Popüler Konu Sevgili günlük...

ya ben hangi çağda yaşıyorum be günlük yahu bu hayat beni niye oradan oraya sürüklüyor acayip sinirliyim ,of bundan sonraki gelecek günlerim huzurlu olsun artık ,yeni ortam da karışıklık istemiyorum mutluluk istiyorum ellikere umutlandık ama hep hüsran gene yalnız gene yalnız şimdi de mi öyle olacak içim bulandı resmen aklım çamur gibi ne düşüneyım bılemedım birileri bana dua etsın bıktım artık yalnızlıktan,kısmetsizlikten ve mutsuzluktan azıcık şans bana dönsün yarabbim...

günlükkkk :)) kocacımaaa gitmeyi düşünüyorum bu hafta inşallah RABB im izin verir dee :))

kariyerimde yükselmek adına bir teklif aldım ne yapacağımı bılmıyorum allahım hayırlı olan ne ıse o yola götürsün beni.Evet iyi bir insan olmaya herzaman çalıştım allah bılıyor ve onun yardımına ıhtıyacım var bu yolda tek sığınacağım bizi hıc bır zaman yalnız bırakmayan şımdıde yanımda ol yardım et dua edıyorum yanlış bır karar verdırme sana sıgınıyorum.Günlük dert ortağım yalnızlığımın arkadaşı ,sırdaşım bır sen varsın bır de ailem elime yüzüme bulaştırmam inşallah.

Sevgili günlük evet yine yalnızım,bahtsızım....
"O" mu? O uzakta...yine benden uzaktaa...
Sanırım gelmeyecek...kırgınım,kızgınımm vee hala bekliyorum....

sevgili günlük,
nişanlı bir kız eski sevgilisinin nişan haberini alınca ne hisseder?
bilmiyorum, çünkü hislerimi kaybettim, üzülmüyorum ve mutlu değilim..

Gunnuk; cooookkk uzun zamandir gorusmuyoruz ama sakin beni unutmus olma. Zira cok ihtiyacim var yazmaya,anlatmaya. Nefes alamiyorum ben tam 31 gundur,yakinda uzun uzun yazarim,agritirim basini. Buralardayim ben,sen de elimin altinda ol.

günlük;
umutlarım daim olsun..

yeni adımlar atmak istiyorum hayata...
hedeflerimi hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum..
namazlarım daim olsun..
Günlük Kur'an okumak istiyorum..
Haftada en az 1 gün oruç tutmak istiyorum...
Zayıflamak istiyorum...
Yeni ciciler almak istiyorum...
Evimin iç dizaynını değiştirmek istiyorum...

Rabb im Sen den diliyorum...
eşim yanımda olsun istiyorum..

mutluluğumuz daim olsun istiyorum...

Rabb im şükürler olsun

Selam günlük arayi actik yine seninle :)

Hayat yine pek bir yogun pek bir monoton. Is, okul, ev üclüsünde dolanip duruyorum. Ve yine ama yine olmayacak birine ilgi duymaya basladim poff s1k1ldim kendimdende, kalbimdende. Ha birde sürekli ama sürekli kitap tasimaktan kolumu morartiyorum ;(

Ah ah ozlemim ne buyuk dayanmak ne zor..sabretmek ne buyuk erdem..
Yanyan iken mutlu olmak kolaydir...
Biz uzaktan uzaga cok seviyoruz..
Sevipte kavusamamak..iste bizim aşkımız tam da bunu yasiyor.zor zor. Sabir Rabb im sabir.. yardim et insaallah

günlük reddettim bu teklıfı hayırlısı buydu .Benım bır ıstegım var ama o olmayacak bılıyorum o yüzden burdan gıtmelıyım zaman geçiyor yasım ılerlıyor ve ben evlenemiyorum hala ne dır bu şanssızlık kısmetsızlık anlamadım.

Günlük can görüşemiyoruz bayadır
Hayat yolunda olmasa da öyle ya da böyle gidiyor.
Sizi ve pembe sayfalarını çok özlemişim.
Haaa bu arada 25.04.2015'te kimseye söz verme bekliyorum

Selam gunluk,
yine inanilmaz sikkin ve sabrimi sinayici, beni yipratici bir surecten geciyorum.
Artik biktim cidden. su sanssizligim artik bir yerden kirilmaya baslasin istiyorum.
En yakin arkadasim resmen aramizdaki soguklugu guc savasina donusturmeye basladi,
Birbirimizin yaninda degil karsisindayiz ve resmen sidik yaristiriyoruz.
Ask hayati zaten hic bir zaman istedigim gibi olmadi.
Biktim cidden ne ettim kime naptim bi insan ancak bu kadar "hic bi istedigini elde edemeyebilir".

Sevgili günlükk
Seninle bugün tanıştık..Bu hafta çok olumlu haberler bekliyorumm.. Sende uğur getir de hafta sonuna kadar mutlu haberlerimi vereyimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…