Popüler Konu Sevgili günlük...

hayatımdan son 6 yılı silebilir miyim ki sevgili günlük? hep başım yerde mi gezicem ben? bir hata ve bedeli ödenemeyen 6 yıl... daha da ödeyemedim

Sevgili günlük vizelerim var persembe bitiyor insallah cuma büyük gün umarim her şey çok güzel gider heycandan ölmem inşallah cuma olsun artık ailemide çok özledim antalyayıda

miraba günlükcük. buguün yine öyle sıradan birgün iştee.. bütün gün evde otur otur dur. Aşkım gelse artık offffffffffff.. şafak olmuş coni moni kim takar oni buni 115

Merhaba günlük.. diyorum ki şu kafamı açsalar içindekileri boşaltsalar...
Ne çalışmak. ne uyumak. ne oturmak. ne başka birşey beni rahatlatmıyor.
Patlıcanda aynı etde.. tatlıda aynı tuzluda.... ne yediğimin önemi yok.. yaşamak için yediğim belli
Çok mücadele ettim... ben hep mücadele ettim.. hep güzel iyi düşündüm. karşılığını aldım da
Çok şükür sağlığımız sihatimiz yerinde.. ama biliyosun başımda bir dert ne yaptıysam elime bişey gecmedi..
Artık sadece yavrumu büyütüp eline mesleğini aldığını görüyüm.. o zamana kadar bana yıkılmak yok...
Yorgun gözlerim.. yorgun düşlerim umutlarım. iyi değilim ben aylardır....

Hayatim ne güzel giderken bu erkek milleti neden herseyi mahvediyor? Ilgi, güzel söz, fotograf falan derken ne güzel zaman gecirdik peki simdi neden böyle yapiyor? Tam hayatima biri girdi girecek derken neden benden uzaklasiyor? Ben onu isterken neden baskasi benimle ilgileniyor, onun yapmasini istedigim seyleri baskasi yapiyor bana?

Allahtan herseyin hayirlisini istiyorum..benim gönlümden geceni en iyi o biliyor !

selam günlük . .
kendimi ufacık bi kız çocuğu gibi hissediyorum bu aralar
Öyle savunmasız öyle sevgiye muhtaç
ne yanımda kimse olsun istiyorum nede kimse benden gitsin
yok yok ben bitek kimse huzurumuzu kaçırmasın istiyorum .
bizden uzak olun lanet olası pislikler !!

Merhaba günlük... Bu is yerindeki kadin neden benim suclu ve hatali gözükmem icin elinden geleni yapiyor anlamiyorum...sanki kendi cok iyi... Biraksin artik benimle ugrasmayi..eger haftaya böyle devam ederse patrona cikicam..tak etti canima be..

Zaten su ugur meselesi canimi yakiyor..kac gün oldu ne ses ne seda...kendi bilir kaybeden o olur baskasi gelip gönlümü alsinda...cok gec olucak ozaman..ama kalbim onu istiyor be günlük..o bakislari icimi isitiyordu....aahh herseyin hayirlisi ne diyim

Günlükçem Esila Mina nın alt 3. ve 4. dişleri çıkıyor biraz huysuzuz. Hergün bişeyler öğreniyor onunla birlikte büyümek onunla birlikte çocuk olmak çok güzel Rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin inşaallahh. Eşim işe gidip geliyor çok şükür hava güzel burda görüşürüz günlügüm .

tükürdüğümü yalamak üzereyim ama hala gururum beni engelliyor.
hayır... yapmamalıyım. neden ağlayamıyorum ben tanrım neden...? duygusuz değilim, içim kan ağlıyor. neden içimi bir çırpıda boşaltamıyorum...

ne zaman mesaj gelse sen olacağını düşünüyorum. ama sen değilsin. az sonra, saat 00.00 olduğunda, 5. günümüze girecegiz. ayrılığımızın beşinci günü....

acaba bütün duygularımı kağıda kaleme mi döksem, ya da word dosyasına... artık dayanamıyorum. taşıyorum. forumda bile taşıyorum. dayanamıyorum bu acıya.

Günlüüüük..
Sınav haftam olduğu için biraz stresli geçiriyorum bu günleri. Sanırım Ocak ayına kadar sürecek bu stresim.
Sevdiğim ile de görüşemedik bu günlerde.
Özledim

Sevgili günlükçe Aşk istiyorum ben aşk.. Yediğim son kazıktan sonra kendimde hala bu cesareti görebildiğim için de kendimi ayrı tebrik ediyorum ama gerçi hiç aşık olmadım, kıyısından köşesinden geçtim diyelim. Aman iyi ki de geçmişim zaten . Sanırım yüreğim bu kadar basit, karaktersiz, yalancı birine aşık olmayı kaldıramazdı Hala umudum var..

Zaman yaklastikca bir tuhaf oluyorum ya. Yoktu iste bunlar bu kadar aklimda, daha mutlu ve huzurluydum. Gun yaklastikca bu duygular geldi oturdu icime iste. Surda 1 ay kalmis Istanbuluma kavusmaya. Ama ayni kisilere gitmiyorum ki. Eskiden kosa kosa evine gittigim insanla artik birbirimizin hayatinda yokuz. Ya ne tuhaf birseymis bu. Evet yine cok sevincli ve heyecanliyim. Ama sanki birseyler eksik. Kimse kimsenin yerini dolduramiyor iste. Arkadaslarim diyorum ama diger arkadaslarimda teselli bulamam ki, nereye kadar bulurum... Ya Istanbul'da daha kotu olursam, bir de bunun geri donusu var. Dunyanin obur ucuna geri donerken ilk defa gorusmemis olarak donmek nasil hissettirecek... Peki o ne hissediyor, ne hissedecek? Bir de merak var basimda.

Gecen sene tam da bu gunlerde plan yapiyorduk, ne guzel ona gitmistim Istanbul'a ayak bastigim gun havalimanindan. Ne guzeldi yeni yila birlikte girisimiz, saatlerce sohbetimiz. Aah ah. Bir de simdiye bak. Ne kadar tersine dondu hersey.
Ama o olmamisti be. Olmamisti yani. O insan olaydi hatasini anlayip telafi yoluna girerdi. O uzulmeli beni kaybettigine.
Uzulsun de. Istanbul'da gezerken istesek 2 saat icinde gorusebilecek kadar yakinken, gorusmedigimiz onun da icini burksun biraz. Ne olurdu ki hatasini anlayabilecek biri olaydi. Ne olurdu yani su egosundan biraz siyrilabilseydi. Hey gidi...

6 gün oldu ne ariyorsun ne soruyorsun... Her telefonum caldiginda senin oldugunu ümid ediyorum... Hafta arasi sorun degilde..hafta sonu nekadar cok seni düsünüyorum..özlüyorum Seni..hic tahmin etmedigim ve istemedigim kadar cok özlüyorum seni..
Allahtan herseyin hayirlisini diliyorum..belkide ne sen bana ne de ben sana hayirli degilim.yine de rabbime dua ediyorum seni bana beni de sana nasip etsin diye..

Günlükçecim ,
Zaman yaklaştıkça sanırım korkuyorum .. Ameliyat olcam da ben fekat bu korkumu kimseye çaktırmıyorum çünkü balonyanak olmak bunu gerektirir :) Ama şu an ki en büyük derdim neşterin etimi kesmesinden çok ; jiletlen saçımdan iki tutamcık kesecek olmaları.. Ciddiyim. Kadın olmak böyle bir şey sanırım her şeyden önce saçımı düşünüyorum Kökü bende uzar diye telkin ediyorum ben de kendimi napam

günlükümmm kızım uyudu ben ortalığı topladım uzattım ayaklarımı sana yazıyorum eşim 1 saate gelir sanırım burda da havalar soğumaya başlıcakmış yağmur geliyormuş bakalım su saçma tarz benimi izliyorum konudan konuya atlıyorum kafam karışık eşimle elti kavga etmişler sen demiştin bu kadının şeytan olduğunu yeni anladım dedi eşim Allaha havale ediyorum onu kendisi çok büyükmüş gibi bizi küçümsüyor. ALLAHIM SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETME BİZİ..

Sevgili gunluk,
Bazen intikam alasim geliyor, sonra vazgeciyorum. en agir kufurleri , en agir kandirmalari hakeden bi insan belki, ama
ona bir sey olsa benim taa kalbimin ici kopar.

gecmeyecek gibi bazen, bazense guzel bir seyler olacak gibi.. ilki daha agir basiyor.

elimi uzatsam tutacakmisim gibi bazen, ama oylesine de uzak ki..

Bazen bazi seyler oyle guzel olmaz ki, "ANCAK bu kadar guzel olmayabilirdi" demis ya birileri..
iste aynen oyle..

Bak iste yine yazmadi 1 hafta oldu.. icim icimi yiyor..

Biliyorum degmiyor ama kalbime laf geciremiyorum ki..onu görmek sesini duymak istiyor..

Delimiyim ben ya.birak ne hali varsa görsün. Ben niye kendimi yipratiyorum ki?

Allahtan herseyin hayirlisi

Sevgili günlük samsuna gittim geldim ah bazı anlar nasılda ömre bedel ömrümün en güzel iki gunu onu öyle gülerken görmek hayat iste nerden nereye nisandan kasıma hayat kalplerimiz yollari bulur mu insallah bulur cerenim gelicek onu bekliyorum sonra ben izmire gidicem insallah son senemde bol bol gezmek istiyorum her sey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…