Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük,
cok uzun yıllardır her konuda imdadıma yetişen kadınlar kulübüne aslında ne cok şey biriktirmişim içimi dökecek.her konuda bi fikrim,her yoruma bi giderim var..
burası nasıl bi dünya anlamadım.
elimde ıpadim saatlerdir yorum oku,konu oku gözlerim agrıdı.
tabi bide cok cok önceden üye olmus arkadaslar var..müthişler...gözlerim fal tası gibi acılıyo onların yorumlarına yada konularına takıldığmda..
aslında bu zor dönemimde kendim için iyi bişe yaptığımı ve yalnız olmadığımı bilmek güzel bi duygu.
herkes benim gibi acı cekmiş,oh o da bosanıyomus,bak bunuda terketmişler diye sevinmiyorum tabi..okudukça hikayeleri cokta fazla üzülüyorum aslında..ama sonra devamlarını okuyorum.onlarda benm gibi burada yalnız olmadıklarını hissetmişler.
birbirinden bi haber yasayan tüm kadınlara aynı duyguları yasatmak nası bi his (site yönetimi) acaba?
kimseyi tanımıyorum,kimse beni tanımıyo
duygu karmasası içine girdiğim için surat ifadem sürekli değişiyo sanırım..
annem bi mandalina daha soyup gözüme dik dik baktı..
e tabi bosanma arefesindeki kızı internette ne yapıyo acaba?
kafasında deli sorular?
:) öpüldün sevgili günlük.
umarım her aksam ugrar yazarım.

Sevgili günlük.
Şuan uyuyacağını söyleyerek bugünün son mesajını attı sevdiğim bana.
Huzur içinde bir kez daha yatağıma geçeceğim. Sabah olduğunda yine şükredeceğim.
Onunla var olan bu yaşantıma. Onu tanıdığıma , yıllarca verdiği emeğine...

Günaydiiiiinnnnn

Bugün canim.hic calismak istemiyor
Ama mecburum tabiki...aslinda calismak istememe sebebim isyerinde o cadi..gecen hafta bardagi tasirdi bugün patrona cikicam..dayanamiyorum artik bana laf sokmalar falan..kafin benden 2,5 kere daha yasli ayni cocuk gibi davraniyor..olur mu böyle sey?

Dayandim, sabrettim ama artik gücüm.kalmadi..

Bakalim bugün ne olucak..

Ha bu arada benimki yine yazmadi

günlük bugün bizim evlilik yıldönümüz 2 yıl önce bugün evlendik biz her anından çok mutlu olduğum, huzur bulduğum 2 yıl ama artık bebeğimizde gelsin naz yapmasın 3. yılımızı onunla kutlayalım inşallahh

Gunlukcan cok sinirliyim bugun..sabah iyiydim takiii eve gelene kadar...bu ne yaa herkes bi havalara girmis,ucankus modunda???yada nerde manyak var bende mi desem???akillisi beni bulmaz delisi pesimi birakmaz...biktim yeterrrr...kacip gidesim varr uzaklaraa....

İçimde tarifsiz bir ninni var günlüğüm;

Sana bebek diyemedim, ak sutumden veremedim, nenni oğul oğul, nenni yavru yavru, nenni balam balam, nenni bebek oyyy...
Nerdesin be kuzum, gel artık annene, nazlanma...

Sevgili Günlük..
Adetime 5 gün kaldı.. Eğer bu ay hamile kalırsam ve oğlum olursa 'Muharrem Kazım' adını verecem. Biliyorum biraz imkansız 4mil.sperm sayısı ile.. ama ne yapayım bu ay içimde başka bi umut .. belki de bi kaçış ..tekrar tüp bebek tedavisi görmek istemiyorum.. geçen gece yine rüyamda girdi o zor dönem ..
bi daha Yaşatma mecbur bırakma Ya Rabbi.

Günlükcan

Her gecen gün ondam mesaj gelmemesine alisiyorum, sag olsunlar arkadaslar da yardimci oluyorlar..

Gönül ister yazsin, akil der birak sen öyle birini haketmedin...

Ama ne olurda olsun ben yazmicam. Tanismak isteyen adam 2 dakika zaman bulur yazar!

Ne kaybettiginin farkinda degil..

Yinede allahtan hayirlisini diliyorum..insallah gönlüme göre olur..

o karşısında kendine güvenen birini istiyor. bugün daha yeni fark ettim. kendime güvendiğimi belli eden sözler kullandığımda sevindi ve destek verdi. umarım önümdeki zorlu sınavı atlatır, işe girer ve onunla daha fazla vakit geçiririm.

aileme artık sinirlenmeye de başladım. 21. yüzyıldayız ve hala mezhep ayrımını köküne kadar yapıyorlar. henüz ondan haberleri yok ve haberleri olsa kesinlikle bana evlatlıktan reddetme ya da haklarını helal etmeme gibi şantajlar yapacaklar. aileme sadece şunu sormak istiyorum zamanı gelince : " sünni\hanefi mezhebine mensup olmayan insanların kuyruğu mu var da bu kadar çifte standart yapıyorsunuz? " cidden anlamıyorum. yahu ne farkımız var? ya da onların bizden ne eksiği ya da fazlası var da biz bilmiyoruz anasını satim. işine geldiğinde hepimiz kardeşiz diyoruz ama bunu içten demek lazım. bir insanın dinini mezhebini ya da ırkını sorgulamadan önce insan mı bu diye sorgulamamız daha doğru olurdu... iyi insan kötü insan vardır. iyi türk kötü türk ya da iyi kürt kötü kürt, iyi laz kötü laz diye bir şey yoktur. iyi insan ve kötü insan vardır. oh be rahatladım... umarım derdimi anlatabildim ben...

sevgili günlük,
bugün kendi sorunumla boğusurken kafam dagılsın,baska hayatlarda baska ne gibi sorunlar yada baska hayatlarda ne mutluluklar var diyip bi sürü konu okudum..
bu platformun milyonlarca kadın üyesi yada kadın üye görünümlü meraklı takipçisi var.
genc kızlar,anneler,anne adayları,kayınvalideler,benm gibi boşanma cabasında olanlar v.s v.s.. herkesin bir konusu,danıstıgı olayları,paylaştığı mutlulukları var..
yine beynimin değişik bölgelerindeki kıvrımlarındaki elektronlar şunu merak etti,
ulan burada milyon kadın var.hepsi iyi şüphesiz.
e peki nerde bu yuva yıkan kötü kadınlar?
nerede bu kayınvalidelerin bahsettiği kötü gelinler?
nerede hayatı çekilmez kılan kıskanç arkadaslar,komsular,anneler..
sadece türk filmlerinde yada dizilerdeki senaristlerin hayal güçlerindemi?
ben sırtında kanatları olan bi melek değilim.
fazla realist ve iyi niyetli olmaya calısan biriyim.

kafamda deli sorularla bu günlükte bana ayrılan süremi kendim kapatıyorum.
allah hepimizin karsısına kendimiz gibi insanlar cıkarsın ne diyim..

Görkemli agaç yapraklarini döktü. Çırılçıplak şimdi.
Üstünü örtecek beyaz örtüyü bekliyor. Ne garip ben de özledim kar sogunu. Oysa yıllardır üsüyorum.

Uyku tutmuyor bu gece gunlukcann...adam aramiyor yaa..nasil bi is bu anlam veremiyorum?yaz yaz nereye kadarki yani?bi alo desn olur musun yani??ayy valla oynatmaya ramak kaldi!!ben olur bunla dedim yaa o simdi isi yokusa surer...nerde olmiycak var oldurmaya calisirim yaa yine geldi beni buldu korolasica kaderr

Merhaba gunlukcan
Bugün kendim için çok güzel bir şey yaptim. Harika bir hocanin kursuna katiliyorum. Bana çok şey katacagina eminim. Yaklaşık 500 yillik eski bir kütüphanede kendimi çok ama çok mutlu hissettim. Disarisi soguktu, icerisi de çok soguktu ama odayi aydinlatmak icin yakmış oldugumuz küçük bir fenerin ışığı içimizi isitmaya yetmisti..
iyi geceler günlük. ..

Sabah seriflerin aydin olsun günlükcan =)

Sana dün demeye unuttum, kendi bi araba aldim dün prensesimi pazartesi günü teslim alicam ... Cok mutluyum.. darisi isteyenlerin basina

Bu aralar her şey yolunda, tamam ne güzel ne var bunda diyor insan ama bünye alışık olmayınca illa bir şey çıkacak diye bekliyorum. Her şey daha da güzel olsun Günlük :)

bugün hava karlı dışarısı soğuk ,gidipte mutlu olacagım yerı beklıyorum bugünde ,hayaller var ,umutlar var,bir gülüş bir bakış özlemler var,bekleyen ya bekleyen varmı acaba .Ne olacak gıttığım yerde iyilikler bulacak mı benı geleceğe dair meraklı bekleyiş içerisindeyim.Dört duvar arası penceremden bakıp hayatı gözlemlıyorum şimdilik yapabileceğim tek şey bu.

Bugün cok agresivim .. nedenini aslinda biliyorum ama bilmemezlikten geliyorum..dudagimda ucuk cikti..herseye ve herkese sinirleniyorum...

Gitmek istiyorum buralardan tek basima bi tatil yapmak uzaklarda bir yerde...

yorunum gunluk bıtmıs bı haldeyım.... Bir öğlen vakti yitirdim seni babam feryadın isyanın ne olduğunu bilmeyen ben o gün seni benden çalan ECELE haykırdım resimlerine baktım gözlerimi yaşarttım İsyanla o gün tanıştım feryadım ilk defa böyle yükselmişti arşı alaya ilk defa o sabah çığlık çığlığa uyanmıştım her yanımda isyanlar ve her yanımda insanlar dayan diyorlardı bana dayan buda elbet geçer diyorlardı ben nasıl dayanabilirdim ki bu gidişe nasıl ağlamazdım nasıl dağlamazdım yüreğimi nasıl tüketmezdim nefesimi hıçkırıklarıma nasıl engel olabilirdim bir beyaz kefene sarmışlar babamı tabutunu koymuşlar cenaze arabasına son defa evimize getirdiler arabanın geldini gördüğüm zaman bende filim koptu babam gelmişti canımın içi birtanecik mis kokulu babam gelmişti babam sana sondefe sarılamadım koklayamadım tek söyleyebildiğim ALLAHIM bana sabır ver diyerek uğurlamışım seni ne acı ki evimize son gelişini uğurlayışımı hiç hatırlayamıyorum kendime geldimde sen gitmiştin akşam olmuştu ben nasıl uyuyabilirdim sensiz zaman artık nasıl geçerdi karanlığa büründüm anne ne olur bir şey söyle anne ne olur bu bir rüyaydı bitti de anne ne olur o bizden gitmedi de ne olur anne ne olur bir şey söyle dayanamıyorum bu yürek sancısına dayanamıyorum bitiyorum anne tükeniyorum ne olur bir rüyaydı de bir kötü kâbustu de ne olur anne ne olur baban öldü deme bizden gitti deme anne ne olur gelcek de diye avut beni anne banan donecek de ölmedi de anne ıcım yanıyo yuregım kanıyo paramparçayım caresızım cok özledım babamı ben annee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…