Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün bütün gece konuşurken kaçamak bakabildim o güzel yüzüne onun yüzüne...
Dayanamıyorum,kıyamıyorum ona günlük...
Ne olacak,bizi neler bekliyor?
Herşeyden habersiz kahkahalar atan anneme bir şey olacak diye çok korkuyorum ben...
Nolur dua etmeye devam et günlükcüm nolur...

Sanırım, artık özsaygımı de kaybediyorum özsevgimi uzun zaman önce kaybettiğim gibi. Zayıflılıklarımdan ve ortaya çıkardığı sorunları çözememekten, mücadele edememekten nefret ediyorum. , yeni zayıflıklarımın ortaya çıkması da cabası.
Güçlü ve mücadeleci bir kadının dizinde yatmak istiyorum, istiyorum ki bana da anlatsın nasıl dayanıklı ve özgüvenli olduğunu.

İnsansız,dertsiz,tasasız,sorunsuz bi yere kaçmak istiyorum..Denız kıyısında ufak bı kulube ..Herkesten sıyrılmak istiyorum...Sadece dalga sesı dınleyıp uyumak uyanmak yuzmek ıstıyorum lutfennnnn

Dün bir dizide dedi ki :bir insana üstüste bu kadar yumruk atılır mı ya..Biri de kalkıp demıyor kı adam öldü bırakalım artık vurmayalım dıye...
İşte tam böyleyım gunluk ...Yeter artık rahat bırakın beni..

Belki sadece yorulmussundur kizkardesim sadece ust uste gelmistir.ozsevgine de ozsaygina da karismasan keske sadece insan oldugumuz icin onlara ihtiyacimiz var..her insan gibi hata yapma luksumuz var bazen sacmalama bazen aptallasma.hepsi insan oldugumuz icin yani.robot gibi kendimizden hayatin her aninda yuksek performans bekleyemeyiz belki de
alintiladigm icin kizmamissindir umarim zaten yasak alttan sikayet edeilirsin

Sevgili günlük,

Umarım bu gece onunla hayırlısıyla güzel bir sohbetim olur ve hayırlı olur.

Bu günlük bu kadar sevgili günlük...

İlk defa "biraz ağrım var" dedi günlükcüm...
O biraz diyorsa çok demektir di mi?
Çok korkuyorum ben çok...

2 ay kaldı ve ben ara ara kendimi sorguluyorum.
Galiba güvenmiyorum kendime.
Ama içimde de o kadar büyük bir mutluluk ve umut var ki!!!

bu gece hüznün başkentindeyim..
seviyor seviliyorum..
özlem çekiyorum..
her anıma şükrediyorum..

bu gece ben sana ağlıyorum canım arkadaşım..
mavinin derinine gittin...geride bizi bıraktım...geri dönmek istedin olmadı...''kurtarın beni '' dedin..
yardım eli uzatan olmadı.. oysa sen seçmiştin herkese göre..gitmeyi dönmemeyi sen istemiştin...ama bence ama amaa ben biliyorum seni...sen bu kadar güçsüz değildin..sen aileni sevdiklerini düşünürdün...gözü yaşlı bırakıp gidemezdin...sen şeytana uydun tek açıklaması bu...

çok özlüyorum seni...
geri dönmek mümkün olsaydı..

oysa bir tek simidi paylaştığım ortağımdın sen benim...
son kuruşumuzu lunaparkta harcayıp; otobüse kaçak yolcu olarak bindiğim yol arkadaşım..
eski sevgililerimize dertlenip; ağladığımız dost..
sabahlara kadar ders çalıştığımız, öğretmenimiz...
anne babamızın hatalarını anlatabildiğimiz tek insandık biz...

içim acıyor..ta şuram...kalbim ..
orada bir karanlık taraf var...acıyor..

derya'm...

seni özledim....................

Sevgili Günlük; Bu aralar o kadar duygusalim ki.... Her an aglamakli surekli icimi kurcalayan seyler var... Rabbime sukurler olsun ki dualarimi kabul eyledi ama icimde yine hep bi burukluk....Herseyin olumlu gelisecegini düşünüyorum tamam uzulecek bisey yok diyorum ama o "ya da" lar icimi rahat birakmiyo..... Herseyi zaman gosterecek bekleyelim ve gorelim. Hic suphesiz ki su sozel cok bagliyim "Görelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler " ......

Yapamıyorum günlük artık güçlü duramıyorum.. Ben bebeğimi istiyorum şimdi beni bırakmasaydı yarın öbürgün doğuracağım bebeğimi istiyorum.. Neden gitti ki.. Bu haftayı atlasak olmaz mı?

Kuzum gitti bari kardeşi gelse artık.. Doktora gitmekten bıktım! Önümüzdeki ay aşılama diyor doktorum ama korkuyorum bir yandan gelsin artık diyorum bir yandan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. Allah'ım tekrar yaşatma nolur sağlıkla gelsin artık nolur..

sevgili günlük vallahi bıktım usandım her şey yoluna girse her şey gönlüme göre olsa artık ..hiç gün yüzü göremeyecek miyiz? hep karanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…