- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
bazı insanları hayat çok zorluyor bende onlardan biriyim malesef. ne zaman yüzüm biraz gülecek gibi olsa ardından daha berbat bişrşey çıkıyor..herkes için olası şeyler benim hayatımda imkansızlaşıyo.sahiden bunaldım isyan noktasına geliyor insanşu an yaşadığım hayattan nefret ediyorum ,kendimden de iğreniyorum bıktım be ne zaman rahat nefes alacağım,mutlu olacağım,huzurlu olacağım tiksindim herşeydennnnnnnnnnnnnnnnn insan gibi yaşamıyorum ,yaşayamıyorum berbat bir hayat.isyanım var herşeye yaşayamadıklarıma,yaşayamayacaklarıma ,insanmıyım ben neyım oda bellı değil.nefret ediyorum nefrettt.Çıldırtıyor benı bu düzen hayattan soğudum.
meslektaşız sanırım bu hayatın mutlu yönleride var elbet ama şöyle çok mutlu olduğumu hatırlamıyorum bile çok sevdiğim mesleği yapıyorum ama yıllardır bir dağ köyünde tek başımayım evlenmek istiyorum evlenemıyorum ,şehir merkezıne atanmak ıstıyorum atanamıyorum,saçma salak insanlarla mücadele veriyorum.yaş ilerledi artık çoluk çocuk sahibi olmak ıstıyorum,eşimle olmak istiyorum bıktım artık ya.bazı insanları hayat çok zorluyor bende onlardan biriyim malesef. ne zaman yüzüm biraz gülecek gibi olsa ardından daha berbat bişrşey çıkıyor..herkes için olası şeyler benim hayatımda imkansızlaşıyo.sahiden bunaldım isyan noktasına geliyor insan
hocam o dağ köyünde bende 2 yıl geçirdim şartların kötülüğüne birde insanların kötülüğü eklenir ,terör korkusu bir yandan o zaman çekilmez olur işte..ben kurtuldum çok şükür memleketime geldim okulumdan çok memnunum allah bozmasın. bende sizinle aynı kaygıları taşıyorum iyi bir eş çoluk çocuk ama ne hikmetse olmuyo yaş 35 arkadaşlarımın boyunca çocuğu oldu nerdeysemeslektaşız sanırım bu hayatın mutlu yönleride var elbet ama şöyle çok mutlu olduğumu hatırlamıyorum bile çok sevdiğim mesleği yapıyorum ama yıllardır bir dağ köyünde tek başımayım evlenmek istiyorum evlenemıyorum ,şehir merkezıne atanmak ıstıyorum atanamıyorum,saçma salak insanlarla mücadele veriyorum.yaş ilerledi artık çoluk çocuk sahibi olmak ıstıyorum,eşimle olmak istiyorum bıktım artık ya.
hocam o dağ köyünde bende 2 yıl geçirdim şartların kötülüğüne birde insanların kötülüğü eklenir ,terör korkusu bir yandan o zaman çekilmez olur işte..ben kurtuldum çok şükür memleketime geldim okulumdan çok memnunum allah bozmasın. bende sizinle aynı kaygıları taşıyorum iyi bir eş çoluk çocuk ama ne hikmetse olmuyo yaş 35 arkadaşlarımın boyunca çocuğu oldu nerdeyse
allah hayırlı insanlar çıkarsın sizide oradan bir an evvel kurtarsınne mutlu size insanın memleketinde olması gibi güzel bir şey yoktur .Umarım bir gün bende kendi memleketimde olabilirim ,benim yasımda 28 yıllar çabuk geçiyor ınsan anlamıyor bile helede yalnız olunca öyle bir yılgınlık bıkkınlık çöküyor ki insanın omuzlarına ben kimim neyım,nıye burdayım dıye soruyorum sorguluyorum kendımı ,bir tanıdık sese okadar muhtaç oluyorum kı anlatamam.umarım sizinde benimde iyi insanlar karşımıza çıkar da bir yuvaya kavuşuruz böyle yaşamak çok ağır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?