Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük benide dinlermisin anlatsam dert çok ALlah yardımcımız olsun ruhum çok yorgun ve mutsuz,herşey yalan ve boş aynı ewin içinde iki yabancı,canımdan çok sevdigim canım bi başkası,tanıyamıyorum artık insanları(

172 günden geriye 1 hafta kaldı yalnızca.
Öyle zor zamanlar geçirdik,öyle keskin virajlardan döndük ki...
Maddi sorunlar,uzaklık çok yıprattı bizi.
Ama üstesinden geldik çok şükür.
Öyle pis bir yerdeydin ki...Psikolojin bozuldu,zaman zaman saçma tepkiler verdin,verdik.
Geçmişte dert ettiğimiz her şeye şu an tebessüm ediyoruz.
Hiçbir şey senin sıcacık ellerinden değerli değil birtanem.
Seni çok seviyorum.Gel artık.

okuduğum romanı bitirmek üzereyim. hayatıma büyük oranda etkisi olduğunu söylemeliyim...
birde düşündüğüm başka bir şey var. keşke şimdi arasa, arasa da konuşsak.
zaten kötü bir rüya gördüm. anlam veremiyorum. rüyalarımda bile onunla dargınız kötüyüz, ayrıyız...

günlük hiç kanım ısınmadı buralara ve bunlara beni yalnız bıraktılar çabaladım ben birşeyler yapmaya ama uzakdurdular hep hayal kırıklığı ya hep bitmeliyim bu yerlerden mutlu olacağım şehıre allahım sen yardım et .

yorgun uyanmaktan sıkıldım.

Canım çok sıkılıyor günlüküm telefonumun şarjı %2 kalmış whatsapp'a giremiyorum okey oynayamıyorum , seni de ihmal ettim bi süre farkındayım anca canım sıkılınca aklıma geliyorsun. İnsan oğlu böyledir işte işi düşmeyene kadar ne arar ne sorar

saçma bir hayale dalmıştım çabuk uyandım neyseki.Allahım ya ınsanlar bu kadar kötü olmak zorundamı isyan etmek istemiyorum ama çok yordular benı,çok yaşlandığımı hıssedıyorum,tükendiğimi ,mutlu olmak hakkımdı ama yok bulamadım bulamıyorum ben şehır şehır gezmek zorundamıyım mutluluğu yakalayana kadar eger yakalayacaksam gıdeyım buralardan bıktım yalnızlıktan,sevgısızlıkten,saçma insanlardan,kötülerden her gün ağlamak zorundamıyım yaaaaaaaaaaaa .Nasıl bir dünya bu her şey kötülerin etrafında dönüyor iyiler yalnızlaştırılıp mutsuz dünyalarına terk ediliyor benim dünyam niye bu kadar küçük neden ben böyle olsun ıstemıyorum bu kaçıncı hüzün bu kötü rüyadan uyanmak istiyorum bir türlü uyanamadım.Çocukluğumu istiyorum 3 yaşilarını daha mutluydum annem ,babam ,ailem ,kardeşlerımın yanımdaa hep bırlıkte olduğumuz hayatı özledim.Ben böyle hayatınnnnnnnn.

Mutluyum .. Yaz gelse daha da mutlu olacağım ..
Çook uzun bir yıldan sonra artık çok mutluyum .. O kadar olmazdan o kadar hayırdan o kdar zorluktan o kadar çileden sonra çok mutluyummm .
Bir de Rabbim canımı baana bağışladığı için çok mutluyum ..
Hastalığım hayatımın sonuna kadar devam edecek olsa da hayatı bağışladı Rabbim baana çok şükürler olsun ...

Sevgili günlük,
hava pek güzel gidiyordu, sanırsın bahar gelmiş, tam heh iyi gidiyor, fırsat bu fırsat deyip işe kalkıştım coşma geldi, esiyor, kükrüyor, bir fırtına çıktı nerdeyse ev uçacak
Camları silmişim, derin temizliğe girişeceğim, bizim erkeki boya badana işine ikna etmişim ne bu şimdi
Haftasonu yağmur istemiyorum lütfen, ben planımı yapmıştım, niye oyunbozanlık yapıyorsun hava

Sevgili günlük.....öyle uzun zaman olduki buaralara gelmeyeli...Aklım hep kk daydı ama gelemedim maalesef...
Eşim kaza geçirdi ve daha hala iyileşemedi..Oysa aylar geçti üzerinden.Koskoca 6 ay geçti... .
Yarın yine ameliyat olucak..
Bu kaçıncı ameliyat ,bir bilsen..İnşllh , artık düzelir ve bizde hayatımıza kaldığımız yerden yine mutluluk dolu bir şekilde devam ederiz...
Allah kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın..
Biliyormusun,?? Ağustos ayı bizim için çok özeldi..Ağustosda evlenmiştik ve yine ağustos ayında da kızımız BUSE yi almıştık..
kucağımıza...Ama sandığımız gibi değilmiş maalesef..Bahsettiğim kaza 1 ağustos günü oldu..o günden beri sevmiyorum ağustos ayını..
Oysa kazadan 2 gün sonra BUSEmizin doğum günü vardı ve biz Busenin doğum gününü kutlayacaktık..
0lmadı maalesef..
Ama bundan sonra herşey çok daha güzel olur inşllh..
Şimdilik benden bu kadar..Yine gelicem...

can arkadaşım günlük bıktın degıl mı benden.Bende kendımden bıktım ,sevılmıyorum,sevmek ıstıyorum açık kapı yok e bende artık kapatmaya başladım kapıları biliyorum bır kapandımı bır daha açılmayacak .gidilen her yola bir hayal kurdum kırılan ümitlerim,ve kalbım oldu .Boş her şey ya ...Üzülen ben hep ben.

günlüğümm ben geldim ankaradayız eşim bodruma geçti ama gelicek kısmetse iş görüşmelerinden haber gelirse yarın kv ye geçicem birazda orda durayım kızım büyüyor yürümeye başladı yavaş yavaş düşe kalka yürüyor bakalım allahım hayırlı kapılar açsın hayırlı işler nasip etsin çok şükür bugünümüze sıkıntılı günler geçicek inşaallahh..

Gunlukcannn sanirim iyi biseyler olcak gibi ama hala konduramiyorumda...asik olmak istemiyorumda..o zaman buyusu bozuluyor olmuyor olucak olanda..sanirim sevmeyi beceremiyorum..ama sesini duymadan yapamiyorum..ozluyorum..cirkinim o benim ama ne hikmetse sanirim yavas yavas sevmeye basladim onu..hani kelebekler var yaa sabki kipirtilari basladi gibiii....ne buluyirum ben bu cirkinde diyirum kendime ama tatli fili yok muuu sevdiriyor kendinii...safim benim,komigim,arkadasim,sevgilim,herseyim oldu..bana bakisi,goz kirpmasi bile hosuma gidiyir giciginnn....ya ben asik olmiyim nolurrr...ozaman kaciriyorum sevdigim adami..bu kacmasin nolur...hep sevgiyle baksin,tatli konussun...ahh bide bi evimiz olaydi...borcsuz cikaydik su isin icinden...sen yardim et allahim...degil miki bana unutturdun gecmisi..herseye kadirsin...dilerim pisman olmam verdigim karardannn

Bugun kendime bolca vakit ayirdim..
Bakima doydurdum kendimi..

Sanirim sogukta usudum bugun, basim fena agriyor..

Bas agrimi gecirecek sifali bi kapsule ihtiyacim var..
Oda yan odada beni bekliyor..
Yerim minik ellerini !
Masaj yaparsin dimi ..
Hadi hadi..

Her genç kızın hayalidir bembeyaz gelinlik.
Bu kadar kararsız bir karakterle daha ilk girdiğim gelinlikçi de aşık oldum resmen gelinliğime.
Kimse benden böyle birşey beklemiyor olacak ki nişanlım dahil herkes şokta
Bugün Allah nasip ederse gidip ölçümü vereceğim.
Laf aramızda 3 aydan az zaman kalmasına rağmen ben neden heyecanlı ve hevesli değilim günlük can.

Sevgili Günlük,
Karar verdim bende artık içimi sana dökecegim.. Bazen o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi Hiç arkadaşım yok ailem akrabalarım kuzenlerim ve çalışma arkadaşlarım ve en önemlisi canım Eşim var ama yinede oturup kahve içecek dost arıyorum kendime Ben hiç normal bir kız olmadım. Çevremdeki herkesden farklıydım. Çünkü çalışkandım çünkü kitap kurduydum çünkü ben sosyal bir kız olamadım hiiiç Herkesi sevdim çok sevdim. Çok şükür kimseden bir zarar görmedim ama ne bileyim dostum olacak kadar bir yararda görmedim. Acaba yeniden mi yazmaya başlasam? Acaba yeniden mi müzik kurslarına gitsem bilemedim Günlük.. Akıl ver bana.. Çok ihtiyacım var buna..

Şehir şehir dolaşmaktan çok yoruldum be günlük yanlış yerdeyim galiba .yalnizlik yapıştı bana resmen ne kismetsizim be onca insan içinde .ocuyum sanki millet kafasını kuma gömüyor .kendini beyenmisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…