Popüler Konu Sevgili günlük...

bu hafta neydı öyle ya geln gıden arkası kesılmıyor puf yoruldum ay bıraz rahat edeyım ya.günlükçüm bu çocuklarda çok komık ya bır gürültü yapıyorlar bıraz sessız olun çok bağırıyorsunuz dedım yüksek çıktı bıraz sesım içlerin den bırı de demezmı ya çok komıksın öğretmenım sen güldürme bizi ya .hey allahım gülermısın aglarmısın ben nedıyorum bu afacan nedıyor güldürdü benı velet.bu arada gunluk hala beklıyorum nasıbı bol bıryere gıtmeyı nezaman gerçek olacak sıkıldım böyle .Bu diğer çalışan da canımı çok sıkıyor ben her türlü ıyılığı yapıyorum o nankörluk edıyor allaha havale ettım onuda yanına kalmaz bu yaptığı saygısızlıklar .

Günlükcüm bak herkese cimli cumlu konuşmam kıymetini bil
Yarın ki sınavım için bana şans diler misin? hade be günlük...

Sevgili Günlük..

Kafam bin500 1aydır 3yatılı misafirim var sperm Sayımız 4mil. cikti DİLEĞİMİZ hala 1bebek.. Allahım sen sabır ver.

Ara ara gelmek sanırım iyi oluyor
Kimseye anlatmadığın hatta kendin kabul edemediğin şeyleri yazıya dökebiliyorsun
Değişik ruh halleri/değişik duygular içerisindeyim. Allah sonumu hayra çıkarsın ...
Yalnızlık yol arkadaşım oldu sanırım kurtulmak mümkün değil
Güzelsem bu bahtsızlık neden çirkinsem nerde benim çirkin şansım
Böyle giderse istemeden kariyer yapıcam çocuk yapamıyorum da

uzun zaman oldu içe dömeyeli.. çok mutluyum/çok mutsuzum. bunu artık hiç umursamıyorum biliyor musun, yalnızım ya da değilim bunu da sallamıyorum. aylardır işten eve evden işe bir yerde oturup bir kahve çay içmişliğim, bir sinemaya gitmişliğim yok, zerre umursamıyorum. evimde hatta odamda öyle huzurluyum ki. kavga gürültü gerginlik aman şunu yetiştireyim, aman bunu halledeyim derdi yok, istediğim gibi davrandığım için açıklama yapmam gereken biri yok. beni bırakıp giden üzerine hakaretler eden adam yok artık hayatımda.
birşeylerin ters gitmeye başladığını hissettiğim anda arkamı dönebilsem keşke insanlara, yazıkki fazla vicdanlı davranıyorum.
o mu ne yapıyor? hala bana küfür etmekle meşgul.
kendi hayatımı, kendi yolumu onun bana hiç destek olmayacağını ısrarla söylediği o yolda yalnız yürümeyi seçtiğim için, hayallerimizi yarım bıraktığım için, bir hayata beraber başlamadığım için.
herkes içindekini koyuyor işte sonunda ortaya.
yazıkki erkekler ilişkilerin başında çok kibar çok nazik ve zamanla da çok hoyrat oluyorlar.
bense sabırlıyım, hatalara karşı, yanlışlara karşı çok sabırlıyım, beklerim şans veririm düzeltir ya dert değil derim..
ama içimden hiç çıkmaz bu hatalar yanlışlar..
herkes birşey bırakıyor işte geriye.. kalbimin ritmi bozulmuş hormonlarım bozulmuş, toparlıycam zamanla kendimi..
iyiyim iyiiii...

günlüğüm kızım iyileşti çok şükür hafta içi kontrole gidicez. Bazen çok yoruluyorum be günlük eşimden beklediğim desteği göremiyorum beni en çok o kırıyor işte tabi o da çalışıp yoruluyor öyle işte günlükcüm ya neyse sonra yine yazarım

burası stes atma yeriymiş günlükcüm neden daha önce görmedim seni bu aralar monotonluktan sıkıldım ev iş yemek çocuk robot gibi oldum resmen , bir yerlerden başlamak lazım kendime daha çok zaman ayırmak lazım sanki hiç birşey yetmiyor yetişmiyor niye herşeye çok çabuk sinirlenir oldum?hayata karşı bir isteksizlik var içimde yemek yapmak bile zor gelir mi be günlük ?zayıflamayı da beceremiyorum zaten ,lenn ayça sen neyi becerebiliyosun ki kocişim senden de özür dilerim bu aralar sanki iyi ev arkadaşı olduk .hele ki cinsel isteksizliğim hat safhada , hele ki şu sigara kokusu beni mahvediyor ha ne var kocam bana yaklaşmadan önce şu ağız kokuna sigara kokuna bi çare bulsan ?

Günlükcüm yine okuldayım neyseki derslerin bitmesine son 2 haftam sonra gidiyorum ben kavuşuyorum sevdiklerime az kaldı az 5 ay sonrayı düşünüyorum neler degisicek neler olucak diye acaba aynı hislerim olucak mı yoksa gelip gecicek mi bazı şeyler merakla bekliyorum bu zaman nasıl gecicek

Sevgili günlük...
Karşı cinsten ben en çok onu seviyor, onunla ilgileniyorum, o ise karşı cinsten çok kişiyle ilgilenebiliyor, bu da beni üzüyor. Erkeğin fıtratında var olsa gerek.
Bu gidişle sevmekten nefret edeceğim gibi... Aşık olmak korkuyu da içinde barındırıyor; bir gün taraflardan birinin aşkının son bulması, onu kaybetmek...

ya bu dünyada nekadar adi insan varsa gelır benı mı bulur hay allah cezalarını versın bunların ya.ınsanı delırtıyorlar saygısız ,konusmasını bılmeyen asalaklar.günlük dünyada ıyı ınsan kalmamıs ,yalancı düzenbaz saygısız,terbıyesızler çoğalmıs allahım onlar şerrınden benı korusun.en kısa zamanda da cezalarını versın.

gece gece yine aklima dustu.nisanlandi gitti artik dusunme diyorum ama canim cok yaniyor be gunluk

Deprem ile uykudan uyandım günlük.
Elim ayağım titriyor hala.
Hayatın anlık olduğunu bir kez daha hatırlamış oldum...

bugün hiç uyuyamadım sanki koca izmir şuan benim kafamın üstündeymiş gibi bir ağırlık ve ağrım var...

of ya offff bide hava kasvetli...

sevmiyorum kış seniii

günlüğüüüm özledim seniiii ihmal ediyorumm artık senii özür dilerimm 2 sene önceki mart topiğindeki arkadaşımız şuan 2.sine hamilee çok sevindim aradık birlikte ağladık ilki tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden oldu oda şoktaydı bizde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahh vee olanlara da kıymet bildirsin

Sevgili günlük ;
Merhaba uzun zaman olmuş dertleşmeyeli....
Neler oldu neler :)
Hamdolsun Allah'a her şey çok iyi şu an.
Bugün geçmişle yüzleşme günüydü.
2011 ve 2012 de birkaç sayfa yzdığım günlüğü buldum.
Allah'ım ne acılar çekmişim !:) Şu an okduğumda yüzümde sadece tebessüm kalıyor .
Ne heyecanlar ne ağıtlar ama hepsi geçmişte kaldı deyip yaktım .İçimden bir ses yakma dedi ama yaktım .
Sonra 2010 da yazılan bir günlüğü buldum .
Off ne acılar doluymuş o da :)
0kuyup,güldüm,attım,yaktım onu da .

Her şeyi konuşabileceğim beni olduğum gibi sevebilecek bir insanı aramışım ben yıllar boyunca günlükten bunu anladım .
Lakin şu an şunu biliyorum ki önemli olan o insanı aramak değilmiş.Evet değilmiş !
Bulduğunda kıymetini bilmek gerekmiş .
Onu sana gönderen Allah'a şükretmek gerekmiş .
Yapabiliyor muyum?Çalışıyorum en azından .Hayır demiyorum bu da iyi bir şey dimi günlük :)

Ben yanımda olan insanların kıymetini bilemiyorum gibi geliyor günlük bana ...
O yüzdendaha seyrek görüşmeli...Gönül çok da dese az olmalı.Yoksa bilemem kıymetini...
Her şeyi konuşabilerdik geçen hafta ama olmadı belki yakındır zaman :)
Neyse günlük o kadar şey oldu olacak ki insan yazmalı hatırlaması için ....
Günlük yazmak çok iyi bir şeymiş bunu farkettim bugün :)

Geçen zaman müzik anlayışımı da değiştirmiş ki...
Ey saki mey sun bize !:)

sevgili günlük bugün de ders çalışmamak için elimden geleni yaptım
komşuya bile gittim teyzelerle oturdum adaghdshjd
ooof ne olacak bu halim

saçma bir hayat yaşıyorum .Böyle devam eder gider bu .Her günü ayrı bır dert olan hayatım ne zaman sorunsuz mutlu geçecek.

sevgili günlük
annem çok gıcık evet öyle ya çok gıcık
laf batırmada üstüne yok
her işime karışmada üstüne yok
ve aşırı duygusuz !! hiç empati yapamıyor çok kızdım
ama seviyorum işte iyi bir kadın ve annem napym ooof çok gerildim yine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…