Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük
Bugün içimde bi sıkıntı vardı hep çözemedigim sahte bi gülümseme

Dersime çalıştım hayallerimin peşinden gitmeye bir adim daha attım ama sıkıntı geçmiyor işte

Sevdamla herşey çok güzel seviyor seviliyorum dünyanın en güzel duygularindan biri bu

Bazen korkuyorum günlük hemde çok kimseye de diyemiyorum ama korkuyorum.. ya herşey bir rüyaysa benim göremediklerim varsa hersey yalansa sahteyse..
Burda neler okuyoruz.. kimseye güvenmemeliyim diyorsun bunları görünce ahh ahhh

Bugün dertlendim böyle bidahakine
daha mutlu musmutlu günlerde görüşmek dileğiyle günlük. .

canım sıkkın, içim buruk. Sevdiklerim yaşlanmasın istiyorum günlük.
Anne olmak istiyorum..

sevgili günlük her şey geçecek biliyorum çalışacagım daha cok calısacagım kazanacagım bu zalimliğin tepesine binecegım. Haysiyetsiz işgüzar iki yüzlü insanlara inat en iyi ben olacagım

sevgili günlük . .
yeni yıl yeni umutlar yeni bekleyişler içindeyim :)
sevdiceğim askerde yanımda değil içim buruk tabi bi yandanda
çok mutluyum aramızdaki tüm engeller kalkacak gelince .
şuan tek isteğim sağlıklı huzurlu skıntı ve stresten uzak kocaman bi yıl . . :)

Hala inanamıyorum günlük,rüya gibi..2014 sıkıntılı geçmişti allhıma çok şükür 2015 e mucizemizle girdik. 3 kişi minicik aile..Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallh..sabırsızlıkla bekliyoruz..

2014 en güzel yılım oldu ,insallah 2015 de güzel gecer sevdiklerimle ailemle.Elhamdülillah Allaha şükür
2015 te bebegimizde bizle olur insallah

Yalancı ınsanları sevmıyorum .Bir başkasının zor durumda kalacağını bıle bıle böyle nasıl yaparlar aklım almıyor.Biraz dürüstlük ya .Adam kayırmacılığı bırakın artık isyan ediyorum ya yeter artık iyiler bulsun beni kötüler le uğraşmaktan çok yıprandım,yaşlandığımı hissediyorum,başka derdım yok sankı bırde bunlar ekleniyor daha gitmeden karanlık buldu benı aydınlıgı bulamayacağım hıc.

günlügüm ankaraya gidiyoruz ev rutubet esila mina hasta oluyor en iyisi ankaraya gitmek dedik ve iş görüşmeside çıktı eşim için şükür salı günü iş görüşmesi olcak pazar akşamı gitmeyi gidiyoruz babanemde mecbur tunceliye dönecek bi yandan üzüldüm ama napalım kısmet böyleymiş biraz stresli girdik 2015 e ama inşaallah bundan sonra çok güzel geçer

Kabullendim.. Hiç bir şeyin istediğim gibi olmayacağını, hayatımın sonuna kadar debeleneceğimi kabullendim.. Hiç bir yere gidemeyeceğimi, üzerime yapışan bu lanetten kurtulamayacağımı kabullendim.. tam "hah bu sefer oluyor" derken elimde koca bir hiç ile kalmayı kabullendim.. Hiç bir şeyi değiştiremeyeceğimi, düzeltemeyeceğimi hatta bozamayacağımı da kabullendim..

Tek derdi web sitesindeki eksikler olan insanlara, kendi sorunlarını anlatmaman gerektiğini kabullendim bir de mesela.. onlar için önemli olan ne düşündüğün, ne hissettiğin değil sadece onlar için ne bildiğin olduğunu kabullendim.. onlardan medet ummamayı kabullendim bir de..

Özetle; suda yüzen bir yaprak gibi, sürüklen sürüklenebildiğin kadar..

Sevgili günlüğüm..
Sevdiğimle çok güzel yılbaşı gecesi geçirdik. Tam anlamıyla mükemmeldi. Bir de hatıramız oldu , güzel bir fotoğraf.
2015 yılı bizim için hayırlara vesile olur inşallah

Sevgili günlük :) kizim olduğunda da girip okuyabilecekmiyim acaba bu yazdiklarimi cok merak ediyorum Rabbim o günleri gosterir insallah :)

Sevgili günlük istanbuldayim yilbasim güzeldi sevdiklerimle simdi sinavlarim var bitsede gitsek.Şubatı dört gözle bekliyorum ama zaman ilerlemiyor sanki.Her şeyi akışına bıraktım bu aralar nasipse olur bulur diyorum.Güzel günler bizim olsun inşallah

farklı bır yerdeyim ne yaşayacağım mutluluk mu ,mutsuzluk mu bilmiyorum hakkımda hayırlı olan ne ise o olsun.Hayal de artık kurmaya korkuyorum çünkü gerçekleşmiyor üzülmek istemiyorum,umutlanmak istemiyorum eğer yoksada zamanı gelınce çekip gıtmek ıstıyorum buralardan da beklemek zamana karşı çok ama çok zor allahım sen bılıyorsun isteğimi...

Gunlukcann bi insan nasil bu kadar nazik,ince dusunceli,saygili,iyi niyetli olabilirkii??he bide tatli dili varkii zaten beni etkilemesinin tek nedeni bu..adam napio ediyo bi msjla bi resimle soyledigi sozle bi sekilde hep arti puan kazanip kalbimi yavastan fethediyor sankii..asik olmak istemiyorumkii bennn...korkuyorum buda olmazsa diye...nolur mutlu son olsun artikk...

bence buralardan da gitmeliyim beklentılerım burada yok .yolculuk tekrar başlayacak gibi ,hiç bir şey hissetmiyorum her şey boş .dört duvar arası kapalı bır dünya işte bir rüzgar geliyor seni oradan oraya savuruyor tek yaptığım bu rüzgara kapılmak.

günlügümm Ankaradayızz buzz gibi hava kar var iş görüşmesi olmadı bir hafta daha beklicez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda kızım çok mutlu ama kalabalıkta

günlüğüm ....

bugün yine özledim onu..
kokusuyla uyumak istediğim; yüreğimin en gizli noktaasına dokunabilen;tenini en içimde hissettiğim;şu an kilometreler ötede olan; soğuk kış gecelerinde hayalini kurarak ısındığım KOCACIMI çok özledim çooook...
artık yanyana olmak...onunla uyuyup onunla uyanmak istiyroum...
banyomuzda tıraş olsun ve ben onun dökülen tüylerini söylenerek temizleyeyim...
yemeğe fazla kırmızı biber koyduğum için kızsın bana...
kahvaltıda kırmızı kalpli takımımızı kullanalım..
sahildeki yürüyüşlerimize devam edelim...
jenga.,tavla,monopoly,satranç oyunlarımızda berabere kalıp gıdıklayalım birbirimizi...
ben salep içeyim o ise bitki çayı...
ben her zamanki gibi çamaşırları asayım o ise benim en üşendiğim makinedeki tabakları dizsin yerine...
üstümü açayım...o örtsün..ben açayım o yeniden örtsün..
bornozlarımızla oturup, film seyredelim ...
çarşafları yenileyeyim....yumoş kokusunun yerine senin kokun kaplasın yastığı yorganı..
yemek hazırken ekmek almayı unutalım ve sen son an koştur koştur fırına git...
yine gerekli gereksiz tamirler yap..
ben de yeni tarifler öğrenip uygulayayım...

çok özledim be yarim çok çok...kokun kokuma karışsın...
aklım gönlüm seninle kördüğüm olsun...
gel bir nisan sabahında..
gel bir bahar aydınlığında...
şu kışı geçirelim de baharın her şey daha da güzel olacak evelallah ın izni ile....

Sevgili günlük,
Gerileme dönemi bitti artık duraklama dönemindeyim umuyorum yakında ilerleme dönemini görürüm..Bekliyorum ki bi sihirli değnek gelsin dokunsun omzuma bitti artık desin bitti artık mutlu olcaksın..Böyle düşününce korkuyrum şükürsüz hissediyorum kendimi .Değilim aslında bin şükür Rabbım verdıgın nımetlere aılem cok sukur benımle saglıgım yerınde cok sukur bın sukur ama düzen yok Allahım hayatım devrik..Üstelik Bir sürü acı tecrube edındım Yoruldum umutlarım azaldı..Neysekı ınancım bıtmıyor ne kadar yıkılsam da ıcımdekı o ses dayan dıyor her şey güzel olacak..Sana bunu yasatanlar hesabını verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…