bunu size yazıyorum...sana neredeyse 9 yılımı verdim.İyi, kötü gününde yanında oldum,beraber ağladık,beraber güldük,beraber aç kaldık...ve bir sürü şeyi paylaştığım sana güvenmeseydim de kime güvenseydim?...ve sen tanımadığım,senin varlığından bile haberim yoktu ve senin benim varlığımdan haberin olduğu halde beni kandırarak uzun zaman siz ikiniz ilişki yaşadınız...hiç haberim olmayacaktı sanıyorken nasılda yanılmışsınız...işte böyledir yalan gün gelir gözler önüne serilir...sizin gibi gurursuz olsaydım hiç öğrenmemiş gibi yapar hayatıma devam ederdim de...maalesef sizde ki mide bende yok!...o yanındaki adamı terk ettim ben, sana ne söyledi bilmiyorum da...sen kabul olmuş dileğim demişsin onun için...haberin olsun sen bunu söylerken o bana arkadaşlarımızla mesaj iletti o benim yıllarımı verdiğim kız arkadaşım onunla evlenmek istiyorum diye...ama artık karnım tok bilesiniz...şuan o fotoğraflarınızda ki her şeyi benle de yaşamıştı...işte senin zafer sandığın,ele güne utanmadan yayınladığın ihanetin fotoğrafı bunlar...ve sen karakter yoksunu adam bir gün o aynanın karşısına geçeceksin,süslenmek için değil ama gerçek yüzüne bakmak için...bakalım ne kadar dayanacaksın kendine!...şu sözü çok seviyorum...GÜVENDE VE MUTLU OLDUĞUNU SANDIĞIN GÜN GELECEK AMA O NEŞEN AĞZINDA BİR KÜLE DÖNÜŞECEK!...ikinize gelsin bu söz ve sevgililer gününüz kulu olsun!
en kötüsü de artık ona bir daha güvenemeyecek olmak...ve büyük bir hayal kırıklığı,yanılmışlık duygusu...emin ol birici de yaralayan ikincisinde ölümcül bir yara açıyor...seninkini bilemiyorum ama benimki affedilmeyecek bir durum bunu biliyorum ve en kısa sürede bunu atlatmayı diliyorum Allah'tan.inşallah sende bu durumu en iyi şekilde atlatırsın.Canim ya yazmadan duramadim allah bildigi gibi yapsin bunlari. Bende suan ask acisi cekiyorum cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun
en kötüsü de artık ona bir daha güvenemeyecek olmak...ve büyük bir hayal kırıklığı,yanılmışlık duygusu...emin ol birici de yaralayan ikincisinde ölümcül bir yara açıyor...seninkini bilemiyorum ama benimki affedilmeyecek bir durum bunu biliyorum ve en kısa sürede bunu atlatmayı diliyorum Allah'tan.inşallah sende bu durumu en iyi şekilde atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?