Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
bugün onlara çok özendim. hiç kıskanmadım ama. arkadaşımın mutluluğu benide mutlu etti garip bir şekilde.
umarım ayrılmazlar.. gerçekten çok yakışıyorlar.

Günlüğüm Ankara ya gitmek istiyorum ama sadece kızımla.. Kırgınım kızgınım ama anlayan bir adam yok karşımda gözyaşlarımı kırılan parçalarımı gören bir adam yok... Üzülüyorum çok üzülüyorum

Gunluk, kendi kendime moralsizlikten catliicam isler cokkk yogun, calis calis nefessiz kaldim artik. Tatile ihtiyacim var, birturlu karar veremedik gidip gitmemeye. Bugun gunlerden depresyon Cileden cikip kocacigima bayagi yuklendim. Ya hakliyim, yada kiyamadigindan alttan aldi.
Hadi gunluk, bi an once toparlaniim insallah. sende amin de.

sevgili günlük.
bugüne kadar hep konuştum duyan olmadı artık susuyorum.
beni bu suskunluğa sürükleyen insanlar Allah'ından bulsunnnnn

Sevgili gunluk..
İnsanlik nereye gidiyor ?
Show tv de niye boyle bi yarisma var ?
İnsanlar neden sacmaliyor

kalbim buruk içimden hiç bişey gelmiyor kimseyle ne kimseyle konusasım var ne bişey yapasım var günlük.anne babamı cok özledim daha bugün gittiler bakakaldım arkalarından.gurbetlik cok zor.onları cok özlüyorum.megersem köyde ne mutluymusuz.Allah uzun ömürler versin saglık sıhat versin basımızdan eksik etmesin sizleri ...simdiden özledim canımın canlarını.içim cok buruk cok....

sevgili günlük,
özlediğin, her gece uyumadan önce mutlaka aklına gelen insanla değil, seni hep seveceğine inandığın insanla evlenmek nasıl bir şey olacak??
bazı şeyler ömür boyu sır olarak kalacak mı?
günlük 14 yıldır ne kadar mutsuz ve huzursuz bir hayat yaşıyorum, kaç kere intihar etmeyi düşündüm

bunları boşver günlük, dünya zaten bütün insanlar için eksik yaratılmıştır

günlük.
kalbim çok kırık, hak etmediğim şeyleri yaşamak bana ağır geliyor.
bugün hayatım için önemli kararlar aldım.
umarım bundan sonra mutlu olacağım şeyler olur hayatımda .. Amin.

Sevgili günlük
Kaç gündür beklediğim gün hüsran oldu yine .
Beklentiyi bırakmam gerek hemen bir an önce.
Maffedecek bu hal beni..

Canım sıkılıyor dizi bile izliyemiyorum OFFF . :/

Coooook kafam karisik be gunlukcan....ne zaman huzur bulcam..verdigim kararin dogruluna emin olcam??hayat hep soru isaretleriyle mi gelcek yani bana??biktim..vallahi billahi biktim....bi isimde yolunda,rast gitsin!!!hayat mi zor ben mi??artik nolcaksa olsun...olsem yeriiiii

biri şaka olduğunu söylesin ,şaka yaptım sana desin,bu da geçecek mutluluk dolu,huzur dolu bir hayat seni bulacak desin,beklemek,yıllarca bekleyebılmek,sabretmek bir gün geleceğini hayal etmek .Bu da olmasa dayanmak zor be günlük tek sırdaş ve tek dert ortağım ,her gıttığım yere yep yenı hayallerle gıdıpte hüsrana uğramak ne zormuş,heleki arkadaş bıldığın ınsanların senı can alıcı yerınden vurmaları daha bir ağır.İh tiyacım var herşeye ,evimi özledım ben bu yabancı eller de daha ne kadar yalnız kalacağım daha kaç sene......

Ben geldimmm Esila Mina emerken ısırmaya başladı hiç iyi olmayan bi süreçten geçiyoruz bu beni çok geriyor ve canım çok acıyor eşimle ondan tartışıyorduk ama daha hafif atlatmak için herşeyi yapıcam günlüğüm bazen kızıyorum ufaklıga eşim kızma diyor kızma bilse yapmaz kızma ona ulaşmak için ne dualar edenler var kızma diyor doğru diyor çok şükür rabbime çok şükür binlerce kez şükürler olsun iyiki verdi bize kızımızı iyi ki böyle bi eş nasip etti bana ikisi için çok şükürler olsun...

sevgili günlüğüm
internet sitesi üzerinden bilimsel makale tartışacaktık, sanırım beklentisi bu arkadaşın:) neyse uzatmayayım...şey ya bugün iyi fena dğeildi biraz ders çalışmam lazım artık,çok tembellik ediyorum evet .Onun dışındaaa mutluyum çok şükür ehehe

Hani bazen olur da "niye yaşıyorum ki ben?" diye sorarsın ya kendine. İşte tam olarak oradayım ve bitsin istiyorum artık.. 15-17 yaşları arasında 3 günlük kitabı bitirmiştim. Ne de güzel yapmışım diye düşünüyorum arada bir açıp onları okuduğumda. Duygularım mı köreldi yoksa yaşanacak güzel günler için umudum mu tükendi de artık yazamıyorum onu da bilmiyorum. Neyse. Sevgiler..

günlüğümm gögsümde ağrı var ateş yaptı dokunulmuyor esilayı zor emziriyorum dr a gittim kanal tıkanmış dedi antibiyotik iğne verdi sabah akşam vuruluyorum ama emzir dedi tedirginim biraz emzirme konusunda emzirmek istemiyorum antibiyotik sonuçta sütten geçer diye zaten 1 yaşını doldurdu ısırmaya da başlamıştı yavaştan bırakayım diyorum bi yandan da istemiyorum ama ikimizde acı çekiyoruz ona bağırıp hırçınlaşmaktansa her ısırdığında kesmek daha mantıklı geliyor hayırlısı olsun bakalım esila minanın dr unu arıcam emzirme derse yavaştan kesme olayına girişcem günlüğüm

Canım daha fazla ne kadar yanabilir bilmiyorum.
Dibine vuruyorum gecenin. İçip içip dağıtasım geliyor yıllar sonra.
Delip deşesim geliyor tüm eskileri.

Dün o kadar çok güzeldi ki, kelimelere dökmek çok zor o mutluluğu :)
Liseden arkadaşım geldi yanıma, kaç sene olmuş görüşmeyeli ama inanır mısın sanki 2-3 gün görüşmememişiz gibiydi, kaldığımız yerden devam etti muhabbetimiz.
Eski anıları yad ede ede bitiremedik.
Bir sürü şey de yarım kaldı, başka sefere artık dedik, öteledik mecbur.
Tek eksiğimiz vardı, 3. müz. Dostumuz!
İnşallah bir gün tam kadro bir araya gelebiliriz.
Gülüşmeler, kahkalar kaldığı yerden yine devam eder!
İyi ki varlar ve ben yine anladım ki, çooook şanslıyım!!

hayatın üstüme üstüme geldiği günleri yaşıyorum ailemden sevgilimden ve de arkadaş dediklerimi görmek istemiyorum mutsuz uyanmamak için yataktan kendimi zorlayarak attım ...her şeye üşeniyorum sevgilime kızıyorum insan zor zamanlarımda yanımda olmaz mı ... bi de sevgilim dahil bir çoğu benim konumumu kıskanıyor bu cok acı.umursamıyorum kimseyi takmıyorum kendi kabuğuma çekildim neyse günlük yazsam roman çıkartırım artık sana başka zaman uğrarım
gün doğmadan güzel şeyler olsun bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…