Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm...
30 yaşım neler getirdi, neler götürdü...
Senelerdir emek verdiğim tezimi bitirip dr. Ünvanını almaya hak kazandım.
Yeni yaşgünümde öğrendiğim bebeğimi hediyemi ise bugün kaybettim...
Hayat böyle işte aldıkların verdiklerin...

kires arkadaşım alıntı yasak ya alıntı yapmadan yazıyorum nerdesin bilmiyorumda bodruma bekleriz seni

günlükçüm mutluyum bugün hoş ben de bir mutlu oluyorum bir mutsuz ruh halimde saçmaldı :) hep buranın insanı yüzünden kalpleri bile taş ruhsuz insanlar kötülük benden uzak olsun neyse canım güzel günler gelmeli artık emellerime ulaşmalıyım .

Nasi berbat sıkıci bi gun be gunlukcann...yine icim daraliyor..gecendede boyle olduydum kotu seyler olduydu..yine olmasin lutfen ama yaa bagirasim var.....bunaldim bugun....havada guzel ama bana noldu anlamadim..kotuyum bugun kotu..sonu iyi olsun insalahh

sevgili günlük bugün o gideli 1 gün oldu umarım nisanda sağ salim geri gelicek o zamana kadar güzel şeyler bizim olur inşallah antalyadaki evimi çok özledim sınavlarım başlamak üzere sınavlar kalp ben

Sevgili günlük,
Bugün tepetaklak oldum..Dün mutluluktan ucuyordum ..Bgn hayallerım bır yıl ertelendı ...Planlayıp cabaladıgım bırsey vardı ılk defa..O da olmadı..Ne yapacakmısız bır daha çabalamayacakmısız ya da a-b-c-d planları yapmadan baslamayacakmısız uffffffffffff...
ne yapcam ben ne yapcam ben ne yapcam ben ne yapcam ben ne yapcam ben....
bın kez yazabılırım...

Gunluk ben birisinden hoslandim biraz ama cikk olmadi yine
niye bu kadar kismetsizim soylesene cok cok kismetsizim((
Gunluk haftaya jurim var insallah guzel gevcer ben cok stresliyim bana dua et iyi gecsin dicem ama edemezsin tabi ...iyi gecsin insallah jurim insallah....

Ne yapmam gerektigini bildigim halde, kalbim bana bas bas ne yapmam gerektigini söyledigi halde niye yapamiyorum...
Bunun tek bir aciklamasi var VICDAN....

Günlük yaaa yine dipteyim bugün.Aslında takılacak çok problem var ama gözardı ediyordum.Hangi sorun beni dibe çeken bilemiyorum

Bugün yine bu dünyanın ne kadar yalan olduğunu, gelip geçici olduğunu anladım. Çok üzgünüm çok.

Hayat devam ediyor...
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi ama en yakınlarındakilerin biraz empati kurup ona göre davranması, saygı duyması gerekir diye düşünüyorum
Evet bebeğimizin kaybı eşimide çok üzdü eminim ama benim canımdan can gitti...eşim yerine beni arayıp iki kelime etmek çok zor değil...birde üstüne bazı yerlerde mutluluk kelimeli resimler neyse ya allah büyük günlüğüm allah çok büyük...

Gecen sene bu gece sabahi sabah etmistim..ve sabahinda onu aramistim..ne guzeldi hersey...yeniden baslamistik..hemde bu kez gercekten...yada ben oyle sanmisim o intikam almis benden...onu terketmemi kaldiramadi sanirimki bunu yasatti bana...o hafta hayatmin ennnnn sahane gunleri basladiydi iste...of bu kasim ayi...ne cektigimi bi ben bi allah
biliyorr..sonrasimi bir ruya ve terkedilis.....senesi oldu ayrildik evlendi gitti ama ben onu cokkkkk sevdim be gunlukcan!!!dilerim pisman olsun beni unutamasin kiii unutamaz bende biliyorum ama pisman oldugunu kapima geldigini goriyim olmeden dahada otesi yokkk

Sevgili Günlük

Bugün bütün ani duygu değişimlerini yaşadım sabah koştur koştur başladım en son otobüste uyumaktan durağı kaçırdım

Önce mutluydum sonra stresli sonra hiperaktif bi arkadasm da bugün daha mutlusun sanki didi sonra otobüste ağladım
Şimdi de uykum yok uyuyamiyorum
Buda böyle bi günümdü

Bak bana günlük;
Ben neden artık sevildiğini iliklerime kadar hissedemiyorum
Şu vizeler bitsede herkesin rengi ortaya çıksa

Gunlukcan mutlukta sira mi varmis??benimki ne zamanmis??yoksa depoda mutluluk mu kalmamis sira bana gelmiste??yaa bu nedir arkadas herkes el bebek gul bebek mutlu mesut bana gelince hayat hep kazik!!yeterrrr bende gulmek istiyorum,mutluluk,huzur iatiyorum yeterrrrr

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

Gunlukcan yine bi husrana ugramaktan korkuyorum..olucak biseyse olsun olmiycaksa bi engel ciksin gormiyim...biktim.artik...hep ayni hep ayni....bide ustune isim ayni...olduki oldu ona isminle seslenirken digeri hep hafizamda olucak..hayat heryerden vurmasan!!neden bana onu unutturmamaya calisiyorsunki?o cizmis yolunu,benim gunahim ne??mutluluk hakkim...gozleri istedigim gibi olsun,tipi gectim zaten ama konusmasi,huyu,suyu gonlume gore olsun...dugun arabasinn onunde oynarken resmini gordum onun..nasi icim acidi..o haliyle bi baskasinn oldugunu bildigim halde bana sahane geldinya adam..bu kadar mi gozumunkor etti bu benim??off dilerim bu kez yuzum guler..artik yeterrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…