Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük ne sevildim ne sevdim ben kimi sevdiğsem ya o beni sevmedi yada ben seveni sevmedim herşeyden sıkıldım kırılmaktanda her zman kırdılar kalbimi artık karşıma doğru dürüst bir erkek çıkmasını istiyorum ve aklı başında olup bana ship çıkmasını ((

Bebeğim gitmeseydi bugün kucağıma alıcaktım.. Sevgililer gününde en güzel hediyemiz olacaktı yavrum..
Allah'ım sen sabır ver..
Nasıl geçer şimdi bugün..

İçim çok rahat..Temız kalplıyım ve ne desem haklı cıkyıorum..Ilerde de haklı cıkıp sana ve mutsuzluguna kahkahalar atacagım..

bunu size yazıyorum...sana neredeyse 9 yılımı verdim.İyi, kötü gününde yanında oldum,beraber ağladık,beraber güldük,beraber aç kaldık...ve bir sürü şeyi paylaştığım sana güvenmeseydim de kime güvenseydim?...ve sen tanımadığım,senin varlığından bile haberim yoktu ve senin benim varlığımdan haberin olduğu halde beni kandırarak uzun zaman siz ikiniz ilişki yaşadınız...hiç haberim olmayacaktı sanıyorken nasılda yanılmışsınız...işte böyledir yalan gün gelir gözler önüne serilir...sizin gibi gurursuz olsaydım hiç öğrenmemiş gibi yapar hayatıma devam ederdim de...maalesef sizde ki mide bende yok!...o yanındaki adamı terk ettim ben, sana ne söyledi bilmiyorum da...sen kabul olmuş dileğim demişsin onun için...haberin olsun sen bunu söylerken o bana arkadaşlarımızla mesaj iletti o benim yıllarımı verdiğim kız arkadaşım onunla evlenmek istiyorum diye...ama artık karnım tok bilesiniz...şuan o fotoğraflarınızda ki her şeyi benle de yaşamıştı...işte senin zafer sandığın,ele güne utanmadan yayınladığın ihanetin fotoğrafı bunlar...ve sen karakter yoksunu adam bir gün o aynanın karşısına geçeceksin,süslenmek için değil ama gerçek yüzüne bakmak için...bakalım ne kadar dayanacaksın kendine!...şu sözü çok seviyorum...GÜVENDE VE MUTLU OLDUĞUNU SANDIĞIN GÜN GELECEK AMA O NEŞEN AĞZINDA BİR KÜLE DÖNÜŞECEK!...ikinize gelsin bu söz ve sevgililer gününüz kulu olsun!

Sevgili gunluk,
Hic yerle gok arasina sigamadigin oldu mu? Mutsuzluktan, yok olmak istediginden. Kendi varligini sonlandirmak istedigin, tuz buz olup dagilmak istedigin oldu mu? Yapraklarinin arasina girip orda kalsam, iki satir yazi gibi mazi de kalsam, bir daha hic kimseler gormese beni olmaz mi? Saklarmisin beni sevgili gunluk?

Sevgili gunluk,
Ve hersey bitti icim cok aciyor yaniyor kaniyor hic ici sizlamadan bi cirpida bitiri verdi beni bitirdi ikinci kez yikti beni oysa bi umut bekliyordum cok fazla sey istemedimki ondan ama o benim icin hicbir sey yapmadi yapmadigi gibide beni yikti madem oyle niye geldi ya niye, niye sevdirdi niye sevgisinin arkasinda durmadi beni severken iki kez oylece birakip arkasini dondu
İnsallah yaptigindan cok ama cok pisman olursun kalbin cigerin yanar ki o zaman benim ne yasadigimi anlayabilirsin seni allaha havale ediyorum
Tek dilegim icimde zerren bile kalmasin

Canim ya yazmadan duramadim allah bildigi gibi yapsin bunlari. Bende suan ask acisi cekiyorum cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun

günlük hayatımın şeklı şemali yok düz mantık gidiyorum ,bildiğin gibi işte sıkıcı ,monoton,bazende üzücü,kırıcı,mutluluğun m sini göremedim zor görürüm de :)

günlüğümmmm neler oldu bilsen doğalgaz zehirlenmesi yaşadık kızım çok kötüydü havale geçiriyor sandık meğer zehirleniyormuşuz haberimiz yok kv bayıldı ayağı kırıldı alçıda şuan 2 gün hastanede kaldık oksijen makinasına girdi kızım öyle düzeldi çok şükür ki zamanında yetişmiştik beni etkilememişti gaz kv ile kızımı tek başına ne yapacağımı bilemeden hastaneye yetiştirdim şubat iyi başlamadı bizim için ama güzel devam eder inşaallahh çok şükür ki gece olmadı belkide uyanamıcaktık allahım korudu eşim geldi bu arada iş görüşmeleri yaptı yarın ya da ertesi gün belli olcak sonuç inşaallah olumlu olur hayırlısı olur hakkımızda günlüğüm şuan iyiyiz çok şükür kızım yürüyor hatta koşuyor nerdeyse

Canim ya yazmadan duramadim allah bildigi gibi yapsin bunlari. Bende suan ask acisi cekiyorum cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun
en kötüsü de artık ona bir daha güvenemeyecek olmak...ve büyük bir hayal kırıklığı,yanılmışlık duygusu...emin ol birici de yaralayan ikincisinde ölümcül bir yara açıyor...seninkini bilemiyorum ama benimki affedilmeyecek bir durum bunu biliyorum ve en kısa sürede bunu atlatmayı diliyorum Allah'tan.inşallah sende bu durumu en iyi şekilde atlatırsın.

Beni direk birincisinde oldurdu beni sevdigini soyleyip 3 gun sonra sevgilim var dedi buna ragmen geri kabul edttim ama sıkilmis beyefendi beni bekleyemeyecekmis yasi geciyormus evlenmek istiyormus... Bu yuzden tekrar birakti beni
Allaha havale ediyorum onu

Sevgili Günlük ;
Uuzn zamandır o kadar sıradan o kadar mutsuz bir hayat yaşıyorum ki ölüpte kurtulasım var.Kimsenin umurunda değilim kimse benim için fedakarlık yapmak istemiyor ve kimse bana zaman ayırmak istemiyor.Düşünüyorumda ben mi acaba onlara çok kıymet verdiğimi göstererek kendimi değersiz ettim ? Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum çok yoruldum ve boğuluyorum.....

sevgili günlük,
bugün güne içimde bir sıkıntıyla başladım...özellikle sabah uyanır uyanmaz bazı şeyleri hatırlama durumu içimi sıkıyor...uyumaktan birazda bundan korkar oldum...hangi yöne gideceğimi şaşırdım...hangisi daha güvenlidir artık bilemiyorum...bu yüzden olduğum yerde duruyorum...ama bu durumda beni boğmaya başladı...işe yaramadığımı düşünmek istemiyorum çünkü bu beni fazlasıyla üzüyor...gözyaşlarımı büyük bir güçle tutuyorum görmesinler diye...ne zaman yalnız kalsam gözyaşlarımla selamlaşıyorum...elbet bir gün geçecek ama inşallah her şey daha güzel olur...

Sevgili günlük.
Yoğun kar yağışı nedeniyle şirket tatilde.
Ama ev o kadar soğuk ki hiç ısınmıyor.
Ofisi ozleyeceğim hiç aklıma gelmemiştiii ((((

Yorucu bir is gunu bitti. Evimdeyim. Uzaktaki annemle konusucam, sesini duycagim icin mutluyum.
Hayat guzel gidiyor...

Içimde bir Boşluk var yeri dolmuyor.hislerim tıpkı beton gibi kalıplaşmış artık .umutlarim oda beni sürüklüyor ordan oraya belkide boş her şey yalan hersey bu bir film mi yoksa öyleyse oyuncu olmak istemiyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…