Popüler Konu Sevgili günlük...

Rüyamda yine onu gördüm.
Uyandım evde kimse yoktu,kahvaltı ettim. İki üç saat uyuyabilmiştim uyumakta çok zorlanıyordum. Sıkıntılardan dolayı arasıra olan bir şeydi.

Bugün x ile konuşma fırsatı buldum. Daha doğrusu tartışma. İçimden ona sarılmak gelse de kendimi tutum ve soğuk davrandım. Bir daha benimle konuşmaz artık. Bu ihtimali ortadan kaldırmış oldum.

İçimden x i aramak,onunla konuşmak,dertlesmek geliyor. Ama her gece rüyamda y i görüyorum. Tekrar hayatına girmek ona ihanet etmek olur diye düşündüğüm için tutuyorum kendimi..
Y desen bi hayal zaten.
Çok yalnızım. Keşke biraz bencil olsaydım.

2gundur berbat bi ruh hali icindeyim be gunluk...sinirliyim,agresifim,dokunsalar agliyacak,biraksalar hep uyuyacak moddayim...neden mi?? Sebebi yok iste...bilmiyorum bana noluyoo

günlük her yer kar kaplıydı okula gittim dizime kadar kara gömülüyorum minik öğrenciler e yol açtım kürekle tek başıma öğretmenın çilesi bitmez.

Bugünde böyle bitti..

Yine bana yazmadi

Acaba o da beni düsünüyor mu?
Beni özlüyor mu? Resimlerime bakiyor mu?

Yok bence ne özlüyor ne resimlerime bekiyor. Özleyen adam arar, sorar, mesaj atar... O hicbirsey yapmiyor..

Aşık olmaktan korkuyorum, platonik aşk istemiyorum ben...cik aklimdan cik, gelmiceksen cik git hayatimdan aklimdan kalbimden!

Sevmicem seni iste düsünmicemde ne halin varsa gör. Sana kalmadim illa vardir benimde bir yerde nasibim!

sevgili günlük, bugüne kadar iki kişiden çok hoşlandım. henüz aşık olmadım. her neyse, bu iki kişinin de ortak yanları şu ki; ikisinin de zamanında aşık oldukları ve hayatlarında iz bırakan bir eski sevgiliye sahip olmaları... bezen diyorum kendi kendime, benim bu hayatta bıraktığım ne iz var ki onlarda ben de iz bırakayım. sanırım olmayacak duaya amin diyorum ben yine. en son hoşlandığım kişinin gözlerinde bir şeyler gördüm, ama ben yoktum o gözlerde. paranoyak değilim de, aşık edecek biri de değilim. hep derdim bu devirde evlenmek için çıkan insan kalmadı. sanırım bizimki de öyle bir şey... sanırım üzüle üzüle, ağlaya ağlaya bitireceğim. bilmiyorum. zamana bıraktım biraz da.

zaten mezhep ayrımı derken başımız çok ağrıyacaktı benim ailem yüzünden. kişinin insan olmasından öte mezhebi daha önemlidir ya!!! bugün yine mezhebe göre ayrım yapıyorlardı ve içimden te allam ya dedim ve sakin olmam konusunda kendimi teskin ettim. sonra dedim ki kendime : " salak, çalışacaksın yakında. ona göre ayırırsın kendini ailenden. kendi kararlarını kendin verirsin ve onlara da saygı duymak düşer!"

her neyse, üzüle üzüle diyorum ki, ailemin siyasi görüşü ve takındıkları faşist durumdan ötürü resmen soğumaya başladım. en iyisi sevdiğin insanlardan uzaklaşmak. hiç değilse değerlerini daha iyi biliyor daha çok özlüyorsun. ama mesafeler böyle yakınsa resmen soğuyorsun...

günlüğümmm kızım Esila Mina'm dün 1 yaşına girdi ne ara doğdu da ne ara büyüdü düşündükçe Rabbimin mucizesine tekrar tekrar şahit oluyorum. Şükürler olsun Allahım sana verdiğin aileye huzura mutluluğa derde kedere. İyi ki doğmuşsun benim minik prensesim iyi ki varsın hep var olasın.. Rabbim herkese nasip etsin inşaallh

Yeni bir arkadaşlık edindim günlük. Sevgilimden başka kimse yoktu çevremde bir çay içebileceğim. Alışmışım sanki bu duruma, garipsedim. İnsanlara güvenim o kadar kırılmış olacak ki. Birileriyle samimi olursam hep kötü bir şey olacakmış gibi hissediyorum. Hayırlısı olur umarım.

Sevgili günlüğüm...
Buraya ilk yazışım. Uzun suredir tasarladigim bir şeydi bugüne kismetmis. Herneyse iste. Onu ciddi anlamda gomeli tam bir hafta oldu. Daha önceleri de gomdum güya günlük, ama bu sefer ciddiyim öldü o. Ben çok garip duygular icersindeyim. Mutlu muyum yoksa değil miyim bilemiyorum. Hala aklıma geliyor, iki gün önce rüyamda gordum hatta ama olmaz olamaz. Biz olamayız onla şansını kaybetti. Neyse mutlu olsun yine de. Beni soracak olursan günlük ben hüzünlüyum ama bir o kadar da umutlu. Biri gelecek hani hep Rabbim'e dua ediyordum ya o kişi gelsin yaralarim varsa yaralari sarsak sonsuza değin mutlu olsak.. He o kişi gelecek inşallah, hem de hic ummadigim bir anda. Umudum var ama bazen kaybediyorum. Kaybettigim zamanlar düşman basina çok kötü oluyorum... Ama gelecek çok yakınimda o bu günleri hatırlayıp gulecegiz. Okul her zamanki gibi iste günlük. Dini faaliyetlere de katılıyorum. Okul çok boş ama. Bu okula gelmeseydim keşke eski okulda kalsaydim.. Bunu ilk defa burda itiraf ediyorum.. Hayatımda kalbimde koca bir boşluk var dolar mi bilemiyorum... Arkadaşlar benden ümitsiz ümitli olacakları yerde... Her neyse bu aralar hitabete de taktim günlük onu geliştirmek istiyorum boşluktan boyle yararlanacağım. Guzel günler umidiyle sevgili günlüğüm...

Günaydin papatyaaa =)

1. Benimkinden hala haber yok..dün kuzeniyle konustum biraz anlattim olan biteni sordugu icin. Artik onunla tanismak istiyormuyum? Bilmiyorum. Hani derler ya gözden irak gönülden uzak! Allah icin yakışıklı cocuk begeniyorum da ama 2 haftada bana 2 dakika zaman ayirmayan biri beni hak etmiyor.

2. Pazartesi arabama kavusuyorum. Icimde büyük heyecan var =)

3. Isyerinde bir basamak yükseldim günlük. Cok mutluyum. Hic ummadigim bir anda oldu. Benim gicik kadin da hic tebrik etmedi kiskandi cünkü triplerinden belliydi =) umursamiyorum ne yaparsa yapsin.

4. Arkadasimin bebisi oldu =) cok tatli masallah. Haftaya pazar diger arkadaslarla ziyarete gidecegiz. Dört gözle bekliyorum

Evet sevgili günlüğüm,
Bugün de diğer günlerin aynisi diye uyandım yine hehe içimde ayrı bir sevinç neşe var, bilmiyorum hayra çıksın inşallah. Onu sorcak olursan hala aklımdan çıkmadi sanırım uzun sure aklim misafir edecek onu hic haketmese de... Öyle iste ev darmadağın annem evde yok ve benim evi toplamam temizlemem lazim oturuyom hala ve de yarınki quize çalışmam lazim of ne tembelim. Öyle iste sevgili günlük sıradan bir pazar yine guzel günler yakında günlük, gelmesi ümidiyle...

bugün 3. gün.

büyük oranda soğudum. sonunda gamsız biri olup çıktım. güçlü duruyorum. bende şaşırdım. o da benim bu halimi görse baya şaşırırdı.

moralman biraz sinirliyim bu aralar sadece. davranışı küçük düşürücüydü. bunu yaparken o da benim gözümden düştü. bilmiyorum ama seçici davranmadığım için kendime kızdığım zamanlar oluyor. bundan sonra seçici olacağım. ah, inanın ne whatsapp, ne facebook, ne twitter gibi siteleri kullanıyorum artık. sildim bütün hesaplarımı. özel hayatımı korumaya karar verdim ve gizli biri olmak istiyorum. kimse bilmesin benim özel hayatımı. radikal bir karar aldım ve dönmeyeceğim. umarım benim gibi netten zevk almayan. dışarıda uslu içeride daha farklı birini bulurum.

umduğum dağlara karlar yağdı... artık kış vakti. gitmek zamanı. unutmak zamanı. senin beni unuttuğun gibi unutmak zamanıdır şimdi.

Günlük yine yollardayım...
Artık uzun bir süre bu şehre dönmek istemiyorum... Kimsenin yanına sığmıyorum, beni kendîmden baska kimse düzeltemeyrcek sanırım...
Herkesin yaptığı batıyor, herşey ağlamam için bir neden, üzülmem içinde...
3 sene önceki dönemlerime gerî döndüm ne yazıkki, uykularım bölük pörçük kabuslarla dolu, duvarlar üstüme üstüme geliyor... Heran bebeğimi hatırlamama neden oluyor, geçti desemde geçmediğini farkediyorum, kimseyi üzmemek için bu sefer kendimi tutuyorum...sonrası daha kötü oluyor...
Kimilerine göre çok imrenilecek yerlerdeyim kariyer olarak ama umrumda değil, herkesten uzakta bomboş yatakta yapayalnızım...günlerim birgün eşimle biraraya geleceğimiz günleri hayal etmekle geçiyor, umudumu kaybetmek istemiyorum, çünkü onuda kaybedersem yıkım olur benim için...
Kararlarda aldım günlüğüm...bu zor günlerimde düşünmek için oldukça fazla zamanımda oldu, bu kötü günlerimde bana destek olup yanımda olanların yanında olacağım ben, olmayanlara, ol(a)mayanlara, üzerim diye arayamayanlara!, derdimi küçümseyenlere, 5 dk lık mesafede oturup da ^^ayy aklıma gelmedin^^diyip birde bunu pişkin pişkin yüzüme söyleyenlere kredim dolu artık günlüğüm...bundan sonra onlara aynı muamele olucak...bencil olmayı da öğreneceğim, elbet güzel günlerde gelecek, bizimde yüzümüz gülecek ben inanıyorum günllüğüm ben inanıyorum...

Sevdiğim ile ders çalışıyoruz günlük. İşten yorgun gelip akşamları derslerle uğraşan sevdiğim inşallah emeğinin karşılığını alır.

ya günlük her gun bır sorun çıkıyor bu yerde elımı attığım yer dökülüyor iş ustune iş ,telefonlar susmak bilmiyor ben nereye gelmısım böyle allahım benı huzuru bulacapım yere göndersın bir an önce sorun çıkmadan burdan gıdeyım .

onu unutacağımı bal gibi biliyorum ama yine de çektiğim acıyı hafifletmiyor.
çok acı çekiyorum ama belli etmiyorum. agresifim sadece. halsiz düşmemde cabası tabi. anlamıyorum bana neler oluyor. bir yandan da yirmilik diş. her şey üst üste geldi resmen.
sen terk ettin
yirmilik diş
cilt sorunları
.
.
.
ve hastaneye gitme... en son arkadaşım depresyona girdiğimi dedi. yakında şehir değiştireceğim. seninle hiç bulunmadığım şehre gideceğim. burada her gün seninle benim anılarımı görüyorum ve kurtulamıyorum. ve içimden hep sana ayı diyorum.
her neyse, sonunu düşünen kahraman olamaz derler. biz seninle sonumuzu düşünecek kadar güvensiz insanlardık. sana o anlattığım masal karakteri vardı ya. kimseye güvenmez elinde senetle dolaşır. işte seninle ben öyleydik. ve sen terk ettin. saat 12 oldu. uyuma vaktı. masalların yalan olduğu vakıt. ve ben hala ayaktayım. saat oniki yi geçeli çok olmuş...

Kızım hasta günlüğüm ya ateşi çıkıyordu kaç gündür şimdi de ishalle uğraşıyoruz . Rabbim şifa versin inşaallahh giremiyorum günlüğüm iyileşsin sevinçle geleyim inşaallahh

Sevgili Günlük bir gün daha geçti gitti bütün gün ders çalıştım
Bi saattirde kk da geziyorum boş boş

Onu sorarsan herşey tam gaz çok güzel ilerliyor en büyük destekcim neşe kaynagim o benim

Yakinda yine ugrarim günlükcük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…