Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük,

Bu zorlu günlerde geçecek mi? 2 gün sonra çok güzel bir yolculuğa çıkıyorum. Aklım sevdiğimde, sevdiğim uzaklarda.. Hem bedenen hem kalben.. O artık yok. Yüreğini de aldı gitti. Ellerinin izi ellerimde kaldı.. Annemi de çok özledim. Gurbet zormuş be günlük. Sımsıkı sarılacak kimsen olmayınca acılarını atlatmak zormuş. Atlatamıyorum :/ Allah yardımcım olsun..

valla beni seçim yapmaya zorlamasa keşke
hayır başkası birisini mi denesem diyorum
ve muhabbeti de çok çok daha güzel
o iyi biri biliyorum ama aramıyor ya aramıyor hala ve hala
ama buluşmadım gıcıklık değil mi
arkadaş ortamında görüdk bu sefer birbirimizi sadece
gelmiş kıytıdan kıytıdan ojemi soruyor saçıma dokunuyor e o zaman konuş be çocuk mesajlaşma nedir ergen gibi tıktık sürekli
başka taliplerime bakcam haa yoksa valla bakcam ben de insanım çok sıkıldım yalnızlıktan

Seni bu soğukta gönderdîğim bîdicîğim...2günde olsa beraber olduk, evimizde olduk...buna şükür, az önce sana dedîmki biyere yazmam lazım, dönüp burayı okuduğumda hatırlamak için, askerdeyken bana bi not defteri hazırlamıştın 2010 senesinde, orda söylediklerinin nerdeyse tamamını gerçekleştirmişşz şükürler olsun ki...bir tek bu kaldı kavuşacağımız gün inş o da olucak hissediyorum az kaldı bitanem, hep yana yana uyuyup uyanacağımız günler gelicek ve ben burayı okuyup alıntılayacağım bu yazımı, güzel günlerin geldiğini de paylaşacağım günlüğüm de inş. İnş...

Onbeş gun ne cabuk gecti tam size alisiyorum siz hoppp koye gidiyorsunuz annemm babam..benide aglatiyorsunuz iste ben kimseye belli etmiyorum o baska...simdii yanliz kalma zamani artik bir kac gune geçer..birde bekarmisim gibi anneminde gel sende deyisii off off annnemmm duysusallikk ust seviyede neyseemm
Ammann ammmann birsuru birsey işte

bugün arkadaşım bizde kaldı,onu çok seviyorum
dünya tatlısı bir kız
iyiki yanımda iyiki var
ve öyle garip ki onunla ilk tanıştığımız zamanlar sinir olmuştum ne kadar kendini beğenmiş görünüyor diye dünya tatlısı halbuki sadece biraz daha yakından bakmak gerekiyormuş
onun dışındaaa salı günü tiyatroya gideceğiz kızlarla aslında hiç gidesim yok ya
yiğit de gelecek beni sinir ediyor görmesem daha iyi gibi
anlaşamıyoruz neden anlaşamadığımızı anlamıyor bile düşünmüyor mu yoksa anlamamazlıktan mı geliyor yoksa umrunda mı değil
yavaş yavaş bütün duygularımı köreltiyor
ama ben hep dua ettim zaten hayırlı ise olsun hayırsızsa olmasın diye o yüzden biraz içim rahat yine de....bilmiyorum hep bir soru işareti oluyor galiba acaba mutlu olabilir miydik diye..
neyseeee şimdi şu kadar ders yetiştirmeye çalışırken onu düşünemem hiiiç kusura bakmasın
projem yetişmeli hoff

Günlüğüm Dersim den babanem geliyor bugün bindi benim büyüten babanemin elleri şimdi kızıma değecek hayırlısıyla o kadar mutlu ve heycanlıyımki ilk kez görecek yarına güzel yemekler tatlılar yapmalıyım babanem evime geliyor Diyarbakırda da gelmişti 1 hafta bu ikinci kez ama bu sefer benim kuzumda var

Sevgili günlük
Bir yerlerde bir şeyler oluyor,değişiyor.
Bazı kararlar aldık ama uygulayamadık .
Şimdi herkes dağılmanın eşiğinde ...
Ne yapıp edip sağlam durmalı,bir olmalı !

Rabbim toparla bizleri .

/zahit bizi tan eyleme
hak ismin okur dilimiz,
sakın efsane söyleme
hazrete varır yolumuz.

hiç bir şeyden memnun degılım hep hayatım belırsızlıkler ıcınde ne olacak nereye gıdeceğım bekle bekle ne lanet hayatım varya .Birde aşağılık ınsanların bağırması yokmu utanmazlar haklıda olsan yerındıbıne sokuyorlar ınsanı.

yeni den bahar gelecek mi,
yok sa hiç gelmeyecek baharı beklemekle bir ömür geçecek mi ?
Alışamadım sensiz bir dünyaya unuturum sandım,avuturum sandım ...
ama alışamadım sensız bır hayata ...
resimde ki gibi öylece bakıyorum dünyaya hayallerle ,ümitlerle işte o ümitlerin tükendiği yerde bende biteceğim bunun olmasını istemiyorum.

Gunlukcann bikac gundur bi 'canim'dir gidiyorr...eski aklima daha az gelir oldu..kendi halinde,saygili,bana cok hazir cevap olan bide eskisiyle adas olup onun gibi kel daha genc ama eskisinden az guzel olan biri var hayatimda..simdi tek korkum ya oda benzeri gibi terkederse beni....hersey guzel ama zamaninda yaptigim bi hata var iste o cikarsa buda husran olur..korkuyorum...allahim buyuk insallah hersey yoluna girer...bide yilbasinda piyangodan bi ev parasi ciksa...offf tadindan yenmez artik bu hayattt...nolur artik mutlu oliyim...

Sevgili Günlük ,
Amacım neydi aracım ney şu an kafam çok karışık .
Off nasıl olacak bu iş

sevgili günlük
içimde bir şey var
bir acı bir huzursuzluk bir korku bir huysuzluk

babanem yanımda günlük esila mina mutlu ama ev sorunlu şimdide rutubet nem tamamen gidesim var bu şehirden yaaaa

Günlüğüm..
Döndüm seyahatimden. Orta Avrupa çok güzeldi. Tek tek yazdım yaşadıklarımı. Çok güzel anılar olarak kalacak.
Ama eksik olan bir şeyler vardı.. Gözlerimi kapattığımda yanımda olmasını istediğim insan yoktu. Aslında bedenen zaten yanımda olamayacaktı ama kalbime de dokunmuyordu artık. Ama yine de ben onu hayal etmeye devam ettim. Beraber gezdik, beraber yedik, içtik, fotoğraflar çekindik. O güzel yüzü hep benimleydi. O bunu biliyor mudur dersin? Çok güzel yerleri gezdik beraber.. Hayallerimizden biriydi.. Hissetmiş midir dersin? Gelecek mi be günlük? Beklemek beni öldürecek...

2014 ün son yazısı günlüğüm bazen hüznüyle bazen bol kahkasıyla kah durgun kah eğlenceli ama hep bol şükürlü hatalardan arınmış olumsuzlukların üstü silinmiş bir yılı geride bırakıyoruz. Kızımla eşimle ailelerimizle daha güzel daha mutlu az hatalı hep şükürlü güzel yıllarımız olsun 2015 hayırla gelsin ailemize hayırlı gelsin inşaallahh seni seviyorum günlük burdaki arkadaşların da diledikleri olur inşallahh Bodrum dan sevgiler...

sonunda gidiyorum buradan hep ıstedığım buyuk bır okul ve güzel bır sınıfım olsundu ve oldu.artık huzur ıstıyorum bu gıttığım yerde sevilmek,sayılmak özledim bunları olurmu bılmıyorum ama iş te bır umut benımkısı hadı bakalım hayırlısı .Yolculuk başlıyor ...dua edın bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…