiyorum..Yasitlarimiza bakiyorum dil kurslari universite hayati bizde yok yok..Pahali magazalar kiyafetler biz alamayiz kira su bu..Keske birileri bana biraz fikir akil verse ne yapmaliyim ben??Kardesime diyorum ben ise girince ya isten cik dinlen yada dil kursuna git olur mu boyle diye..Guya calisiyor isyeri isletiyr ama sen neyine guvendinde olup olmayacagini bilip bilmeden cocklarina birakacagin tek evi sattin evin parasiylada dislerini yaptirdin alemin babasi takma disle sense impilant neden neden

Sevgili günlük, yarın vizelerim başlıyor. Ben neden buradayım?

Bana şans dile günlük..

günlügümm canım şu mübarek günde Allahım hayırlı kapılar açsın hayırlara erdirsin inşallah. Biz iyiyiz çok şükür Bodrum da hava süper tisört giyiyoruz hala.

sevgili günlük,bu sana ilk yazışım . Canımın içinin askerden dönmesine 4 ay kaldı sayılır artık.. Zaman çabucak geçsede gelse be günlükcüm . Tamam üc haftada bir görüşüyoruz bunada şükür ama,yapmamız gereken tamamlamamız gereken çok şey var hepsi onu bekliyor benimle birlikte. Ellerim ayaklarım üşüdü İstanbul çok soğuk, Neyse ki yarın sararsın avuclarını ellerime Off abicikte gidiyor askere bi de onu bekle! Allahımm sabır taşına döndüm sen yardım ett!

Gunlukcan geldi catti iste kasim ayi..benim.korkulu ruyam!!napcam simdi??o gunleri hatirlamasi var bide..gunu gunune hepsi hafizamda...allahim nerde hata yaptim ben yasadiklarima bak!!sen gittinde seni benden alabildin mi sandin??hee aptal,salak,essek kafali...noldu gittinde??kasim kasim!!!diye diye geldi bee...bu sene neler yasatixak bakalim bana??bu sene bi degisiklik olsada unutamiycam mutlu sonun baslangici falan ne bilim iste...bu kez iyi seyler olsun...kotu olmasin nolur biktim kac yildir..insan bi aydan korkar mi yaa??ben korkuyorum.lanetli midir nedir bu kasim ayi benim icin kac yildir hep mi kotu anilar yasanir kasimda??bu yil ugurlu glicegini ummayi istiyorum ama bakalim artik....

ya zaten dertlıydım bıde sen kalk arkadaş bildiğim insan morel vereceğine içime doğuyor sen zor evlenırsın demesınmı herkes bir darbe vurup gidiyor bıktım ya.Günlükçüm bu arada gene yollara düşeceğim yolculuk beni bekliyor dert ortağım bana dua et olurmu gittiğim yerde huzurlu mutlu olayım başka bir şey istemıyorum .Boşlukta gibiyim sankı ordan oraya hayat benı sürüklüyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum geleceği paylaşabileceğim birileri olacakmı yoksa bu dünyada tek başıma mı yol alacağım çok korkutuyor beni .Neden evlenmek isteyipte evlenemıyoruz biz anlamıyorum çevreme bakıyorum çok rahat insanlar kızlarını,oğullarını evlendirirler ama bizim olmuyor her işte önümüze bir zorluk çıkıyor

O gun iste bugun be gunlukcan!!herseyin basladigi lanet ama hayatimin en guzel gunlerinin ilkii....allahim nolur yine yeniden baslasin biseyler..simdi nasil gitcek bu hayat boyle yalniz??tamam kabullendim falanda yok yaa bekatlik sultanlik degilll...pazar pazar disarda herkes sevgilisiyle,esiyle sarmas dolas gezerken bennn ailemle gezdim cocuk gibi ;( ya bende kendi ailem olsun istiyorum artik yeter ama yaa...benimde elimi tutan yanima yakisan biri olmaliii yeterrr...can dayanmaz oldu yeterrr

selam günlükcan.
2haftadır öksürmekten dötüm cıktı
bugün sanki iyi gibi. 2gündür zeytinyagı ılıtıp sürüyoruz sırtıma memüşlerime dogru.
memüşlerim acı dikleşse ne iyi olur ha busayede
evlendim evleneli hastalıkdan kurtulamadım. adam boşasa beni müstehak bana
evlilik güzel gidiyo. cumartesi günleri nedense 3haftadır dikkat ediyorumda. hafif tartışmamız oluyor.
oda cok sacma bi konu
sonra hemen düzelioz allahdan
tartışma günlerimizi cumartesi günümü diye ayarladıkki acaba
herşey dahada güzel olucak inşallah.
diğer taraflada tüm irtibatımı kestim. ohhhh misssss
kafam rahat yeminle
canımı sıkıolar cünkü aradıkca...
neyse ben gider görüşürüz yine şekerim

İste tamda o gun bugun!!!saat 1de tanismistik..gelisi,kiyafeti,beraber ilk gunden yemege gidisimiz hersey yaa hersey kelumesi kelumesine aklimda...allahim simdi bugunleri ben nasi atlaticam??hergunumde vardi ve hepsini hatirliyorum...simdino evli bense delirmeye ramak kalmis bi haldeyim...nolur biumut olmali artik...su ve ates filmine gitcektik sozde...yarin tvde izleyememki onu bile..ayyy napti bu adam banada unutamiyorum?????

aman bildiğin Pazartesi işte sevgili günlükcüm.
sabahın köründe soğuğunda bırak sıcacık yatağı sen de kalk işe git olacak iş mi? neyse çok şükür yine işimiz var da gidiyoruz hep mutlu bir yuva için bunlar hepp :) ve yine akşam oldu şafak kağıdımdan bir gün daha karalıyorum bunun huzuru da bambaşka yahu. :)

günlüğüm havanın güzelliği devam ediyor kires arkadaşımız için yazıyorum inan bugün yine tisörtle çıktım dışarı dünde kalın askılıyla kızımla gezdik bugün 27 sinde 1 yaşına gircek nasipse çok yaramaz bu kız çok yazmama bile izin vermiyor görüşürüz günlük

uzun zaman oldu kendimle yüzleşmeyeli
aslında kimdim ?
kim olmayı seçtim?
seçtiğim adam sen ettimi?

sevgili günlük hava anayı çek kenara sakince konuş bizle derdi neymiş ögren bakalım...kendisine çekidüzen versin artık...çok kırıldım çok :-(

günlük
Neden bugün durgunum çok.Akşam yeni tanıştığım sevdiğim bir arkadaşın yanına gideceğim kızımla beraber ilk akşam çayı olacak.Peki neden böyleyim?

Günlük, yogunluktan islerden basimi kaldiramiyor olmam lazim. Tek dusunebildigim saatin 5 olmasi ve eve gidip onu gormem. özledim. dün tüm kiyafetlerini düzenledim. sonra naaaaaapiyorum diye kendime kizip biraktim. hakikaten; naaaaaaapiyorum ben.

canım günlük!
nasılsın ben berbat haldeyim. oy çok çalıştım bugün.
evde yemek yok
kombimiz bozuk.
eşim bişiler isterse gece banyo nasıl yapcaz.
katlanmamış çamaşırlarım var.
ve yıkanmayı bekleyen çamaşırlarda var.
oyyy ağlamak istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…